Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin ama bazen çok kızdırıyolar dr bize aşılama denemek istiyo benim ki yanaşmıyo sasnki normal oluyoda ben zevkimden istiyom gibi davranuıyo sinir oluyom ozaman

dertler ortak olunca bizi en iyi biz anlıyoz canım allah nasip edecek inşallah

evet canim,damdan duseni damdan dusen anlar misali,bizi bizden baska kimse anlayamaz,cunku bizim ortak noktalarimiz var.rabbim insallah en yakin zamanda o ortak noktalarimizi bitirip,evlatlar versin

gitme tabi o dr ne be öyle dövüpte çıksaydın

canim benim seninde kuzuna doya doya sarilacagin günler gelecek ben inaniyorum döktügün göz yasalarini rabbim görüyor onalar sevinc göz yasina dönecek ins ...inan baska topige bakmamin sebebi canim cok kötü olmamdi bazen böyle kaldiramiyorum ama aklim sende kaldi yatmadan bakmak istedim kendini fazla yipratma olurmu esim bana ne der biliyormusun kendini birakma bu eninde sonunda olucak rabbimin izniyle ama senin sagligin gittiginde öyle gelmis bebegi ben ne yapayim der onun icin güclü olmak zorundayiz bak bende bu sonuncusunda akil sagligimdan olucam zannettim ve cok korktum geceleri yanliz kalamiyordum ama rabbim sabrini bi sekilde veriyor hepimizinki kendimize göre cok zor sinavlar ben belki baskasinda duysam 6 kere düsük yaptigi sok olurdum ama basa gelince katlaniyor insan iste , dilerim son olsun hepimiz icin ...tabiki duamdasin allahim yar ve yardimcimiz olsun ...

herkese iyi geceler kizlar

ne demek canım benim önemli degil sendende allah razı olsun amin garipcim inş daha fazla bekletmez bizleri bebişlerimiz hayırlısıyla gelirler artık

banada selam vermedin bende burdayımmmmmm
haklısın süngercim içeri git gel iş çocuk ancak valla kafayı toparlayamadım kusura bakma

ben geçmiş sayfalarda yazmıştım cym plus diye bişey varmış sperm kalitesini arttırıyomuş gerçi yabancı dr lar daha iyi bilir belki

orthomol fertil plus diye birsey vermis esime,cym plus hakkinda bilgi sahibi degilim:26:arastirmak gerek,allah yardimcimiz olsun insallah

# sunger
# sumelaa
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# garip
# pelin67
# seydam
# elixsir
# arzum66
# kardelen49
# CİCİ35 napıyonuz kızlarrr

haklısın canım yoğun olunca zor oluyo kolay gelsin allah kuvvetini artırsın benim ufaklık uyududa ben rahatladım biraz

# sunger
# sumelaa
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# garip
# pelin67
# seydam
# elixsir
# arzum66
# kardelen49
# CİCİ35 napıyonuz kızlarrr

ben yazılanları okuyup yalnız olmadığımı görünce mutlu oluyorum. Allahım hepinize gönlünüzdekinin bin kat fazlasını versin inşaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…