amin inşallah canım hepimize versin ALLAHIM
hoş geldin bebem ben,im patates sar başına geçiyo sıkıca sar kafanı onaylandı denendi yane
gel bebem başım üstüne sana çörek yapayım bizim oralarım çöregi meşürdürda
kız anamın evi temizlendi beninki daha halen tamirde evime geçsen inanın çok mutlu olucem eşimin işleri boyacılar gelmedi macunun zımparası bitmedi garibim 1 haftadır hasta kocişim bişeyde diyemiyorum adama ya
kız beni dicektim çaldın fikrimi ayıp ama ya
amanin,ben senin evin temizlendi sandim kizzzzgecmis olsun esine canim yaa,tez zamanda biter insallah dert etme,allah is kayigisi versin sevtuncum,olur temizlenir gecer dimii,hersey temizlik gibi olsa keskeee..
canım benim adresini ver inan kargoyla gönderiyim kardelen profum benimsevtunnnnnn,haşhaşı bol olsun çöreğin,sonrada kargoya ver,yolla,bak çöreğe hayır diyemiyorum,keşke ekmek hakkımdan düşerim,hiç bi yemeğede yağ katmam,günü tamamlarım,çok istiyorummmmmmmmm
canim benim cok bilgim yok bu konularda,ama sanmiyorum,hadii baklaim hayirlisi sevtuncum yaa,iyi haberlerini aliriz insallah en yakinda
işşallah hamile kaldıysamda işşallah ilaçlar mercimeklere bişey yapmamıştır ya
ah canım saglarını kutrutsaydın keşke bebem yayatarkende geçmesse sarim bari,olmicak böyle.
üşüttüm ben,banyo yapıp dışarıya çıkmam gerekti,ondan oldu.
sar canim yatarken geciyor inan,sinuzit mi var canim sende,islak saclarla cikti isen bas agrisi yapabilir canim:44::44:
gelde öpem başınıda geçsinevet garip cim,malesef var sinüzit im,saçımı kuruttum,üstelikte zaten eşarp var başımda,ama genede malesef dokunuyo bana.
teşekkür ederim.
evet garip cim,malesef var sinüzit im,saçımı kuruttum,üstelikte zaten eşarp var başımda,ama genede malesef dokunuyo bana.
teşekkür ederim.
hoş geldin bebem ben,im patates sar başına geçiyo sıkıca sar kafanı onaylandı denendi yane
gel bebem başım üstüne sana çörek yapayım bizim oralarım çöregi meşürdürda
amanin,ben senin evin temizlendi sandim kizzzzgecmis olsun esine canim yaa,tez zamanda biter insallah dert etme,allah is kayigisi versin sevtuncum,olur temizlenir gecer dimii,hersey temizlik gibi olsa keskeee..
kız gurbet ellede oturucagına sana zahmet geliverde yardım et eve bebirazda benle kilo verrirs,in fenamı kaç kilo geliyosun süle bakem bana
:79::79::79:kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum şimdilik ii bakın kendinize öptümm kocaman hepinizi
kız gurbet ellede oturucagına sana zahmet geliverde yardım et eve bebirazda benle kilo verrirs,in fenamı kaç kilo geliyosun süle bakem bana
amaniiiin gelde gelmem miii gIIIIIIIIIIIIIIhee yaa totosum erir hemmm
heee kaynanatorun siniri ile 110 olmusumdur kesinnnn
canım benim adresini ver inan kargoyla gönderiyim kardelen profum benim
sağol sevtun cum,göndermiş kadar oldun canım.canim benim cok bilgim yok bu konularda,ama sanmiyorum,hadii baklaim hayirlisi sevtuncum yaa,iyi haberlerini aliriz insallah en yakinda
işşallah hamile kaldıysamda işşallah ilaçlar mercimeklere bişey yapmamıştır ya
ah canım saglarını kutrutsaydın keşke bebem ya
gelde öpem başınıda geçsin
çok sağlam kuruttum ama genede böyle,neyse geçer inşallah.
yok canım,ben olmadım,o kadar aşırı etkilemiyo,sadece baş ağrısı yapıyo dikkat etmediğimde,idare edip gidiyoz işte.allah yardimcin olsun canim yaa,dikkat et kendine,bizim bir akrabamizda da var sinuzit,bu yaz ameliyat olacakmis sanirim,ne kadar dogru bilmiyorum ama:26::26:sen oldun mu ameliyat:26:
amaniiiin gelde gelmem miii gIIIIIIIIIIIIIIhee yaa totosum erir hemmm
heee kaynanatorun siniri ile 110 olmusumdur kesinnnn
iyi kız ben bile kaynanama en son kurban bayramında gittim yavrum eltim gerile gerlie gitsin diye uyuz ne olcek bu arada özeline bir bak bişey yolladım sana hadi çıkıcem
portakal suyu allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok sevindim hadi bakalım mercimegin geliyomuş he ne karadlık bebem
İyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
işinmi var bebem hemen çıkıyosun yoksa mercimegine şeffatmi vercen kız bilelim
sağol canım benim .hesaplamalara göre 4haftayı geçti ama geç döllenme olmuş sanırım doktor daha çok yeni dedi. 395.6 çıktı değerim.evde dinleniyorum 2 hafta sonra daha net öğreneceğiz herşeyi.
iyi kız ben bile kaynanama en son kurban bayramında gittim yavrum eltim gerile gerlie gitsin diye uyuz ne olcek bu arada özeline bir bak bişey yolladım sana hadi çıkıcem
ayyy yeni gördum sevtuncum yaa,kusuruma bakma,teknolaji yoksunuyum biraz,bende sana yollladim msj aldinmiii:26::26::26:
geliyide ninni sölümmü bebemcanım tbrk edrm ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş.bizimde dualarını eksik etmezsen çok seviniriz.
yok canım walla dedim ya ay kolumu kaldıramıyorum inan ki çok kötü bir halsizlik war bende bugün.uyumak istiyorum walla gidip az uzanıcam:97::97:
selamsız sevtun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?