öyle cnm malesef...beklerin neolcak
alşıkınız beklemeye
gittin mi cnm kaç çıktı acaba sonuc?amin canım çok saol allah herkese nasip etsin bakalım öğleden sonrada kan testine gidecem
oyy cnm bnm inş en kısa zamanda bizde o kokusunu içimize çekicez,bazen annemle konuşurken diyorki sen daha hamile kalıcanda doğurucanda bizde onu sevicez biraz rahat bırakın kendinizi o zaman olur diyor:) bu lafı mesela başkası söylese örneğin kaynanatör kavga çıkardı :):)evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...
kızlar alıntılar uzun sürdü şimdi cıkmam lazım işim var... zaten moralımda bozuk bıktım bu dedikodulardan rabbim inş en kısa zamanda hepimize bebiş verirde hayırlısıyla bu insanların cenesi kapanır hepinizi cok opüyorum allaha emanet olun
amannn kırk senede tarif alıyım dedim hep tarifleri silmişler gıcık oldum heeablam inşallah benim sıpa kendiliğinden gelirde entrikaya filan gerek kalmaz
buarada gördüklerim o değildi ama onun kankalarındandı .valla kıskandım arkadaşlıklarını ya bi beceremedik şu buluşma işlerini .seninle görüşüyoruzda diğer kızlarlada yapabilsek süper olcak .
demek yemek tarifi bakıyosun bak bak evde kocişine güzel güzel yemek yapıcaksın
aayy yarasınn oğluşunaa cnm bnm yaa..kızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
canım oncelıkel bı kendını rahat bırak hersy olacagına varır tatlım herseyın hayırlısı benım bır arkadasımın aynısı oldu tatlım bebegın kesesı kantopluyormus dr cok umıtlenme demıstı bebegı dustu ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok ılaclarını duzenlı kullan ınsalllah bırsey olmaz ama olursa da daha kucuk canım tekrar olur ve beklemeye gerek kalmadan olur ınsallahhhhmerhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
hosgeldın canımmerhabalar ben siteye yeni üye oldum.aleyküm selem:
evet canım kesnınlıkle ve kesınlıkle sttresten he kelın merhemı olsa kendı basına surer ama ısate elımızden geldıgınce rahat olcaz baska yapacak bısey yokkkkk ınsallah bı rdahakı ay gelır bbısınöncelikle merhaba.. ayni belirtiler bendede olmustu adetim normalde 29 gün hic sasmazdi ama 9 gün gecti sonra 2 gün boyunca 2 damla kahverengi akinti kirmiziyla karisik geldi cook cook azdi ayni belirtiler bendede vardi umutluydum amaaaa adetim basladiiii. nedenini bilmiyorum ama stresse bagliyorumm.. malesef simdi reglm varr.. bakalim 9unda bitiyor normalde bitmesse doktora gidecegimm.. amma büyük ihtimal stress ve bu ay kafama cok takmistimm piskolojimen böyle olduu.. ve insallah hamilesindirr eger degilsende insallah kötü birsey cikmazz canim..
kusum gecmısı okudun da benı es mı gectın fıstıgım yaaa sana ozel msj yazmıstım senınle acıl konusmam lazım dıye gecmıs olsun bu arada kendıne cok ama cok dıkkat et ve dusunme artık olcakmı olmıcakmı dıye bakalım mevla ne eyler neylerse guzel eylerablacım bilmiyorum ki bugün böyleyim.yok ablam adet olmadım henüz.sen nasılsın?
