Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyidir canım neolsun dün doktora gittik işte tekrar aşılama için start aldık hayırlısı akalım sen neyaptın
allahım hayırlısını versin bebem bende işte bildigin gibi iftarı bekliyorum canım bu arada bebek işinide şubata sarktı eşimi 2 kere zor kandırdım şansa kadere tuttuysa ne bilen daha tık yok olmucakta zaten ben yumurtlama günlerini hesap ettim adam hasta grip dedim bebek işi ne olcek dedi oda koyun can derdinde kasap et derdinde dedi mikrop ne olcek ah istedigimi yaradanın vesile olup eşim yapsa yüzüne bakmıcemde bakma köprüden geçene kadar ürkütmemek lazım demi
amanın eli kulagındadır birlikte yamak yiyoruzda
tamam canım sagol yardımcı oldugun için
hoş geldin bebem aramıza allahım hepimizin gönline göre versin ne deyim

allah kabul etsin canım afiyet olsun ...

sağolun kılzar
çok şükür
allahın bu gününe
BAŞIM GEÇMEİ YAAAA

slm hanımlar nasılsınız
eh işte canım sıkılıyo oturuyorum tos tos iftarı bekliyorum anacım gelemedi gitti komşudan tek yemek yemek istemiyorum ya
bu arada ne oldu gene ne üzülüp duruyosun anlat bakem kardeşine gel şefkatli kollarıma bakem
kılzar mrhb nasılsınız
iyiyim seni sormalı bebem kız kafanı kes kurtul diyorum bebem
tansiyonuna baktırdınmı kansızlıktanda agrırı ben şahsen dogum yaptıgımda olduda bana
tamam canım kızdırma yavruyu görüşürüz
yarru yokki gelmedi yemekleri hazır zaten altını yakıcem o kadar çok hamaratımdırda ben
yemek istemiyorum kahvaltıyı özledim kahvaltımı yapsam acep 21 gün kaldı sag saglim bir bitirebilseydim

ne bilim ya işte öle saol cnm benim kollarını açtın için
kocişle limoniyiz dünden beri

hamarat hatun seni maşallah valla bende orucluyken kahvaltıyı özlerdim ara sırada kahvaltı yapardık güzel oluyo.... bitirirsin canım sayılı gün cabuk gecer saglık olsun yeterki

ne bilim ya işte öle saol cnm benim kollarını açtın için
kocişle limoniyiz dünden beri

ah canım üzme canını yavru be boşver hatalıysa kesin özür diler senden artık herşeyi kafaya tak tak nereye kadar boşver ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bunu unutma bebem benim
ben birazdan kaçıcem ezan okununca orucumu açmam lazım namaz filan bu arada benim yavru geldi ondan hefes alabilirsem gelirim kesin şansa bakıcez bir şirinlik yaparsam belkim bırakır beni
böyle sırıtsam kandırırmıyım kız :86::86::86::86::86::86::86::86:

hamarat hatun seni maşallah valla bende orucluyken kahvaltıyı özlerdim ara sırada kahvaltı yapardık güzel oluyo.... bitirirsin canım sayılı gün cabuk gecer saglık olsun yeterki

allah seni ne yapmasın bende ne aklıma geldi syılı günler çabul geçer dedinya sanki apisteyim gibi geldi kız
beni güldürdün alahım senide güldürsün bebem benim ahanda böle etsin seni hemi

kız istemez değil haaaaaaa
ilet birşey her yerim ağrıyor başım başlayınca
sırtım kolarım
gözüm kulağım vs vs

canım sen biilac ic bence hap almadan gecmiycek gibi görünüyo baş agrın...

Bende iyiyim canım bizimde catı katı yapılıyo... Evim daha sıcak olcak hele şükür...

canım dün ilaç almaya başladım ama hiç banamısın demiyor
ya aslında adettim o yüzden almak istemedim şimidi kesilecek
5 günde bitmesi gerekirken 7 gün olcak
kısmet olursa adetten sonra 7 gün oruç tutmak istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…