boşver canım yakında hamile olursun boşuna kendini kasmasevtuncum yaaa ne guzel oruc tuyorsun canim masallah,hergun mu tutuyorsun canim,yoksa pazartesi persembe sunnet oruclarimi tutuyorsun:26::26::26:
cok özeniyorum sana yaa,keske su kör nefsimi kiripta bende tutabilsem,hemde koca göbemii eritmis olurum emmeeeeee nerde bende ooo aziiiimmm,bu gidisle tosun olarak gelip tosun olarak gidecegim bu dunyadan
kayinvalidemlerin yaninda diyet yapamadim,kilo aldim yine,ne cabuk kilo aliyorum yaaa
vermek zor almak kolay niye kiii
moralim sifir,aynada koca göbegimi gördum deeeadam olmam ben yaaaa
geçmiş olsun canım.geçen ayda yumuşların çok iyiydi bu ay aşılamaya gidiceksin ve dahada iyi olacak yumuşlar ve tutunacak bebişin ben çok umutluyum senden Rabbim bu ay yüzünü güldürecek ben inanıyorum.kızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
kız geçmişi okurken içim içimi yedi yarın test yapcam yazmışsın aşağıdada görüyom seni son sayfayı sabırsızlıkla bekledim,beklediğime değmiş güzel haberi okudum.günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
geçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...slm canım,iyi sayılırım,birazda sayılmam,hala başım ağrıyo
hehe,eboşun çok entrikacı bi hatun olması lazım,bunu yapması için
cnm geçmiş olsun umarım öenmli bişe değildir...bu arada sol gogsumun agrısı bugun de oldu anlamıyorum hareket ederken yada spor yaparken bırsey yok oturdugumda ozellıkle de yemek yedıkten sonra baslıyor sıkıstırmaya omzuma dogru ve sol koluma da yayılıyor ınternette hıc ıyı seyler okumadım kızlar ıyıce kotu oldum pazartesı gunune randevu aldım dahılıyeden ınsallah bısey cıkmaz ıyıce korkmaya basladımmmmmmm
cnm o ilaç 15günlük bi laç ve 150tl,onu alana kadr sen keçiboynuzu arı sütü falan içr hep onlar daha doğalturkuazcım, derincim ,ablacım ,birsencim unuttuklarım varsa kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cok sagolun
eşimim deyerleri cok yüksek deyil ama ALLAHA şükür yine iyi
birazda ateş hoca başından savdı gibi geliyo bana bize ialc verbilirdi dahada yükselte bilirdi ne bilim kafam karıştı eşimde bendesorun yok diycek bişede desek ALLAH yardım etsin döndüm başa tekaradan
cnm sonuçlarınız kötü değil kürlerden birini uygula yükselir Allah'ın izniylegarip eşinin sonucarı kötü deyilki neden üzülüyo bizim sonuclar 5 milyondu düşün artıkın sen
sakın üzülmeyin iyi bi urolog bulun o cok önemli varikosel varmı diye bakcaklardır eşine
bu ilacı araştırırken görmüştüm yurt dısındaki dr daha ok veriyo
canim valla bende bilmiyorum,doktor öyle demis:26:16.milyon sperm sayisi ama.bu 16.milyonun % 30 az hareketli imis,%20 si hizli hareketli demis,biz tedaviye yeni basladigimiz icin doktor neyin ne oldugunu bilmiyoruz canim,tabiki sizler daha iyi bilirsiniz
yeterr geçmiş olsun ablacım...aaaaaaaaaa OLURUMU KUZUM
ADET OLDUM BAŞIM AĞRIYOR
VE YEMEK YAPARKEN ELİMİ YAKTIM
ŞUANDA SİZE TEK ELİMLE YAZIYORUM:18::18:
inşaallah bi şekilde olacak ablam yaa,Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş,ablasının kuzusu olsun ben çaktım yoğun olduğunu amin dedinya yeter saolasın
buhafta cidden çok yoruldum hiç bitmiyo iş ya beni niye böyleyim şaşıyorum yaasağlık olsun napalım
he he kuzu çok zor ya onun için saf bi herüfüm olması gerek benimki ne asla sökmez öyle şeyler
ama bişekilde ebroş yolunu bulucak kuzum
entrikamı dedin anam o bihterin işi bana hiç uymaz
amin cnm inşaallah...amin canım amin ALLAH razı olsuun cümlemize nasip eylesin rabbim tez zamanda inş.