canım bu sabah aldıgım en guzel haberdı sevındırdın bızlerı hayırlı olsun ınsallah kucagına da alırsın sag salımmmmgünaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
ah kusummmm benım kyamam sana o ne demek ole yazz dusen bebek degılmıs bızde dusurduk herseyı de vardı yavrumun o da degılmıydı yanı ALLAHIM bu ınsanlaRA AKIL FIKIR BRAZ DA VICDAN VERSIN NE OLURRR bıse ettıklerını ceksınler dıcem ama dılım varmıyor allahım dusmanımın basına vermesın boyle dert uzulme bıtanem sen uzulme sen ne oldugunu bılıyorsun acısı zaten sana yeter gerısını de allaha havale eteboşum bende allaha havale ediyorum zaten canım o soyleyeninde kızı var rabbim her zaman büyükk konuşma der kimsenin başına vermesin ama gercekten cok üzüldüm bide bunu söyleyen eltim ya yüz yüze görüştügüm kiişi gecende görümcem carşıda gördü beni ne dedi bana biliyomusun bebekmiydi düşen o anda şok oldum bişey diyemedim ama sonradan cok kafama takıldı megersem eltimin yüzünden öyle demiş bana... ben inanıyorum allahım oyle buyukki bu güzel mucizesinden bizleri mahrum bırakmıycak hayırlısyla...şimdi cıkmam lazım canım işlerim var bu arada catıyada başlandı allaha şukur hemen bitsede rahat etsem cok öpüyorum seni
HATICECIM ELIKSIRCIM kesınlıkle moral bozmak yok bende yalnızım bakın ama osun buna da sukur bızım hıc bırbırımızı gremedıgımız zmanlar olduu cıkın kendınız gezın kızzherkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
kızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
selam bayanlar nasılsınızz
ıyıyım canım sıkıcıbır cmtesı ıste aksam olsada gezmeye gıtsek sen nasılsın
malesef bende bu saate kadar yattım
uyku duzenıde etkılıyormudur hamıle kalmamayıı?
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
AFED..............10
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
AFED...............10
TUĞÇE..............13
benimkide çalışıyo bebem sıkıntıdan dantel başladım tam takım nezaman biter allah bilirherkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
amin canım allahım tamamını göstersin bebem işşallahay çok saolun canlarım hala kendimi garip hissediyorum ama yüce allahım herkese nasip etsin boş olan kucakları bir an önce doldursun alt karın bölgem hala ağrıyo okuduklarıma görede yer yaptığı için kasılmalar olurmuş ondan mış ama belim kopuyo vallaama yinede mutluyum çok saolun açıklamalarınız için bugüne kadar
canım benim ben hep iki hamileligimded geç kalmıştım onu biliyorum ama evime geçmeden olmaz bebem artık şubata kaldı zaten eşimi 2 kere kandırdım adamı kızıyo ne bileyim insan kendi evinde olunca daha rahat oluyo be neyse şubata kaldı bebek faslı belkim tutmuştur ama bilemiyorum bugün namazda çok agladım çok yalvardım yaradanıma rabbim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar önce ümmeti muhammete sonra bana ver derim her seferinde yavrum dursaydı 336 haftalık olucaktı gün sayıyo olucaktım canım çok acıyo ya sabah eşime kahvaltı hazırladım tam yataga yattım nefesim birden kesildi eşim garibim balkadı besmele çek demeye çok kötü oluyorum ben ya benim tek kalmaya ihtiyacım var ama nerde rabbim hayırlısını versin ne deyim çok moralim bozuk benim bugün aglama nöbetleri tutuyo ben,i ne yapacagımı bilmiyorum ne yapayım kendimi bir firenlesem nerdegeçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...
cnm geçmiş olsun umarım öenmli bişe değildir...
cnm o ilaç 15günlük bi laç ve 150tl,onu alana kadr sen keçiboynuzu arı sütü falan içr hep onlar daha doğal
cnm sonuçlarınız kötü değil kürlerden birini uygula yükselir Allah'ın izniyle
bu arada kızlarr havuç suyu ile ilgili yazınızı gördüm ama sigara içiyorsa eşleriniz içirmeyin havuç suyunu zararlıymış...
yeterr geçmiş olsun ablacım...
adette olmuşsun hayırlısı artık,beklicez...
