# esnart
# elixsir
# kardelen5233
merhaba kizlar ben geldim
# esnart
# elixsir
# kardelen5233
h.g gülcüm ben iyiim sen nasılsın
kızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
hoş geldin garip cim,garipliğin bitsin inşallah.# esnart
# elixsir
# kardelen5233
ya deme yaaa,içli köfte mi,offfffffkısss aşağğıda burda olduğumu görmüyon mu gelip bi kurtarmadın yaaaayy çıktım sonunda geçişten geleceğe uçtummm geldim kısır falan hani banaaa hiç ikra da etmiyonuz bende isterim hem bak siz bana kısır verin bende içli köfte yaptım yoksa bende size vermem
ayy hemde ne güzel olar
ohhh ohhh,maşallah,rabbim tamamına erdirsin inşallah.kızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
heyy kızlar halay başı bende tutun elimdennnnnnnnnn 2011 uğurlu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı bize inş......ALLAH tamamına erdirsin canım :92::92::92:
kızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
bugunde ben fenayım hiç halim yokkbugün enerji doluyum ay nedense.bir günüm diğerini tutmuyo dün kolumu kaldıramıyodum bugün gelsem sana sarılıp hop die kucağıma kaldıracak kadar enerjiğim
# esnart
# elixsir
# kardelen5233
hoş geldin garip cim,garipliğin bitsin inşallah.
ya deme yaaa,içli köfte mi,offfffff
ohhh ohhh,maşallah,rabbim tamamına erdirsin inşallah.
hı hı içli köfte ayy kuşum kop gel ayıp ettin sana ellerimle yedireyim walla
amin güzelim inşallah Yüce rabbim sizlerede ve bilmediğimiz anne adaylarınada nasip eder inşallah boş olan kucaklar meleklerle dolsun
aminnnnnnn aminnnnn aminnn.bu ayda geçti demin lavaboya gittim adetim başlıyo artık lekelenme war artık önümüzde ki aya hayırlısı ile inş.bizlere dua et bol bol canım
hadi hayırlı olsun cnm
bugunde ben fenayım hiç halim yokk
h.g garibim nasılsın canım
kızlar,bende çıkım biraz,görüşürüz.
hadi hayırlı olsun cnm
anammmmmmmmmmmmm kısssss ben nerdeyimm beni niye kaybettinn.heyyyyyyyyyy bende burdayımmmmmmmmmmm
hoşgelmişsinnnnnnnn :))))))
amiiiiiin canim ecmain olsun,hepimizin garipligi bitsin insallah
hadi hayırlı olsun cnm
heralde fena olduğun için bize bişey ikram etmedin,o kadanda laf attık sana yukarlarda
güle güle cnm özletme kendini öptüm a.e.ol
nie ki kuşum neyin var ay iyi ol bebem ya
amaniiiiin ben kaybetmedim kizzz kopyala yapistir yapiverdiydimtum suc parmaklarimin
hosbulduk canim benim
amiiiiiin canim ecmain olsun,hepimizin garipligi bitsin insallah
kızıyorum heeeeeeee beni nereye saklıyonnnn
uffff sıkıldım yaw ewde de yalnızım kocişte gelmedi adette olcam pufffffffffffffffff:18::18:
,elixsir+,garip,kardelen5233,gul_tamer+,esnart, selam kızlar ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?