slm kızlar napıonuz
ben gene geldim bu kerez kararlıyım çıkmıcem savaş açtım evdekilere işte o kadar
iyi akşamlar millet ben geldim canlanın bakem bir
senin patlayacağın belliydi
gel kuzum gel
ne var ne yok delücüm kız çokmu yaşlısın bakem sen
amin canım sendende allah razı olsunneyse bende cıkıyorum bebiş görmeye gitcez rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyla
Arkadaşlarım duada olmayı çok istedim ALLAH razı olsun bu hafta benim için okudunuz hemde,dün ebrara duayı kaçta yapıcaz diye msj da attım ama geç gördü galiba:)sabah 10 dan bu saate kadar dışarda bi işim vardı onu hallettim geldiğimde yapmışınız duayı olsun ALLAHIM gönlümü biliyor zaten bu duaya nekadar içten amin dediğimide biliyor RABBİM,çok umutluyum ettiğim dualardan ARKADAŞLARIMIN(SİZLERİN)o temiz kalpleriyle bana ettikleri dualardan RABBİM kabul etsin.çok tesekür ederim hepinize yaptığınız bu duayla işallah muradıma ericemi hissediyorum bilmiyorum ama içimden hep böyle geliyo,RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLISINDAN Bİ YAVRU NASİP ETSİN İŞALLAHHHHHHHHHHH(ebrarcım beni bütün dualara yaz miktarı hiç önemli deil nekadar dersen okurum canım)
amin amin amin,rabbim okunan duaları kabul edip,en kısa zamanda,sana ve ela arkadaşımıza vede hepimize en kısa zamanda göndersin yavrularını inşallah.
sizdede bu sıra herkez hasta galiba kanka
çok geçmiş olsun.
sabah bi geldimde,hala başım ağrıyo,yazamadan çıktım,akşamda teyzem bizdeydi,gelemedim,işte böyle.
bu arada,daha geçenlerde düğününü yaptığımız ve düşünür düşünmez hamile kalan kuzenimin oğluşu olcakmış,rabbim bağışlasın bebeğini inşallah
evet,bende aynı şeyi diyorum ama ebroşun eşi,biricik karısına bişey olmasından korkuyomuş biraz.
nasılsın tuğçem?
maşallah size.
slm kızlar,ya dua için girmiştim ama patron cumaya gidince sayfayı kapatmak zorunda kaldım,başka bilgisayara geçtim,duada olamadığım kusura bakmayın...
yine elixsir in sayesinde hallodu :)ALLAH razı olsun
tosti dün girmişti ama bişe yazmadan çıktı yani duayı okudum veya okumadım demedi...
hayırlı cumalar kuzumm
ALLAH'ım gül ve ela arkadaşlarımıza katından hayırlı,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle...Aminnnn
ayy cnm yaa aminnn inşaallahh cümlemize...
geçmiş olsun ablam,bu hafta çok yoruldun sen...
aminnn inşaallahh
ayy pelinimm ne güzel şimdi bol bolöpüp koklarsınn...
ay kızlarrr belki hatırlarsınız yeni evlenen kuzenim vardıya hani hemen hamile kalmıştı:)o gelmiş yaa offf...
