,elixsir+,garip,kardelen5233,gul_tamer+,esnart, selam kızlar ben geldim nasılsınız
,elixsir+,garip,kardelen5233,gul_tamer+,esnart, selam kızlar ben geldim nasılsınız
amaniiiiin ben kaybetmedim kizzz kopyala yapistir yapiverdiydimtum suc parmaklarimin
hosbulduk canim benim
hoş geldin garip cim,garipliğin bitsin inşallah.
kızıyorum heeeeeeee beni nereye saklıyonnnn
uffff sıkıldım yaw ewde de yalnızım kocişte gelmedi adette olcam pufffffffffffffffff:18::18:
kizma kizzzzzzyaslilik iste idare ediver teyzeniiiii
pelincim h.g cnm nasılsın ben ehh işteee
pelinimmmmmmm hş.g kuşummmmmm tşk ler ii yim sen nasılsın
hosgeldin pelincim,nasilsin:26::26:
amaniiiiin ben kaybetmedim kizzz kopyala yapistir yapiverdiydimtum suc parmaklarimin
hosbulduk canim benim
hoşbulduk canlarım bende idare eder işte bıktım bu dedikodulardan ya canımı sıktılar yine... rabbim ne olur en kısa zamanda güldür yüzümüzü hayırlısıyla
hosbulduk canim benim
tamam kızmıyom.teyze falan olmaz olursa abla olur.oda ablam olmadığı için anlaştık mı
amaniiiiin kizlar,benim nickimin altinda niye nilufer yaziyor o daaa kiiiiimmm:26::26::26::26:
hoşbulduk canlarım bende idare eder işte bıktım bu dedikodulardan ya canımı sıktılar yine... rabbim ne olur en kısa zamanda güldür yüzümüzü hayırlısıyla
ne oldu pelinim:26::26:uzulme canim yaa,bosver milletin agzi torba degil ki buzesin,cahillik iste,cahil sadece konusur canim,sen bakma kimseyeeekimse icinde kendini uzme olurmuu
canım benim ne oldu bitanemmmmmm ALLAH nasıl biliyosa öyle yapsın rabbim haklarından gelsin senin ve bizim kalplerimizi acıtanlarınoffffffffffffffffff yaaaaaaa offfffffffff...........bunu biz istemedikkkkkkkkk rabbimden geldi bunu anlamayacak kadar cahil insanlardan sen koru yarabbim.üzülme pelinim ne olur üzülme bitanemm
kız sen beni güldürdün allahta seni güldürsüncanım kalplere göre cicek ismi yazıyo benim bildigim hatta sen ordaki yazıyı degiştirebilirsinde
tamam kızmıyom.teyze falan olmaz olursa abla olur.oda ablam olmadığı için anlaştık mı
olur canim abla diyebilirsin ne demek,benim bir ablam varr,bende senin ablan olurum ne olcekmhepimiz kardesiz nasil olsa,ben 25 yasindayim,gel bakem ablanin kollarina
ne oldu pelinim:26::26:uzulme canim yaa,bosver milletin agzi torba degil ki buzesin,cahillik iste,cahil sadece konusur canim,sen bakma kimseyeeekimse icinde kendini uzme olurmuu
canım ya aynı dedikodular işte yok düşen bebek degilmiş başka bişeymiş sanki ben yalan söylüyorum allaha havale ediyorum hepsini bıktım artık bu dedikodulardan canım ya üzülmiyim diyorum takmıyım diyorum ama elimde degil icim icimi yiyo
öylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::26::26::26::26:
olur canim abla diyebilirsin ne demek,benim bir ablam varr,bende senin ablan olurum ne olcekmhepimiz kardesiz nasil olsa,ben 25 yasindayim,gel bakem ablanin kollarina
offf bir ablam daha oldu demişken yıkıldım puffffffffffffffahhh bacımm benimmm bende 25 yaşındayım..oleyyyy bitanedaha bacım oldu geldm bacım kollarına
canım ya aynı dedikodular işte yok düşen bebek degilmiş başka bişeymiş sanki ben yalan söylüyorum allaha havale ediyorum hepsini bıktım artık bu dedikodulardan canım ya üzülmiyim diyorum takmıyım diyorum ama elimde degil icim icimi yiyo
allah buyuk pelincim,seni rabbim biliyor,sen o'na havale etcaresizlerin caresi o'dur.allah seni uzenlere akil fikir versin,seni anlayacak anlayis versin canim
kızlar iyi aksamlar ben cıktımm
cok sagol bitanem allah razı olsun ya ben düşük yapmışım canım yanmış kimse umursamıyo sadece o bebek degildi diyip duruyorlar napayım ben şimdi onlara bişey ıspatlamak zorunda degilim rabbim biliyo neyin ne oldugunu bundan sonra hamile kalırsam kımseye söylemiycem tek canım arkadaşlarım sizler bilceksinizhosgeldin pelincim,nasilsin:26::26:
canım benim ne oldu bitanemmmmmm ALLAH nasıl biliyosa öyle yapsın rabbim haklarından gelsin senin ve bizim kalplerimizi acıtanlarınoffffffffffffffffff yaaaaaaa offfffffffff...........bunu biz istemedikkkkkkkkk rabbimden geldi bunu anlamayacak kadar cahil insanlardan sen koru yarabbim.üzülme pelinim ne olur üzülme bitanemm
öylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::26::26::26::26:
olsun canım bende cok bilmem ama ögreniyo insan zamanla...ilk once kontrol paneline gir orda kenarda profilimi degiştir diyo oraya girip ordan istedigini yazabilirsin tatlım
offf bir ablam daha oldu demişken yıkıldım puffffffffffffffahhh bacımm benimmm bende 25 yaşındayım..oleyyyy bitanedaha bacım oldu geldm bacım kollarına
yikilma canim benim,senin icin ablada olurum ne olcekdemek sende 25 yasindasin,hmm yasitiz seninle,kac yillik evlisin canim ben 2 yil olduu
kızlar iyi aksamlar ben cıktımm
ALLAH ım sen bilirsin yarabbim şu laflara bak neden yalan söyleyesin böyle bir durumun şakası olurmu hiçççççççççççççççççç ay anlamıyorum bu insanlarıııııııı yaaaaaaaaaaaaa üzülme cnm üzülme sen bizim yanımızda rabbimiz war onlar acınacak haldeler onlar düşünsün bu şeytanca düşüncelerle rabbim onların yanına koymaz
allah buyuk pelincim,seni rabbim biliyor,sen o'na havale etcaresizlerin caresi o'dur.allah seni uzenlere akil fikir versin,seni anlayacak anlayis versin canim
canım zaten allaha havale ettim amin inş o aklı versin burdaki insanlar cok cahil rabbimden gelen bişey oldugunu bile bile insanın canını acıtıyolar ne diyimki allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
yikilma canim benim,senin icin ablada olurum ne olcekdemek sende 25 yasindasin,hmm yasitiz seninle,kac yillik evlisin canim ben 2 yil olduu
anammmmmmmmm derdime ne olduysa hemen kocaya vardımmm..kız ben 7 senelik ewliyimmmmmmyıllar yıllar ah yıllar su gibi ne çabuk 7 olmuş yaaa.söylerken bile tuhaf geliyo ama öyle walla bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?