Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah seni ne yapmasın bende ne aklıma geldi syılı günler çabul geçer dedinya sanki apisteyim gibi geldi kız
beni güldürdün alahım senide güldürsün bebem benim ahanda böle etsin seni hemi
kız sende varya hic aklıma gelmedi hapis allah korusunamin bebem rabbim hepimizi güldürsün hepimiz öyle olalım inş

canım ben iki gündür iciyorum iyi geldi bana benim adetim zaten 7 gün sürer ilacta etki etmiyo...olsun adetin bitince tutarsın inş ...

saol cnm benim aynen öle hep kendimize yapıoruz ama işte adamların umrunda değil napalım geçicek mecbur kendimi üzdüğüme değmicek ama işte kadınlık takmadan olmuo

kızlar bende kaçtım gelirim yine
inşşşşşşşşşşşşşş

inşşş canım inşşşşşşşşşşşşşş
kısmet olurda tutarım

güle güle canım afiyet olsun görüşmek üzre
geldim bebem çok şükür yavrudan izin aldım yassı namazıma kadar
amin canım benim sen eltinin laflarınada bakma belki öyle dememiştir kişinin agzından duyunca inan bebem bazı şeylere insanların içini bilemezsin demi allahım sanada banada elti madurlarına yaradan yardım etsin bebemkız bir elti evimi açsak acep
saol cnm benim aynen öle hep kendimize yapıoruz ama işte adamların umrunda değil napalım geçicek mecbur kendimi üzdüğüme değmicek ama işte kadınlık takmadan olmuo

boşver saal gitsin bak bugün benimki işe gidicek diye erken kalktım kaldırana kadar anam agladı kaldırdım yemegi yedi içeri gitti giyinmeye bir hışımla içeri girdi dedi neden beni erken kaldırmadın diye kızardı bugünde erken neden kaldırdın diye kızıyo yaw
kız biz ne yapsakta yaransak bunlara demi bunları alıceksin ahanda böle böle yapceksin
yaşaşın kadın dayanışması

iyi eğlenceler ebrarcım
hadi hayırlısı olsun canım inş vardır

# gul_tamer+
# elixsir+
gülcüm hoş geldin bebem ne var ne yok
bu arada konuşsanıza kız çıkıcem birazdan be

ay kusura bakmayın açtım ama b.sayar başında değildim.mutfaktaydım.canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaa offffffff

# elixsir+
# gul_tamer+
# kardelen49

canlarım kalmak çok isterdim ama annecim içerden çagırıyo ben çıtım kendinize iyi bakın:86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…