Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

beklerin neolcak
alşıkınız beklemeye
öyle cnm malesef...

amin canım çok saol allah herkese nasip etsin bakalım öğleden sonrada kan testine gidecem
gittin mi cnm kaç çıktı acaba sonuc?
oyy cnm bnm inş en kısa zamanda bizde o kokusunu içimize çekicez,bazen annemle konuşurken diyorki sen daha hamile kalıcanda doğurucanda bizde onu sevicez biraz rahat bırakın kendinizi o zaman olur diyor:) bu lafı mesela başkası söylese örneğin kaynanatör kavga çıkardı :):)
pelinimm cnm bnm Rabbim ıslah etsin o eltini yaa
amannn kırk senede tarif alıyım dedim hep tarifleri silmişler gıcık oldum hee
valla doğruya doğru derinimden başka kimse buluşalım demiyor,o da eşinden dolayı buluşamıyor zaten
ama söylediği gibi eniştelerle görüşürsünüz siz kızın canına tak demiş artık :)

kızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
aayy yarasınn oğluşunaa cnm bnm yaa..

canım oncelıkel bı kendını rahat bırak hersy olacagına varır tatlım herseyın hayırlısı benım bır arkadasımın aynısı oldu tatlım bebegın kesesı kantopluyormus dr cok umıtlenme demıstı bebegı dustu ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok ılaclarını duzenlı kullan ınsalllah bırsey olmaz ama olursa da daha kucuk canım tekrar olur ve beklemeye gerek kalmadan olur ınsallahhhh
merhabalar ben siteye yeni üye oldum.aleyküm selem:
hosgeldın canım
evet canım kesnınlıkle ve kesınlıkle sttresten he kelın merhemı olsa kendı basına surer ama ısate elımızden geldıgınce rahat olcaz baska yapacak bısey yokkkkk ınsallah bı rdahakı ay gelır bbısın
ablacım bilmiyorum ki bugün böyleyim.yok ablam adet olmadım henüz.sen nasılsın?
kusum gecmısı okudun da benı es mı gectın fıstıgım yaaa sana ozel msj yazmıstım senınle acıl konusmam lazım dıye gecmıs olsun bu arada kendıne cok ama cok dıkkat et ve dusunme artık olcakmı olmıcakmı dıye bakalım mevla ne eyler neylerse guzel eyler
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini
canım bu sabah aldıgım en guzel haberdı sevındırdın bızlerı hayırlı olsun ınsallah kucagına da alırsın sag salımmmmbu arada bel agrılarını yaklasık uc ay hatta braz daha fazla cekeceksın canım once yerlesmesı ıcın daha sonra da rahım buyudugu ıcın olacak ama olsun sonu gusel olsun da
ah kusummmm benım kyamam sana o ne demek ole yazz dusen bebek degılmıs bızde dusurduk herseyı de vardı yavrumun o da degılmıydı yanı ALLAHIM bu ınsanlaRA AKIL FIKIR BRAZ DA VICDAN VERSIN NE OLURRR bıse ettıklerını ceksınler dıcem ama dılım varmıyor allahım dusmanımın basına vermesın boyle dert uzulme bıtanem sen uzulme sen ne oldugunu bılıyorsun acısı zaten sana yeter gerısını de allaha havale et
ablacım aynı konu oldugu ıcın senden alıntı yapmadım burdan yazıyorum yasamayan kımse bılemez bu ne demektır nasıl yasanır ne hıssedılır allah onlara anlama kabılıyetı versın ne dıyeyım uzme canını nolur

herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
HATICECIM ELIKSIRCIM kesınlıkle moral bozmak yok bende yalnızım bakın ama osun buna da sukur bızım hıc bırbırımızı gremedıgımız zmanlar olduu cıkın kendınız gezın kızz

ayyy yerım ben onu kocaman adam olmus da borek ıstermıs kuzummm benımmm yap tabı annesı yap
DERINIM canım benım saolasın pztesıyı beklıyorum bugun ıyıyım sukurler olsun
bu arada bende gelmek ıstıyom ıstanbula sırf sızı gormek ıcın ama ancak yazın gelebılırım
ama yaza kadar ınsallah hamıle kalırım da gelemem
TUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:

canım beni ekle ben okudum beni bu ara beklemeyin giremicem malesef annem kızıyo evime hayırlısıyla b,ir geçseydm
herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
benimkide çalışıyo bebem sıkıntıdan dantel başladım tam takım nezaman biter allah bilir bu arada eşime bere ördüm sevine sevine adama alerji yapmış atkısıda yarım kaldı örme bırak dedi gelde bu adamı dövme dur
amin canım allahım tamamını göstersin bebem işşallah
canım benim ben hep iki hamileligimded geç kalmıştım onu biliyorum ama evime geçmeden olmaz bebem artık şubata kaldı zaten eşimi 2 kere kandırdım adamı kızıyo ne bileyim insan kendi evinde olunca daha rahat oluyo be neyse şubata kaldı bebek faslı belkim tutmuştur ama bilemiyorum bugün namazda çok agladım çok yalvardım yaradanıma rabbim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar önce ümmeti muhammete sonra bana ver derim her seferinde yavrum dursaydı 336 haftalık olucaktı gün sayıyo olucaktım canım çok acıyo ya sabah eşime kahvaltı hazırladım tam yataga yattım nefesim birden kesildi eşim garibim balkadı besmele çek demeye çok kötü oluyorum ben ya benim tek kalmaya ihtiyacım var ama nerde rabbim hayırlısını versin ne deyim çok moralim bozuk benim bugün aglama nöbetleri tutuyo ben,i ne yapacagımı bilmiyorum ne yapayım kendimi bir firenlesem nerde
canım bende sizi özledim şu evimin işi bitsin sabah açıcem akşama kadar kapamıcem topigi he