inşaallah bi şekilde olacak ablam yaa,Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş,
yumurta takibine gitsen sonra çalışma zamanı sen bi şekilde ayarlasan açık açık söyleyemiyorum şimdi anladın sen onu :)inş olur en kısa zamnda
yaa bende işten çıkıyorumya bende alsam mı muhabbet kuşu evde yalnız sıkılırım bana arkadaş olur,zaten işten çıkınca kk'yada giremicem
amin cnm inşaallah...
yumurtlama gününün geçtiğine emin misin belki yumoşun geç çatlıyordur sen pko var diyordun bence yine boş geçmeyin bugunüde sevoş,yerleşme hemen olmuyor en azından bi hafta geçmesi lazım bildiğim kadarıyla
hayırlısı cnm bnm inş,bu ayki aşılamanda herşey yolunda gider ve miniğin gelir cnm ya da miniklerinn
ayy cnm istedi oruçlu oruçlu :)
sevoşummm hayırlı olsun cnm,güzel bak merciğeme hee:):)
bende sabah test yap dicektim ama yapmışsın zaten,gözün aydın cnm tebrik ederim
Allah salıcakla kucağına almanı nasip etsin,darısı bizlere inşaallahh
cnm benm bugun olmam lazım dün bişeler geldi adet oldum sandım ama değişik bi akıntı gelmiş
şimdiye kadar bişe yok bnmkiler normalde hbr vermez geleceğini bu sefer verdi hayret doğrusu
eve gittiniz değil mi siz?eşin iyidir inş...
tekrar geçmş olsun cnm,panik atak değildir inş
gelipte yazılanları okur musun cnm bilmiyorum ama bol bol su ve istirahat önemli inş bebişin seninledir...
cnm ablan için sevindim,Allah bi yastıkta kocatsın,sağlık huzur dolu günler nasip etsin...
ben varım :)valla maviş gökçe'mle de oynardık ya bebek sevmeye hasrte kaldım valla....
abam kimleri gördün kıss aybikeleri mi:)
görüşün cano görüşün mutlaka...
canım bende sizi özledim şu evimin işi bitsin sabah açıcem akşama kadar kapamıcem topigi heSevtun hoşgeldin özlemiştik ben yakalayamadım ama görüşürüz inşallah.Kuşun mercimek hayırlı olsun iyiler hoşlarda çok çeneci oluyo bu kuşlar
Boncuğum ameliyat iyi geçmiş geçmiş olsun kurtuldunuz hadi hayırlısı
Kardelenbhr adet olmuşsun aşılama için hakkınızda hayırlısı inşallah tutar
tuğçalcım eviniz hayırlı olsun bebeğinle eşinle güle güle oturun inşallah
kızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
kayram nasılsın bebem ben bir namazı kılıyım çamaşırları asıyım gelirim annem komsuda nasıl olsa
ebroşum bende sana kıyamam canım zaten ben hic bi şekillde kızına yonlendirmıyorumamin e konuyu rabbim kımsenın başına vermesin ama insan konuşurken düşünmesi lazım bu konu cok hassas benim yüzüme farklı konuşuyo arkamdan farklı bu devirde kimseye bile güvenilmez...bende senin gibi canım bu konuda hakkımı helel etmiyorum....amin inş rabbim dualarımızı duyar ve hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıylaKUZUM kıyamam yaa zaten varya bu eltileri neyapmak lazım canımızı acıtmak için demedikleri bişey yok benimkide neler dedi neler hamileliğimde 1 kez aramıyan ben düşük yapınca hemen geldi hoşuna gitti galiba .off varya gerçekten çok sinir oldum .ALLAH evladını ona bağışlasında ne olacağı belliolmuyo azcık alçakgönüllü olmak gerek isanları kırmadan düşünüp taşınmak gerek .ben diyorum kalbimiz çok yaralı bukonuda üzenlere hakkımı asla helal etmiyorum .ALLAHIM çok büyük elbet bizde gülücez canım sıkma tatlı canını hayırlısı olsun inşallah .bende çok öptüm kuzum
semroşum hoşgeldin canım evet burasıda öyle çok güzel hava
nasılsın kuzum
amin bitanem inş ama anneler kotü niyetle söylemiyo bunu biliyoruz hep iyiligimizi düşünüyo...ama elti ve kaynana icinde fesatlık oluyo olsun ben onları allaha havale ediyorum inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürüröyle cnm malesef...
