sağol canm pek yokkk yarın kahvaltıya misafirim varrr
Bana misafir geldimi cıok seviniyorum
Etmiş kadar oldun canımmm
amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bu güzelduyguyu tadarız...Arkadaşlarım duada olmayı çok istedim ALLAH razı olsun bu hafta benim için okudunuz hemde,dün ebrara duayı kaçta yapıcaz diye msj da attım ama geç gördü galiba:)sabah 10 dan bu saate kadar dışarda bi işim vardı onu hallettim geldiğimde yapmışınız duayı olsun ALLAHIM gönlümü biliyor zaten bu duaya nekadar içten amin dediğimide biliyor RABBİM,çok umutluyum ettiğim dualardan ARKADAŞLARIMIN(SİZLERİN)o temiz kalpleriyle bana ettikleri dualardan RABBİM kabul etsin.çok tesekür ederim hepinize yaptığınız bu duayla işallah muradıma ericemi hissediyorum bilmiyorum ama içimden hep böyle geliyo,RABBİM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLISINDAN Bİ YAVRU NASİP ETSİN İŞALLAHHHHHHHHHHH(ebrarcım beni bütün dualara yaz miktarı hiç önemli deil nekadar dersen okurum canım)
evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...slm kızlar,ya dua için girmiştim ama patron cumaya gidince sayfayı kapatmak zorunda kaldım,başka bilgisayara geçtim,duada olamadığım kusura bakmayın...
yine elixsir in sayesinde hallodu :)ALLAH razı olsun
tosti dün girmişti ama bişe yazmadan çıktı yani duayı okudum veya okumadım demedi...
hayırlı cumalar kuzumm
ALLAH'ım gül ve ela arkadaşlarımıza katından hayırlı,sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle...Aminnnn
ayy cnm yaa aminnn inşaallahh cümlemize...
geçmiş olsun ablam,bu hafta çok yoruldun sen...
aminnn inşaallahh
ayy pelinimm ne güzel şimdi bol bolöpüp koklarsınn...
ay kızlarrr belki hatırlarsınız yeni evlenen kuzenim vardıya hani hemen hamile kalmıştı:)o gelmiş yaa offf...
canım inş her şey yolunda gider bebişin en kısa zamandagelir hayırlısıyla inş...turkuazcım, derincim ,ablacım ,birsencim unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cok sagolun
eşimim deyerleri cok yüksek deyil ama ALLAHA şükür yine iyi
birazda ateş hoca başından savdı gibi geliyo bana bize ialc verbilirdi dahada yükselte bilirdi ne bilim kafam karıştı eşimde bendesorun yok diycek bişede desek ALLAH yardım etsin döndüm başa tekaradan
canım gecmiş olsun dikkat et kendine ...arkadaşlar ben kaçar kendimi bugün hiç iyi hisstmiorum hasta mı olcam ne omuzlarım başım çok ağrıo sabahtan beri yerimden kalkamadım öle oturuorum yemek bile yapmadım kociş gelince ne olcak bilmem:57
eboşum üzülmemek elde degilki kucagıma aldıgımda hep dua ettim rabbim ne olur bana ve isteyen herkeze hayırlısıyla bir bebiş ver diye zaten bazı dedikodular canımı cok sıkıyo yok ben hamile degilmişim düşen bebek degilmiş sacma sapan şeyler bugun moralım cok bozuk böyle konuşanları allaha havale ediyorum...saol bitanem ALLAHIM razı olsun sendende
önemli birahatsızlık değil çok şükür sorun yokmuş
peloşum saol kuzum ALLAHIM razı olsun
sende bebiş görmeye gidecektin nasıl geçti inşallah üzmedin kendini bitanem :2:
oyy teyzoşu yesin onu yaa insan merak eder tabi ben bile merak ediyorum inşallah sana benzer ama
tamam kuzum yazarım buhafta ben yorulmanı istemiyorumda ondan sordum
ya benimki hepten çıldırdı hiç çocuk düşünmüyo benim içim yanıyo farkında değil
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bitanem
canım daha öncede yazdım ben çıktıkdan sonra yollamışın mesajı anca sabah girincegördüm ama her hafta zaten cuma vakti olduğu için buhaftada aynı yaptık .sağlık olsun olmanı isterdik ama işin oluncada yapıcak bişey yok .ALLAHIM kabul etsin inşallah vesile olur bitanem .