duayı eklemek istedim.gülcüm duaya bütün kalbimle AMİN diyorum ALLAH TEZ ZAMANDA SANA VE ANNELİK HASRETİYLE YANAN BÜTÜN HERKEZE HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN
canım gzel melegının ettıgı dua kabul olmazmı olmustur ınsallah rabbım o gunehsız prensesın duasını kabul etmıstır muhakkak saolsun hıc det yuzu gormesınhayatı hep gusel gecsın ve en cok ıstedıgı kardesı de gelsın ınsallah
evet canım malesef aklımıza gelmeyenler basımıza geldı bunada sukur rabbım beterınden saklasın bır daha bole acı gostermesın canımmm benım
cok sevındım canım gelsın bebısler artık ınsallah en azından kafası rahat olur bundan sonra
canım benım kıyamam sana yaaa her hafta her hafta bole ugrasıyosun allah razı olsun neyse sık dısını ıkı hafta daha kaldı nasıpse ben seve seve okrum bu hafta da yıne gecmıs olsun bu arada ustunde kırıklık varmıs e annenle esınden sonra sıra sana gelmıstı allah korusun sımdı sen naz yap bakalım esıne de o sana baksınbu arada annanenı hastaney goturcekmıssın allahım sıfa versın
allahım elaezel ve gul arkadaslarımın kucaklarını en kısa zamanda mınık mınık bebıslerle doldur dualrınıza gonulden amınnnn dıyorum duaya gelemedım yıne bızım net yoktu hakınızı helal edın kuzular
derınım erken yatmak gercekten ıyı oluyor obur turlu oglene kadar uyuyorum ve sarhos gıbı oluyorum canım benım sen calısıyosun ısın zor tabııı allah yardımcın olsun
tugcecım o bel agrıları devam edecek kuzum sırtına yastık koymayı dene bence bıde sırt ustu yatma artık sol tarafına yat bu arada tasınma ıslerıne karısmıyon ınsallahhhh
kızlar herkese de mutlu bır gun dılıyorum
bu arada sol gogsumun agrısı bugun de oldu anlamıyorum hareket ederken yada spor yaparken bırsey yok oturdugumda ozellıkle de yemek yedıkten sonra baslıyor sıkıstırmaya omzuma dogru ve sol koluma da yayılıyor ınternette hıc ıyı seyler okumadım kızlar ıyıce kotu oldum pazartesı gunune randevu aldım dahılıyeden ınsallah bısey cıkmaz ıyıce korkmaya basladımmmmmmm
amin amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
garip eşinin sonucarı kötü deyilki neden üzülüyo bizim sonuclar 5 milyondu düşün artıkın sen
sakın üzülmeyin iyi bi urolog bulun o cok önemli varikosel varmı diye bakcaklardır eşine
bu ilacı araştırırken görmüştüm yurt dısındaki dr daha ok veriyo
seline senin eşininde sonucları kötü deyil mil. 15 milyon diyosun top.60 milyona kadar cıkar drsizde ne sorunu buldu biraz hareketlilik te var oda senin kullandıgın ilac la düzelir çünkü o ilac la hamile kalan cok var canım dr size iyi ilac vermiş dr bizede verseydi teşke
tekrar gecmiş olsun boncuk inanyorum ki ALLAHIN izniyle cok yakında hamile kalcaksın bunu derdayada demiştim cünkü teyzemin damadı da amaliyat oldu 6. ayında kız hamile kaldı
bütün kabimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin
butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMin
gecmiş olsun derya sol tarafın mı agrıyo
dr eşime demişki onun kalbi agrıyodu gitti dr yol yürüdüyünde yoruldugunda kalbine agrı saplanıyomu diye sormuş onlar önemliymiş bence seninki gaz sıkışmaıs olabilir tanııgın seninki gibi siayetleri vardı kalpten şüpelendi gaz sıkışmaı cıkmış ama baktır canım sakın ihmal etme hi bişeyide kafana takma
ah canım tamamıylemi bırakıyoruz duayı bendetemizlige daldım saat 2 di aklım balşıma geldi evde olsaydım böyle olurmuydu anacım sag olsun inan çok isterdim katılmayı ama olmuyo bazı şeyler isteyince demi
allahım şifa versin bebem sende hastaymışsın geçmiş olsun bebem duana canı gönülden amin diyorum bebem
amin canım arkadaşım benim
amin diyorum canı gönülden rabbim tez zamanda versin muratlarını işşallah
canım kusura bakma kaçtır dicem geçmiş olsun diyemedim vallahi allahım acil şifalar versin evini bebekle şenlendirsin işşallah 2011 ogurlu gelir işşallah hepimize
canım benim üzülme yaradanın bildigi bişey vardır korkma rabbim seni sınıyo haberin yok rabbim çok sevdigi kullarına sıkıntı verrirmiş bebembak bende üzülüyorum haberin olsun
kayracım geçmiş olsun kuşum kızlar ben giremiyorum eskisi gibi bu duruma çok üzülüyorum haberiniz olsun şefkate ihticacım var biri bana şefkat versin zahmet olmazsa
ben geldim hatunlar
duaya yetişemedim ama şuan ezan okunuyor,okunan ezanın hürmetine gül ve hacer arkadaşımın dualarına canı gönülden amin diyorum.rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş.kimsenin kucağını boş koymasın inş.amin amin amin
amin canım sendende allah razı olsunneyse bende cıkıyorum bebiş görmeye gitcez rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyla
Arkadaşlarım duada olmayı çok istedim ALLAH razı olsun bu hafta benim için okudunuz hemde,dün ebrara duayı kaçta yapıcaz diye msj da attım ama geç gördü galiba:)sabah 10 dan bu saate kadar dışarda bi işim vardı onu hallettim geldiğimde yapmışınız duayı olsun ALLAHIM gönlümü biliyor zaten bu duaya nekadar içten amin dediğimide biliyor RABBİM,çok umutluyum ettiğim dualardan ARKADAŞLARIMIN(SİZLERİN)o temiz kalpleriyle bana ettikleri dualardan RABBİM kabul etsin.çok tesekür ederim hepinize yaptığınız bu duayla işallah muradıma ericemi hissediyorum bilmiyorum ama içimden hep böyle geliyo,RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLISINDAN Bİ YAVRU NASİP ETSİN İŞALLAHHHHHHHHHHH(ebrarcım beni bütün dualara yaz miktarı hiç önemli deil nekadar dersen okurum canım)
amin amin amin,rabbim okunan duaları kabul edip,en kısa zamanda,sana ve ela arkadaşımıza vede hepimize en kısa zamanda göndersin yavrularını inşallah.