gittin mi cnm kaç çıktı acaba sonuc?
oyy cnm bnm inş en kısa zamanda bizde o kokusunu içimize çekicez,bazen annemle konuşurken diyorki sen daha hamile kalıcanda doğurucanda bizde onu sevicez biraz rahat bırakın kendinizi o zaman olur diyor:) bu lafı mesela başkası söylese örneğin kaynanatör kavga çıkardı :):)
pelinimm cnm bnm Rabbim ıslah etsin o eltini yaa
amannn kırk senede tarif alıyım dedim hep tarifleri silmişler gıcık oldum hee
valla doğruya doğru derinimden başka kimse buluşalım demiyor,o da eşinden dolayı buluşamıyor zaten
ama söylediği gibi eniştelerle görüşürsünüz siz kızın canına tak demiş artık :)
aayy yarasınn oğluşunaa cnm bnm yaa..
canım cok duyarlaısın ya hepinizden allah razı olsun inanin cok duygulandım sizler olmasanız kendimi yiyip bitirirdim sabahtan beri kulaklarımda cınlayıp duruyo o laf ama takmamaya calışıyorum...kayracım zaten allaha havale ettim rabbim büyük kimsenin başına oyle bişey vermesin ben hamile kaldıgıma sevinemeden kaybettim bebegimi millet nelerle ugraşıyo hadı ben yalan söylüyorum diyelim doktordamı yalan soyluyo testlerdemi dedigin gibi kımse umrumda degil... benim derdim bana yetiyo zaten inş rabbim hepimize hayırlısıyla o güzel mucizesini gönderircanım oncelıkel bı kendını rahat bırak hersy olacagına varır tatlım herseyın hayırlısı benım bır arkadasımın aynısı oldu tatlım bebegın kesesı kantopluyormus dr cok umıtlenme demıstı bebegı dustu ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok ılaclarını duzenlı kullan ınsalllah bırsey olmaz ama olursa da daha kucuk canım tekrar olur ve beklemeye gerek kalmadan olur ınsallahhhh
hosgeldın canım
evet canım kesnınlıkle ve kesınlıkle sttresten he kelın merhemı olsa kendı basına surer ama ısate elımızden geldıgınce rahat olcaz baska yapacak bısey yokkkkk ınsallah bı rdahakı ay gelır bbısın
kusum gecmısı okudun da benı es mı gectın fıstıgım yaaa sana ozel msj yazmıstım senınle acıl konusmam lazım dıye gecmıs olsun bu arada kendıne cok ama cok dıkkat et ve dusunme artık olcakmı olmıcakmı dıye bakalım mevla ne eyler neylerse guzel eyler
canım bu sabah aldıgım en guzel haberdı sevındırdın bızlerı hayırlı olsun ınsallah kucagına da alırsın sag salımmmmbu arada bel agrılarını yaklasık uc ay hatta braz daha fazla cekeceksın canım once yerlesmesı ıcın daha sonra da rahım buyudugu ıcın olacak ama olsun sonu gusel olsun da
ah kusummmm benım kyamam sana o ne demek ole yazz dusen bebek degılmıs bızde dusurduk herseyı de vardı yavrumun o da degılmıydı yanı ALLAHIM bu ınsanlaRA AKIL FIKIR BRAZ DA VICDAN VERSIN NE OLURRR bıse ettıklerını ceksınler dıcem ama dılım varmıyor allahım dusmanımın basına vermesın boyle dert uzulme bıtanem sen uzulme sen ne oldugunu bılıyorsun acısı zaten sana yeter gerısını de allaha havale et
ablacım aynı konu oldugu ıcın senden alıntı yapmadım burdan yazıyorum yasamayan kımse bılemez bu ne demektır nasıl yasanır ne hıssedılır allah onlara anlama kabılıyetı versın ne dıyeyım uzme canını nolur
HATICECIM ELIKSIRCIM kesınlıkle moral bozmak yok bende yalnızım bakın ama osun buna da sukur bızım hıc bırbırımızı gremedıgımız zmanlar olduu cıkın kendınız gezın kızz
ayyy yerım ben onu kocaman adam olmus da borek ıstermıs kuzummm benımmm yap tabı annesı yap
DERINIM canım benım saolasın pztesıyı beklıyorum bugun ıyıyım sukurler olsun
bu arada bende gelmek ıstıyom ıstanbula sırf sızı gormek ıcın ama ancak yazın gelebılırım
ama yaza kadar ınsallah hamıle kalırım da gelemem
TUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
slm benimde yaşadığım benzerdi ama ben hiç kalp atımı duymadım 11 haftaya kadar bekledik geç döllenmeydi ama malesf kalp atışı olmayınca almak zorunda kaldılar inşallah seninki öyle olmaz kalp atışını duyar sağlıcakla kucağına alırsınmerhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...
