canlarım ben yemeg,imi hazırlıyım gelirim birazdan
kız sende varya hic aklıma gelmedi hapis allah korusunallah seni ne yapmasın bende ne aklıma geldi syılı günler çabul geçer dedinya sanki apisteyim gibi geldi kız
beni güldürdün alahım senide güldürsün bebem benim ahanda böle etsin seni hemi
kız istemez değil haaaaaaa
ilet birşey her yerim ağrıyor başım başlayınca
sırtım kolarım
gözüm kulağım vs vs
canım dün ilaç almaya başladım ama hiç banamısın demiyor
ya aslında adettim o yüzden almak istemedim şimidi kesilecek
5 günde bitmesi gerekirken 7 gün olcak
kısmet olursa adetten sonra 7 gün oruç tutmak istiyordum
canlarım ben yemeg,imi hazırlıyım gelirim birazdan
ah canım üzme canını yavru be boşver hatalıysa kesin özür diler senden artık herşeyi kafaya tak tak nereye kadar boşver ne yapıyosak kendimize yapıyoruz bunu unutma bebem benim
ben birazdan kaçıcem ezan okununca orucumu açmam lazım namaz filan bu arada benim yavru geldiondan hefes alabilirsem gelirim kesin şansa bakıcez bir şirinlik yaparsam belkim bırakır beni
böyle sırıtsam kandırırmıyım kız :86::86::86::86::86::86::86::86:
kız sende varya hic aklıma gelmedi hapis allah korusunamin bebem rabbim hepimizi güldürsün hepimiz öyle olalım inş
Canım ben iki gündür iciyorum iyi geldi bana benim adetim zaten 7 gün sürer ilacta etki etmiyo...olsun adetin bitince tutarsın inş ...
kızlar bende kaçtım gelirim yine
inşşşşşşşşşşşşşş
geldim bebem çok şükür yavrudan izin aldım yassı namazıma kadargüle güle canım afiyet olsun görüşmek üzre
saol cnm benim aynen öle hep kendimize yapıoruz ama işte adamların umrunda değil napalım geçicek mecbur kendimi üzdüğüme değmicek ama işte kadınlık takmadan olmuo
iyi eğlenceler ebrarcımkuzum bugün çok geç kalktım yemek yapmam gerek kociş erken gelicek
buakşamda sirke gidiyoruz ilk defa gidicem heyecanlandım hep isterdim nasipse bugün gerçekleşicek
seni öpüyorum kuzum görüşmek üzere
hadi hayırlısı olsun canım inş vardır:26::26: Kızlar son 2 gün......salı günü reglim gelmezse test yaptırıcam çok heycanlıyım.İlk defa sonuna kadar bekliyicem daha önceleri erkenden kendim yapar ya da kanda baktırırdım hamilemiyim diye....belirtilerimi yazmıştım buraya....ayyyyyy ne zor bi iş bu ya....Allah herkesin yardımcısı olsun.......
derinim kuzum uykucu güzeli dimek uyukladınboşver iyi etmişsin bende diyorum nerde buhatun
ya cano gitti gitti geldi deli oldum dün işte neyse geldikten sonra ısındım bigüzel
önemli değil tatlım
buarada nasılsın?
iyiyim cok şükür canım sen nasılsın sirke gidiyormussun oh ne güsell bende hiç gitmediimkeskemgitsemmm
tutişim nasılsın kuzum?özledim seni salı günü müsayitmisin buluşabilirik eğer işin yoksa
buarada annemlere gitmedim ha geldi ha gelicek diye bilsem durmazdımda metropolde yaşayıp bukadar kesinti ilk defa oldu arıza büyüktü galiba
aminn canım çok saol
semroşum ALLAHIM minik yavrucağa şifa versin çok başarılı geçer ameliyatı inşallah kıyamam ya çocuklar rahatsız olunca çok üzülüyorum .onun imtihanıda buyaşta başlamış tabi ailesininde
RABBİM KOLAYLIK VE ŞİFA VERSİN
peloşum saol kuzum biraz titredik ama geçti sen nasılsın moralin iyimi biraz kuzum
demek merdvenden düştü ALLAHIM şifa versin inşallah bişeyi yoktur
inşallah busefer çift çizgiyi görürsün canım
eliksir hoş geldin bebem az gel bişey dicem emesene
geldim sevtunummmmmmm
# gul_tamer+
# elixsir+
gülcüm hoş geldin bebem ne var ne yok
bu arada konuşsanıza kız çıkıcem birazdan be
bende cıkıcam sevtunummm
ay kusura bakmayın açtım ama b.sayar başında değildim.mutfaktaydım.canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaa offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?