yumurtlama gününün geçtiğine emin misin belki yumoşun geç çatlıyordur sen pko var diyordun bence yine boş geçmeyin bugunüde sevoş,yerleşme hemen olmuyor en azından bi hafta geçmesi lazım bildiğim kadarıylaya arkadaşlar b,şey sorucem size utanarak ama bak şimdiden yüzüm kızardı heşimdi biz bu ay korunmayı bıraktuıkya internetten baktım yumurtlama günüme filan eşimin dişi iltaap olmuş doktor antibiyotik verdi 1000 mg lık e korunmuyoruzya benim mercimeklere bişey olmamıştır demi kafama takıldı birde size soruyum dedimde bu arada sag kasıgım çok agrıdı o gün oldum bugünde levabada elime beyaz yumurta beyazı gibi akıntı geldi acaba diyorum mercimek yerleştimi yoksa bekliyomudur ne dersiniz
hayırlısı cnm bnm inş,bu ayki aşılamanda herşey yolunda gider ve miniğin gelir cnm ya da miniklerinnkızlar ben bugün adet oldum fazla üzülmedim ama eşimden ALLAH razı olsun . yarın doktora randevu aldım aşılama için tekrar yola çıktık bakalım hayırlısı inşallah kist fln yoktur
ayy cnm istedi oruçlu oruçlu :)sevtunnnnnn,haşhaşı bol olsun çöreğin,sonrada kargoya ver,yolla,bak çöreğe hayır diyemiyorum,keşke ekmek hakkımdan düşerim,hiç bi yemeğede yağ katmam,günü tamamlarım,çok istiyorummmmmmmmm
sevoşummm hayırlı olsun cnm,güzel bak merciğeme hee:):)kızlar bu arada siz bir müjdem var arkadaş ban yılbaşında muhabbet kuşu hediye etti ay çok hoşuma gitti kafasiyle duruyo içerde allahım nasip ederse evime görürücem çok şirin 1 tane sarı bişey eşimle bir cilveleşmesi var sormayın geçen ona gittim evindeydi dedim çok şeker dedim yeni almiş oda dedim bir ses bir nefes be bende istiyorum dedim ama eşim kızıyo çlürse aglarsın diye almadı en azında canım sıklımazdı dedim oda sag olsun içine inmemiş getirdi hediyem olsun sana bak dedi ay çok mutlu oldum bilemezsiniz adını ne koydum sizce evet aklınıza gelen mercimek aşagı mercimek yukarı diye seviyorum annemde kızıyo şu kuşu salma dışarı tüyleri dökülüyo diye
ben çıkıyuorum benim çagırıyolar sizlere doyum olmuyo ama anam yanına gitmezsem ahanda böle yapar
bende sabah test yap dicektim ama yapmışsın zaten,gözün aydın cnm tebrik ederimmerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım iisinizdir 2 gündür giremiyorum sizle bişey paylaşmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar şimcik ben bu ayın 6 sında regli olmam lazımdı ama ayın 6 sında saat öğlen 12 gibi kahverengi bir akıntı geldi sonra çok az ama çok az lekelenme oldu ve dün akşam ve bungün akşama kadar bida hiç bişe olmadı hiç bir lekelenme olmadı yani ve göbegimin alt kısmı ara ara agryo geceleri biraz fazla gögüslerim şişti hafif ağrı var yine ve sık idrara çıkmaya başladım yarın sabah test yapayım diyorum sizce bu belirtiler neye bağlı olabilir psikolojik deseniz geçen ay kadar kafama takmadım hiç bişeyi size danışmak istedim
cnm benm bugun olmam lazım dün bişeler geldi adet oldum sandım ama değişik bi akıntı gelmişıyıgeceler kızlar sıze bı bakım dedım
hepınıze ayrı ayrı tesekkürederım cok ıyısınız
buarada yrn lısteyı düzenlıcem adet günlerını bıldırmeyenler lütfen bıldırsınler
tekrar geçmş olsun cnm,panik atak değildir inşıyı aksamlar kk guzellerı kım var kım yk gormedım gecmıse baktım sadece fıstıklarım o yusden ıyı aksamlar dılegımı herkes ustune alınsın lutfen
kardelenbhrım adet olmusun ınsallah bı dahakı ay canımmm ınsallahhh:26::26:
sevtuncum gelmıssın gıtmıssın ben yıne yokmusum canım
gulcum yıne baslama nolur paranoyalara kuzum ya bı bırak pazar gunu hersey bellı olurrr zatenn
bu arada gulum acıl senle konusmam lazım kusum gorunce msnye gel nolurrrrr:26:
ablacım ananende bısey cıkmmıs sukur
derınım de hıc gorunmedı yaaaaa
bu arada acılden yenı geldım kızlar kalbım daralttıkca daralttı carpıntım da arttı hemen acıle gıttık
ve ekg cekıldı tahlıller yapıldı doktor kalple ılgılı bır sıkayet degıl dedı kas agrısı yada panık atak olabılır dedı pzt daha detaylı bakacaklar ınsallah bısey cıkmazzzzzz:26:
ama çıkamadın geçmişten,ben çıkıyom ama kk den,neyse,başka baharda görüşürüz inşallah,bebekli günlerde.