geçmiş olsun canım yine ceyrandamı kaldın yada rüzgardamı yattın niye başın ağrıyoki :26:
buara dedimya bizim aile tam revirlik bisaysam hastaları şaşarsınız çok şükür gelip geçici şeyler sıra bende korkuyorum
kuzenin bebişide erkekmiş allahım bağışlasın inşallah darısı sana olsun canım
evet biricik karısına kıyamıyo benim kocam ALLAHIM herkese böyle düşünceli koca nasip etsin
ablasının kuzusu olsun ben çaktım yoğun olduğunu amin dedinya yeter saolasın
buhafta cidden çok yoruldum hiç bitmiyo iş ya beni niye böyleyim şaşıyorum yaasağlık olsun napalım
he he kuzu çok zor ya onun için saf bi herüfüm olması gerek benimki ne asla sökmez öyle şeyler
ama bişekilde ebroş yolunu bulucak kuzum
entrikamı dedin anam o bihterin işi bana hiç uymaz
deryam saol kuzucum napalım herşey güzel günler için inşallah dualarımız vesile olur
son iki hafta zaten ondan sonrası yok
buarada senin koluna vuran ağrı filan gaz gibi geldi banada ama doktora gitmende fayda var kafandan atmış olursun bitanem
anneannemi götürdümcnım şükür bişey yok ilaç verip yolladılar işte
sevtunum evet kuzum artık 2 hafta sonra dua işini bitiriyoruz çok yoruldum kuzum
yani herkes birazdaha duyarlı olsa böyle olmuycakda buşekilde devam etmiycez malesef.
buarada önemli değil kuzum amin demen bile yeter .
kız şevkatmi istiyosun biz veremeyiz sana valla amncak kocan verir :60
ay şaka biyana yokluğun çok belli tatlışım
canım yaa takma kafaya inşallah başa dönmeden gelir minişin
doktorlar bazen öyle yapabiliyo ama durum iyiki ilaç ermedi sen yine doğal beslemeye çalış kocişini
canım seninde adet olunca ağrıyo demek bende öyleyim ya
çok çok geçmiş olsun
terbiyesiz tam dayaklıkmış yeterim yaa
selinam aminnn canım inşallah
sen nasılsın buarada?
geçmiş olsun haticem dikkat et kendine canım
selam tatlım nasılsın?
canım benimde icim acıdı ama o melegi sevince de rahatladım o kadar güzel bibebektiki rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerini gönderiri inş...canım benim bol bol sev bebişi.ben gidemiyorum bebek görünce bile içim acıyo
amin canım bütün kalbimle senin için amin diyorum.rabbim tez zamanda yüzümü güldürsün hepimizin
çok sağol bitanem ALLAH RAZI OLSUN.dularım hep sizlerle
amin canım amin ALLAH razı olsuun cümlemize nasip eylesin rabbim tez zamanda inş.
amin bitanem hepimize inş. bende senin için bütün kalbimle amin diyorum
canım benim ALLAH razı olsun.rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün tez zamanda inş.:38
aminnn canımm amin
sağol bitanem ALLAH razı olsun
sevtunum,bitanem çok sağol ALLAH razı olsun.özledim seni bebem gel artık:
canım benim amin.ALLAH razı olsun.rabbim kabul etsin dualarımızı
gecmiş olsun canım benimde iki gündür agrıyo hap alınca geciyo şimdi bile hap ictim bende de senin gibi sunizut var...selam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
canım inş bidaki ay gelir bebişin hayırlısıyla....kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...İyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
sevtunum benşm eşimde bana ıkı tane aldı dogum günümde kuş ama cok sesleri cıkıyo ya sabah hic uyutmuyolar beni ama yinede evde bi ses oluyo ara sıra onlarla konuşuyorum oyalanıyorum valla...uyusunda büyüsün ninni tıpiş tıpiş yürüsün ninni e kzıma ninni:
allahım yardımcın olsun bebem tez zamanda işşallah sag saglim alırsın mercimegini kollarına bebem
sorma bindik bir alemete gidiyoruz kıyamete bebem burda çok zor artık evime geçince olur eşimde hasta yanına yaklaştımıyo hasta olursun diye:27
güzel dileklerin için sag olasın portakal suyu kız canım çekti he gidemde bari sıkıyım içiyim suyunu beya
kızlar bu arada siz bir müjdem var arkadaş ban yılbaşında muhabbet kuşu hediye etti ay çok hoşuma gitti kafasiyle duruyo içerde allahım nasip ederse evime görürücem çok şirin 1 tane sarı bişey eşimle bir cilveleşmesi var sormayın geçen ona gittim evindeydi dedim çok şeker dedim yeni almiş oda dedim bir ses bir nefes be bende istiyorum dedim ama eşim kızıyo çlürse aglarsın diye almadı en azında canım sıklımazdı dedim oda sag olsun içine inmemiş getirdi hediyem olsun sana bak dedi ay çok mutlu oldum bilemezsiniz adını ne koydum sizce evet aklınıza gelen mercimek aşagı mercimek yukarı diye seviyorum annemde kızıyo şu kuşu salma dışarı tüyleri dökülüyo diye
ben çıkıyuorum benim çagırıyolar sizlere doyum olmuyo ama anam yanına gitmezsem ahanda böle yapar
gecmiş olsun canım fazla sıkma kendini rahat ol rabbimin izniyle hic biişey cıkmıycak inş...ıyı aksamlar kk guzellerı kım var kım yk gormedım gecmıse baktım sadece fıstıklarım o yusden ıyı aksamlar dılegımı herkes ustune alınsın lutfen
kardelenbhrım adet olmusun ınsallah bı dahakı ay canımmm ınsallahhh:26::26:
sevtuncum gelmıssın gıtmıssın ben yıne yokmusum canım
gulcum yıne baslama nolur paranoyalara kuzum ya bı bırak pazar gunu hersey bellı olurrr zatenn
bu arada gulum acıl senle konusmam lazım kusum gorunce msnye gel nolurrrrr:26::26::26:
ablacım ananende bısey cıkmmıs sukur
derınım de hıc gorunmedı yaaaaa
bu arada acılden yenı geldım kızlar kalbım daralttıkca daralttı carpıntım da arttı hemen acıle gıttık
ve ekg cekıldı tahlıller yapıldı doktor kalple ılgılı bır sıkayet degıl dedı kas agrısı yada panık atak olabılır dedı pzt daha detaylı bakacaklar ınsallah bısey cıkmazzzzzz:26:
tebrik ederim canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
günay kızlar iyi hafta sonları
günaydın canım nasılsın...
