öylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::26::26::26::26:
offf bir ablam daha oldu demişken yıkıldım puffffffffffffffahhh bacımm benimmm bende 25 yaşındayım..oleyyyy bitanedaha bacım oldu geldm bacım kollarına
insallah canim,rabbim yuzunu guldursuncanım zaten allaha havale ettim amin inş o aklı versin burdaki insanlar cok cahil rabbimden gelen bişey oldugunu bile bile insanın canını acıtıyolar ne diyimki allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
anammmmmmmmm derdime ne olduysa hemen kocaya vardımmm..kız ben 7 senelik ewliyimmmmmmyıllar yıllar ah yıllar su gibi ne çabuk 7 olmuş yaaa.söylerken bile tuhaf geliyo ama öyle walla bacım
kizzz hic gulecegim yoktu heeeallah'ta seni guldursun insallah zaman su gibi akiyor evet,rabbim yuvani senlendirsin canim
ALLAH ım sen bilirsin yarabbim şu laflara bak neden yalan söyleyesin böyle bir durumun şakası olurmu hiçççççççççççççççççç ay anlamıyorum bu insanlarıııııııı yaaaaaaaaaaaaa üzülme cnm üzülme sen bizim yanımızda rabbimiz war onlar acınacak haldeler onlar düşünsün bu şeytanca düşüncelerle rabbim onların yanına koymaz
evet canım cok haklısın cahilce konuşmalar işte... ay kızlar sizlerle konuşunca rahatladım valla allah razı olsun iyiki tanımışım sizleri
herkese iyi akşamlar
evet canım cok haklısın cahilce konuşmalar işte... ay kızlar sizlerle konuşunca rahatladım valla allah razı olsun iyiki tanımışım sizleri
ayy cnm ne demek bende iyiki tanımışım sizleri.amin cümlemizden razı olsun rabbim.biz hep yanındayız seni seviyoruz tatlım benimmm
iyi akşamlar hş.g
ayy cnm ne demek bende iyiki tanımışım sizleri.amin cümlemizden razı olsun rabbim.biz hep yanındayız seni seviyoruz tatlım benimmm
cok sagol canım benim bende hepinizi cok seviyorum
canım öylesinini allahahavale etmek lazım kız seninkinide benimkinide alalım bir yere ver allahım ver yapalım gıcıklar ne olucaklar hep böyle dua ediyorum ben rabbim sen görüyosun beni ne kadar üzdügünü sana havale ediyorum diyorum raabime havale ettim bu göz yaşlarımın hesabını burda olmasada öteki tarafta vericek canım üzülme bebem sakın geçen eltimin kardeşine yemi attım yuttu meraktan beni aramışki hamilemisin diyeben çok fesat insanları sevmiyorum yalancıları helede iki yüzlüleri yüzüne gülüp arkandan kuyunu eşiyolar bak şimdi çok sinirlendim he amanın tutmayım sakın beni ulenynnnnnnnnnncanım zaten allaha havale ettim amin inş o aklı versin burdaki insanlar cok cahil rabbimden gelen bişey oldugunu bile bile insanın canını acıtıyolar ne diyimki allahım hepimizin yüzünü güldürsün...:
karar verdim allah nasip ederse kimseye hamile oldugumu demicem gerekirse annemle memlekete gidicem dogurucam gelicam bıktım milletin iki yüzlülerinden be
allah seni ne yapmasın hemianammmmmmmmm derdime ne olduysa hemen kocaya vardımmm..kız ben 7 senelik ewliyimmmmmmyıllar yıllar ah yıllar su gibi ne çabuk 7 olmuş yaaa.söylerken bile tuhaf geliyo ama öyle walla bacım
hoş geldin bebemherkese iyi akşamlar
öylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::26::26::26::26:
ah canım ögreniceksin sen daha merak etme bende kalplere kafayı takmıştım benim neden az kalbim var başkalarının neden çok diye
bu arada ben geldim bakıyorum laf atan yok bana
insallah canim,rabbim yuzunu guldursun
kizzz hic gulecegim yoktu heeeallah'ta seni guldursun insallah zaman su gibi akiyor evet,rabbim yuvani senlendirsin canim
estagfirullah canim,asil ben iyiki sizleri tanimisim
kısss aşağğıda burda olduğumu görmüyon mu gelip bi kurtarmadın yaaaayy çıktım sonunda geçişten geleceğe uçtummm geldim kısır falan hani banaaa hiç ikra da etmiyonuz bende isterim hem bak siz bana kısır verin bende içli köfte yaptım yoksa bende size vermem
ayy hemde ne güzel olar
KIZ SENİN İSTEDİĞİN KSIR OLSUN
ACILI ACSIZ
LİMONLU NAR EKŞİLİ
NASIL İSTERSEN
güle gülekızlar bana müsade iyi akşamlar ben artık kaçar eşim geldi yemek hazırlıcam...öptüm hepinizi ii bakın kendinize grşmek üzere hoşçakalın:79::79::79:
2. Sevtun2
3. Kk pro üyeyeteeeeer
4. Pelin67
5. Garip
6. Sumelaa
7. Turkuaz
8. Gul_tamer
slmlar efendiiiiiiiimmmm nasılsınızzzzzz güzel hanımlaaaaarrrrr
canım öylesinini allahahavale etmek lazım kız seninkinide benimkinide alalım bir yere ver allahım ver yapalım gıcıklar ne olucaklar hep böyle dua ediyorum ben rabbim sen görüyosun beni ne kadar üzdügünü sana havale ediyorum diyorum raabime havale ettim bu göz yaşlarımın hesabını burda olmasada öteki tarafta vericek canım üzülme bebem sakın geçen eltimin kardeşine yemi attım yuttu meraktan beni aramışki hamilemisin diyeben çok fesat insanları sevmiyorum yalancıları helede iki yüzlüleri yüzüne gülüp arkandan kuyunu eşiyolar bak şimdi çok sinirlendim he amanın tutmayım sakın beni ulenynnnnnnnnnn:
karar verdim allah nasip ederse kimseye hamile oldugumu demicem gerekirse annemle memlekete gidicem dogurucam gelicam bıktım milletin iki yüzlülerinden be
allah seni ne yapmasın hemi
hoş geldin bebem
ah canım ögreniceksin sen daha merak etme bende kalplere kafayı takmıştım benim neden az kalbim var başkalarının neden çok diye
bu arada ben geldim bakıyorum laf atan yok bana
canım öncelikle hoşgeldin valla sevtunum bende allaha havale ettim hep can acıtmak icin ugraşıyo millet ama ben onların karşısında güclü olcam valla bende senin gibi düşünüyorum hamile kalısam 3 ay kımseye söylemiycem bıktım bu dedikodulardan ne yapcaz canım bu altileri atsan atılmaz satsan satılmaz en iyiysi onların inadına güclü olmak... inş en kısa zamanda hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız bebem
insallah canim,rabbim yuzunu guldursun
2. sevtun2
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. pelin67
5. garip
6. sumelaa
7. turkuaz
8. gul_tamer
slmlar efendiiiiiiiimmmm nasılsınızzzzzz güzel hanımlaaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?