sizdede bu sıra herkez hasta galiba kanka
çok geçmiş olsun.
sabah bi geldimde,hala başım ağrıyo,yazamadan çıktım,akşamda teyzem bizdeydi,gelemedim,işte böyle.
bu arada,daha geçenlerde düğününü yaptığımız ve düşünür düşünmez hamile kalan kuzenimin oğluşu olcakmış,rabbim bağışlasın bebeğini inşallah
evet,bende aynı şeyi diyorum ama ebroşun eşi,biricik karısına bişey olmasından korkuyomuş biraz.
nasılsın tuğçem?
maşallah size.
slm kızlar,ya dua için girmiştim ama patron cumaya gidince sayfayı kapatmak zorunda kaldım,başka bilgisayara geçtim,duada olamadığım kusura bakmayın...
yine elixsir in sayesinde hallodu :)ALLAH razı olsun
tosti dün girmişti ama bişe yazmadan çıktı yani duayı okudum veya okumadım demedi...
hayırlı cumalar kuzumm
ALLAH'ım gül ve ela arkadaşlarımıza katından hayırlı,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle...Aminnnn
ayy cnm yaa aminnn inşaallahh cümlemize...
geçmiş olsun ablam,bu hafta çok yoruldun sen...
aminnn inşaallahh
ayy pelinimm ne güzel şimdi bol bolöpüp koklarsınn...
ay kızlarrr belki hatırlarsınız yeni evlenen kuzenim vardıya hani hemen hamile kalmıştı:)o gelmiş yaa offf...
duayı eklemek istedim.gülcüm duaya bütün kalbimle AMİN diyorum ALLAH TEZ ZAMANDA SANA VE ANNELİK HASRETİYLE YANAN BÜTÜN HERKEZE HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN
canım gzel melegının ettıgı dua kabul olmazmı olmustur ınsallah rabbım o gunehsız prensesın duasını kabul etmıstır muhakkak saolsun hıc det yuzu gormesınhayatı hep gusel gecsın ve en cok ıstedıgı kardesı de gelsın ınsallah
evet canım malesef aklımıza gelmeyenler basımıza geldı bunada sukur rabbım beterınden saklasın bır daha bole acı gostermesın canımmm benım
cok sevındım canım gelsın bebısler artık ınsallah en azından kafası rahat olur bundan sonra
canım benım kıyamam sana yaaa her hafta her hafta bole ugrasıyosun allah razı olsun neyse sık dısını ıkı hafta daha kaldı nasıpse ben seve seve okrum bu hafta da yıne gecmıs olsun bu arada ustunde kırıklık varmıs e annenle esınden sonra sıra sana gelmıstı allah korusun sımdı sen naz yap bakalım esıne de o sana baksınbu arada annanenı hastaney goturcekmıssın allahım sıfa versın
allahım elaezel ve gul arkadaslarımın kucaklarını en kısa zamanda mınık mınık bebıslerle doldur dualrınıza gonulden amınnnn dıyorum duaya gelemedım yıne bızım net yoktu hakınızı helal edın kuzular
derınım erken yatmak gercekten ıyı oluyor obur turlu oglene kadar uyuyorum ve sarhos gıbı oluyorum canım benım sen calısıyosun ısın zor tabııı allah yardımcın olsun
tugcecım o bel agrıları devam edecek kuzum sırtına yastık koymayı dene bence bıde sırt ustu yatma artık sol tarafına yat bu arada tasınma ıslerıne karısmıyon ınsallahhhh
kızlar herkese de mutlu bır gun dılıyorum
bu arada sol gogsumun agrısı bugun de oldu anlamıyorum hareket ederken yada spor yaparken bırsey yok oturdugumda ozellıkle de yemek yedıkten sonra baslıyor sıkıstırmaya omzuma dogru ve sol koluma da yayılıyor ınternette hıc ıyı seyler okumadım kızlar ıyıce kotu oldum pazartesı gunune randevu aldım dahılıyeden ınsallah bısey cıkmaz ıyıce korkmaya basladımmmmmmm
amin amin amin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
garip eşinin sonucarı kötü deyilki neden üzülüyo bizim sonuclar 5 milyondu düşün artıkın sen
sakın üzülmeyin iyi bi urolog bulun o cok önemli varikosel varmı diye bakcaklardır eşine
