Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bu güzelduyguyu tadarız...
evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...
canım inş her şey yolunda gider bebişin en kısa zamandagelir hayırlısıyla inş...
arkadaşlar ben kaçar kendimi bugün hiç iyi hisstmiorum hasta mı olcam ne omuzlarım başım çok ağrıo sabahtan beri yerimden kalkamadım öle oturuorum yemek bile yapmadım kociş gelince ne olcak bilmem:57
canım gecmiş olsun dikkat et kendine ...
eboşum üzülmemek elde degilki kucagıma aldıgımda hep dua ettim rabbim ne olur bana ve isteyen herkeze hayırlısıyla bir bebiş ver diye zaten bazı dedikodular canımı cok sıkıyo yok ben hamile degilmişim düşen bebek degilmiş sacma sapan şeyler bugun moralım cok bozuk böyle konuşanları allaha havale ediyorum...sende iyiyisindir umarım canım adette olmamaışsın hakkında hayırlısı olsun kuzum...
canım benimde icim acıdı ama o melegi sevince de rahatladım o kadar güzel bibebektiki rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerini gönderiri inş...
selam kızlar.sizede selam garipcim,sevtuncum.:79::79:
hayalet topic diyosunuz ama,kaç saattir oku oku bitiremedim geçmişi he.
ay benim bu baş ağrım niye geçmiyo yaaaaaa.
gecmiş olsun canım benimde iki gündür agrıyo hap alınca geciyo şimdi bile hap ictim bende de senin gibi sunizut var...
kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
canım inş bidaki ay gelir bebişin hayırlısıyla....
tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...

günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini

:119::119::119::118::118::118::118:
canım çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
ayy negüzel darısı bize inşallah

neysee işler yoğun değilken ben yemek tarifi alıcam biraz, evdeyken değişik bişeyler yaparım işten çıkınca...
görüşürüz hayırlı günler herkese...

ablam inşallah benim sıpa kendiliğinden gelirde entrikaya filan gerek kalmaz
buarada gördüklerim o değildi ama onun kankalarındandı .valla kıskandım arkadaşlıklarını ya bi beceremedik şu buluşma işlerini .seninle görüşüyoruzda diğer kızlarlada yapabilsek süper olcak .
demek yemek tarifi bakıyosun bak bak evde kocişine güzel güzel yemek yapıcaksın

eboşum bende allaha havale ediyorum zaten canım o soyleyeninde kızı var rabbim her zaman büyükk konuşma der kimsenin başına vermesin ama gercekten cok üzüldüm bide bunu söyleyen eltim ya yüz yüze görüştügüm kiişi gecende görümcem carşıda gördü beni ne dedi bana biliyomusun bebekmiydi düşen o anda şok oldum bişey diyemedim ama sonradan cok kafama takıldı megersem eltimin yüzünden öyle demiş bana... ben inanıyorum allahım oyle buyukki bu güzel mucizesinden bizleri mahrum bırakmıycak hayırlısyla...şimdi cıkmam lazım canım işlerim var bu arada catıyada başlandı allaha şukur hemen bitsede rahat etsem cok öpüyorum seni

selammmmmmmmmmm ben geldim herkeze iyi haftasonları diliyorum dışarıda güneşli bir hava var bence çok güzelllllllllllllll

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
AFED..............10
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
AFED...............10
TUĞÇE..............13

ben çıkıyorum canlarım kendinize ii bakın kan testi için hastaneye gidiyorum akşama haber veririm yine

KUZUM kıyamam yaa zaten varya bu eltileri neyapmak lazım canımızı acıtmak için demedikleri bişey yok benimkide neler dedi neler hamileliğimde 1 kez aramıyan ben düşük yapınca hemen geldi hoşuna gitti galiba .off varya gerçekten çok sinir oldum .ALLAH evladını ona bağışlasında ne olacağı belliolmuyo azcık alçakgönüllü olmak gerek isanları kırmadan düşünüp taşınmak gerek .ben diyorum kalbimiz çok yaralı bukonuda üzenlere hakkımı asla helal etmiyorum .ALLAHIM çok büyük elbet bizde gülücez canım sıkma tatlı canını hayırlısı olsun inşallah .bende çok öptüm kuzum
selammmmmmmmmmm ben geldim herkeze iyi haftasonları diliyorum dışarıda güneşli bir hava var bence çok güzelllllllllllllll

semroşum hoşgeldin canım evet burasıda öyle çok güzel hava
nasılsın kuzum

herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff

herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff

kuzum neden üzülüyorsun yaaaaa :26::26::26:
bende yalnızım

ay ne güzel bir haber çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah :64

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…