Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

öncelikle merhaba.. ayni belirtiler bendede olmustu adetim normalde 29 gün hic sasmazdi ama 9 gün gecti sonra 2 gün boyunca 2 damla kahverengi akinti kirmiziyla karisik geldi cook cook azdi ayni belirtiler bendede vardi umutluydum amaaaa adetim basladiiii. nedenini bilmiyorum ama stresse bagliyorumm.. malesef simdi reglm varr.. bakalim 9unda bitiyor normalde bitmesse doktora gidecegimm.. amma büyük ihtimal stress ve bu ay kafama cok takmistimm piskolojimen böyle olduu.. ve insallah hamilesindirr eger degilsende insallah kötü birsey cikmazz canim..

selam cnm hoşgeldin..yazılarını gördüm ama bugün geçmişi tam okuyamadım..okuduklarımada vakıf olamadım pek..çünkü kafam bi dünya sanki...nasılsın...
hosbuldukk
iyyim hatta cokk iyyi.. sen nasilsinn. yaa zaten söyle bi takip etmee burayii birsürü yazi oluyorr.hangisini okuycami sasirtiyorum valla

canım ben seni altta görmedim ya hoşgeldin nasılsın datlum
hayırdır niye keyifsizsin olmadın değilmi adet
ah ah keşke cano yaa bende okadar istiyorumki ama görüşücez hiç merak etme sen

hee düğün olmuycak burda anladım ben onu
tamam yaza gel daha iyi olur kanka gökcemde büyümüş olur ozaman biz nasıl oluruz bilmiyorumda

canlar benim kız huzursuz olmaya başladı ben kaçar kib öptm görüşürüz inşş
canoo inş yaza hamile olursunuz hepiniz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öptm by byyy

cnm ya noldu sana hayırdır inşallah..
ablişin bizim buriyemi gelin geliyo kıss ne güzel ohhh gel tabi delü ablana hiç gelmicenmi
hosbuldukk
iyyim hatta cokk iyyi.. sen nasilsinn. yaa zaten söyle bi takip etmee burayii birsürü yazi oluyorr.hangisini okuycami sasirtiyorum valla
öyle cnm sen bizden koma bak nasıl iyi geliyo sana...geçmiş sayfaları hergün son yazdıgım yerden okurum herkese yazarım şahsen,ama bugün vaktim olmadı hala okuyo olsaydım şuanda geçmişi cevaplıyodum hayla..sizi kaçırırdım bu seferde:))

inşallahhh bitname inşallahhh

tmm gçkçem benim iyi bk kendine kıss..gökçoşada tabiçok öptüm kokladım ikinizide...
bu arada sen merak etme,Allahın izniyle abuşta bende yaza hamileyizz hemide en az 5 aylık

anamm kıslar geç olmuş hee.zaten eşimde demin pc yi istedi bişeye bakıcak..bende kaçıyom kızmayın emi..çokk öpüyorum hepiniz..Allaha emanet olun hoşçakalın

ben kaçıyorum hanımlar kocişle karar aldık artık çok geç yatmıycaz bütün düzenimiz bozuluyo
öpüyorum sizi
gökcem nerdesin datlum senide çok öptüm gökcemide öp olurmu iyi uykular

ablacım bilmiyorum ki bugün böyleyim.yok ablam adet olmadım henüz.sen nasılsın?

canım bilmiyorum ki neden böyle oldum

ayyyy ben az daha dualara amin demeyi unutuyodum yaaa..

gülcüm ve elacıgıma Allahım saglıklı sıhhatli,güzel evlatlar nasip etsin..dualara canı gönülden amin kızlar...iyi geceler

ayyyy ben az daha dualara amin demeyi unutuyodum yaaa..

gülcüm ve elacıgıma Allahım saglıklı sıhhatli,güzel evlatlar nasip etsin..dualara canı gönülden amin kızlar...iyi geceler

ALLAH razı olsun canım rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün,dualarımızı kabul etsin inş.iyi geceler ALLAH rahatlık versin iyi geceler öptüm hoşçakal A.E.OL

AMINNN :: herkesin duasin insallah allah kabul eder. ALLAH BÜYÜKTÜR umudunuzu asla kaybetmeyinn.

ben sunu ögrendim ben bunu tek bebek icin söylemiyorum bebegimz olamasada ölüm kalim olsada herseye ragmen hayat devam ediyor. hic birzaman umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor. ama cok fazlada kafayi takmamamiz gerekiyorr.. zaman geliyor hicc asla untmam dedigimiz seyyleri bile unttuyoruz.. ALLAH HERSEYIN HAYIRLISINI VERSIN.. eger bugün bi olay yasiyorsak elbette icinde mutlaka ve mutlaka bi hayir vardirr.. Her konuda derdini veren allah dermaninida verirr..

ben kaçıyorum hanımlar kocişle karar aldık artık çok geç yatmıycaz bütün düzenimiz bozuluyo
öpüyorum sizi
gökcem nerdesin datlum senide çok öptüm gökcemide öp olurmu iyi uykular

iyi geceler ablacım ALLAH rahatlık versin ii bak kendine a.e.ol çok öptümm

cnm peki kromozom sonuçların ne zaman çıkıcak kızzzzz kızzzz

canım uyku tutmadı nete girdim,soruna biraz geç cevap veriyorum29aralıkta kan verdik 4hafta sonra falan alırsınız dediler 9 gün geçti işte bakalım işallah yakın zamanda sonucu hayırlısıla alırım ve işallah sonuc tertemiz çıkar dua edin nolurrrrrr bende sizlere ediyorum

elixsircim arkadaşım uyku tutmadı siz tatlı uykunuzdayken bende size yazıyım dedimcanım ben klomen kullanmıyorum sen sanırım kullanıyosun ne için kullanılıyo pek bilgim yok anlatırmısın,akşam hemen çıkmak zorunda kaldım 5 dk bile kalamadan istemedende olsa çıktım kusura bakmayın arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…