- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
slmmm
ebroşum demek sirke gittin oy kaplanlar kaçıraydı senii lii lii lüüüüüü lüüüheveslendim bak şimdi zate dışarlara hasret kaldım bi cinemaya bilem gidemik kocişlen .. artık kociş erkek arkadaşlarıyla cinemaya gideyy cücügümle bende evde oturup duruyoz inşallah sende hamile kalda evde kal gidemeee emii biyerlereeeee şaka bi yanada cano acaip sıkılıom evdee pc ye bile nadir bakıyom yani neyse canını daha çok sıkmayım ben iyi yapmışsın gezmek iyi geliyo insana
kız tutişin adeti mi gecikti hadi inş oda hamiledir
merhaba kızlar........ günaydın herkese......İyi haftalar..
merhaba kızlar........ günaydın herkese......İyi haftalar..
sevtun2 - 5 dakikadan sonrasını kale alma bebem ben çok yıprandım o yüzden hamile zannedip çok dalga geçildim be bide inanmazsınınız eşimin yengesi eşime sen bu kızı yolla gitsin döl tutamıyo afedersin orası çürümüş dedi ah çok fena oldum o laf yüzünden sinir krizi geçirdim bayıldım tepindim alahıma havale ettim o kadını şaka yapmış papucumun kenarı ne olcek her şakanın altında gerçen yatar demişler allahıma havale ettim o halimi görseydiniz yeminle aglardınız halen aklıma geliyo suratını gördükçe keşke dövseydim en azından içindekini yüzüne kusardım oh be derdim
bende sinir oldum okuyunca öle denir mi beee ne ayıp edep yahu
böyle aptallar var dimi ya hayatta allah onları ıslah etsin kalplerine göre versin sinir oldum kendini ne zannediyo umarım onunla konuşmuyosundur yada bi temiz dövmüşsündür yoksa ben döveyim nne olursevtun
kızlar ben yarın bi küre başlıyorum haberiniz olsun sizde uygulamak isterseniz diye söylüyom incir kürü iyi geliyormuş hamile kalmaya doğal yoldan yardımcıymiş deneyen var mı aranızda
dünürümmmben denedim işe yaramadıı cnm inş sende yarar
[
GÜNCELLENMİŞ LİSTEMİZ
HAYIRLI UGURLU OLSUN
ARALIK AYI LİSTEMİZ
ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 şubat
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 şubat:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 şubat
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 şubat
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:
HAMıŞLERıMıZ
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
Cnm bnm aminn amin inşaallahhh....merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım Allahtan iyiliğinizi sağlık ve sıhatinizi isterim....... bideeeeeeeeeee minik minik cici cici melekleriniz olsun dilerim .... :81:
Canımm Rabbim yardımcıları olsun,yavrucuğa şifa versin inşaallahh,ameliyatıda iyi geçer umarım ve bian önce toparlanır...herkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum
pelinimm iyiki sormuşsun kızz bende soracaktım ,bende yarın saçımı boyatacaktım güya ama kald yine malesef...kızlar hepinize hayırlı pazarlar inş daha fazla hamiş haberleri alırız mutlu oluyorum bu haberlerle valla...canlarım bişey sorcam ben sacımı boyatcamda adetlıyken boyatılırmı bi bilginiz varmı bu konuda int baktım ama kafam karıştı :26::26::26:
ebroşum dün elektrikleriniz gitmiş canım benim kıyamam sana üşümüssün dikkat et kendine hasta falan olma sakın
Sürekli yenileme falan oluyor sanırım kablolarda ondandır.tutişim nasılsın kuzum?özledim seni salı günü müsayitmisin buluşabilirik eğer işin yoksa
buarada annemlere gitmedim ha geldi ha gelicek diye bilsem durmazdımda metropolde yaşayıp bukadar kesinti ilk defa oldu arıza büyüktü galiba
kızzzz 14:39da ne günaydını o saate kadar uyudun mu yoksa he uykucu hatunnn...kızlar günaydın
