slm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım
hee kız,daha benim kaçırdığım bi kaç kişi var,mesela bi tanesi isminin ve kocasının isminin harflerini karışık nick almış,dedim senin şifreni çözcem ben,gidiş o gidiş,bi daha görmedimyolla kız tarifleriii:):)sinir oldum bugun doğru düzgün bişe bulamadım yaa hep silinmiş konuların içeriği:S
cnm evde net yok o yuzden giremicem,ama arada uğrarım annemlerden girerim eve net almak istemiyorum sabit tel lazım ya birde:)
sevoşum hayırlısı olsun cnm ya üzülme ne olur,belki sana babasına asi evlat olacaktı herşeyde vardır bi hayır üzülme kuzumm
bak kendine dikkat et panik atağını yenmeye çalış bebişin için annesi tamam mı?
geçen gün derinime de söyledim Allah (c.c)'a Hz.Musa bişe soruyor onu hatırlamıyorum ama Allah diyor ki; Benden birşeyin hayırlısını isteyipte sonra verdiğim hükümden memnun olmayan kendine başka Rab arasın!
Ben çok utandım bunu okuyunca...
aminnn cnm aminnn inşaallah tez zamanda güldürsün cümlemizi
he ya kardeloşş sağolasın cnm,borçlarımı tutmaya çalışıyorum işten çıkmadan tutayım,zaten yemeğe 4ten önce çıkmaıyorum bi saat daha bekliyimde en azından borcumu bitireyim:)
kuzu annemlerden girerim artık arada ben işten çıkmadan zaten alıcam tellerinizi,sizi rahat bırakmam
koptum yaa alemsin kardeloşummm
esnartcımm tekrar gözün aydın cnm,sağlıcakla kucağına al inşaallahh:):) darısıda bekleyen herkese inşaallahh...
slm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım
canım hayırlısı olsun çok sevindim..Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..darısı tüm arkadaslarıma amin...bende halaya çıkayı barigünaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım vallaay allahım herkese nasip etsin meleklerini
tatlım işten çıkıyom kesin olarak demek..hadi hayırlısı..yanlız evde net yokmuş tühhgeçtimi cnm baş ağrınn,eboşta bitiyor sanırım iş hayırlısı artık...
yaa bende işten çıkıyorumya bende alsam mı muhabbet kuşu evde yalnız sıkılırım bana arkadaş olur,zaten işten çıkınca kk'yada giremicem
görüşün cano görüşün mutlaka...
ayy kıss zaten topici heyecanla okuyorum genelde..tüm gün olmadıgım için acaba yeni haberler varmı diye..aşagıdaki aglama smilelerini görünce yüregim agzıma geldi heeeherkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
oyyy ogluşuna böreklerde açarmışş cnm yaa..afiyet bal şeker olsun..iyisin dimi semram çok öpüyorum senikızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
he kıss tak dedi hee.ebuşumu görüp doya doya sarılmak istiyom artıkın beeeeöyle cnm malesef...
oyy cnm bnm inş en kısa zamanda bizde o kokusunu içimize çekicez,bazen annemle konuşurken diyorki sen daha hamile kalıcanda doğurucanda bizde onu sevicez biraz rahat bırakın kendinizi o zaman olur diyor:) bu lafı mesela başkası söylese örneğin kaynanatör kavga çıkardı :):)
pelinimm cnm bnm Rabbim ıslah etsin o eltini yaa
ama söylediği gibi eniştelerle görüşürsünüz siz kızın canına tak demiş artık :)
aayy yarasınn oğluşunaa cnm bnm yaa..
canım Allah daha iyi etsin yaaa...inşallah önemli birşeyin yoktur Allahın izniyle...sıkma canını.canım oncelıkel bı kendını rahat bırak hersy olacagına varır tatlım herseyın hayırlısı benım bır arkadasımın aynısı oldu tatlım bebegın kesesı kantopluyormus dr cok umıtlenme demıstı bebegı dustu ama herkeste aynı olacak dıye bırsey yok ılaclarını duzenlı kullan ınsalllah bırsey olmaz ama olursa da daha kucuk canım tekrar olur ve beklemeye gerek kalmadan olur ınsallahhhh
ayyy yerım ben onu kocaman adam olmus da borek ıstermıs kuzummm benımmm yap tabı annesı yap
DERINIM canım benım saolasın pztesıyı beklıyorum bugun ıyıyım sukurler olsun
bu arada bende gelmek ıstıyom ıstanbula sırf sızı gormek ıcın ama ancak yazın gelebılırım
ama yaza kadar ınsallah hamıle kalırım da gelemem
TUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
slm kızlar
ay boncuum da alttaymış fıstıkım naberrkıs merak ediyomda soruyom kusuruma bakma..şimdi kaç gün sonra çalışmalara başlayabiliyosunuzz:78:
derincim selam canım,nasılsın bugün?ay boncuum da alttaymış fıstıkım naberrkıs merak ediyomda soruyom kusuruma bakma..şimdi kaç gün sonra çalışmalara başlayabiliyosunuzz:78:
boncuk selam canım sanada.ıyıaksamlar kızlar
esnartcıgım cok sevındım cnmallah analı babalı büyütsün ınsallah
pelınım eltınmı üzdü cnm senı bu eltılerı alıp kaynar kazana atmalı hıc sıkma canını allaha havale et
gökcem cok sevındım cnm allah bı yastıkta kocatsın ınsallah darısı tüm bekarlara
kızlar gecmıse pek dönemedım kusurabakmayın cok yorgunum bgn
merakını sevsınler cnm enaz bır ay yokmus sanırım dııs varya ama 3 aydan öncede hayır yok tatlım spermlerın kendıne gelmesı lazım:86:
derincim selam canım,nasılsın bugün?
boncuk selam canım sanada.
selam taklım iyidir nolsun..işten geldim.yemek yapmadım bugün bişeyler var şükür dünden...biraz oturayım dedim eşim gelene kadar...sen naptın canım iyisin inşallah?ay yahşi cazibem erkene alınmış kocişle izliyoduk ne güzel geç yayınlanınca yaama bi yandan iyi olmuş kavak yelleride bugüne alındı
kardeloş kıs bugün yemeklerden bahsetmişsiniz canım istedi haaaiçli köfteyi çok severim biraz agır gelsede:)bugün cnm mercimek köftesi istedi göya gelirken hazır paket alıcaktım unuttum bideee şu zeytinyagı reklamındaki ege yemeklerine bayılıyorummmmmmmmmmm
kız kavak yellerinde noluyo,epeydir bakamadım,bide unutma beni de ne dolaplar dönüyo,mehtap a ne parası vermiş menekşe,önceki parayı aldılar diye biliyorumda.
hmm manladım cnm hayırlısı artık...
PELOŞUMMM kusura bkma cnm benim alıntı yaptım sanıyorum yapmamışım yaa..ah o seni üzenleri varyaa.sacmalıga bak kıs..ne demek o düşen bebek miydi tövbe yarabbim yaaa...sen sıkma canını...insanlar böyle işte...bi üzüntümüzü buldularmı üstüne gitmeye bayılıyolar...Allah büyük peloşum bi bakmışsın tez zamanda kucagında bebişin..o zaman o abuk sabuk konusanların yüzünü görmek lazım işte...
evet,napalım bizde isimleriyle avunuyoz,gerçi aç kalmadan diyet yapıyorum ama genede özlediğim şeyler var,mesela içli köfte yesem,en fazla üç tane yiyebilme hakkım var.
zeytinyağlıları bende seviyorum ama ege lezzetlerinden tadını bilmediğim çok şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?