- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Ben terketmem merak etme.Kim terketti bu arada merak ettim şimdi.
bugünkü hazırlıklar iksir den canım,hep beraber onda yicez
ya tanımıyorum,gelmişti buraya,konuşuyoduk,şöyleydi böyleydi derken burası sanal alemin reına sı dedim,hatunda benim öyle yerlerle işim olmaz,mutaasıp biriyim ben tarzında konuştu,gitti
korktu işte,ne bilimNe ikram ediceksiniz bana.:)))))
Hadi ya gerçektenmi niye korkuttun kızı
korktu işte,ne bilim
ikramları iksir saysın,ben bilmiyorum.
o da duymazdan geliyo ha,sanki istemiyo mu ne bizi:97::97:
korktu işte,ne bilim
Ikramları iksir saysın,ben bilmiyorum.
O da duymazdan geliyo ha,sanki istemiyo mu ne bizi:97::97:
kızlar gelin ben size kısır yapayım
evet canım,ama inşallah güzel şeyler yapmıştır genedeYüzsüzlük etmiyelim bizde ozaman.Müsafir umdugunu degil buldugunu yermiş dimi?
kısırı bende yapıyorum,ben batırık isterimkızlar gelin ben size kısır yapayım
doğdu ne ki,herlde bebek görmesi?Benim mesaim bitti kızlar çıkıyorum iyi akşamlar herkese.Akşamada dogduya gidicez.Bir hafta oldu dogalı ne tatlıdır şimdi dimi.Kendimin olmuyo gidim bari onu sevim.
eee hadi gelay ben çok severim kısırı.
evet canım,ama inşallah güzel şeyler yapmıştır genede
kısırı bende yapıyorum,ben batırık isterim
Doğdu ne ki,herlde bebek görmesi?
Hadi güle güle özlemcim.
eee hadi gel
daha önce yapmadım ama denerim senin için
günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bu güzelduyguyu tadarız...
evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...
canım inş her şey yolunda gider bebişin en kısa zamandagelir hayırlısıyla inş...
canım gecmiş olsun dikkat et kendine ...
eboşum üzülmemek elde degilki kucagıma aldıgımda hep dua ettim rabbim ne olur bana ve isteyen herkeze hayırlısıyla bir bebiş ver diye zaten bazı dedikodular canımı cok sıkıyo yok ben hamile degilmişim düşen bebek degilmiş sacma sapan şeyler bugun moralım cok bozuk böyle konuşanları allaha havale ediyorum...sende iyiyisindir umarım canım adette olmamaışsın hakkında hayırlısı olsun kuzum...
canım benimde icim acıdı ama o melegi sevince de rahatladım o kadar güzel bibebektiki rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerini gönderiri inş...
gecmiş olsun canım benimde iki gündür agrıyo hap alınca geciyo şimdi bile hap ictim bende de senin gibi sunizut var...
canım inş bidaki ay gelir bebişin hayırlısıyla....
tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...
sevtunum benşm eşimde bana ıkı tane aldı dogum günümde kuş ama cok sesleri cıkıyo ya sabah hic uyutmuyolar beni ama yinede evde bi ses oluyo ara sıra onlarla konuşuyorum oyalanıyorum valla...
gecmiş olsun canım fazla sıkma kendini rahat ol rabbimin izniyle hic biişey cıkmıycak inş...
tebrik ederim canım rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin...
günaydın canım nasılsın...
kızlar alıntılar uzun sürdü şimdi cıkmam lazım işim var... zaten moralımda bozuk bıktım bu dedikodulardan rabbim inş en kısa zamanda hepimize bebiş verirde hayırlısıyla bu insanların cenesi kapanır hepinizi cok opüyorum allaha emanet olun
amin pelinim inş. rabbim bizede nasip eylesin mis kokulu melekler
selammmmmmmmmmm ben geldim herkeze iyi haftasonları diliyorum dışarıda güneşli bir hava var bence çok güzelllllllllllllll
a.slm cnm tşk ler sanada iyi haftasonları dilerim,ama burda kar başladı hava çok soğuk.benim için sanırım soğuk bir haftasonu olcak.camdan karları izlerim artık
herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
tşk ler cnm ii yiz sen nasılsın_?hava kötü soğuk ve kar var burda ayy her yer güneşli bua neden böle ki?