bu ilacı araştırırken görmüştüm yurt dısındaki dr daha ok veriyo
seline senin eşininde sonucları kötü deyil mil. 15 milyon diyosun top.60 milyona kadar cıkar drsizde ne sorunu buldu biraz hareketlilik te var oda senin kullandıgın ilac la düzelir çünkü o ilac la hamile kalan cok var canım dr size iyi ilac vermiş dr bizede verseydi teşke
tekrar gecmiş olsun boncuk inanyorum ki ALLAHIN izniyle cok yakında hamile kalcaksın bunu derdayada demiştim cünkü teyzemin damadı da amaliyat oldu 6. ayında kız hamile kaldı
bütün kabimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH amin
butun kalbimle amin diyorum ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH AMin
gecmiş olsun derya sol tarafın mı agrıyo
dr eşime demişki onun kalbi agrıyodu gitti dr yol yürüdüyünde yoruldugunda kalbine agrı saplanıyomu diye sormuş onlar önemliymiş bence seninki gaz sıkışmaıs olabilir tanııgın seninki gibi siayetleri vardı kalpten şüpelendi gaz sıkışmaı cıkmış ama baktır canım sakın ihmal etme hi bişeyide kafana takma
ah canım tamamıylemi bırakıyoruz duayı bendetemizlige daldım saat 2 di aklım balşıma geldi evde olsaydım böyle olurmuydu anacım sag olsun inan çok isterdim katılmayı ama olmuyo bazı şeyler isteyince demi
allahım şifa versin bebem sende hastaymışsın geçmiş olsun bebem duana canı gönülden amin diyorum bebem
amin canım arkadaşım benim
amin diyorum canı gönülden rabbim tez zamanda versin muratlarını işşallah
canım kusura bakma kaçtır dicem geçmiş olsun diyemedim vallahi allahım acil şifalar versin evini bebekle şenlendirsin işşallah 2011 ogurlu gelir işşallah hepimize
canım benim üzülme yaradanın bildigi bişey vardır korkma rabbim seni sınıyo haberin yok rabbim çok sevdigi kullarına sıkıntı verrirmiş bebembak bende üzülüyorum haberin olsun
kayracım geçmiş olsun kuşum kızlar ben giremiyorum eskisi gibi bu duruma çok üzülüyorum haberiniz olsun şefkate ihticacım var biri bana şefkat versin zahmet olmazsa
ben geldim hatunlar
duaya yetişemedim ama şuan ezan okunuyor,okunan ezanın hürmetine gül ve hacer arkadaşımın dualarına canı gönülden amin diyorum.rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş.kimsenin kucağını boş koymasın inş.amin amin amin
aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo
evlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseriRabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi
garibim birde şöle düşün erkekte sorun oldumu daha kolay asılır belki ama bende mesela kist var devamlı düşük yapıyorum ama kistle alakası yok diyo doktorlar
ve yumurtalıkların tenbel dedi
vee dee pkosun dediii
gebe kalıyorum ama ne alakaysaa yani bir sürü sorunum var
tam 3 kez düşük yaptım
ben öleyimmi
o zaman
yaa kızlar salak doktordediki senin daha cok işi var dedi bana kistin alınıcak rahim
filmin çekilicek zayıflıcan
off offf
bide demezmi cok sorunlu bir hastasın diyeee
bana zayıfla diyende benim 3 katım rahat vardır
kendisi bile yeni anne olmus
daha gitmedim ona gitmem deee
beni özleyen varmı acaba aranızdabak şimdi merak ettim geçmişe gideyim gelcem
iyi geceler hepinize
ALEYNAM çok sevindim canım hemde çok gözünaydın inşallah herşey çok güzel olucak enyakın zamanda gelicek minişin .
GARİPCİM sıkma canını çokda düşük değil sayı bence biraz iyi besle inşallah düzelir kendinizi yıpratmayın canım
KAYRAM karşılaşamadık öpüyorum seni canım
BİRSENİM migrenim yok kuzum ama arada böyle tutuyo işte sen nasılsın?
