Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben çıktım gelirim yine
inşşşşş

kızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş 409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem

heyy kızlar halay başı bende tutun elimdennnnnnnnnn 2011 uğurlu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiidarısı bize inş......ALLAH tamamına erdirsin canım:92::92::92:

# esnart
# elixsir
# kardelen5233

merhaba kizlar ben geldim
hoş geldin garip cim,garipliğin bitsin inşallah.

heyy kızlar halay başı bende tutun elimdennnnnnnnnn 2011 uğurlu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiidarısı bize inş......ALLAH tamamına erdirsin canım:92::92::92:

amin güzelim inşallah Yüce rabbim sizlerede ve bilmediğimiz anne adaylarınada nasip eder inşallah boş olan kucaklar meleklerle dolsun

hadi hayırlı olsun cnm
bugün enerji doluyum ay nedense.bir günüm diğerini tutmuyo dün kolumu kaldıramıyodum bugün gelsem sana sarılıp hop die kucağıma kaldıracak kadar enerjiğim
bugunde ben fenayım hiç halim yokk
# esnart
# elixsir
# kardelen5233

merhaba kizlar ben geldim

h.g garibim nasılsın canım

anammmmmmmmmmmmm kısssss ben nerdeyimm beni niye kaybettinn.heyyyyyyyyyy bende burdayımmmmmmmmmmm

amaniiiiin ben kaybetmedim kizzz kopyala yapistir yapiverdiydimtum suc parmaklarimin

hoşgelmişsinnnnnnnn :))))))

hosbulduk canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…