Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım başın sağolsun cok üzüldüm

rabbim şifa versin inş birgün olucaltır bebeğin sabır inş

iyiyimm canım bendee napimm iştenn geldimmm yorgunummmm hemide çokk nettenn şu igneyi araştırıyodum pregnyl amaa yok yok elixsirim yarın ordaki ecz bakıcakk inşallahh buluruzz
canım ya ben yarın burdaki eczaneye soruyum bi belki izmirde tanıdık ecza vardır eğer öğrenirsem yazarım inşallah olur bu ay bide bulamazsan kızlar yazmış gerçi ovitrellede var aynı işi yapan

amin allah hastaneyi kimseye göstermesin tedavi uyguluyormusunuz

canım yazını gözden kacırmısım bu arada sen bizi daraltmıyosun burda dertlerimizide sevinclerimizide paylaşcaz tabiki lütfen böyle konuşma beniide üzüyosun neyse yarın görüşürüz kuzum kendine iyi bak cok öpüyorum seni

inşallah başın sağolsun canım
birsencim beni unutmussun

ama neyse cicişime iğneyi ben buldum yolladım bugun
valla o kadar okudum çok kişiyi atlamış olabilirim kusura bakma iğneyi nerde buldun bakıım

h.g canım hayırdır ne olduuu

hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..

doktor az oldugunu söylemis

orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:

tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,

ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis

başın sagolsun canım allah sabır versin...inş daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir bebişin...

canımm saolasın elixsirimm hallettii saolsunnn çok teşekkür ederim canımm ilginn içinn allahh razıı olsunn

üzülme canım yaa onun 1 tanesi bile işe yarar

yolunu bulur hem havuc suyu fln var dene bir birde türk kahvesi sipermleri hızlandırıyormuss ilişkiden 1 saat

önce içiricekmişsin

beniö eşimin ilk ölctüedüğünde sperm sayısı çok düşüktü sonra tvde reklamı olan bitkisel bir ilaç kullandı.be iki ayda yüzde yirmi arttı

canım o kadar stres yapma sperm olduktan sonra bi tedavisi olur elbet ilaçla düzelir merask etme

hosbulduk kizlar,allah razi olsun ilgilendiginiz icin,yukarda eliksir kardesimize anlattim,bilgi sahibi iseniz lutfen yardim edermisiniz

canım bu konuda pek bilgim yok ama hariketlilik var diyosun o iyi bişey bide keciboynuzu falan yedir eşine sperm kalıtesini atttırıyomuş...

üzülme canım yaa onun 1 tanesi bile işe yarar

yolunu bulur hem havuc suyu fln var dene bir birde türk kahvesi sipermleri hızlandırıyormuss ilişkiden 1 saat

önce içiricekmişsin

hadi yaaaa süpersin niye daha önce demedin beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…