kısaca bebek rahim dışına yerleşiyo diyebilirim
tamam canım sagol yardımcı oldugun için
allahım hayırlısını versin bebem bende işte bildigin gibi iftarı bekliyorum canım bu arada bebek işinide şubata sarktı eşimi 2 kere zor kandırdımiyidir canım neolsun dün doktora gittik işte tekrar aşılama için start aldık hayırlısı akalım sen neyaptın
amanın eli kulagındadır birlikte yamak yiyoruzdahoşgeldin canım nasılsın... dedigin gibi yapcam yardımcı oldun tabiki sevtunum sagol...kızlar kocişleriyle geziyolar heralde bizimde catı yapılıyo kocişte onlara yardım ediyo yine evde kaldımbugun ...kız anacın komsudan gelmeden hemen sohbet edelim yakalnma sakın
hoş geldin bebem aramıza allahım hepimizin gönline göre versin ne deyimtamam canım sagol yardımcı oldugun için
allahım hayırlısını versin bebem bende işte bildigin gibi iftarı bekliyorum canım bu arada bebek işinide şubata sarktı eşimi 2 kere zor kandırdımşansa kadere tuttuysa ne bilen daha tık yok olmucakta zaten ben yumurtlama günlerini hesap ettim adam hasta grip dedim bebek işi ne olcek dedi oda koyun can derdinde kasap et derdinde dedi mikrop ne olcek ah istedigimi yaradanın vesile olup eşim yapsa yüzüne bakmıcemde bakma köprüden geçene kadar ürkütmemek lazım demi
amanın eli kulagındadır birlikte yamak yiyoruzda
hoş geldin bebem aramıza allahım hepimizin gönline göre versin ne deyim
allah kabul etsin canım afiyet olsun ...
kılzar mrhb nasılsınız
sagolasın canım benim ben yemekleri hazırlıyım bari gelir benim yavru
hoşgeldin canım nasılsın...slm hanımlar nasılsınız
kılzar mrhb nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsın...
merhaba canım iyiyim sen nasılsın baş agrın nasıl oldu...
eh işte canım sıkılıyo oturuyorum tos tos iftarı bekliyorum anacım gelemedi gitti komşudan tek yemek yemek istemiyorum yaslm hanımlar nasılsınız
iyiyim seni sormalı bebem kız kafanı kes kurtul diyorum bebemkılzar mrhb nasılsınız
yarru yokki gelmedi yemekleri hazır zaten altını yakıcem o kadar çok hamaratımdırda bentamam canım kızdırma yavruyu görüşürüz
canım sen biilac ic bence hap almadan gecmiycek gibi görünüyo baş agrın...sağolun kılzar
çok şükür
allahın bu gününe
BAŞIM GEÇMEİ YAAAA
hb canımcım idare eder işte ne olsun aynı bildiğin gibi sen nasılsın
eh işte canım sıkılıyo oturuyorum tos tos iftarı bekliyorum anacım gelemedi gitti komşudan tek yemek yemek istemiyorum ya
bu arada ne oldu gene ne üzülüp duruyosun anlat bakem kardeşine gel şefkatli kollarıma bakem
iyiyim seni sormalı bebem kız kafanı kes kurtul diyorum bebem
tansiyonuna baktırdınmı kansızlıktanda agrırı ben şahsen dogum yaptıgımda olduda bana
yarru yokki gelmedi yemekleri hazır zaten altını yakıcem o kadar çok hamaratımdırda ben
yemek istemiyorum kahvaltıyı özledim kahvaltımı yapsam acep 21 gün kaldı sag saglim bir bitirebilseydim
eh işte canım sıkılıyo oturuyorum tos tos iftarı bekliyorum anacım gelemedi gitti komşudan tek yemek yemek istemiyorum ya
bu arada ne oldu gene ne üzülüp duruyosun anlat bakem kardeşine gel şefkatli kollarıma bakem
iyiyim seni sormalı bebem kız kafanı kes kurtul diyorum bebem
tansiyonuna baktırdınmı kansızlıktanda agrırı ben şahsen dogum yaptıgımda olduda bana
yarru yokki gelmedi yemekleri hazır zaten altını yakıcem o kadar çok hamaratımdırda ben
yemek istemiyorum kahvaltıyı özledim kahvaltımı yapsam acep 21 gün kaldı sag saglim bir bitirebilseydim
ne bilim ya işte öle saol cnm benim kollarını açtın için
kocişle limoniyiz dünden beri
hamarat hatun seni maşallah valla bende orucluyken kahvaltıyı özlerdim ara sırada kahvaltı yapardık güzel oluyo.... bitirirsin canım sayılı gün cabuk gecer saglık olsun yeterki
kız istemez değil haaaaaaaeh işte canım sıkılıyo oturuyorum tos tos iftarı bekliyorum anacım gelemedi gitti komşudan tek yemek yemek istemiyorum ya
Bu arada ne oldu gene ne üzülüp duruyosun anlat bakem kardeşine gel şefkatli kollarıma bakem
Iyiyim seni sormalı bebem kız kafanı kes kurtul diyorum bebem
Tansiyonuna baktırdınmı kansızlıktanda agrırı ben şahsen dogum yaptıgımda olduda bana
Yarru yokki gelmedi yemekleri hazır zaten altını yakıcem o kadar çok hamaratımdırda ben
canım sen biilac ic bence hap almadan gecmiycek gibi görünüyo baş agrın...
Bende iyiyim canım bizimde catı katı yapılıyo... Evim daha sıcak olcak hele şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?