Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

çok tşk ederim canım evet allah diğer annelerimizede meleklerini bağışlasın

hee kız,daha benim kaçırdığım bi kaç kişi var,mesela bi tanesi isminin ve kocasının isminin harflerini karışık nick almış,dedim senin şifreni çözcem ben,gidiş o gidiş,bi daha görmedim

gökçecim,ablana o kadar sevindim ki,hatta ben ona iki sefer okumak zorunda kaldıydım ayetül kürsi yi,ilkinde bebeğine niyet etmişimde
ama inşallah bebeğide olur en kısa zamanda,tekrar tebrikler

günaydın kızlar hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmmmmmm ayyyyyy ben test yaptım bu sabah pozitif çıktı bidada uyuyamadım valla ay allahım herkese nasip etsin meleklerini
canım hayırlısı olsun çok sevindim..Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip etsin..darısı tüm arkadaslarıma amin...bende halaya çıkayı bari
tatlım işten çıkıyom kesin olarak demek..hadi hayırlısı..yanlız evde net yokmuş tühh(inşallah evde oturunca dayanamaz alırsın kıss:)))ebrarımlada seninlede görüşmek çok isterim cnm inşallah bigün olur...
herkese güzel bir haftasonu diliorum canlar nasılsınız bugün havada çok güzel maşallah
tam gezme havası ama malesef kociş yok ki gezeyim yafff
ayy kıss zaten topici heyecanla okuyorum genelde..tüm gün olmadıgım için acaba yeni haberler varmı diye..aşagıdaki aglama smilelerini görünce yüregim agzıma geldi heeebende kötü bişey oldu sandım..üzülme:))
kızlar ben çıkıyorum oğlum börek istiyor yapıyım bariiiiiiiii hoşça kalın
oyyy ogluşuna böreklerde açarmışş cnm yaa..afiyet bal şeker olsun..iyisin dimi semram çok öpüyorum seni
he kıss tak dedi hee.ebuşumu görüp doya doya sarılmak istiyom artıkın beeee
canım Allah daha iyi etsin yaaa...inşallah önemli birşeyin yoktur Allahın izniyle...sıkma canını.
ayy kıs sen hamile kalda görüşmek kusur kalsın boşverr..hamile kalıp dogur sonra bebişlerle buluşuruz

aminn canım arkadasım inşallah sagol yüregine saglık..seni sefiyom cano öptüm

kardeloşum altta görüküyon cano naber

ay boncuum da alttaymış fıstıkım naberrkıs merak ediyomda soruyom kusuruma bakma..şimdi kaç gün sonra çalışmalara başlayabiliyosunuzz:78:

ıyıaksamlar kızlar
esnartcıgım cok sevındım cnmallah analı babalı büyütsün ınsallah
pelınım eltınmı üzdü cnm senı bu eltılerı alıp kaynar kazana atmalı hıc sıkma canını allaha havale et
gökcem cok sevındım cnm allah bı yastıkta kocatsın ınsallah darısı tüm bekarlara
kızlar gecmıse pek dönemedım kusurabakmayın cok yorgunum bgn

ay boncuum da alttaymış fıstıkım naberrkıs merak ediyomda soruyom kusuruma bakma..şimdi kaç gün sonra çalışmalara başlayabiliyosunuzz:78:
merakını sevsınler cnm enaz bır ay yokmus sanırım dııs varyaama 3 aydan öncede hayır yok tatlım spermlerın kendıne gelmesı lazım:86:

derincim selam canım,nasılsın bugün?
boncuk selam canım sanada.

merakını sevsınler cnm enaz bır ay yokmus sanırım dııs varyaama 3 aydan öncede hayır yok tatlım spermlerın kendıne gelmesı lazım:86:

hmm manladım cnm hayırlısı artık...

PELOŞUMMM kusura bkma cnm benim alıntı yaptım sanıyorum yapmamışım yaa..ah o seni üzenleri varyaa.sacmalıga bak kıs..ne demek o düşen bebek miydi tövbe yarabbim yaaa...sen sıkma canını...insanlar böyle işte...bi üzüntümüzü buldularmı üstüne gitmeye bayılıyolar...Allah büyük peloşum bi bakmışsın tez zamanda kucagında bebişin..o zaman o abuk sabuk konusanların yüzünü görmek lazım işte...

derincim selam canım,nasılsın bugün?

boncuk selam canım sanada.

selam taklım iyidir nolsun..işten geldim.yemek yapmadım bugün bişeyler var şükür dünden...biraz oturayım dedim eşim gelene kadar...sen naptın canım iyisin inşallah?ay yahşi cazibem erkene alınmış kocişle izliyoduk ne güzel geç yayınlanınca yaama bi yandan iyi olmuş kavak yelleride bugüne alındı

kardeloş kıs bugün yemeklerden bahsetmişsiniz canım istedi haaaiçli köfteyi çok severim biraz agır gelsede:)bugün cnm mercimek köftesi istedi göya gelirken hazır paket alıcaktım unuttumbideee şu zeytinyagı reklamındaki ege yemeklerine bayılıyorummmmmmmmmmm

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK***********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************ESNART****************/

Son düzenleme:

kız kavak yellerinde noluyo,epeydir bakamadım,bide unutma beni de ne dolaplar dönüyo,mehtap a ne parası vermiş menekşe,önceki parayı aldılar diye biliyorumda.

evet,napalım bizde isimleriyle avunuyoz,gerçi aç kalmadan diyet yapıyorum ama genede özlediğim şeyler var,mesela içli köfte yesem,en fazla üç tane yiyebilme hakkım var.
zeytinyağlıları bende seviyorum ama ege lezzetlerinden tadını bilmediğim çok şey var.

kız kavak yellerinde noluyo,epeydir bakamadım,bide unutma beni de ne dolaplar dönüyo,mehtap a ne parası vermiş menekşe,önceki parayı aldılar diye biliyorumda.

kavak yellerinde efe döndü biliyon..hatırladıgını da biliyolar artık..aslı efenin neler sakladıgını çıkarmaya çalışıyo..en son enjektörleri bulmuştu evde şüphelendi esrar kullanıyo diye ama çıkmadı bişey ...hee bide güven geri dönüyo galiba..iyice sacmalıcaklar anlaşılan ama bırakamıyom
unutma benide para olayını bende dün çözemedim kıss..ama bildigim bişey var tugçeye acaip uyuz oluyommmmmmm..ama şimdi hasta diye olmuyom üzülüyorum...neyse kaçtım ben canlar...

İÇLİ KÖFTE BENDE VAR KIZlaR GELIN YIYELIM BERABER
kardelosum selam cano
turkuazım ısten cıkıyormussun hayırlısı cnm ınsallah daha mutlu olursun rabbım en kısa zamanda melegınıde yollarda evın senlenır
canlarım bende cıkıyorum gece gelmeye calısıcam öptüm sızlerı

güzelimm sen hiç dert etme kim ne derse desin takmaa kafana ki sole bişe var düsük yapan bayanın tekrar hamiş olma olasılığı bizden cok daha hızlı olur gercekten cünkü bu durumda olupta sonra ardınn 1 ay 2 ay sonra haimş oluyrlar allah herkese versin dua adin banada versin

aynen kıs bende tatlarını bilmiyom ki.zeytinyagını sevdigim için o yemekleri görünce yiyesim geliyo.baklagil çok severim çünkü..mesela börülceyi görünce çok yiyesim gleiyo ama tadını bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…