esnart canım hadi gözünaydın Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsingünaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
bildiğim kadarıyla geçmiyo ama sen üzülürsen hastalığın atak yaprsa etkileyebilirmiş kendine dikkat etya arkadaşlar size bişe sormak istiyorum aslında araştırdım ama ne bilim sizlerlede konuşunca rahatlıyorum ben sedef hastasıyım bu rahatsızlık bebeğime geçmez dimi ben çok çektim şimdi onu düşününce oda çekmesin ay çok kötü oldum
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10
AFED..............10
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
AFED...............10
TUĞÇE..............13
sevtuncum aglama kusum yaa ben artık ole deneme yaptım acaba olurmu yazanlar a yazmamaya gayret edıyorum sana da yazmadım kusura bakma canım gule yazdım bır suru cıcıye de yazdım olmadı olmayınca da onlardan cok umut verdıgım ıcın ben uzuluyorum ondAN BIRAK KENDINI BIRAZ OLURSA ZATEN OLACAK KUSUM bız ne de sek bos olmazsa bır daha kı ay daha duzenlı bır calısmayla olurınsallah canım benım lutfen uzulme bıde dusun kı bebıs bu ay geldı sen bole aglayıp kendını yıpratırsan o uzulmıcekmı:26::26::26:
pelincim kafana takma herkes layığını elbet bulur KARDELOŞ sanada slm canım neyse işimi yapıpta geliyim bari byeeebroşum bende sana kıyamam canım zaten ben hic bi şekillde kızına yonlendirmıyorumamin e konuyu rabbim kımsenın başına vermesin ama insan konuşurken düşünmesi lazım bu konu cok hassas benim yüzüme farklı konuşuyo arkamdan farklı bu devirde kimseye bile güvenilmez...bende senin gibi canım bu konuda hakkımı helel etmiyorum....amin inş rabbim dualarımızı duyar ve hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla
amin bitanem inş ama anneler kotü niyetle söylemiyo bunu biliyoruz hep iyiligimizi düşünüyo...ama elti ve kaynana icinde fesatlık oluyo olsun ben onları allaha havale ediyorum inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürür
canım cok duyarlaısın ya hepinizden allah razı olsun inanin cok duygulandım sizler olmasanız kendimi yiyip bitirirdim sabahtan beri kulaklarımda cınlayıp duruyo o laf ama takmamaya calışıyorum...kayracım zaten allaha havale ettim rabbim büyük kimsenin başına oyle bişey vermesin ben hamile kaldıgıma sevinemeden kaybettim bebegimi millet nelerle ugraşıyo hadı ben yalan söylüyorum diyelim doktordamı yalan soyluyo testlerdemi dedigin gibi kımse umrumda degil... benim derdim bana yetiyo zaten inş rabbim hepimize hayırlısıyla o güzel mucizesini gönderir
canım yaaa,inşallah hamilesindir,o kadar çok istiyorum ki senin hamile olmanı,rabbim sanada,bizede,isteyen herkezede anne baba olmayı nasib etsin inşallahyeterim ben busöze pek katılamıycam çünkü nerdeyse 1 saate yakın geçmiş okuyorum demekki muhabbet oluyo hayalet topik değil kuzum
