Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini

boşver canım yakında hamile olursun boşuna kendini kasma

kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
geçmiş olsun canım.geçen ayda yumuşların çok iyiydi bu ay aşılamaya gidiceksin ve dahada iyi olacak yumuşlar ve tutunacak bebişin ben çok umutluyum senden Rabbim bu ay yüzünü güldürecek ben inanıyorum.

günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini
kız geçmişi okurken içim içimi yedi yarın test yapcam yazmışsın aşağıdada görüyom seni son sayfayı sabırsızlıkla bekledim,beklediğime değmiş güzel haberi okudum.hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri göstersin inşgözün aydınn

slm canım,iyi sayılırım,birazda sayılmam,hala başım ağrıyo
hehe,eboşun çok entrikacı bi hatun olması lazım,bunu yapması için
geçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...
cnm geçmiş olsun umarım öenmli bişe değildir...

cnm o ilaç 15günlük bi laç ve 150tl,onu alana kadr sen keçiboynuzu arı sütü falan içr hep onlar daha doğal
cnm sonuçlarınız kötü değil kürlerden birini uygula yükselir Allah'ın izniyle
bu arada kızlarr havuç suyu ile ilgili yazınızı gördüm ama sigara içiyorsa eşleriniz içirmeyin havuç suyunu zararlıymış...
aaaaaaaaaa OLURUMU KUZUM
ADET OLDUM BAŞIM AĞRIYOR
VE YEMEK YAPARKEN ELİMİ YAKTIM
ŞUANDA SİZE TEK ELİMLE YAZIYORUM:18::18:
yeterr geçmiş olsun ablacım...
adette olmuşsun hayırlısı artık,beklicez...
inşaallah bi şekilde olacak ablam yaa,Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş,
yumurta takibine gitsen sonra çalışma zamanı sen bi şekilde ayarlasan açık açık söyleyemiyorum şimdi anladın sen onu :)inş olur en kısa zamnda

yaa bende işten çıkıyorumya bende alsam mı muhabbet kuşu evde yalnız sıkılırım bana arkadaş olur,zaten işten çıkınca kk'yada giremicem

amin canım amin ALLAH razı olsuun cümlemize nasip eylesin rabbim tez zamanda inş.
amin cnm inşaallah...

yumurtlama gününün geçtiğine emin misin belki yumoşun geç çatlıyordur sen pko var diyordun bence yine boş geçmeyin bugunüde sevoş,yerleşme hemen olmuyor en azından bi hafta geçmesi lazım bildiğim kadarıyla

kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
hayırlısı cnm bnm inş,bu ayki aşılamanda herşey yolunda gider ve miniğin gelir cnm ya da miniklerinn
sevtunnnnnn,haşhaşı bol olsun çöreğin,sonrada kargoya ver,yolla,bak çöreğe hayır diyemiyorum,keşke ekmek hakkımdan düşerim,hiç bi yemeğede yağ katmam,günü tamamlarım,çok istiyorummmmmmmmm
ayy cnm istedi oruçlu oruçlu :)
sevoşummm hayırlı olsun cnm,güzel bak merciğeme hee:):)
bende sabah test yap dicektim ama yapmışsın zaten,gözün aydın cnm tebrik ederim
Allah salıcakla kucağına almanı nasip etsin,darısı bizlere inşaallahh
cnm benm bugun olmam lazım dün bişeler geldi adet oldum sandım ama değişik bi akıntı gelmiş
şimdiye kadar bişe yok bnmkiler normalde hbr vermez geleceğini bu sefer verdi hayret doğrusu
eve gittiniz değil mi siz?eşin iyidir inş...
tekrar geçmş olsun cnm,panik atak değildir inş

gelipte yazılanları okur musun cnm bilmiyorum ama bol bol su ve istirahat önemli inş bebişin seninledir...

cnm ablan için sevindim,Allah bi yastıkta kocatsın,sağlık huzur dolu günler nasip etsin...
ben varım :)valla maviş gökçe'mle de oynardık ya bebek sevmeye hasrte kaldım valla....

abam kimleri gördün kıss aybikeleri mi:)

görüşün cano görüşün mutlaka...

Son düzenleme:

tşk ederim canımmmmmmm saol amin öğleden sonrada hastaneye gidecem kan testi de yaptırayım diyorum büyük ALLAHIM bütün anne adaylarımıza meleklerini kavuştursun valla 3 gündür bir karın ağrısı bel ağrısı çekiyorum anlatamam bide nezle oldum ohhhh

neysee işler yoğun değilken ben yemek tarifi alıcam biraz, evdeyken değişik bişeyler yaparım işten çıkınca...
görüşürüz hayırlı günler herkese...

canım ben kullanıyorum düşük yapıyorum ya sağlıklı yumurtlamam için
boncugum ben adet oldum şimdi subat 6 son aetim

kızz test yaptınmı hamilemisin

ben sana demiştim içime doğdu diyee ayyyyyyyyyyy nasıl sevindimm

anlatamam hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin

beklerin neolcak
alşıkınız beklemeye

ay çok saolun canlarım hala kendimi garip hissediyorum ama yüce allahım herkese nasip etsin boş olan kucakları bir an önce doldursun alt karın bölgem hala ağrıyo okuduklarıma görede yer yaptığı için kasılmalar olurmuş ondan mış ama belim kopuyo vallaama yinede mutluyum çok saolun açıklamalarınız için bugüne kadar

ya arkadaşlar size bişe sormak istiyorum aslında araştırdım ama ne bilim sizlerlede konuşunca rahatlıyorum ben sedef hastasıyım bu rahatsızlık bebeğime geçmez dimi ben çok çektim şimdi onu düşününce oda çekmesin ay çok kötü oldum

yaaaaaaa çok sevndim sağlıcakla gelsin
inşşşşşşşşşş
:92::92::92::92::92::92:

yaaaaaaa çok sevndim sağlıcakla gelsin
inşşşşşşşşşş
:92::92::92::92::92::92:

tşkler cnm iyi temennilerin için Allah herkese nasip etsin ay birazdan da kan testi için gidecem arada bi test çubuğunu elime alıp bakıyorum acaba 2 ci çizki silindimi diye ama hala duruyo :)

tşkler cnm iyi temennilerin için allah herkese nasip etsin ay birazdan da kan testi için gidecem arada bi test çubuğunu elime alıp bakıyorum acaba 2 ci çizki silindimi diye ama hala duruyo :)

canım çok sevindim inşş sağlıcakla kucaka
yaaaaaaa bu gün 3. Hamiş haberi
alllahım ayaklarınız sürüyün arkası gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…