Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selinam kolay gelsin kuzum sende benim gibisin yoğunluk var hep canım sağlık olsunda gerisi önemli değil .ağzına sağlık bitanem çok saol
heee yaa azdaha kafesin içine alıvericekti beni kanka hayvanlar cazibeme dayanamadı derişim valla yakın olaydık ben bakardım gökceme zevkle sende giderdin kocişinle gezmelere datlum şikayet yok gebertirim otur evnde çocuğunu büyüt kolay bulmadın onu seninde gezeceğin günler yakındır yazın gökcenin elinden tutup kapı kapı gezersin
vayy dimek geldi mesaj insanın çok hoşuna gidiyoyaa kocişinin doğumgünü kutlu olsun seninkini daha sonra kutlarık
zeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz
tutiş kayganaya noluyo işten çıkmana niye karışırki hayret aslında dediğin gibi diyeceksinde insan kalp kırmak istemiyo .demek oldun buarada eğer annecin okuyamazsa haber edersin balım buarada selamımı söyle öpüyorum onu çok .cano sorun yok müsayit olursan demiştim kayganaları ekme neolur neolmaz sonra görüşürüz biz kanka
boncukum valla unuttum ben listeyi yaa hemen alıyorum şimdi
sizde hastaneye gidiyomuşsunuz kolay gelsin datlum
nerdesin kuzu sen özletiyosun kendini
peloşş hayrolsun rüyan canım çok güzel inşallah gerçek olucak rüyalarda kalmıycak canım

ay gökçe,teşke yakın olsakta,cücüğene ben baksam,hem severim misler gibi ohhhhhhh,sende kocişinle gesmelere gidersin.
qah canım benim agzından bal damladı keşkem yakın olaydık da bebüşümü bırakırdım teyzesine bende gezginti olarak gezinirdim sagol bitanem sen nasılsın
gökçem yok kuzum dün akşam oldumm:)

kardeloşummm o zaman hem eşinin hemde şimdiden senin doğum günü kutlu olsun cnm,Rabbim yuvanızdan huzuru hiç eksik etmesin,bebişler versin inşaallah en tez vakitte...
aaa oldunmu canım off neyse sıkmayım canını hayırlısı diyelim rabbim oldesin bu ay olsun inşallahh
canım ne güzel bi rüya öyle bebek emzirmekde çok güzel hayırlara vesile olsun inş bebeinin müjdecisi bi rüya olsun

canım bende boyattım saclarımı röfle dip boyası fildişi beyazı yaptı salak kuaför uyussssss acaba bi sarı rengine boyasam songül karlının giibi bi renk yapabilirmiyim ???

canım yerine göre değişiyo bizim oturduğumuz yer 20 tlydi
15ede varda gözükmüyo pek ordan
merak etme kız nidemek kandırmıyorum seni

canlar slmmmmm sabhatan bu yana koşturmaktan yoruldum şimdide temizliğe başladım
silere slm diyip kaçağım

# ebrar_53+
# turkuaz+
# GokceRana23
canlarım ben çıkıyorum malum namaz kılıcem benim yavru içerden bagırıyo gene kızdırmadan ben kaçayım allahıma emanet olun dilerim rabbimden bizim gibi evlat hasretiyle yanan ana yüreklerini tez zamanda saglıklı saati evlatlar nasip ederde kollarımız boş kalmaz ben kaçtım girebilirsem giriirm beni yavruyu yollarsak bir yere tabe
beni özleyin anacım ah evim evim güzel evim diye boşuna dememişler ya ben evimi ösledim yaw

hoşbulduk canımm gökce uyuyo birazdan emmek için uyanır bende sizlere bakam dedim nabersin dün neler yaptın anlat bakemm

oyy teyzesi yesin onu balsurat yaa .emsin anasıda kocamn kız olsun istanbula gelesiye
ben napıyım cano dün gittik keyifliydi yaa ilk kez olunca belkide çok hoşuma gitti
sen napıyon fethiye abla nasıl hazırlıklar yoğundur demi

canlar slmmmmm sabhatan bu yana koşturmaktan yoruldum şimdide temizliğe başladım
silere slm diyip kaçağım
yeterim kolay gelsin canım yorma kendini fazla öptüm

amin canım inşallah sanada yavruyla kolaylıklar diliyorum işin zor valla
valla insan evini özlüyo bee hadi az kaldı sabret

amin canım güle güleeee

ye teyzesi yeeee inş gelene kadar daha büyük olur teyzesi ile dışarıyada çıkar canım
valla hazırlıklar am gazda ben orda degilim yırttım yani işten :) dügünden bi hafta önce giderim bende şimdi gitsem çocukla zor oluyo orda bi gittimmi geri gelemem ablamda doguma gelicek kısmet olursa oda kalıcakmış 15 gün memlekette yardımcı olurum ona sanki ben ondan daha tecrübeliyim yaa senasılsın canım

eboşummm cnm valla kayganama ne oluyor bende bilmiyorum:)bakıcam eğer gelmezlerse hbr ederim sana,dua işinide hbr veririm...
a.s abla başım üstünee

yok gökçem bu ay üzülmedim hiç bekliyordum zaten,ben bi kere röfle yaptırmıştm saçlar uzayınca sarı boya alıp yapmıştım güzel olmuştu valla:)

eboşşş huuuuu burdayım burda:)

onun bezli totosunu ısırırım ben yaa
valla yırttın sen dua et gökceye yoksa o işler zordur
daha doğurmadımı ablan kız hayırlısıyla alır kucağına inşallah

aman tutiş boşver takma yeterince çalıştın zaten gerisinide kocan düşünsün
tamam ben senden haber bekliyorum yada ben akşam ararım seni olurmu kuzu

kocişimde zaten yeter bunaldın çık dedi :)sağolsun
akşam 10dan sonra istediğin vakit arayabilirsin o zaman ablam anca belli olur :)

tutişim yakışmadımı dersin hemen değişiyim ozaman kuzum
ya nekoyacağımı şaşırdım
buarada resim eklemeyi biliyomusun sen?bianlat bakem

yok eboşum başka avatar koy:)
foto makinesinden bilgisayara aktardıysan yukarda grafik ekle var mesajı yazdığımız bölümden ordan yapıyorsun sanırım bende tam bilmiyorum ama bi deneyim bakayım

kocişimde zaten yeter bunaldın çık dedi :)sağolsun
akşam 10dan sonra istediğin vakit arayabilirsin o zaman ablam anca belli olur :)
saolsun kocişin
tamam ozaman 10dan sonra ararım cano
yok eboşum başka avatar koy:)
foto makinesinden bilgisayara aktardıysan yukarda grafik ekle var mesajı yazdığımız bölümden ordan yapıyorsun sanırım bende tam bilmiyorum ama bi deneyim bakayım

arıyom da bulamadım ruhuma uygun bişey
ya bende tam bilmiyorum grafik ekleden oluyomuki bende deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…