Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saolsun kocişin
tamam ozaman 10dan sonra ararım cano

arıyom da bulamadım ruhuma uygun bişey
ya bende tam bilmiyorum grafik ekleden oluyomuki bende deneyim

ahanda buldum ablaa,üstte ataç resmi varya ordan dosya ekle yap resmi seç en son bitir diyorsun sonrada mesaj yazdığımız yere ataç kısmından o resmi seçiyorsun ekliyor kendi anlatabildim mi:)

meraba arkadaşlar, nasılsınız?
ben bugünlerde pek açamıyorum, eşim evde olunca onun yanında bilgisayara geçmek olmuyor
selam cnm,iş bakıyor mu eşin,Allah yardımcısı tez zmanda hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah

eboşummm bu avatardan önceki güzeldi bence

kızlaar kociş yemek getirmişti onu yedim sonra gökce hanım uyandı onu emzirdim geldimmm
turkuazcım yaa sarı boya hangiş renk olsun ona karar veremedim böle yakınca altın sarısı olsun istemiorum daa

selam cnm,iş bakıyor mu eşin,Allah yardımcısı tez zmanda hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah

eboşummm bu avatardan önceki güzeldi bence

ya buda hareketliydi ama buraya koyunca olmuyo neyse bişeyler bulcam
buarada çıkmam gerek kuzum her işim duruyo bide kuaföre gidicem işlerim varda
öpüyorum seni bitanem

hoşgeldin canım nasılsın?
doğru canım erkekler evde olunca zor olur moralin nasıl buarada

eşimin morali hiç iyi değil canım, ona elimden geldiğince moral vermeye destel olmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraşsam hiç yüzü gülmüyor, hiç bir sebep gösterilmeden aniden çıkış verilmesine çok üzüldü, gurur meselesi yapıyor bu durumu
Allah hakkımızda hayırlısını versin, cümleye helal rızık nasip etsin

arkadaşlar işim biraz yoğun, tekrar görüşürüz inşaallah
kendinize iyi bakın, dualarınızı eksik etmeyin, duaya çok ihtiyacım var bugünlerde

kızlaar kociş yemek getirmişti onu yedim sonra gökce hanım uyandı onu emzirdim geldimmm
turkuazcım yaa sarı boya hangiş renk olsun ona karar veremedim böle yakınca altın sarısı olsun istemiorum daa
açık küllü ve koyu küllü sarı olur mu cnm saç rengine uyan hangisi olursa,ben açık kullanmıştım

ya buda hareketliydi ama buraya koyunca olmuyo neyse bişeyler bulcam
buarada çıkmam gerek kuzum her işim duruyo bide kuaföre gidicem işlerim varda
öpüyorum seni bitanem
tamam ablacımmm bende kaçıyorum zatii şimdii
amin cnm, hayırlı rızık kapıları açcın Rabbim eşinee

canım benim sacım da siyah ama eşim karamel ıstemiyo evet ya bu erkekler hep sarı istiyo:) ama ben kuaforle konuştum evde yapamassın dedi ben senin sacını acıp ondan sonra boyıycam hatta uzun bi işlem erken gel o gun dedi bana sende kuoforde yaptır canım daha güzel olur

Son düzenleme:
zeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz

klızlar didimyaa elime yüzüme bılaştırdım diyee siz benide yazın size zahmet şubat 4 benimkisi

bide kızlar benm adet kanamam çok oluyoda yane yarımlitre oluyodur yani normalde internette okudum 20-60ml olması gerekmiş normali sonra dahada okudumki aşırı kanaması olanlar yumurtlayamıyomuş o ay iyice kafam karıştı acaba eczaneden bu yumurtlama gününü saptayan testlerdenmi alsam o testleri alan varmıııııı biii kıııızllllllllaaaaaaarrrrrrrrrrrr:26::26::26:

pelin turkuazzz bende saçlarımı kendim boyuyorum ama röfle setiyle sakın dışarda satılan herhangi bi marka sarı saç boyası almayın onlarda açıcı miktarı az olduğundan saçı sarıya çeviremiyo soğan kabuğu gibi bi kızıl yapıyor röfle seti alın içinde oriel miktarı çok olduğu için bebek sarısı yapıyor hemennnnnnnn

canım ben kuaforde boyatcam siyah oldugu icin... evde güzel yapamam yüzüme gözüme bulaştırırım bakalım ilk kez yapacam sarı nasıl olcak acaba eşim istemese kızıl gibi bişey yaptırcaktım ama sarı olsun istiyo boyatayım bakıyım nasıl olcak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…