hoş geldin bebem şükür kavuşturana bebem
r
canı gönülden amin diyorum
,
hoşbuldum canım iyiym ama biraz yorgunun alışverişe gittim çok yoruldum çokkkkkkkkkkk
ya arkadaşlar b,şey sorucem size utanarak ama bak şimdiden yüzüm kızardı he
şimdi biz bu ay korunmayı bıraktuıkya internetten baktım yumurtlama günüme filan eşimin dişi iltaap olmuş doktor antibiyotik verdi 1000 mg lık e korunmuyoruzya benim mercimeklere bişey olmamıştır demi kafama takıldı birde size soruyum dedimde bu arada sag kasıgım çok agrıdı o gün oldum bugünde levabada elime beyaz yumurta beyazı gibi akıntı geldi acaba diyorum mercimek yerleştimi yoksa bekliyomudur ne dersiniz
yatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.aleykum selam canim,valla yaa 3,4 saat giremedigin zaman oku oku bitmiyor gecmiskim demis hayalet topik diyee
gecmis olsun canim,patetes sar anlina,geciyor bas agrisi gercekten,test edildi onaylandii
kızlar bu arada sanırım adet olucam kahverengi gibi bi lekelenme oldu bu gün.
şimdi biz bu ay korunmayı bıraktuıkya internetten baktım yumurtlama günüme filan eşimin dişi iltaap olmuş doktor antibiyotik verdi 1000 mg lık e korunmuyoruzya benim mercimeklere bişey olmamıştır demi kafama takıldı birde size soruyum dedimde bu arada sag kasıgım çok agrıdı o gün oldum bugünde levabada elime beyaz yumurta beyazı gibi akıntı geldi acaba diyorum mercimek yerleştimi yoksa bekliyomudur ne dersiniz
hoş geldin bebem ben,im patates sar başına geçiyo sıkıca sar kafanı onaylandı denendi yaneselam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
gel bebem başım üstüne sana çörek yapayım bizim oralarım çöregi meşürdürdayok burdayım canım ama ayy üstümde öyle bir halsizlik warya kolumu bile kaldırcak gücüm yok sankievine bi geçseydin hayırlısı ile rahatlarsın bebişim..ohh bende gelemde yeni ewde söyle bi kahve keyfi yapalım
kız anamın evi temizlendi beninki daha halen tamirde evime geçsen inanın çok mutlu olucem eşimin işleri boyacılar gelmedi macunun zımparası bitmedi garibim 1 haftadır hasta kocişim bişeyde diyemiyorum adama yahoş geldin bebem şükür kavuşturana bebem
r
hosbulduk bebemheee yaa sukur kavusturana oohhh ohhh dip köse temizligi bitmis,iyi gunlerde kirlen sevtuncum
temizlik gibisi yok dimii
bizim evde yapilacak,malum yatili misafir sonu yapilmasi gerek,ama nerde yapmak isteyenhep yatmak istyom
kız beni dicektim çaldın fikrimi ayıp ama yaaleykum selam canim,valla yaa 3,4 saat giremedigin zaman oku oku bitmiyor gecmiskim demis hayalet topik diyee
gecmis olsun canim,patetes sar anlina,geciyor bas agrisi gercekten,test edildi onaylandii
kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
yatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.
canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.
sar canim yatarken geciyor inan,sinuzit mi var canim sende,islak saclarla cikti isen bas agrisi yapabilir canim:44::44:
üzülme canım adet olmak bile bizim için bir ümit.rabbim çıktığınız yoldan mutlu,meleğinizle dönmeyi nasip etsin inş. bitanem senide böyle görelimveee evin içindede taklalar atan bir bebiş ayy inş. canım inş.
canım,üzülme,inşallah bebişinin habercisidir,adet olduğun sürece umut vardır.
ÜZÜLMÜYORUMDA yoruldum heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?