Kardelenbhrım sen hangi şehirdesin kuzu nereye gidiyorsun aşılama için,bu arada inş bu ay sol taraftan kaliteli yumurtlarsın da aşılaman olur ve bebiş gelirr...bende kısmetse bu ay aşılama yaptırcam canım benim herşeyin hayırlısı ALLAH yar ve yardımcımız olsun
kızzz habire birilerini msn'e çağırıyorsun ne soruyorsun merak ettim heeeliksir hoş geldin bebem az gel bişey dicem emesene
cnm hani umutlandırmak istemem ama bi test yapsan kafan rahatlaryok cnm yapmadım henüz ama kahverengi lekelenmeler oluyo.şaştım kaldım ya hep böyle oluyo oturup bekliyorum dakikalr geçmek bilmiyo böyle şüphede kalınca.eeğer hamile değilsem bari olsamda böyle acı çekmesem ALLAH ımmm
derdam cnm Allah tamamına erdirsin,Mevlamm utandırmasın...naber kızlar ben bi geçmişe bakıcam iki gündür annemdeğdim yeni geldim şükür kız kardeşimin sözünü yaptık sizler neler kaynattınız bi bakıyım
tamamm cnm bnm :80:canım neyap et işte orasını sen bilin ama bizi bırakma sakınnnnn
sagol Allah senden de razı olsun cnm..görüştügümde ellerinden öptügünü derim
bunları saraçoğlu mu demiş,anaaa fındık fıstık niye yemicez kikizlar su yaziyi hic okudunuzmu sizce dogrumudur
bitki profesörü ,Prof.dr.ibrahim saraçoğlu yeni bilgiler ve önceki verdiği bilgileri anlatmaya ve sağlığımız için neler yapabiliriz,hastalıklara hangi bitkiler nasıl faydalı sorularını yanıtlamay devam ediyor.
17.10.2008 tarihli seda sayanın programında saraçoğlunun değindiği diğer bir konu ise hamile kalmak isteyenlerin uzak durmasıgereken byiyeceklerdi.
HAMİLE KALMAK İSTEYENLER NELERDEN UZAK DURMALI:
bazı hanımlar daha zor gebe kalılar ve bunu zor kılan bazı nedenler vardır.hamileliğin özellikle ilk 3 ayı riskli bir dönemdir ve düşük yapma oranı yüksektir. hamile hanımlar yada... daha kolay hamile kalabilmek için maydonozdan,naneden,adaçayından,fındıktan,fıstıktan,bademden,kabak çekirdeğinden,ayçekirdeğinden uzak durmalıdırlar.
ayrıca sraçoğlunun anlattığına göre;...ülkemizde meme ve rahim kanserinin artmasının nedenlerinden biride hormon dengesizliğidir. bazı hanımlar daha 20li yaşlarda çocuğumuz olmuyor diye tüp bebek merkezlerine giderek tedaviler görmekte ve vücuda hormon alımı yapılamaktadır. bu erken yaşlarda yapılan hormon tedavileri;bu insanların ...ileri yaşlarda daha riskli ve bazı hastalıklara yakalanma riski yüksek bir hayat beklemektedir. kizlar özellikle bu yer dogrmu acaba
ohhhh kız sen diyette değil miydin bakemm,götürüyorsun çörekleri...# KK Pro ÜyeDerinSu
# elixsir+
# egal
# sunger
# son_ece
# kardelen5233+
ben geldim canlarım geçmişe gidiyim geliyorum hemencik
NOT sıcacık haşhaşlı cevizli çörek var isteyen gelsin yanınada çay demledim oh gelme keyfime
kardelen profum adresini verde gönderiyim bebem istemiştinya ışık hızıyla hemde
kardeloşummm annem geçen gün bişe dedi düşen parça uzunsa erkek,yuvarlaksa kızmış dedi,sende nasıldı cnm sen bu aralar hamiş kalırsın he ben söyliym,tabi Allah bilirde ne bilim içime öyle doğdu:)kız benim parça bebekmiş delüüüüüüü,ben en sonki düşükte anladım,ikisi birbirinin aynıydı çünkü.
kız açık adreside verdinn :)Allah iyiliğini versin emiiisevtuş kıs gelcen gelcen bi türlü gelemedin hee...istanbul gaziosmanpaşa şemsipaşa mahallesiYAREN BEBE canım beklerim
cnm bnm geçmiş olsun,düzelmiştir inşaallah,bel ağrısı çok kötü ya ben iki haftadır çekiyorum düzelmesi içinde çaba göstermiyorum ::)ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.