canım oncelıkel bı kendını rahat bırak hersy olacagına varır tatlım herseyın hayırlısı benım bır arkadasımın aynısı oldu tatlım bebegın kesesı kantopluyormus dr cok umıtlenme demıstı bebegı dustu ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok ılaclarını duzenlı kullan ınsalllah bırsey olmaz ama olursa da daha kucuk canım tekrar olur ve beklemeye gerek kalmadan olur ınsallahhhh
hosgeldın canım
evet canım kesnınlıkle ve kesınlıkle sttresten he kelın merhemı olsa kendı basına surer ama ısate elımızden geldıgınce rahat olcaz baska yapacak bısey yokkkkk ınsallah bı rdahakı ay gelır bbısın
kusum gecmısı okudun da benı es mı gectın fıstıgım yaaa sana ozel msj yazmıstım senınle acıl konusmam lazım dıye gecmıs olsun bu arada kendıne cok ama cok dıkkat et ve dusunme artık olcakmı olmıcakmı dıye bakalım mevla ne eyler neylerse guzel eyler
canım bu sabah aldıgım en guzel haberdı sevındırdın bızlerı hayırlı olsun ınsallah kucagına da alırsın sag salımmmmbu arada bel agrılarını yaklasık uc ay hatta braz daha fazla cekeceksın canım once yerlesmesı ıcın daha sonra da rahım buyudugu ıcın olacak ama olsun sonu gusel olsun da
ah kusummmm benım kyamam sana o ne demek ole yazz dusen bebek degılmıs bızde dusurduk herseyı de vardı yavrumun o da degılmıydı yanı ALLAHIM bu ınsanlaRA AKIL FIKIR BRAZ DA VICDAN VERSIN NE OLURRR bıse ettıklerını ceksınler dıcem ama dılım varmıyor allahım dusmanımın basına vermesın boyle dert uzulme bıtanem sen uzulme sen ne oldugunu bılıyorsun acısı zaten sana yeter gerısını de allaha havale et
ablacım aynı konu oldugu ıcın senden alıntı yapmadım burdan yazıyorum yasamayan kımse bılemez bu ne demektır nasıl yasanır ne hıssedılır allah onlara anlama kabılıyetı versın ne dıyeyım uzme canını nolur
HATICECIM ELIKSIRCIM kesınlıkle moral bozmak yok bende yalnızım bakın ama osun buna da sukur bızım hıc bırbırımızı gremedıgımız zmanlar olduu cıkın kendınız gezın kızz
ayyy yerım ben onu kocaman adam olmus da borek ıstermıs kuzummm benımmm yap tabı annesı yap
DERINIM canım benım saolasın pztesıyı beklıyorum bugun ıyıyım sukurler olsun
bu arada bende gelmek ıstıyom ıstanbula sırf sızı gormek ıcın ama ancak yazın gelebılırım
ama yaza kadar ınsallah hamıle kalırım da gelemem
TUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
aa bebişim seni hiç es geçermiyim dün seni bekledim bekledim bidaha bekledim ama gelmedinmrk tan da öldüm ne oldu acaba diye.neyseki öğrenmiş bulunmaktayım:92::92::92:no problem seni seviyorum kuşummmm
sevtuncum aglama kusum yaa ben artık ole deneme yaptım acaba olurmu yazanlar a yazmamaya gayret edıyorum sana da yazmadım kusura bakma canım gule yazdım bır suru cıcıye de yazdım olmadı olmayınca da onlardan cok umut verdıgım ıcın ben uzuluyorum ondAN BIRAK KENDINI BIRAZ OLURSA ZATEN OLACAK KUSUM bız ne de sek bos olmazsa bır daha kı ay daha duzenlı bır calısmayla olurınsallah canım benım lutfen uzulme bıde dusun kı bebıs bu ay geldı sen bole aglayıp kendını yıpratırsan o uzulmıcekmı:26::26::26:
aa üzülme cnm lütfen öle de düşünme sen benim yanımda olmasan asıl ben ozaman üzülürüm bizi yıkan üzen hep belirtilerin peşinden koşmamız asla senin ümit vermeden dolayı bişey düşünmedim aksine yanımda olduğunuzu bilmek güzel dilekleriniz beni daha mutlu ediyo
selam kızlar nbrrrr
slm canım ii senden nbr
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen5233 elixsir+ gul_tamer+
kızlar selam,niye sesiniz çıkmıyo.
