- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hayirli gunler kizlar nasilsiniz
turkuaz isten cikiymussun hayirlisi olsun canim adet olmussun insallah bu ay olmassin
kardeleb senin ve esinin dogum gunu kutlu olsun hediyenizde bu ay alahim hamile kalmani nasip etsin
boncuk dr gidiyosunuz gununuz guzel gecsin bugun canim
günaydın kızlar nasılsınız
bu gece yine cok güzel bir rüya gördüm hic uyanmak istemedim keşke gercek olsaydı sabahtan beri etkisinden kurtulamadımrüyamda test yapıyorum cift cızgi hemde kopkoyu cıkıyo ondan sonra bir kızım oldugunu gördüm onu emziriyorum babasıyla gezmeye getiriyoruz ama okadar tatlıydıkı tombiş tombiş gercek gibiydi ama malasef uyandım hep rüyalardamı yaşıycam ben bu mutlulugu rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla hapimize yaşatır aglamamak icin zor tutuyorum kendimi napıyım rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
tutişim bende boyamaktan vazgectim zaten benim adetim bir iki gün sonra bitiyıo o zaman boyatmaya gitcem sende öyle yaparsın canım...
kardelencim senin ve eşinin dogum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu yıllara bebişinizle girersiniz bundan sonra inş...
hangi emine yoksa emineu mu?aleyna,emine nin bebeği düşmüş,haberin var mıydı?
pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişrgünaydın kızlar nasılsınız
bu gece yine cok güzel bir rüya gördüm hic uyanmak istemedim keşke gercek olsaydı sabahtan beri etkisinden kurtulamadımrüyamda test yapıyorum cift cızgi hemde kopkoyu cıkıyo ondan sonra bir kızım oldugunu gördüm onu emziriyorum babasıyla gezmeye getiriyoruz ama okadar tatlıydıkı tombiş tombiş gercek gibiydi ama malasef uyandım hep rüyalardamı yaşıycam ben bu mutlulugu rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla hapimize yaşatır aglamamak icin zor tutuyorum kendimi napıyım rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
tutişim bende boyamaktan vazgectim zaten benim adetim bir iki gün sonra bitiyıo o zaman boyatmaya gitcem sende öyle yaparsın canım...
kardelencim senin ve eşinin dogum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu yıllara bebişinizle girersiniz bundan sonra inş...
amin canım sagol...nasılsın elixsircimne güseelll bir rüya ahyır olsunnn
kızlar,çıkmalıyım,sonra görüşürüz.
güle güle kardeloşumm,Allah'a emanet ol...kızlar,çıkmalıyım,sonra görüşürüz.
hangi emine yoksa emineu mu?
yada bu topiğin eski müdavimlerinden emos mu?
pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişr
evet cnm bende bittikten sonra boyatıcam :)
inşallah hamilesindir,ama iki doz niye vurdular çatlatma yı,merak ettim.
amin kardelen
eminenin bebeyini okudum uzuldum kan pihtilasmasindan dolay olmus gorusmuyorum ama okudum
pelin ruyan cok guzel yakinda hamile haberini aliriz
ben boyle r.uya goremiyorum ya masallah diyim
hayılı olsun canım 1 tane mi embriyo konuldu peki hani şu çıkan yasa gerği
pelinimm küllü sarı istiyorum bende siyah yapmıştım ama vazgeçtim açtırıcam,saç rengini bilmiyorum ama kahve tonlarıysa karamel çok değişik gözükmüyor,değişklik istiyorsan eğer sarı yaptır:) bu beylerde hep sarı istiyor ya bnmkide sarı seviyor diye değiştiricem :)belki kendim boyarım ama nasl açıcam kendim bilmiyorumamin canım inş hepimizin rüyası gercekleşir...turkuazım sen ne renge boyatcaksın ben karamele boyatcaktım ama kociş sarıya boyat diyo hic kullanmadıgım bi renk yakışırmı diye düşünüyorum karar veremedim bi türlu...