bu arada sen bi daha mı test yapsan ki,baya geçti günün,senin üzerine ikinciye olcaz nerdeyse,kesin hamilesinde haberin yok.
hamile eboşşş,hamile eboşşşşş
derincim,gelirsen senide öpüyorum canım,görüşemedik.
gelipte yazılanları okur musun cnm bilmiyorum ama bol bol su ve istirahat önemli inş bebişin seninledir...merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
cnm ablan için sevindim,Allah bi yastıkta kocatsın,sağlık huzur dolu günler nasip etsin...sagol ebroşum yaa bakalım kısmet olursa gelmek istiyoru m gelirsem senide derinimide görmek isterim ist. başka kim vardı tanıdıgım onlarıda görmek isterim :)
esnartcim günün geçmiş canım akıntıda devam etmiyo inş hamilesindir dış gebelige neden benzettin anlmadım ? bide benim gögüsler karın agrısı idarar çıkma olayım olmadı hiç kızımı dogmasam hamile oldugumu anlamazdım diyebilirim bende hiç belirti olmadı adet kesilmesi dışında dualarım seninle yarın güzel haber ver inş canım
delü derinim gelmiş naber kısss canım özledim seni haa
gökcem ya inşallah nasip olur ben ve derinim var cano bide turkuazım var onunla geliriz düğüne
buarada ablan derinime yakın olcak galiba
canım inşallah güzel haberler verirsin valla bende heyecan yaptım hadi inşallah canım
cano yaa cidden ha makbuşun ömürü bubebiş
ay esnart dövücek bizi valla
hee sattın kocaya ohh negüzel boşver azcık baksın babası
inşallah canom inşallah
ya bugün neoldu hastaneden çıkınca carfura gittik alışveriş yaptık kasaya geldik önümüzde kkdan tanıdığım hanımlar buluşma fotolarından tanıdım onları ve çok imrendim bizde yakın olsakda buluşsak ya hepsi almış bebişlerini gelmiş
darısı bize cano yaa
evet canım şaka gibi gerçektende
ay evett esnartt dövme kıss neee iyi de oluyo seni görünce makbuşumuzu görmüş gibin oluyoz kıss
cano demee tesadüfe bak..bizde bigün buluşalım noolurrrrrrrvallahi dün koraya dedim yeter artık ,sende gel ebrarımında eşi gelsin dördümüz görüşek dedim aaa bu ne beee..biricik arkideşime hasretimmm
boşver canım yakında hamile olursun boşuna kendini kasma
geçmiş olsun canım.geçen ayda yumuşların çok iyiydi bu ay aşılamaya gidiceksin ve dahada iyi olacak yumuşlar ve tutunacak bebişin ben çok umutluyum senden Rabbim bu ay yüzünü güldürecek ben inanıyorum.
