grafikten değilmiş kuzu hehe
saolsun kocişin
tamam ozaman 10dan sonra ararım cano
arıyom da bulamadım ruhuma uygun bişey
ya bende tam bilmiyorum grafik ekleden oluyomuki bende deneyim
selam cnm,iş bakıyor mu eşin,Allah yardımcısı tez zmanda hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah
meraba arkadaşlar, nasılsınız?
ben bugünlerde pek açamıyorum, eşim evde olunca onun yanında bilgisayara geçmek olmuyor
selam cnm,iş bakıyor mu eşin,Allah yardımcısı tez zmanda hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah
eboşummm bu avatardan önceki güzeldi bence
hoşgeldin canım nasılsın?
doğru canım erkekler evde olunca zor olur moralin nasıl buarada
ben beceremedim ya resimler çok büyük kabul etmiyo
açık küllü ve koyu küllü sarı olur mu cnm saç rengine uyan hangisi olursa,ben açık kullanmıştımkızlaar kociş yemek getirmişti onu yedim sonra gökce hanım uyandı onu emzirdim geldimmm
turkuazcım yaa sarı boya hangiş renk olsun ona karar veremedim böle yakınca altın sarısı olsun istemiorum daa
tamam ablacımmm bende kaçıyorum zatii şimdiiya buda hareketliydi ama buraya koyunca olmuyo neyse bişeyler bulcam
buarada çıkmam gerek kuzum her işim duruyo bide kuaföre gidicem işlerim varda
öpüyorum seni bitanem
amin cnm, hayırlı rızık kapıları açcın Rabbim eşineeeşimin morali hiç iyi değil canım, ona elimden geldiğince moral vermeye destel olmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraşsam hiç yüzü gülmüyor, hiç bir sebep gösterilmeden aniden çıkış verilmesine çok üzüldü, gurur meselesi yapıyor bu durumu
Allah hakkımızda hayırlısını versin, cümleye helal rızık nasip etsin
canım benim sacım da siyah ama eşim karamel ıstemiyo evet ya bu erkekler hep sarı istiyo:) ama ben kuaforle konuştum evde yapamassın dedi ben senin sacını acıp ondan sonra boyıycam hatta uzun bi işlem erken gel o gun dedi bana sende kuoforde yaptır canım daha güzel olurpelinimm küllü sarı istiyorum bende siyah yapmıştım ama vazgeçtim açtırıcam,saç rengini bilmiyorum ama kahve tonlarıysa karamel çok değişik gözükmüyor,değişklik istiyorsan eğer sarı yaptır:) bu beylerde hep sarı istiyor ya bnmkide sarı seviyor diye değiştiricem :)belki kendim boyarım ama nasl açıcam kendim bilmiyorum
herkes çıkıyor galiba görüşürüz kızlar Allah'a emanet olun
canım çocuk emzirmek demek imanın kuvvetlenmiş oluyo kız bebek haber alacagına delaletallahım hayırlısını versin bebem bende bugün rüyamda gelinlik giymiştim
canım benim orucumu iftarda açıyorum sahurda yemiyorum malum kilo alıyorum suyumu içip niyet ediyorum allahım kabul etsin bebem meyva yiyorum vs yani kilo aldırmayan şeyler
eşime dedim işi olmadıgı bir gün götürücek malum serbest çalıştıgı için bu aralar işleri dolayısıyla eve geç geliyo işleri yzünden evde kaldı zaten
canım allahım eşine ve sana hayırlı ömür versin işşallah seneye mercimeklerinle giresin o güzel yürecigin üzülmez annaligi tadarsın işşallah dualarım hepinizle
canım benim eşimde afedersin kıl dönmesinden amaliyat oldu pansumanını ben yaptım doktor steril ortam olduktan sonra sen yapabilirsin dedi herseferinde hemşire edasıyla pansumanını yaptımhasta benden memnun kaldı ama ana saglıgına götürdüm 3 gün olmadı hastaneden çıkalı eşimi aldılar içeri beni bir güzel kovdular garibim hareket edemiyo adama etmedikleri eziyet kalmamış he garibe yok mansuam ettigim yeri aç vs demişler kızdı oda yok bant varmı yok şu varmı demişler eve getirdim kendim yaptıkları yerleri açııp gene ben yaptım ne kadar cıcık şeyler yaw
ah canım neden üzülüyosun bak gel bakıyım şefkatli kollarıma bakem
önemli degil bebem allahım kabul etsin yeterki kız döverim hekandırma beni kaç tl kız merak ettim:44::44::44::44:
amin canım cok sagol yorumladıgın icin bebem gelinlik giymekte bebişin olacagına işarettir canım hadı hayırlısı inş ruyalarımız gercek olur...
