Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleynamm sağol cnm bnm amin inşaallah...

günaydın kızlar nasılsınız

bu gece yine cok güzel bir rüya gördüm hic uyanmak istemedim keşke gercek olsaydı sabahtan beri etkisinden kurtulamadımrüyamda test yapıyorum cift cızgi hemde kopkoyu cıkıyo ondan sonra bir kızım oldugunu gördüm onu emziriyorum babasıyla gezmeye getiriyoruz ama okadar tatlıydıkı tombiş tombiş gercek gibiydi ama malasef uyandım hep rüyalardamı yaşıycam ben bu mutlulugurabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla hapimize yaşatır aglamamak icin zor tutuyorum kendimi napıyım rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden

tutişim bende boyamaktan vazgectim zaten benim adetim bir iki gün sonra bitiyıo o zaman boyatmaya gitcem sende öyle yaparsın canım...

kardelencim senin ve eşinin dogum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu yıllara bebişinizle girersiniz bundan sonra inş...

ne güseelll bir rüya ahyır olsunnn

aleyna,emine nin bebeği düşmüş,haberin var mıydı?
hangi emine yoksa emineu mu?
yada bu topiğin eski müdavimlerinden emos mu?

pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişr
evet cnm bende bittikten sonra boyatıcam :)

hangi emine yoksa emineu mu?
yada bu topiğin eski müdavimlerinden emos mu?

pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişr
evet cnm bende bittikten sonra boyatıcam :)

amin canım inş hepimizin rüyası gercekleşir...turkuazım sen ne renge boyatcaksın ben karamele boyatcaktım ama kociş sarıya boyat diyo hic kullanmadıgım bi renk yakışırmı diye düşünüyorum karar veremedim bi türlu...

amin kardelen
eminenin bebeyini okudum uzuldum kan pihtilasmasindan dolay olmus gorusmuyorum ama okudum
pelin ruyan cok guzel yakinda hamile haberini aliriz
ben boyle r.uya goremiyorum ya masallah diyim

inşallah hamilesindir,ama iki doz niye vurdular çatlatma yı,merak ettim.

canım bilmiyorum doktorum öyle istedi....Bİ ara yine yaptırmıştım iğneyi o zamn 2 yumurtam vardı hamilel kalamamıştım.Çatlatmadı diye verdi 2 doz herhalde.....

amin kardelen
eminenin bebeyini okudum uzuldum kan pihtilasmasindan dolay olmus gorusmuyorum ama okudum
pelin ruyan cok guzel yakinda hamile haberini aliriz
ben boyle r.uya goremiyorum ya masallah diyim

sagol canım amin inş ben bilincaltıma cok yerleştiriyorum heralde... o yüzden öyle rüyalar görüyorum inş bir gün hepimiz gercegini yaşarız hayırlısıyla

hayılı olsun canım 1 tane mi embriyo konuldu peki hani şu çıkan yasa gerği

evet canım 1 tane embrıyo konuldu doktorlar yasımın genc oldugunu 29 yasındayım,daha once tupbebek denemem olmadıgını ve embrıyoların kalıtelı oldugunu soyledıler ve yasa geregıde boyle olması gerekıyorms olmsuz bırsey yok tek koyalım dedıler tamam dedım bende bakalm hayırlısı

pelinimm küllü sarı istiyorum bende siyah yapmıştım ama vazgeçtim açtırıcam,saç rengini bilmiyorum ama kahve tonlarıysa karamel çok değişik gözükmüyor,değişklik istiyorsan eğer sarı yaptır:) bu beylerde hep sarı istiyor ya bnmkide sarı seviyor diye değiştiricem :)belki kendim boyarım ama nasl açıcam kendim bilmiyorum

herkes çıkıyor galiba görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

canım çocuk emzirmek demek imanın kuvvetlenmiş oluyo kız bebek haber alacagına delaletallahım hayırlısını versin bebem bende bugün rüyamda gelinlik giymiştim
zeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz
canım benim orucumu iftarda açıyorum sahurda yemiyorum malum kilo alıyorum suyumu içip niyet ediyorum allahım kabul etsin bebem meyva yiyorum vs yani kilo aldırmayan şeyler
eşime dedim işi olmadıgı bir gün götürücek malum serbest çalıştıgı için bu aralar işleri dolayısıyla eve geç geliyo işleri yzünden evde kaldı zaten
canım allahım eşine ve sana hayırlı ömür versin işşallah seneye mercimeklerinle giresin o güzel yürecigin üzülmez annaligi tadarsın işşallah dualarım hepinizle
ıyıyım kızlar nasıl olum vallah esınmle ugrasıyorum yrn pansumana gıtcez allah ızın verırse ıyı olmaya calısıyoruz
canım benim eşimde afedersin kıl dönmesinden amaliyat oldu pansumanını ben yaptım doktor steril ortam olduktan sonra sen yapabilirsin dedi herseferinde hemşire edasıyla pansumanını yaptım hasta benden memnun kaldı ama ana saglıgına götürdüm 3 gün olmadı hastaneden çıkalı eşimi aldılar içeri beni bir güzel kovdular garibim hareket edemiyo adama etmedikleri eziyet kalmamış he garibe yok mansuam ettigim yeri aç vs demişler kızdı oda yok bant varmı yok şu varmı demişler eve getirdim kendim yaptıkları yerleri açııp gene ben yaptım ne kadar cıcık şeyler yaw

ah canım neden üzülüyosun bak gel bakıyım şefkatli kollarıma bakem
önemli degil bebem allahım kabul etsin yeterki kız döverim he kandırma beni kaç tl kız merak ettim:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…