kız geçmişi okurken içim içimi yedi yarın test yapcam yazmışsın aşağıdada görüyom seni son sayfayı sabırsızlıkla bekledim,beklediğime değmiş güzel haberi okudum.hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve hayırlısıyla yavrunu kucağına aldığın günleri göstersin inş gözün aydınn
canım ben kullanıyorum düşük yapıyorum ya sağlıklı yumurtlamam içinelixsircim arkadaşım uyku tutmadı siz tatlı uykunuzdayken bende size yazıyım dedimcanım ben klomen kullanmıyorum sen sanırım kullanıyosun ne için kullanılıyo pek bilgim yok anlatırmısın,akşam hemen çıkmak zorunda kaldım 5 dk bile kalamadan istemedende olsa çıktım kusura bakmayın arkadaşlarım
boncugum ben adet oldum şimdi subat 6 son aetimıyıgeceler kızlar sıze bı bakım dedım
hepınıze ayrı ayrı tesekkürederım cok ıyısınız
buarada yrn lısteyı düzenlıcem adet günlerını bıldırmeyenler lütfen bıldırsınler
tşk ederim canımmmmmmm saol amin öğleden sonrada hastaneye gidecem kan testi de yaptırayım diyorum büyük ALLAHIM bütün anne adaylarımıza meleklerini kavuştursun valla 3 gündür bir karın ağrısı bel ağrısı çekiyorum anlatamam bide nezle oldum ohhhh
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
geçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...
cnm geçmiş olsun umarım öenmli bişe değildir...
cnm o ilaç 15günlük bi laç ve 150tl,onu alana kadr sen keçiboynuzu arı sütü falan içr hep onlar daha doğal
cnm sonuçlarınız kötü değil kürlerden birini uygula yükselir Allah'ın izniyle
bu arada kızlarr havuç suyu ile ilgili yazınızı gördüm ama sigara içiyorsa eşleriniz içirmeyin havuç suyunu zararlıymış...
yeterr geçmiş olsun ablacım...
adette olmuşsun hayırlısı artık,beklicez...
inşaallah bi şekilde olacak ablam yaa,Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş,
yumurta takibine gitsen sonra çalışma zamanı sen bi şekilde ayarlasan açık açık söyleyemiyorum şimdi anladın sen onu :)inş olur en kısa zamnda
yaa bende işten çıkıyorumya bende alsam mı muhabbet kuşu evde yalnız sıkılırım bana arkadaş olur,zaten işten çıkınca kk'yada giremicem
amin cnm inşaallah...
yumurtlama gününün geçtiğine emin misin belki yumoşun geç çatlıyordur sen pko var diyordun bence yine boş geçmeyin bugunüde sevoş,yerleşme hemen olmuyor en azından bi hafta geçmesi lazım bildiğim kadarıyla
hayırlısı cnm bnm inş,bu ayki aşılamanda herşey yolunda gider ve miniğin gelir cnm ya da miniklerinn
ayy cnm istedi oruçlu oruçlu :)
sevoşummm hayırlı olsun cnm,güzel bak merciğeme hee:):)
bende sabah test yap dicektim ama yapmışsın zaten,gözün aydın cnm tebrik ederim
Allah salıcakla kucağına almanı nasip etsin,darısı bizlere inşaallahh
cnm benm bugun olmam lazım dün bişeler geldi adet oldum sandım ama değişik bi akıntı gelmiş
şimdiye kadar bişe yok bnmkiler normalde hbr vermez geleceğini bu sefer verdi hayret doğrusu
eve gittiniz değil mi siz?eşin iyidir inş...
tekrar geçmş olsun cnm,panik atak değildir inş
gelipte yazılanları okur musun cnm bilmiyorum ama bol bol su ve istirahat önemli inş bebişin seninledir...
cnm ablan için sevindim,Allah bi yastıkta kocatsın,sağlık huzur dolu günler nasip etsin...
ben varım :)valla maviş gökçe'mle de oynardık ya bebek sevmeye hasrte kaldım valla....
abam kimleri gördün kıss aybikeleri mi:)
görüşün cano görüşün mutlaka...
günay kızlar iyi hafta sonları
ben sana demiştim içime doğdu diyee ayyyyyyyyyyy nasıl sevindimm
anlatamam hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin
günaydın yetercim sanada cnmmm
kıslar benim biraz işim varr yarın misafirim gelcek arara bakarım
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
yaaaaaaa çok sevndimsağlıcakla gelsin
inşşşşşşşşşş
:92::92::92::92::92::92:
tşkler cnm iyi temennilerin için allah herkese nasip etsin ay birazdan da kan testi için gidecem arada bi test çubuğunu elime alıp bakıyorum acaba 2 ci çizki silindimi diye ama hala duruyo :)
,esnart, cımm bel ağrısı yaparr bende zaten gebe oldumu bel ağrımdan anlıyorduımm
kız yardıma ihtiyacın varsa alooo de hemen gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?