gökçemm aminn cnm bnm cümlemizdenn...birsencim turkuazcı sizlerde sagolun güzel temennileriniz için hepnizden allah razı olsun
turkuazcım bebi ş oldugu için bazen vaktim olmuyo geçmişe çok fazla bakmaya şuan bi bakayım dedim gördüm teşekkür ederim tekrardan :) hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sagolun rabbim hepinizi sevindirsin inşallahhhh
neyse hadi kaçtım kib ii geceler
kuzucum sen adet oldunmu ya hiç yazmadın yoksam bişeylermi var bian heyecanlandım
inşallah buarada gelmiştir sıpan yaa
gökçem yok kuzum dün akşam oldumm:)slmmm
ebroşum demek sirke gittin oy kaplanlar kaçıraydı senii lii lii lüüüüüü lüüüheveslendim bak şimdi zate dışarlara hasret kaldım bi cinemaya bilem gidemik kocişlen .. artık kociş erkek arkadaşlarıyla cinemaya gideyy cücügümle bende evde oturup duruyoz inşallah sende hamile kalda evde kal gidemeee emii biyerlereeeee şaka bi yanada cano acaip sıkılıom evdee pc ye bile nadir bakıyom yani neyse canını daha çok sıkmayım ben iyi yapmışsın gezmek iyi geliyo insana
kız tutişin adeti mi gecikti hadi inş oda hamiledir
herkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
Cnm bnm aminn amin inşaallahhh....
Canımm Rabbim yardımcıları olsun,yavrucuğa şifa versin inşaallahh,ameliyatıda iyi geçer umarım ve bian önce toparlanır...
pelinimm iyiki sormuşsun kızz bende soracaktım ,bende yarın saçımı boyatacaktım güya ama kald yine malesef...
Sürekli yenileme falan oluyor sanırım kablolarda ondandır.
Ablacım dün kayınvalidemlere gittik salı sana gelicez dediler görümcemle saçını boyayacağım,eğer vazgeçerlerse akşam ben sana hbr veririm buluşuruz olur mu?Dün işten çıkacağımı söyledim kaynanamın tipini görmen lazım,kalaballıkta sormasa niye çıktın dye kocamı yüzünü görmüyorum özledim dicem de neyse,ben saygımı bozmıyım yine diyorum,Birde ben bugun itibariyle inşaallah sigarayı bıraktım,darısı içenlerin başınaa
He sirktede eğlenmişsin çok sevindim ablamm kafa dağıttın biraz değil mi,iyi oldu...
kızzzz 14:39da ne günaydını o saate kadar uyudun mu yoksa he uykucu hatunnn...
Kardelenbhrım sen hangi şehirdesin kuzu nereye gidiyorsun aşılama için,bu arada inş bu ay sol taraftan kaliteli yumurtlarsın da aşılaman olur ve bebiş gelirr...
kızzz habire birilerini msn'e çağırıyorsun ne soruyorsun merak ettim hee
cnm hani umutlandırmak istemem ama bi test yapsan kafan rahatlar
geçen sene bende iki gün az az adet görmüştüm doktor üstüne görme olabilir demişti test yaptık fos çıktı tabi ama belki sende bebiş vardır hee
derdam cnm Allah tamamına erdirsin,Mevlamm utandırmasın...
tamamm cnm bnm :80:
bunları saraçoğlu mu demiş,anaaa fındık fıstık niye yemicez ki
şaşırdımmmm
ohhhh kız sen diyette değil miydin bakemm,götürüyorsun çörekleri...
şaka maka cnm sen oruçta tutyorsun akşam ne yiyorsun merak ettim gecede yemeğe kalkıyor musun birde...
kardeloşummm annem geçen gün bişe dedi düşen parça uzunsa erkek,yuvarlaksa kızmış dedi,sende nasıldı cnm sen bu aralar hamiş kalırsın he ben söyliym,tabi Allah bilirde ne bilim içime öyle doğdu:)
bu arada diğer alıntı olmamış buna yazayım konuşuyorlar derken 2.5seneyi geçti o çoktan bebek yapardı olmuyor mu falan diyorlarmış birde şimdi en son ekimde evlenen bile 3aylık hamile bi ben birde kız kardeşim kaldı bebiş olmayan kardeşim zaten evli değil eee millet bana yükleniyor şimdi oyyy oyyy
kız açık adreside verdinn :)Allah iyiliğini versin emiii
Sevtunnn kıss gitmezsen çok ayıp ama he kız adresinide verdi...
