Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iki gündür benim başın ağrısıda geçmiyor

sevtunnnnnn,haşhaşı bol olsun çöreğin,sonrada kargoya ver,yolla,bak çöreğe hayır diyemiyorum,keşke ekmek hakkımdan düşerim,hiç bi yemeğede yağ katmam,günü tamamlarım,çok istiyorummmmmmmmm
canım benim adresini ver inan kargoyla gönderiyim kardelen profum benim

evet garip cim,malesef var sinüzit im,saçımı kuruttum,üstelikte zaten eşarp var başımda,ama genede malesef dokunuyo bana.
teşekkür ederim.

allah yardimcin olsun canim yaa,dikkat et kendine,bizim bir akrabamizda da var sinuzit,bu yaz ameliyat olacakmis sanirim,ne kadar dogru bilmiyorum ama:26::26:sen oldun mu ameliyat:26:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

kardelen5233 garip gul_tamer+ portakal_suyu yeteeeeer ademilehatice sevtun2+ semraozsoy
porti,hoş geldin canım,tekrardan tebrik ederim,rabbim sağlıklı bir şeklide kavuştursun bebeğine inşallah.

:79::79::79:kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum şimdilik ii bakın kendinize öptümm kocaman hepinizi

portakal suyu allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok sevindim hadi bakalım mercimegin geliyomuş he ne karadlık bebem

İyi akşamlar kızlar.

Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.

Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.

2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.

2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii

Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hepinizi öpüyorum

portakal suyu allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok sevindim hadi bakalım mercimegin geliyomuş he ne karadlık bebem

sağol canım benim .hesaplamalara göre 4haftayı geçti ama geç döllenme olmuş sanırım doktor daha çok yeni dedi. 395.6 çıktı değerim.evde dinleniyorum 2 hafta sonra daha net öğreneceğiz herşeyi.

canım tbrk edrm ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş.bizimde dualarını eksik etmezsen çok seviniriz.

işinmi var bebem hemen çıkıyosun yoksa mercimegine şeffatmi vercen kız bilelim

yok canım walla dedim ya ay kolumu kaldıramıyorum inan ki çok kötü bir halsizlik war bende bugün.uyumak istiyorum walla gidip az uzanıcam:97::97:

sağol canım benim .hesaplamalara göre 4haftayı geçti ama geç döllenme olmuş sanırım doktor daha çok yeni dedi. 395.6 çıktı değerim.evde dinleniyorum 2 hafta sonra daha net öğreneceğiz herşeyi.

canım inan çok sevindim yaradanım acısını göstermesin işşallah sonuna kadar saglıklı saatli bir gebelik geçirisin işşallah darısı bizim başımıza ne diyeyim bakalım ben bu ay temel attım başladın sonuç ne olcek:18::18::18::18::18::18:

geliyide ninni sölümmü bebem
selamsız sevtun

selam canım toplu selam verdim görmedinmi bebem aşk olsun ben seni unuturmuyum be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…