SEMROŞ ALLAHIM oğluşuna bir kardeş yollar enkısa zamanda inşallah canım
SEVTUNCUM bende arkadaşlara katılıyorum öyle şeylere çok fazla takılma canım dualara sığınalım gerisi boş
DERİNİM kaçırdım seni kuzum öpüyorum seni bende çok kalamıycam zaten keyfim yok pek .
buarada ağzına sağlık kuzum ekliyorum şimdi .yarına dua yapabilirmiyiz bilmiyorum daha haber veren olmamış .
cumanız mübarek olsun canlarım
dün ugrayamadım esım amelıyat oldu cok şükür pek agrısı olmadı of cok zor bı durummus onu o halde görmekama şükür gectı elle muayenede bellı olmayan varıkosel amelıyat esnasında doktor burası fena olmus 5 damarı bıle etkılemıs demiş ınsallah sıfa olur
neyse kızlar gecmıse bakamadım malum esım evde temızlık falan yapım ısım bıtsın gelıp okucam gecmısı.. duada olamazsam sımdıden amın dıyorum allah mınıslerınızı en kısa zamanda yollar ınsallah
,hoş geldin canım
nasılsın
canım benim bol bol sev bebişi.ben gidemiyorum bebek görünce bile içim acıyo
amin canım bütün kalbimle senin için amin diyorum.rabbim tez zamanda yüzümü güldürsün hepimizin
çok sağol bitanem ALLAH RAZI OLSUN.dularım hep sizlerle
amin canım amin ALLAH razı olsuun cümlemize nasip eylesin rabbim tez zamanda inş.
amin bitanem hepimize inş. bende senin için bütün kalbimle amin diyorum
canım benim ALLAH razı olsun.rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün tez zamanda inş.
aminnn canımm amin
sağol bitanem ALLAH razı olsun
sevtunum,bitanem çok sağol ALLAH razı olsun.özledim seni bebem gel artık
canım benim amin.ALLAH razı olsun.rabbim kabul etsin dualarımızı
inşallah en kısa zamanda gelir miniğin
öncelikle başın sağ olsun canım acın büyük aminnnnnnnnn
kız o nebiçim laf kendine gel rabbimin gücüne gider
bnece bir daha o doktora gitme sorunlu olan kendisi bence
ben özledim canımmmmmmmmmmm sana iki haftadır mesaj yazıyorum ama hiç cevap alamadım bende müsait değilsin ya geçmişi :26kuyamadığını düşündüm
amin canım amin
çok geçmiş olsun canım inşallah meleğiniz sizi çok bekletmez
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
# semraozsoy
# kardelen5233+
# gul_tamer
kızlar niden sesiniz çıkmıyo bakem ben girmeyeli bu topige ne olmuş bebeler hayaley topik olmuş he ebrarın dedigi gibi yerim bellimi oludur nedir acep
semra kız emesen gel bakem bişey dicem
deminden beri dürtüyom görmüyosum beni yaw
# sevtun2
# kardelen5233
# elaezel
# semraozsoy
merhaba kizlarr ben yine geldimmm:80::80::80::80::80:
hoş geldin bebem şükür kavuşturana bebem# sevtun2
# kardelen5233
# elaezel
# semraozsoy
merhaba kizlarr ben yine geldimmm:80::80::80::80::80:
inşallah en kısa zamanda gelir miniğin
öncelikle başın sağ olsun canım acın büyük aminnnnnnnnn
kız o nebiçim laf kendine gel rabbimin gücüne gider
bnece bir daha o doktora gitme sorunlu olan kendisi bence
ben özledim canımmmmmmmmmmm sana iki haftadır mesaj yazıyorum ama hiç cevap alamadım bende müsait değilsin ya geçmişi :26kuyamadığını düşündüm
amin canım amin
çok geçmiş olsun canım inşallah meleğiniz sizi çok bekletmez
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ GÜLÜMÜZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
yettim gari bebem nerdesin sen çıktınmı kız bende sizleri özledim vallahi evi bitsemde anam bırakmıyo çok severde kendi beni
hoş geldin bebem şükür kavuşturana bebem
r
hosbulduk bebemheee yaa sukur kavusturana oohhh ohhh dip köse temizligi bitmis,iyi gunlerde kirlen sevtuncum
temizlik gibisi yok dimii
bizim evde yapilacak,malum yatili misafir sonu yapilmasi gerek,ama nerde yapmak isteyenhep yatmak istyom
selam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?