Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldin bebem şükür kavuşturana bebem
r

canı gönülden amin diyorum

,
hoşbuldum canım iyiym ama biraz yorgunun alışverişe gittim çok yoruldum çokkkkkkkkkkk

canım benim inan okadar hızlı girip çıkıyorumki diken üstündeyim desem yalan olmaz yane ban yazanları bulup yazıyorum alıntı az alıyorum öyle herkeze bakamıyorum sadece bir jkere gördüm malum anam nefes aldırmıyoda inan bu gün bitti dip köşe temizligi heryerim agrıyo bide oruçta tutuyorum acıyan yok kız bana[/QUOTE]

ayyyyyyy ay kıyamam ben sana

ya arkadaşlar b,şey sorucem size utanarak ama bak şimdiden yüzüm kızardı he
şimdi biz bu ay korunmayı bıraktuıkya internetten baktım yumurtlama günüme filan eşimin dişi iltaap olmuş doktor antibiyotik verdi 1000 mg lık e korunmuyoruzya benim mercimeklere bişey olmamıştır demi kafama takıldı birde size soruyum dedimde bu arada sag kasıgım çok agrıdı o gün oldum bugünde levabada elime beyaz yumurta beyazı gibi akıntı geldi acaba diyorum mercimek yerleştimi yoksa bekliyomudur ne dersiniz

sevtuncum yaaa ne guzel oruc tuyorsun canim masallah,hergun mu tutuyorsun canim,yoksa pazartesi persembe sunnet oruclarimi tutuyorsun:26::26::26:

cok özeniyorum sana yaa,keske su kör nefsimi kiripta bende tutabilsem,hemde koca göbemii eritmis olurum emmeeeeee nerde bende ooo aziiiimmm,bu gidisle tosun olarak gelip tosun olarak gidecegim bu dunyadan

kayinvalidemlerin yaninda diyet yapamadim,kilo aldim yine,ne cabuk kilo aliyorum yaaa
vermek zor almak kolay niye kiii

moralim sifir,aynada koca göbegimi gördum deeeadam olmam ben yaaaa

yok cnm ya sanamam eşinin kullandığı antibiyotiğin zararı olcağını.ayyy sevtunum hadi inş. canım müjdeli haberler verirsin inş.regl günün ne zaman

kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur

aleykum selam canim,valla yaa 3,4 saat giremedigin zaman oku oku bitmiyor gecmiskim demis hayalet topik diyee

gecmis olsun canim,patetes sar anlina,geciyor bas agrisi gercekten,test edildi onaylandii
yatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.
kızlar bu arada sanırım adet olucam kahverengi gibi bi lekelenme oldu bu gün.

canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.

tatlım ben bir sorun olacağını düşünmyrom
inşş yerleşmiştir

inşallah bir etkisi olmaz canım

selam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
hoş geldin bebem ben,im patates sar başına geçiyo sıkıca sar kafanı onaylandı denendi yane
gel bebem başım üstüne sana çörek yapayım bizim oralarım çöregi meşürdürda

kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur

üzülme canım adet olmak bile bizim için bir ümit.rabbim çıktığınız yoldan mutlu,meleğinizle dönmeyi nasip etsin inş. bitanem senide böyle görelimveee evin içindede taklalar atan bir bebiş ayy inş. canım inş.

yatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.

canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.

ama canım benim adetten önce hep olan bişey bu.banada adetn habercisi gibi geliyoALLAH ımmmmmm sabırlar ver

sevtunnnnnn,haşhaşı bol olsun çöreğin,sonrada kargoya ver,yolla,bak çöreğe hayır diyemiyorum,keşke ekmek hakkımdan düşerim,hiç bi yemeğede yağ katmam,günü tamamlarım,çok istiyorummmmmmmmm

canim benim cok bilgim yok bu konularda,ama sanmiyorum,hadii baklaim hayirlisi sevtuncum yaa,iyi haberlerini aliriz insallah en yakinda

evet garip cim,malesef var sinüzit im,saçımı kuruttum,üstelikte zaten eşarp var başımda,ama genede malesef dokunuyo bana.
teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…