canım sana şöyle anlatayım ... ayın 6 sında saat 12 gibi kahverengi akıntı arkasından çok az ama kırmızı lekelenme ama sonra hiç olmadı bida ne o akşam ne bu gün ve karnımın alt kısmı ağrıyor fazlasıyla afedersin ama gaz olayım var gögüsler haifi şiş ve dikketimi çeken alt karın bölgem ağrıdığında idrarım geliyo gidiyorum wc sonra ağrı hafif geçiyo gögüslerimde şişme var ve ben 24 günde bir regl oluyorum hiç şaşmaz yani yarın test yapıcam olmadı kan testi yaptırırım şimdi biraz araştırdım da işte bu belirtiler dış gebelikte olabilir diyo kafam karıştı
hosbuldukkselam cnm hoşgeldin..yazılarını gördüm ama bugün geçmişi tam okuyamadım..okuduklarımada vakıf olamadım pek..çünkü kafam bi dünya sanki...nasılsın...
hosbulduk cnmm valla süpermis burasi internette bos bos dolaniyordum hepp.. burasi cok iyi geldi bana sohbet edecek bir sürü arkadas varrslm canım hoşgeldin topiğimize nasılsın?
canım ben seni altta görmedim ya hoşgeldin nasılsın datlumkızlar ben burdayım ama inanın geçmişi okudum alıntı yapıp yazamadım.dua için amin diyenlerden binlerce kez ALLAH razı olsun.bugün üzerimde öyle bir halsizlik warki inanının kollarımı bile kaldıramıyorum.sadece okuyorum kızlar lütfen kusura bakmayım.gerginlik sıkıntı bide halsizlik war bugün
ah ah keşke cano yaa bende okadar istiyorumki ama görüşücez hiç merak etme senay evett esnartt dövme kıss neee iyi de oluyo seni görünce makbuşumuzu görmüş gibin oluyoz kıss
cano demee tesadüfe bak..bizde bigün buluşalım noolurrrrrrrvallahi dün koraya dedim yeter artık ,sende gel ebrarımında eşi gelsin dördümüz görüşek dedim aaa bu ne beee..biricik arkideşime hasretimmm
ebroşum orda dügün olmayacak yaa sadeceburda olacak dügüngelmek istiyorum hayırlısı artık inş..
derinimi ve turkuazımıda görmek isterim demek
derinime yakın ablamın yeri şimdi gelemezsemde yazın inş ugrarım kızımda büyümüş olur teyzesi belki o zamana sende hamiş olursun derinimde hepinizi hamiş olarak görürüm inşş
hosbulduk cnmm valla süpermis burasi internette bos bos dolaniyordum hepp.. burasi cok iyi geldi bana sohbet edecek bir sürü arkadas varr.
cnm ya noldu sana hayırdır inşallah..kızlar ben burdayım ama inanın geçmişi okudum alıntı yapıp yazamadım.dua için amin diyenlerden binlerce kez ALLAH razı olsun.bugün üzerimde öyle bir halsizlik warki inanının kollarımı bile kaldıramıyorum.sadece okuyorum kızlar lütfen kusura bakmayım.gerginlik sıkıntı bide halsizlik war bugün
ablişin bizim buriyemi gelin geliyo kıss ne güzel ohhh gel tabi delü ablana hiç gelmicenmiebroşum orda dügün olmayacak yaa sadeceburda olacak dügüngelmek istiyorum hayırlısı artık inş..
derinimi ve turkuazımıda görmek isterim demek
derinime yakın ablamın yeri şimdi gelemezsemde yazın inş ugrarım kızımda büyümüş olur teyzesi belki o zamana sende hamiş olursun derinimde hepinizi hamiş olarak görürüm inşş
öyle cnm sen bizden koma bak nasıl iyi geliyo sana...geçmiş sayfaları hergün son yazdıgım yerden okurum herkese yazarım şahsen,ama bugün vaktim olmadı hala okuyo olsaydım şuanda geçmişi cevaplıyodum hayla..sizi kaçırırdım bu seferde:))hosbuldukk
iyyim hatta cokk iyyi.. sen nasilsinn. yaa zaten söyle bi takip etmee burayii birsürü yazi oluyorr.hangisini okuycami sasirtiyorum valla
canım ben seni altta görmedim ya hoşgeldin nasılsın datlum
hayırdır niye keyifsizsin olmadın değilmi adet
ah ah keşke cano yaa bende okadar istiyorumki ama görüşücez hiç merak etme sen
hee düğün olmuycak burda anladım ben onu
tamam yaza gel daha iyi olur kanka gökcemde büyümüş olur ozaman biz nasıl oluruz bilmiyorumda
canlar benim kız huzursuz olmaya başladı ben kaçar kib öptm görüşürüz inşş
canoo inş yaza hamile olursunuz hepiniz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öptm by byyy
canlar benim kız huzursuz olmaya başladı ben kaçar kib öptm görüşürüz inşş
canoo inş yaza hamile olursunuz hepiniz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öptm by byyy
canım ben seni altta görmedim ya hoşgeldin nasılsın datlum
hayırdır niye keyifsizsin olmadın değilmi adet
ah ah keşke cano yaa bende okadar istiyorumki ama görüşücez hiç merak etme sen
hee düğün olmuycak burda anladım ben onu
tamam yaza gel daha iyi olur kanka gökcemde büyümüş olur ozaman biz nasıl oluruz bilmiyorumda
cnm ya noldu sana hayırdır inşallah..
ablişin bizim buriyemi gelin geliyo kıss ne güzel ohhh gel tabi delü ablana hiç gelmicenmi
öyle cnm sen bizden koma bak nasıl iyi geliyo sana...geçmiş sayfaları hergün son yazdıgım yerden okurum herkese yazarım şahsen,ama bugün vaktim olmadı hala okuyo olsaydım şuanda geçmişi cevaplıyodum hayla..sizi kaçırırdım bu seferde:))
inşallahhh bitname inşallahhh
ayyyy ben az daha dualara amin demeyi unutuyodum yaaa..
gülcüm ve elacıgıma Allahım saglıklı sıhhatli,güzel evlatlar nasip etsin..dualara canı gönülden amin kızlar...iyi geceler
ben kaçıyorum hanımlar kocişle karar aldık artık çok geç yatmıycaz bütün düzenimiz bozuluyo
öpüyorum sizi
gökcem nerdesin datlum senide çok öptüm gökcemide öp olurmu iyi uykular
cnm peki kromozom sonuçların ne zaman çıkıcak kızzzzz kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?