amin eboşum cok sagol canım inş hayırlısıyle hepimizin rüyaları gercek olur artık rabbim tek rüyalarda tattırmaz bize anneligi inşselinam kolay gelsin kuzum sende benim gibisin yoğunluk var hep canım sağlık olsunda gerisi önemli değil .ağzına sağlık bitanem çok saol
heee yaa azdaha kafesin içine alıvericekti beni kanka hayvanlar cazibeme dayanamadı derişimvalla yakın olaydık ben bakardım gökceme zevkle sende giderdin kocişinle gezmelere datlum şikayet yok gebertirim otur evnde çocuğunu büyüt kolay bulmadın onu seninde gezeceğin günler yakındır yazın gökcenin elinden tutup kapı kapı gezersin
vayy dimek geldi mesaj insanın çok hoşuna gidiyoyaa kocişinin doğumgünü kutlu olsun seninkini daha sonra kutlarık
tutiş kayganaya noluyo işten çıkmana niye karışırki hayret aslında dediğin gibi diyeceksinde insan kalp kırmak istemiyo .demek oldun buarada eğer annecin okuyamazsa haber edersin balım buarada selamımı söyle öpüyorum onu çok .cano sorun yok müsayit olursan demiştim kayganaları ekme neolur neolmazsonra görüşürüz biz kanka
boncukum valla unuttum ben listeyi yaa hemen alıyorum şimdi
sizde hastaneye gidiyomuşsunuz kolay gelsin datlum
nerdesin kuzu sen özletiyosun kendini
peloşş hayrolsun rüyan canım çok güzel inşallah gerçek olucak rüyalarda kalmıycak canım
amin canım inş rüyalarda kalmaz sen nasılsın kücük perensesin nasıl benim yerimede öp kokla güzel kızını canım...qah canım benim agzından bal damladı keşkem yakın olaydık da bebüşümü bırakırdım teyzesine bende gezginti olarak gezinirdimsagol bitanem sen nasılsın
aaa oldunmu canım off neyse sıkmayım canını hayırlısı diyelim rabbim oldesin bu ay olsun inşallahh
canım ne güzel bi rüya öyle bebek emzirmekde çok güzel hayırlara vesile olsun inş bebeinin müjdecisi bi rüya olsun
canım bende boyattım saclarımı röfle dip boyası fildişi beyazı yaptı salak kuaför uyussssssacaba bi sarı rengine boyasam songül karlının giibi bi renk yapabilirmiyim ???
arkadaşlar işim biraz yoğun, tekrar görüşürüz inşaallah
kendinize iyi bakın, dualarınızı eksik etmeyin, duaya çok ihtiyacım var bugünlerde
canım benim üzülme allah bi kapıyı kapar bi kapıyı acar inş eşin en kısa sürede işe girer dualarım seninle canım
zeynepcim,
cnm şuanki listemiz bu değil ki ,güllü olanı kullanıyoruz
günaydın kızlar hastaneye pansumana gıtcez gıtmeden sıze bakım dedım
zeynepcıgım o lıste tarıhe karıstı zaten cnm onu ebus güncellemeyı unutmus yenı lısteyle tutuyoruz tarıhlerı
turkuazım eklım cnm hemen ınsallah son olur gecersın bıranönce hamısler lıstesıne
kızlar ben kactım öptüm sızlerı
pelin turkuazzz bende saçlarımı kendim boyuyorum ama röfle setiyle sakın dışarda satılan herhangi bi marka sarı saç boyası almayın onlarda açıcı miktarı az olduğundan saçı sarıya çeviremiyo soğan kabuğu gibi bi kızıl yapıyor röfle seti alın içinde oriel miktarı çok olduğu için bebek sarısı yapıyor hemennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?