cnm bnm geçmiş olsun,düzelmiştir inşaallah,bel ağrısı çok kötü ya ben iki haftadır çekiyorum düzelmesi içinde çaba göstermiyorum ::)
gökçemm aminn cnm bnm cümlemizdenn...
oldum ablam oldum hiç şaşırmaz gününü dün akşam oldum bende malesef,bu ay da bişe olmayacak dün eşimle gece 3e kadar konuştuk, ağladım, sinirlerim bozuldu bu ara zaten iyice,ekimde evlenen kuzenim vardıya hemen hamile kalan o geldi anneme sormuş bnm için hala niye yapmadılar diyede annemde bu ay gitti iltihap varmış ilaç kullanıyor demiş:)
Bu arada duayı okumamuştım daha anneme gidersem yarın ona okuturum...
Boncuğummm bnm yeni tarihimm 8şubat cnm sana zahmet eklersin kuzumm...
herkeslereee hayırlı günler diliyorum Rabbim güzel haberler alacağınız bir gün nasip eylesinnn...
merhaba,hoş geldin,seni daha öncede gördüm ama yazdığını hatırlamıyorum,biraz kendinden bahseder misin?
gökçem yok kuzum dün akşam oldumm:)
kardeloşummm o zaman hem eşinin hemde şimdiden senin doğum günü kutlu olsun cnm,Rabbim yuvanızdan huzuru hiç eksik etmesin,bebişler versin inşaallah en tez vakitte...
boncuğumm sağolasın cnm inşaalahh,güle güle...günaydın kızlar hastaneye pansumana gıtcez gıtmeden sıze bakım dedım
zeynepcıgım o lıste tarıhe karıstı zaten cnm onu ebus güncellemeyı unutmus yenı lısteyle tutuyoruz tarıhlerı
turkuazım eklım cnm hemen ınsallah son olur gecersın bıranönce hamısler lıstesıne
kızlar ben kactım öptüm sızlerı
canım,benim parça ete bağlı deri parçasıydı,yuvarlaktı sanki,bilmiyorum.
boşver canım o konuşanları,benim üstüme evlenenlerin kaçıncı çocuğu oldu bi bilsen,hemde millet biliyo olmadığını,bide acıyolar bana
inşallah bu ay olur.
bende dün çok büyük şekilde ağladım,en ufacık şeyde ağlayasım geliyo zaten,onun için ağlıyo bahanesiyle,çok fazla ağladım.
amin canım,hepimiz için olsun bu dileklerin inşallah.
seni seviyorum ben,bizi bırakma heeeee
merhaba hoş bulduk......Uzun zamandır buralardayım aslında yazıyorumda.Benim için son 1 gün.Yarın adet günüm gelmezse ertesi gün test yaptırıcam......Geçen ayın 28inde 2 doz çatlatma iğnesi vuruldum 20mmlik yumurtam vardı.....Bende bazı belirtiler var ama hamilelik belirtilerimi bilmiyorum bazıları evet bazıları hayır diyor kafam karıştı...Bi umut işte zor olsada bekliyoruz...
evet,melesef kötü niyetli olmasalar bile,düşüncesiz konuşuyolar malesef.boncuğumm sağolasın cnm inşaalahh,güle güle...
ohh rahatlamışsındır biraz,aslında yüzüme karşı bişe diyen olmadığı sürece onlar konuşsun dursun,sadece bi kere biri bişe dedi,sen niye yapmıyorsun bebek dedi erken dedim saftrik bana yoksa kısır mısın dedi ya :)
İnsanoğlu kötü niyetle demedi öyle biri değil çünkü ama insan biraz dikkat eder :)
oyy kuzummm gözlerim yaşardı hee bırakmam cnm bnm bende sizi çok seviyorum iyiki varsınız ya:):)
hayirli gunler kizlar nasilsiniz
turkuaz isten cikiymussun hayirlisi olsun canim adet olmussun insallah bu ay olmassin
kardeleb senin ve esinin dogum gunu kutlu olsun hediyenizde bu ay alahim hamile kalmani nasip etsin
boncuk dr gidiyosunuz gununuz guzel gecsin bugun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?