Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

[FONT="Arial Black

yeteeeeer,garip,pelin67,ademilehatice,sevtun2+,sumelaa,turkuaz,gul_tamer

[COLOR="red"]KIZLAR BAŞIMDA Kİ AĞRI GEÇMİYOR YAAA

gecmis olsun canim yaa,patetes sarmayi denedin mii:26::26::26:kabuklarini soymadan yuvarlak kes,bir yazma uzerine koy,az tuz ek ve sar anlina,gecer insallah

gecmis olsun canim yaa,patetes sarmayi denedin mii:26::26::26:kabuklarini soymadan yuvarlak kes,bir yazma uzerine koy,az tuz ek ve sar anlina,gecer insallah

denedim kuzum yaa banamısın demiyor

[FONT="Arial Black

canım gecmiş ıolsun ilac icmedinmi benimde agrıyodu hap aldım gecti
kızlar bana müsade iyi akşamlar ben artık kaçar eşim geldi yemek hazırlıcam...öptüm hepinizi ii bakın kendinize grşmek üzere hoşçakalın:79::79::79:
güle güle tatlım allaha emanet ol afiyet olsun görüşmek üzre canım
2. sevtun2
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. pelin67
5. garip
6. sumelaa
7. turkuaz
8. gul_tamer

slmlar efendiiiiiiiimmmm nasılsınızzzzzz güzel hanımlaaaaarrrrr
hoşgeldin bitanem iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
# garip
# sumelaa
# turkuaz+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# pelin67
# gul_tamer+

ben geldim ezan okunsun çıkıcam annecigime söz verdim kız sanki 10 yaşında bebeyim he annemden izin alıyorum

hoşgeldin sevtunum biz ne kadar büyüsekte onların kücük kızıyız valla benim annemde öyledir bide evin kücügü olunca daha farklı oluyo

canım adetliyim ya o yüzden içmedim
biraz uzanayım geçer belki

hosgledin canim,iyiyiz hamdolsun ya sen nasilsin:26::26::26::26:

hoşbulduk cnm şükür

[FONT="Arial Black

ne yapcen bebem
kız kolayı var başını kes kurtul bebem
şaka bir yanada agrısı çok kötü oluyo be
amaniiin,laf atmazmiyiz sana sevtuncum yaa,hosgeldin bak simdi bende merak ettim o kalplerde neyin nesi kiiiii
kız şaka yapıyorum yaw
kızlar esnrttan haberiniz varmı test yaptırcaktı geçmiş okumadın daaaa
hamile bebem yanlış degilsem:44::44::44:

kız senle taktık he pataese yaw

TUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
yolla kız tarifleriii:):)sinir oldum bugun doğru düzgün bişe bulamadım yaa hep silinmiş konuların içeriği:S
cnm evde net yok o yuzden giremicem,ama arada uğrarım annemlerden girerim eve net almak istemiyorum sabit tel lazım ya birde:)

sevoşum hayırlısı olsun cnm ya üzülme ne olur,belki sana babasına asi evlat olacaktı herşeyde vardır bi hayır üzülme kuzumm
bak kendine dikkat et panik atağını yenmeye çalış bebişin için annesi tamam mı?
geçen gün derinime de söyledim Allah (c.c)'a Hz.Musa bişe soruyor onu hatırlamıyorum ama Allah diyor ki; Benden birşeyin hayırlısını isteyipte sonra verdiğim hükümden memnun olmayan kendine başka Rab arasın!
Ben çok utandım bunu okuyunca...

aminnn cnm aminnn inşaallah tez zamanda güldürsün cümlemizi

ay canım,oruçlu musun,rabbim kabul etsin.
bu arada,sen işten çıkınca biz nasıl görüşcez,bi daha gelmicem deme sakın
he ya kardeloşş sağolasın cnm,borçlarımı tutmaya çalışıyorum işten çıkmadan tutayım,zaten yemeğe 4ten önce çıkmaıyorum bi saat daha bekliyimde en azından borcumu bitireyim:)
kuzu annemlerden girerim artık arada ben işten çıkmadan zaten alıcam tellerinizi,sizi rahat bırakmam

ya tanımıyorum,gelmişti buraya,konuşuyoduk,şöyleydi böyleydi derken burası sanal alemin reına sı dedim,hatunda benim öyle yerlerle işim olmaz,mutaasıp biriyim ben tarzında konuştu,gitti
koptum yaa alemsin kardeloşummm
esnartcımm tekrar gözün aydın cnm,sağlıcakla kucağına al inşaallahh:):) darısıda bekleyen herkese inşaallahh...

yetercim bende adetlıyım ama iciyorum yinede dayanamıyorum cünkü... neyse kızlar ben cıkıyorum eltim 5 aylık kızını bana bıraktı onla ilgilenmem lazım sonra görüşürüz

canlarım ben çıkıyorum ezam okundu anacıgımı kızdıormıyım demi pelincim
size iyi muhabbetler bu arada arkadaşımın 2 leri oldu küvezde 1 kız 1 erkek resimlerini göstericek allah nasip ederse 10 gibi girebilirsem gircem ben duayı okudum ekleyi ver ebrarcım bebem sizlerim seviyorum bay

kız kolayı var başını kes kurtul bebem
şaka bir yanada agrısı çok kötü oluyo be

kız şaka yapıyorum yaw

hamile bebem yanlış degilsem:44::44::44:

kız senle taktık he pataese yaw

ayyyyyy ne güzel yaaaa allahım bizede nasip eder inşşşşş aman maşalllah diyeyim kızzzzzz flan değmesin gebişimize yavvv... allahım nolur bizede nasip et

selam kızlar :)
ben sabahtan beri yazıcam hep unutuyorum,yeni arkadaşlar gelmişler... merve ve egal hoşgeldiniz kızlar..

maşallah cnm,Rabbim anasına babasına bağışlasın minişleri
bizde seni seviyoruz kuzu,hadi Allah'a emanet ol...
yetercim bende adetlıyım ama iciyorum yinede dayanamıyorum cünkü... neyse kızlar ben cıkıyorum eltim 5 aylık kızını bana bıraktı onla ilgilenmem lazım sonra görüşürüz

güle güle pelinimm,kolay gelsinn,öp kokla doya doya :):)bizim yerimizede lütfen :)

turkuazcım destegin için sag ol bebem allah razı olsun bebem hepinizden siz olmasaydınız ben bukadar toparlanamazdım bebk bir yanada annem çok sıkıyo beni kızmayın ama herşeyime karışıyo beni kendi halime bırakmıyo elinde olsa kumdaklıcek yatırıcek yanına he
ben öyle alışkın degilim karışılmaya böyle degildi annem babacım öldü kadının huyu degişti yaw
bu arada canım dedigin laf çok etkiledi beni 2 yavrumuda suların altında yatırmak istemiyorum artık ama ne yapayım sanki otomatige baglanmışım gibi açıyorum muslukları yaşadıklarım kolay degil canım allahım bundan sonraki evlatlarımın acısını göstermesin allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizleri seviyorum bunu unutmayın çıkmazsam anamda beni sevicek içerden bagırıyıoda amanın ben kaçtım beni özleyin anacım

seni özlememek mümkünmü anacım güle güle

slm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…