canım hayırlısı olsun vardır bir hayır hiç canını sıkma inşallah yerleşme filandır
güzel kardeşim herşey gönlünce olsun yaa
canım bugün hep aklımdaydın demek geldi kırmızılar nediyelim sağlık olsun inşallah aşılamayla gelir minişin kuzum sıkma tatlı canını çok öptüm
PORTİCİM tebrik ederim canım negüzel birhaber ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
aslında akıldan çıkarmak gerekiyormuş demek darısı bizlere olsun
sevtunum mercimeğin hayırlı olsun güle güle büyüt kuzum benimde var bitane adıda umut teyzesi
canım kolay gelsin çok yorulmuşsun ama arkadaşlarınla beraber olunca unutursun kuzum
tostim hakkımız helal olsun önemli değil diycem ama aslında önemli olduğunu hepimiz biliyoruz ben topice arada girdiğini gördüğüm için yazıyım demiştim ama yoğunluktan görememişsin sağlık olsun tatlım .kendi adıma sorun olmuyoda arkadaşlar üzülünce bende üzülüyorum sitemim ondandı canım sende hakkını helal et .buhafta yazarım tabiki bisefer unuttun diye listeye yazmamazlık olmaz canım insanlık hali .öpüyorum seni üzülme telafi edersin
canım halamı ağrıyo çok geçmiş olsun
boncuğum aralık ayını sil kuzum benide ocağın biyerine iliştir benim adet yine 3 ay sonra olcak heralde
buarada eşin nasıl herşey yolunda inşallah
deryam canım çok iyi etmişsin çok geçmiş olsun şükür bişey yokmuş bence gaz sıkışması yada kas ağrısı pazartesi olsun hayrolsun inşallah balım
ben geldimde kaçırdım sizi malesef
ebroşun sadece ismini gördün kendi geçmişteydi bilsem çıkacağınızı hemen girişmezdim :44:
kuzuya kaçırdım senide off hep geç kalıyorum yaa
yaa cano koptum valla nediyim hamileyim aslında size demiyomdoğurunca haberiniz olur belki ya nerde be cano ben ikinci testide yapmıştım yok ama galiba doktor yolları yine gözüktü bana
dediğin gibi olmasınıda neçok isterdim
ablam ya ben geçmişten çıkasıya hepiniz gittiniz üzüldüm ama olsun sende dinlen hem kocişinde kızmasın canım çok öptüm
evet,çok doğru,katılıyorum sana.AMINNN :: herkesin duasin insallah allah kabul eder. ALLAH BÜYÜKTÜR umudunuzu asla kaybetmeyinn.
ben sunu ögrendim ben bunu tek bebek icin söylemiyorum bebegimz olamasada ölüm kalim olsada herseye ragmen hayat devam ediyor. hic birzaman umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. ama cok fazlada kafayi takmamamiz gerekiyorr.. zaman geliyor hicc asla untmam dedigimiz seyyleri bile unttuyoruz.. ALLAH HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN.. eger bugün bi olay yasiyorsak elbette icinde mutlaka ve mutlaka bi hayir vardirr.. Her konuda derdini veren allah dermaninida verirr..
hadi yaaaaa,maşallah,rabbim tamamına erdirsin inşallah:119::119::119::124::124:günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
ay canım,oruçlu musun,rabbim kabul etsin.geçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...
cnm geçmiş olsun umarım öenmli bişe değildir...
