selinam kolay gelsin kuzum sende benim gibisin yoğunluk var hep canım sağlık olsunda gerisi önemli değil .ağzına sağlık bitanem çok saolcanım ben okudum bitti diye yazdım.iyisindir inş abla benim koşturmaca geçiyo misafirdi evin işleri derken yoruluyorum,bugun de anneme misafir gelicek ona yardım edicem.kendinize iyi bakın inş reglin gecikmesi iyi haberlere vesile olur.
heee yaa azdaha kafesin içine alıvericekti beni kanka hayvanlar cazibeme dayanamadı derişimslmmm
ebroşum demek sirke gittin oy kaplanlar kaçıraydı senii lii lii lüüüüüü lüüüheveslendim bak şimdi zate dışarlara hasret kaldım bi cinemaya bilem gidemik kocişlen .. artık kociş erkek arkadaşlarıyla cinemaya gideyy cücügümle bende evde oturup duruyoz inşallah sende hamile kalda evde kal gidemeee emii biyerlereeeee şaka bi yanada cano acaip sıkılıom evdee pc ye bile nadir bakıyom yani neyse canını daha çok sıkmayım ben iyi yapmışsın gezmek iyi geliyo insana
kız tutişin adeti mi gecikti hadi inş oda hamiledir
vayy dimek geldi mesaj insanın çok hoşuna gidiyoyaa kocişinin doğumgünü kutlu olsun seninkini daha sonra kutlarıkherkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
tutiş kayganaya noluyo işten çıkmana niye karışırki hayret aslında dediğin gibi diyeceksinde insan kalp kırmak istemiyo .demek oldun buarada eğer annecin okuyamazsa haber edersin balım buarada selamımı söyle öpüyorum onu çok .cano sorun yok müsayit olursan demiştim kayganaları ekme neolur neolmazzeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz
boncukum valla unuttum ben listeyi yaa hemen alıyorum şimdigünaydın kızlar hastaneye pansumana gıtcez gıtmeden sıze bakım dedım
zeynepcıgım o lıste tarıhe karıstı zaten cnm onu ebus güncellemeyı unutmus yenı lısteyle tutuyoruz tarıhlerı
turkuazım eklım cnm hemen ınsallah son olur gecersın bıranönce hamısler lıstesıne
kızlar ben kactım öptüm sızlerı
sizde hastaneye gidiyomuşsunuz kolay gelsin datlum
nerdesin kuzu sen özletiyosun kendinihayirli gunler kizlar nasilsiniz
turkuaz isten cikiymussun hayirlisi olsun canim adet olmussun insallah bu ay olmassin
kardeleb senin ve esinin dogum gunu kutlu olsun hediyenizde bu ay alahim hamile kalmani nasip etsin
boncuk dr gidiyosunuz gununuz guzel gecsin bugun canim
peloşş hayrolsun rüyan canım çok güzel inşallah gerçek olucak rüyalarda kalmıycak canımgünaydın kızlar nasılsınız
bu gece yine cok güzel bir rüya gördüm hic uyanmak istemedim keşke gercek olsaydı sabahtan beri etkisinden kurtulamadımrüyamda test yapıyorum cift cızgi hemde kopkoyu cıkıyo ondan sonra bir kızım oldugunu gördüm onu emziriyorum babasıyla gezmeye getiriyoruz ama okadar tatlıydıkı tombiş tombiş gercek gibiydi ama malasef uyandım hep rüyalardamı yaşıycam ben bu mutlulugu rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla hapimize yaşatır aglamamak icin zor tutuyorum kendimi napıyım rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
tutişim bende boyamaktan vazgectim zaten benim adetim bir iki gün sonra bitiyıo o zaman boyatmaya gitcem sende öyle yaparsın canım...
kardelencim senin ve eşinin dogum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu yıllara bebişinizle girersiniz bundan sonra inş...
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15