kızlar alıntılar uzun sürdü şimdi cıkmam lazım işim var... zaten moralımda bozuk bıktım bu dedikodulardan rabbim inş en kısa zamanda hepimize bebiş verirde hayırlısıyla bu insanların cenesi kapanır hepinizi cok opüyorum allaha emanet olun
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
neysee işler yoğun değilken ben yemek tarifi alıcam biraz, evdeyken değişik bişeyler yaparım işten çıkınca...
görüşürüz hayırlı günler herkese...
amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bu güzelduyguyu tadarız...
evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...
canım inş her şey yolunda gider bebişin en kısa zamandagelir hayırlısıyla inş...
canım gecmiş olsun dikkat et kendine ...
eboşum üzülmemek elde degilki kucagıma aldıgımda hep dua ettim rabbim ne olur bana ve isteyen herkeze hayırlısıyla bir bebiş ver diye zaten bazı dedikodular canımı cok sıkıyo yok ben hamile degilmişim düşen bebek degilmiş sacma sapan şeyler bugun moralım cok bozuk böyle konuşanları allaha havale ediyorum...sende iyiyisindir umarım canım adette olmamaışsın hakkında hayırlısı olsun kuzum...
canım benimde icim acıdı ama o melegi sevince de rahatladım o kadar güzel bibebektiki rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerini gönderiri inş...
gecmiş olsun canım benimde iki gündür agrıyo hap alınca geciyo şimdi bile hap ictim bende de senin gibi sunizut var...
canım inş bidaki ay gelir bebişin hayırlısıyla....
tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...
sevtunum benşm eşimde bana ıkı tane aldı dogum günümde kuş ama cok sesleri cıkıyo ya sabah hic uyutmuyolar beni ama yinede evde bi ses oluyo ara sıra onlarla konuşuyorum oyalanıyorum valla...
gecmiş olsun canım fazla sıkma kendini rahat ol rabbimin izniyle hic biişey cıkmıycak inş...
tebrik ederim canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
günaydın canım nasılsın...