bende isterim bebem diyet olsum tamammı

sevtuncum aglama kusum yaa ben artık ole deneme yaptım acaba olurmu yazanlar a yazmamaya gayret edıyorum sana da yazmadım kusura bakma canım gule yazdım bır suru cıcıye de yazdım olmadı olmayınca da onlardan cok umut verdıgım ıcın ben uzuluyorum ondAN BIRAK KENDINI BIRAZ OLURSA ZATEN OLACAK KUSUM bız ne de sek bos olmazsa bır daha kı ay daha duzenlı bır calısmayla olur ınsallah canım benım lutfen uzulme bıde dusun kı bebıs bu ay geldı sen bole aglayıp kendını yıpratırsan o uzulmıcekmı:26::26::26:

kayram nasılsın bebem ben bir namazı kılıyım çamaşırları asıyım gelirim annem komsuda nasıl olsa

cabuk ol bak lutfen benımkı gelır bırazdan sonra alısverıse gıtcez tamammı hatta ıkımızden baska kımse yok msnye gel ben de acıyım da konusalım olurmu

ebroşum bende sana kıyamam canım zaten ben hic bi şekillde kızına yonlendirmıyorumamin e konuyu rabbim kımsenın başına vermesin ama insan konuşurken düşünmesi lazım bu konu cok hassas benim yüzüme farklı konuşuyo arkamdan farklı bu devirde kimseye bile güvenilmez...bende senin gibi canım bu konuda hakkımı helel etmiyorum....amin inş rabbim dualarımızı duyar ve hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla
amin bitanem inş ama anneler kotü niyetle söylemiyo bunu biliyoruz hep iyiligimizi düşünüyo...ama elti ve kaynana icinde fesatlık oluyo olsun ben onları allaha havale ediyorum inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürür
canım cok duyarlaısın ya hepinizden allah razı olsun inanin cok duygulandım sizler olmasanız kendimi yiyip bitirirdim sabahtan beri kulaklarımda cınlayıp duruyo o laf ama takmamaya calışıyorum...kayracım zaten allaha havale ettim rabbim büyük kimsenin başına oyle bişey vermesin ben hamile kaldıgıma sevinemeden kaybettim bebegimi millet nelerle ugraşıyo hadı ben yalan söylüyorum diyelim doktordamı yalan soyluyo testlerdemi dedigin gibi kımse umrumda degil... benim derdim bana yetiyo zaten inş rabbim hepimize hayırlısıyla o güzel mucizesini gönderir

Son düzenleme:
slm benimde yaşadığım benzerdi ama ben hiç kalp atımı duymadım 11 haftaya kadar bekledik geç döllenmeydi ama malesf kalp atışı olmayınca almak zorunda kaldılar inşallah seninki öyle olmaz kalp atışını duyar sağlıcakla kucağına alırsın
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini
esnart canım hadi gözünaydın Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bildiğim kadarıyla geçmiyo ama sen üzülürsen hastalığın atak yaprsa etkileyebilirmiş kendine dikkat et

kız sevtunla kayram napıyonuz bakem neyse ben iş yapıyodum bakıyım dedim kaçıyım işleri bitirip geliyim

pelincim kafana takma herkes layığını elbet bulur KARDELOŞ sanada slm canım neyse işimi yapıpta geliyim bari byee

canım yaaa,inşallah hamilesindir,o kadar çok istiyorum ki senin hamile olmanı,rabbim sanada,bizede,isteyen herkezede anne baba olmayı nasib etsin inşallah
evet,çok doğru,katılıyorum sana.
hadi yaaaaa,maşallah,rabbim tamamına erdirsin inşallah:119::119::119::124::124:
ay canım,oruçlu musun,rabbim kabul etsin.
bu arada,sen işten çıkınca biz nasıl görüşcez,bi daha gelmicem deme sakın

canım çok sevindim inşş sağlıcakla kucaka
yaaaaaaa bu gün 3. Hamiş haberi
alllahım ayaklarınız sürüyün arkası gelsinn
diğer ikisi kimmiş acaba?

selam bayanlar nasılsınızz
hoş geldin merve.:79:
pelincim kafana takma herkes layığını elbet bulur KARDELOŞ sanada slm canım neyse işimi yapıpta geliyim bari byee
evet pelincim,bencede kafana takma canım,herkez yaptığının karşılığını görür merak etme sen
birsencim selam canım.

yeterim ben busöze pek katılamıycam çünkü nerdeyse 1 saate yakın geçmiş okuyorum demekki muhabbet oluyo hayalet topik değil kuzum

ben şaka yapmıştım
bu aralar en aktif topik burası çünki

çido ve dekopa nikli arkadaşlarda hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…