ne olduda gene canını sıktın bakem sen
ya leke değiyo ama hala olmadım adet.olacaksam olsam artık da kurtullsam dakika başı gidip bakmaktan bıktım....neden böyle oluyo ki bari şüphede kalmasam olsam da.
ya leke değiyo ama hala olmadım adet.olacaksam olsam artık da kurtullsam dakika başı gidip bakmaktan bıktım....neden böyle oluyo ki bari şüphede kalmasam olsam da.
insallah hamilesindir canmm.. test falan yaptinmi belki üstüne görüyorsundurr..:97:
kızlar nehaber gülcüm niye canın sıkıldı bakıyımsenin üzme kendni her evlilikde olur canım benim bizimki hep stresten bence bir bebeğimiz olsaydı dimi
kac gündür leke geliyor ki.. ama icimden bir ses hamilesin dio . benim kuzenimin 2- 3 gün boyunca kahve rengi leke geldi. oda adet falan olcam gibi diodu bekledi bekledi gelen yok giden yok hafif hafif kahverengi lekeden baska sonra hamilelik testi aldi vee pozitift .. doktora gitti tabi kiz korktu hamileysem nie leke gelio diye doktora sordu oda yerlesme kanamisi dedi simdi kuzenimin nurtopu gibi 6 aylik oglu var.. insallah sende aynisi olmusundur
ayy canım inş.ewet benimde 2 gündür kahverengi lekelenmem var ama diğer aylarda oluyodu.hayırlısı ile balli olsa biran önce :26::26::26:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım herkes hoşgelmiş şimdiden
yaa kizlar bide ne sinirimi bozuyor biliyormusunn sinir demeyelimde üzüntü diyelim sunaa . ben 2 yillik evliyim simdi adttim cok düzenlidir hic sasmaz herzaman düzenli doktora giderim ve doktorum her söyledi degerler hep normall. benim görümcem adet hep düzensizzdi bazen 2ay bazen 3 ayabi adet olurdu ve gecen yaz evledin evledikten sonra gene düzensizdi arada 3 aygecti vee görümcem hamilee ayy sok oldumm ya benim hic bir sorunum yok olmuyoo kiz resmen polikistik over sendromu ve hamilee off off gelde üzülmee cevremde bir sürü hamile varyaa onlari gördükce ister istemez üzülüyorumm---
yaa kizlar bide ne sinirimi bozuyor biliyormusunn sinir demeyelimde üzüntü diyelim sunaa . ben 2 yillik evliyim simdi adttim cok düzenlidir hic sasmaz herzaman düzenli doktora giderim ve doktorum her söyledi degerler hep normall. benim görümcem adet hep düzensizzdi bazen 2ay bazen 3 ayabi adet olurdu ve gecen yaz evledin evledikten sonra gene düzensizdi arada 3 aygecti vee görümcem hamilee ayy sok oldumm ya benim hic bir sorunum yok olmuyoo kiz resmen polikistik over sendromu ve hamilee off off gelde üzülmee cevremde bir sürü hamile varyaa onlari gördükce ister istemez üzülüyorumm---
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım herkes hoşgelmiş şimdiden
aminn canimm insallah hamilesindirböxle olursu insallah
selam kızlar dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,memorıal de oldum hersey yolunda gıttı bı yaramazlk yk doktorlarda ıyı konusuyor 11 yumurta toplandı ve 9 tane kalıtelı embrıyo olusmus yanı 5 AA bi fikir sunmak isteyen yada yorum yapmak ısteyenler olursa sevınırım sagoln
canım bunun tk cevabı var ALLAH ol demiş ve olmuş
dogruu allahimm insallah bizede nasip eder .. ya görümcemi kiskandigimdan degil allah bebegini anali babali büyütsünn saglikli dogum yapsin insallah ama yaa bun bide cevre kaynanam falan duyunca bana tepki vermeye basladilar yaaa .. artik her yanina gittimden usul usul laf sokma gibi seyler duyuyorumm nie olmadii olsun artik esin seni bosar gibi iyice dalcam birine bigün haa:112:
üzülme canım ALLAH istedikten sonra herşey olur demekki senin zamanın var biraz daha herşeyin düzenliyse dr buna kanaat da getirmişse sorun yok ....bak benim teyzemin oğlu evlendi 9 yıl boyunca çocukları olmadı ama ankarada bir dr sayesinde gebe kaldı yengem ve şimdi 5 aylık kızları var .... birde teyzemin oğlu demiştim ya onunda kız kardeşi var bak onun da olmuyo 8 yıldır kusur ise kkocasındaymış yani spermler ölüymüş hep onlar ne yapsın kötünün kötüsü var sen çok iisin allaha şükür tamam mı koca melek küçük meleğinde gelecek yakında
üzülme cnm rabbim istedikten sonra ne sorun olursa olsun önünde duramaz.ama rabbim hayırlı görmüyosa hiç bir sorun yoksada olmaz işte bizim yada dr ların elinde değil bu sadece ALLAH ım ol diyince olacak inş.rabbim tez zamanda ol der bizde hamile kalıp meleklerimize kavuşuruz
mrb cnm hş.g....sen naslsın_?
canım benim inş. hayırlısı ile hepimiz hamile kalırız dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?