[FONT="Arial Black
yeteeeeer,garip,pelin67,ademilehatice,sevtun2+,sumelaa,turkuaz,gul_tamer
[COLOR="red"]KIZLAR BAŞIMDA Kİ AĞRI GEÇMİYOR YAAA
gecmis olsun canim yaa,patetes sarmayi denedin mii:26::26::26:kabuklarini soymadan yuvarlak kes,bir yazma uzerine koy,az tuz ek ve sar anlina,gecer insallah
2. sevtun2
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. pelin67
5. garip
6. sumelaa
7. turkuaz
8. gul_tamer
slmlar efendiiiiiiiimmmm nasılsınızzzzzz güzel hanımlaaaaarrrrr
canım gecmiş ıolsun ilac icmedinmi benimde agrıyodu hap aldım gecti[FONT="Arial Black
güle güle tatlım allaha emanet ol afiyet olsun görüşmek üzre canımkızlar bana müsade iyi akşamlar ben artık kaçar eşim geldi yemek hazırlıcam...öptüm hepinizi ii bakın kendinize grşmek üzere hoşçakalın:79::79::79:
hoşgeldin bitanem iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın2. sevtun2
3. KK Pro Üyeyeteeeeer
4. pelin67
5. garip
6. sumelaa
7. turkuaz
8. gul_tamer
slmlar efendiiiiiiiimmmm nasılsınızzzzzz güzel hanımlaaaaarrrrr
# garip
# sumelaa
# turkuaz+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# pelin67
# gul_tamer+
ben geldim ezan okunsun çıkıcam annecigime söz verdim kız sanki 10 yaşında bebeyim he annemden izin alıyorum
canım gecmiş ıolsun ilac icmedinmi benimde agrıyodu hap aldım gecti
Güle güle tatlım allaha emanet ol afiyet olsun görüşmek üzre canım
Hoşgeldin bitanem iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Hoşgeldin sevtunum biz ne kadar büyüsekte onların kücük kızıyız valla benim annemde öyledir bide evin kücügü olunca daha farklı oluyo
güle güle
hg canım iyi çok şükür sen nasılsın
iç güveyden hallice
canım gecmiş ıolsun ilac icmedinmi benimde agrıyodu hap aldım gecti
güle güle tatlım allaha emanet ol afiyet olsun görüşmek üzre canım
hoşgeldin bitanem iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
hoşbulduk cnm benim iyiyim işte idare eder çok yorgunum sadece
hoşgeldin sevtunum biz ne kadar büyüsekte onların kücük kızıyız valla benim annemde öyledir bide evin kücügü olunca daha farklı oluyo
hosgledin canim,iyiyiz hamdolsun ya sen nasilsin:26::26::26::26:
hoşbuldum cnm ya ne olsun şükür temizliğimi anca bitirdim dünden beri uğraşıom valla ama şükür btti
niye öle dedin bacım hayırdır canını sıkan şey nedir
kız kolayı var başını kes kurtul bebem[FONT="Arial Black
ne yapcen bebem
kız şaka yapıyorum yawamaniiin,laf atmazmiyiz sana sevtuncum yaa,hosgeldinbak simdi bende merak ettim o kalplerde neyin nesi kiiiii
hamile bebem yanlış degilsem:44::44::44:kızlar esnrttan haberiniz varmı test yaptırcaktı geçmiş okumadın daaaa
kız senle taktık he pataese yawgecmis olsun canim yaa,patetes sarmayi denedin mii:26::26::26:kabuklarini soymadan yuvarlak kes,bir yazma uzerine koy,az tuz ek ve sar anlina,gecer insallah
yolla kız tarifleriii:):)sinir oldum bugun doğru düzgün bişe bulamadım yaa hep silinmiş konuların içeriği:STUTISIM bende bır suru tarıf var kusum hep sıtelerden ındırdım ıstersen sana yollayabılırım sen ıstee yeterkı kuzum bu arada ısten ayrılınca nıye grusmucez yaaaaaaa:84::84::84::84::84:
sevoşum hayırlısı olsun cnm ya üzülme ne olur,belki sana babasına asi evlat olacaktı herşeyde vardır bi hayır üzülme kuzummcanım benim ben hep iki hamileligimded geç kalmıştım onu biliyorum ama evime geçmeden olmaz bebem artık şubata kaldı zaten eşimi 2 kere kandırdım adamı kızıyo ne bileyim insan kendi evinde olunca daha rahat oluyo be neyse şubata kaldı bebek faslı belkim tutmuştur ama bilemiyorum bugün namazda çok agladım çok yalvardım yaradanıma rabbim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar önce ümmeti muhammete sonra bana ver derim her seferinde yavrum dursaydı 336 haftalık olucaktı gün sayıyo olucaktım canım çok acıyo ya sabah eşime kahvaltı hazırladım tam yataga yattım nefesim birden kesildi eşim garibim balkadı besmele çek demeye çok kötü oluyorum ben ya benim tek kalmaya ihtiyacım var ama nerde rabbim hayırlısını versin ne deyim çok moralim bozuk benim bugün aglama nöbetleri tutuyo ben,i ne yapacagımı bilmiyorum ne yapayım kendimi bir firenlesem nerde
aminnn cnm aminnn inşaallah tez zamanda güldürsün cümlemiziamin bitanem inş ama anneler kotü niyetle söylemiyo bunu biliyoruz hep iyiligimizi düşünüyo...ama elti ve kaynana icinde fesatlık oluyo olsun ben onları allaha havale ediyorum inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürür
he ya kardeloşş sağolasın cnm,borçlarımı tutmaya çalışıyorum işten çıkmadan tutayım,zaten yemeğe 4ten önce çıkmaıyorum bi saat daha bekliyimde en azından borcumu bitireyim:)ay canım,oruçlu musun,rabbim kabul etsin.
bu arada,sen işten çıkınca biz nasıl görüşcez,bi daha gelmicem deme sakın
koptum yaa alemsin kardeloşummmya tanımıyorum,gelmişti buraya,konuşuyoduk,şöyleydi böyleydi derken burası sanal alemin reına sı dedim,hatunda benim öyle yerlerle işim olmaz,mutaasıp biriyim ben tarzında konuştu,gitti
esnartcımm tekrar gözün aydın cnm,sağlıcakla kucağına al inşaallahh:):) darısıda bekleyen herkese inşaallahh...kızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
kız kolayı var başını kes kurtul bebem
şaka bir yanada agrısı çok kötü oluyo be
kız şaka yapıyorum yaw
hamile bebem yanlış degilsem:44::44::44:
kız senle taktık he pataese yaw
maşallah cnm,Rabbim anasına babasına bağışlasın minişlericanlarım ben çıkıyorum ezam okundu anacıgımı kızdıormıyım demi pelincim
size iyi muhabbetler bu arada arkadaşımın 2 leri oldu küvezde 1 kız 1 erkek resimlerini göstericek allah nasip ederse 10 gibi girebilirsem gircem ben duayı okudum ekleyi ver ebrarcım bebem sizlerim seviyorum bay
yetercim bende adetlıyım ama iciyorum yinede dayanamıyorum cünkü... neyse kızlar ben cıkıyorum eltim 5 aylık kızını bana bıraktı onla ilgilenmem lazım sonra görüşürüz
turkuazcım destegin için sag ol bebem allah razı olsun bebem hepinizden siz olmasaydınız ben bukadar toparlanamazdım bebk bir yanada annem çok sıkıyo beni kızmayın ama herşeyime karışıyo beni kendi halime bırakmıyo elinde olsa kumdaklıcek yatırıcek yanına he
ben öyle alışkın degilim karışılmaya böyle degildi annem babacım öldü kadının huyu degişti yaw
bu arada canım dedigin laf çok etkiledi beni 2 yavrumuda suların altında yatırmak istemiyorum artık ama ne yapayım sanki otomatige baglanmışım gibi açıyorum muslukları yaşadıklarım kolay degil canım allahım bundan sonraki evlatlarımın acısını göstermesin allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizleri seviyorum bunu unutmayın çıkmazsam anamda beni sevicek içerden bagırıyıoda amanın ben kaçtım beni özleyin anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?