canım çocuk emzirmek demek imanın kuvvetlenmiş oluyo kız bebek haber alacagına delaletallahım hayırlısını versin bebem bende bugün rüyamda gelinlik giymiştimgünaydın kızlar nasılsınız
sanada günaydın bebem ne var ne yok görüşmeyeli
canım benim orucumu iftarda açıyorum sahurda yemiyorum malum kilo alıyorum suyumu içip niyet ediyorum allahım kabul etsin bebem meyva yiyorum vs yani kilo aldırmayan şeylerzeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz
canım allahım eşine ve sana hayırlı ömür versin işşallah seneye mercimeklerinle giresin o güzel yürecigin üzülmez annaligi tadarsın işşallah dualarım hepinizleherkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
canım benim eşimde afedersin kıl dönmesinden amaliyat oldu pansumanını ben yaptım doktor steril ortam olduktan sonra sen yapabilirsin dedi herseferinde hemşire edasıyla pansumanını yaptımıyıyım kızlar nasıl olum vallah esınmle ugrasıyorum yrn pansumana gıtcez allah ızın verırse ıyı olmaya calısıyoruz
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13
ah canım neden üzülüyosun bak gel bakıyım şefkatli kollarıma bakemoff eşim demin yatalım demişti hala oyalıyom kızıcak şimdi..
kızlar benim karnım bi şişki sormayın yaaa..gaz degil bişey degil...sanki dünyanın şeyini yemişimde şişmiş gibi..yani demek istemiyom ama hamile gibi duruyom yaa sinir oluyorumbide bikaç gün önce bi müşteri geldi yanıma..sevinmiş uzaktan görünce.hamilesin sandım bişey yok dimi dedi yok dedim
önemli degil bebem allahım kabul etsin yeterki kız döverim heselam canım arkadaşlarım nasılsınız?
geçmişe baktım alıntı yapmıycam unutmadan tek tek yazıyım
SEVTUNUM saol kuzum mesajınıda aldım zaten ağzına sağlık.buarada sirk harikaydı valla herkese tavsiye ederim bidaha geldiğinde götürürüm merak etme kuzum
BİRSENİM öncelikle liste konusundaki hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum inanki beni çok mutlu ediyosun ALLAHIM razı olsun senden bebişini sağlıkla kucağına al kuzum .okumuşsun da ağzına sağlık tatlım
KARDELOŞUM bianda çıktı cano bugün son günüymüş bizde değerlendirdik fırsatı hemide çok güzeldi inanılmaz eğlendim .sen nasılsın?
KARDELEN49UM sen nasılsın canom hap konusunu konuşmuşsunuz aynı durum bendede oldu verilmiş sadakam varmış belki toplamda 1 yıl kadar hap kullandım şükürki damarlarım tıkanmadı bide biliyosunuz benim pıhtılaşma derecem baya yüksek
DERİNİM canım saol ya inşallah olucak inanıyorumda zaman zaman korkuyorumda :85:buarada kocişin rahatsızmış geçmiş olsun .sen nasıl oldun canom
ya sirk süperdi cano kaplanlar geldiğinde azcık tırstım ama keyifliydi
PELİNİM çatı yapılıyomuş gözünaydın canım kışın soğuktan yazın sıcaktan kurtuluyosun
GARİPCİM çok geçmiş olsun rahatsızmışsın ALLAHIM şifa versin
GÜLÜM yine leke geldi galiba kuzum sıkma canını ya yerleşme yada soğanın yaptığı durumlar bendede olmuştu .inşallah minişin yerleşiyodur
İKSİRCİM saol canım çok eğlendim tavsiye ederim
YETERİM başın hala geçmemiş aslında doktora gitsen iyi olurdu epeydir böylesin çünkü allahım şifa versin canım
TOSTİM kırılmışsın galiba öyle düşünme canım zaman zaman oluyo yani girip girmemekle alakası yok bazen beni bilem görmüyolar abla olduğum haldebuarada dua yazdım sana ama sayısını hatırlamıyorum özelden atarım
DERDAM hayırlı olsun kuzum sözü yapmışsınız allahım tamamına erdirsin .sen ve miniş nasılsınız?
KAYRAM,BONCUĞUMVE ALEYNAM gelmemiş hiç merak ettim herşey yolunda umarım
GÖKCE delüsü kızın erken uyumuş maşallah hadi sizede iyi uykular kuzuyu öp benim için
ya bendede yoktu pıhtılaşma ama 6 sene doğum kontrol hapı kullanınca hamile kalmam nerdeyse 2 seneyi geçti oda tedaviyle ama genede tutunamadı demekki haptanmış bi daha kesinlikle kullanmam
burda hamile var sevtun habire börek çörek diyon banada yolla bak bekliyorum
istedigin çörek olsum kız aklıma hiç gelmedi he pardom hamile olayı utandım bak şimdi
hoş geldin kaçak nerelerdesin kız sen bende diyorum bu hatun nirdeiyi geceler kızlar nasılsınız
özluyoz canim,hakikaten sevtuncum cok sirin ve tatlisin
evet bebem üstüne afiyet çok şirinimdir kendim:86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?