kızlar alıntılar uzun sürdü şimdi cıkmam lazım işim var... zaten moralımda bozuk bıktım bu dedikodulardan rabbim inş en kısa zamanda hepimize bebiş verirde hayırlısıyla bu insanların cenesi kapanır hepinizi cok opüyorum allaha emanet olun
ALLAH onları bildiği gibi yapsın peloşum boşuna sıkma canını inanki değmez ALLAHIMA havale et
ben hep derim benim bu durumumla dalga geçenin bşına versin MEVLAM .bunu yaşamıyan bilemiyo sende test sonucunu gözlerine sokda anlasınlar hamilemiymişsin yoksa değilmiydi .hay yrabbim deli oluyorum bu insanlara bazen düşünüyorum bukadar kötü bir topluma bir evlat dünyaya getirmek doğrumu diye insanı hayattan soğutuyolar ALLAH kahretsin yaa .valla çok canım sıkıldı şimdi bende yaşadım bunları inanki milletin ağzı torba değilki cahillik diz boyu
ben olmadım adet bakalım keyfi nezaman yeticek
ALLAH onları bildiği gibi yapsın peloşum boşuna sıkma canını inanki değmez ALLAHIMA havale et
ben hep derim benim bu durumumla dalga geçenin bşına versin MEVLAM .bunu yaşamıyan bilemiyo sende test sonucunu gözlerine sokda anlasınlar hamilemiymişsin yoksa değilmiydi .hay yrabbim deli oluyorum bu insanlara bazen düşünüyorum bukadar kötü bir topluma bir evlat dünyaya getirmek doğrumu diye insanı hayattan soğutuyolar ALLAH kahretsin yaa .valla çok canım sıkıldı şimdi bende yaşadım bunları inanki milletin ağzı torba değilki cahillik diz boyu
ben olmadım adet bakalım keyfi nezaman yeticek
selammmmmmmmmmm ben geldim herkeze iyi haftasonları diliyorum dışarıda güneşli bir hava var bence çok güzelllllllllllllll
,esnart, cımm bel ağrısı yaparr bende zaten gebe oldumu bel ağrımdan anlıyorduımm
ben çıkıyorum canlarım kendinize ii bakın kan testi için hastaneye gidiyorum akşama haber veririm yine
KUZUM kıyamam yaa zaten varya bu eltileri neyapmak lazım canımızı acıtmak için demedikleri bişey yok benimkide neler dedi neler hamileliğimde 1 kez aramıyan ben düşük yapınca hemen geldi hoşuna gitti galiba .off varya gerçekten çok sinir oldum .ALLAH evladını ona bağışlasında ne olacağı belliolmuyo azcık alçakgönüllü olmak gerek isanları kırmadan düşünüp taşınmak gerek .ben diyorum kalbimiz çok yaralı bukonuda üzenlere hakkımı asla helal etmiyorum .ALLAHIM çok büyük elbet bizde gülücez canım sıkma tatlı canını hayırlısı olsun inşallah .bende çok öptüm kuzumeboşum bende allaha havale ediyorum zaten canım o soyleyeninde kızı var rabbim her zaman büyükk konuşma der kimsenin başına vermesin ama gercekten cok üzüldüm bide bunu söyleyen eltim ya yüz yüze görüştügüm kiişi gecende görümcem carşıda gördü beni ne dedi bana biliyomusun bebekmiydi düşen o anda şok oldum bişey diyemedim ama sonradan cok kafama takıldı megersem eltimin yüzünden öyle demiş bana... ben inanıyorum allahım oyle buyukki bu güzel mucizesinden bizleri mahrum bırakmıycak hayırlısyla...şimdi cıkmam lazım canım işlerim var bu arada catıyada başlandı allaha şukur hemen bitsede rahat etsem cok öpüyorum seni
selammmmmmmmmmm ben geldim herkeze iyi haftasonları diliyorum dışarıda güneşli bir hava var bence çok güzelllllllllllllll
herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
İyi akşamlar kızlar.
Tebrik eden arladaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Buraya yazacağım yazacağım hep bişi çıktı unuttum.
2 ay aşılama için iğne kullandım son ay aşılama yapabildik ama o da tutmadı.Çok üzüldüm bi süre dinlenmeye doktora gitmemeye karar verdim.Umudum yoktu kendi haline bıramıştım ama hiç ummadığım beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim.
2 yıllık beklemenin sonunda çift çizgiiiii
Çok mutluyum,Allah hepinize nasip etsin,hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi öpüyorum
tmm gçkçem benim iyi bk kendine kıss..gökçoşada tabiçok öptüm kokladım ikinizide...
bu arada sen merak etme,Allahın izniyle abuşta bende yaza hamileyiz
inşallah canlarım inşallah
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
ay bugünde hep güzel haberler alıyoruz ne güzel yaaaaaaaa çok mutlu oldum sağ sağlim kucağına alırsın inşallah meleğini
burada hava kapalı ama
yine iyi çok soğuk değil
bura da hava hem güneşli hemde sıcak ama biraz rüzgar var öpüyorum seniiiiiiiiiiiii
KUZUM kıyamam yaa zaten varya bu eltileri neyapmak lazım canımızı acıtmak için demedikleri bişey yok benimkide neler dedi neler hamileliğimde 1 kez aramıyan ben düşük yapınca hemen geldi hoşuna gitti galiba .off varya gerçekten çok sinir oldum .ALLAH evladını ona bağışlasında ne olacağı belliolmuyo azcık alçakgönüllü olmak gerek isanları kırmadan düşünüp taşınmak gerek .ben diyorum kalbimiz çok yaralı bukonuda üzenlere hakkımı asla helal etmiyorum .ALLAHIM çok büyük elbet bizde gülücez canım sıkma tatlı canını hayırlısı olsun inşallah .bende çok öptüm kuzum
semroşum hoşgeldin canım evet burasıda öyle çok güzel hava
nasılsın kuzum
çok şükür iyiym canım sen nasılsın anacığın nasıl oldu iyidir inşallah canım
komşum geldi ben kaçtım sonra görüşürüz
bay bay canımmmmmmmmmmmmmmm:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?