ayyy çok şükür çıkabildim geçmiştem koşarak geldimbiriniz elimden tutup çıkarmadınız kız geçmişlerde kayboluyodum az daha
hiç mi yapmadın kız,aaaaaaa ama orda herkez yapar,çokta nefis olu he.
canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin.darısı bize olsun inş. bizim içinde bol bol dua edersen çok seviniriz
amin canım inş hepimiz hayırlısıyla bu güzelduyguyu tadarız...
evet canım bol bol kokladım o güzel kokusunu ama bi yandanda üzüldüm benden sonra evlenmişti benden önce aldı kucagına bebegini rabbim inş en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu taddırır hayırlısıyla...
canım inş her şey yolunda gider bebişin en kısa zamandagelir hayırlısıyla inş...
canım gecmiş olsun dikkat et kendine ...
eboşum üzülmemek elde degilki kucagıma aldıgımda hep dua ettim rabbim ne olur bana ve isteyen herkeze hayırlısıyla bir bebiş ver diye zaten bazı dedikodular canımı cok sıkıyo yok ben hamile degilmişim düşen bebek degilmiş sacma sapan şeyler bugun moralım cok bozuk böyle konuşanları allaha havale ediyorum...sende iyiyisindir umarım canım adette olmamaışsın hakkında hayırlısı olsun kuzum...
canım benimde icim acıdı ama o melegi sevince de rahatladım o kadar güzel bibebektiki rabbim hepimize hayırlısıyla bebişlerini gönderiri inş...
gecmiş olsun canım benimde iki gündür agrıyo hap alınca geciyo şimdi bile hap ictim bende de senin gibi sunizut var...
canım inş bidaki ay gelir bebişin hayırlısıyla....
tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin rabbim...
amin pelinim inş. rabbim bizede nasip eylesin mis kokulu melekler
a.slm cnm tşk ler sanada iyi haftasonları dilerim,ama burda kar başladı hava çok soğuk.benim için sanırım soğuk bir haftasonu olcak.camdan karları izlerim artık
tşk ler cnm ii yiz sen nasılsın_?hava kötü soğuk ve kar var burda ayy her yer güneşli bua neden böle ki?
aa bebişim seni hiç es geçermiyim dün seni bekledim bekledim bidaha bekledim ama gelmedinmrk tan da öldüm ne oldu acaba diye.neyseki öğrenmiş bulunmaktayım:92::92::92:no problem seni seviyorum kuşummmm
aa üzülme cnm lütfen öle de düşünme sen benim yanımda olmasan asıl ben ozaman üzülürüm bizi yıkan üzen hep belirtilerin peşinden koşmamız asla senin ümit vermeden dolayı bişey düşünmedim aksine yanımda olduğunuzu bilmek güzel dilekleriniz beni daha mutlu ediyo
slm canım ii senden nbr
ayyy çok şükür çıkabildim geçmiştem koşarak geldimbiriniz elimden tutup çıkarmadınız kız geçmişlerde kayboluyodum az daha
İNSAN BİR SESLENİRDİ:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BİZDE KOŞARDIK GELİRİDK[/RIGHT]
mut yemeğidir aslında bir kaç kez arkadaşlar yapmışalrdı ama ben yapmadım
canım çok sevindim gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin.darısı bize olsun inş. bizim içinde bol bol dua edersen çok seviniriz
İNSAN BİR SESLENİRDİ:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BİZDE KOŞARDIK GELİRİDK[/RIGHT]
kısss aşağğıda burda olduğumu görmüyon mu gelip bi kurtarmadın yaaaayy çıktım sonunda geçişten geleceğe uçtummm geldim kısır falan hani banaaa hiç ikra da etmiyonuz bende isterim hem bak siz bana kısır verin bende içli köfte yaptım yoksa bende size vermem
gül cüm,öpimde geçsin yorgunluğun,olar mı?
ayy hemde ne güzel olar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?