cnm o ilaç 15günlük bi laç ve 150tl,onu alana kadr sen keçiboynuzu arı sütü falan içr hep onlar daha doğal
cnm sonuçlarınız kötü değil kürlerden birini uygula yükselir Allah'ın izniyle
bu arada kızlarr havuç suyu ile ilgili yazınızı gördüm ama sigara içiyorsa eşleriniz içirmeyin havuç suyunu zararlıymış...
yeterr geçmiş olsun ablacım...
adette olmuşsun hayırlısı artık,beklicez...
inşaallah bi şekilde olacak ablam yaa,Allah tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş,
yumurta takibine gitsen sonra çalışma zamanı sen bi şekilde ayarlasan açık açık söyleyemiyorum şimdi anladın sen onu :)inş olur en kısa zamnda
yaa bende işten çıkıyorumya bende alsam mı muhabbet kuşu evde yalnız sıkılırım bana arkadaş olur,zaten işten çıkınca kk'yada giremicem
amin cnm inşaallah...
yumurtlama gününün geçtiğine emin misin belki yumoşun geç çatlıyordur sen pko var diyordun bence yine boş geçmeyin bugunüde sevoş,yerleşme hemen olmuyor en azından bi hafta geçmesi lazım bildiğim kadarıyla
hayırlısı cnm bnm inş,bu ayki aşılamanda herşey yolunda gider ve miniğin gelir cnm ya da miniklerinn
ayy cnm istedi oruçlu oruçlu :)
sevoşummm hayırlı olsun cnm,güzel bak merciğeme hee:):)
bende sabah test yap dicektim ama yapmışsın zaten,gözün aydın cnm tebrik ederim
Allah salıcakla kucağına almanı nasip etsin,darısı bizlere inşaallahh
cnm benm bugun olmam lazım dün bişeler geldi adet oldum sandım ama değişik bi akıntı gelmiş
şimdiye kadar bişe yok bnmkiler normalde hbr vermez geleceğini bu sefer verdi hayret doğrusu
eve gittiniz değil mi siz?eşin iyidir inş...
tekrar geçmş olsun cnm,panik atak değildir inş
gelipte yazılanları okur musun cnm bilmiyorum ama bol bol su ve istirahat önemli inş bebişin seninledir...
cnm ablan için sevindim,Allah bi yastıkta kocatsın,sağlık huzur dolu günler nasip etsin...
ben varım :)valla maviş gökçe'mle de oynardık ya bebek sevmeye hasrte kaldım valla....
abam kimleri gördün kıss aybikeleri mi:)
görüşün cano görüşün mutlaka...
diğer ikisi kimmiş acaba?canım çok sevindim inşş sağlıcakla kucaka
yaaaaaaa bu gün 3. Hamiş haberi
alllahım ayaklarınız sürüyün arkası gelsinn
hoş geldin merve.:79:selam bayanlar nasılsınızz
evet pelincim,bencede kafana takma canım,herkez yaptığının karşılığını görür merak etme senpelincim kafana takma herkes layığını elbet bulur KARDELOŞ sanada slm canım neyse işimi yapıpta geliyim bari byee
yeterim ben busöze pek katılamıycam çünkü nerdeyse 1 saate yakın geçmiş okuyorum demekki muhabbet oluyo hayalet topik değil kuzum
ben şaka yapmıştım
bu aralar en aktif topik burası çünki
canım yaaa,inşallah hamilesindir,o kadar çok istiyorum ki senin hamile olmanı,rabbim sanada,bizede,isteyen herkezede anne baba olmayı nasib etsin inşallah
evet,çok doğru,katılıyorum sana.
hadi yaaaaa,maşallah,rabbim tamamına erdirsin inşallah:119::119::119::124::124:
ay canım,oruçlu musun,rabbim kabul etsin.
bu arada,sen işten çıkınca biz nasıl görüşcez,bi daha gelmicem deme sakın
diğer ikisi kimmiş acaba?
hoş geldin merve.:79:
evet pelincim,bencede kafana takma canım,herkez yaptığının karşılığını görür merak etme sen
birsencim selam canım.
çido ve dekopa nikli arkadaşlarda hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?