Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım kızlar sizler nasılsınız # ebrar_53+
# samyeli26+
# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr
# tweety25
iyi be kuzum bildiğin givbi işte sende durumlar nasıl geldimi kaygana
valla ben başlamak istiyorum... ama eşim 2-3 ay daha bekleyeyim diyor. aşılama yapmasın ama yumurta takibi yapsın istiyor.. bakalım bi konuşuruz...

semoşum aslında eşin haklı tabiki sen bilirsinde azcık dinlen çok olmadıki bırakalı tedaviyi

semroş nasılsın canım?geçmişten çıkabilirsen konuşuruz [/QUOTE]

sen nasılsın anca çıkabildim geçmişten gel öpeyim bacım seni

iyiyim bende ablacım niyetliydim bugün iftarı actım bir bakem dedim ne var ne yok adet olmamışsın hala kandan baktırdın mı

ALLAH kabul etsin canım orucunu
evet olmadımda benim herzamanki halim idrarda baktım yok kanda baktırmadım ama benim çıkıyo idrarda olsa zate belirti olurdu canım

maşallah herkes burda
nasılsınız bayanlar
pelincim toparlandın mı biraz daha canım
hoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kız
iyi be kuzum bildiğin givbi işte sende durumlar nasıl geldimi kaygana

semoşum aslında eşin haklı tabiki sen bilirsinde azcık dinlen çok olmadıki bırakalı tedaviyi

kaynanam en fazla 2 gün durur gittiği yerde ama 2 haftadır cenazemiz var onla uğraşıyo geçen hafta dayısı öldü yaşlıydı bu haftada diğer dayısının oğlu 1 haftadır beyin kanamasından yoğun bakımda yatıyodu dün de o öldü ama yazık be daha 50 yaşındaydı bekar çocukları vardı havalar iyi olsun da adanaya gidecek 10-15 gün rahat ederim belki

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53,pelin67+,zeynepkaygin+,semraozsoy+,birsen29+,samyeli26+,

nerdesiniz sesiniz çıkmıyo ben yemek yapmaya girişicem azcık konuşun yaa

ALLAH kabul etsin canım orucunu
evet olmadımda benim herzamanki halim idrarda baktım yok kanda baktırmadım ama benim çıkıyo idrarda olsa zate belirti olurdu canım

hayırlısı olsun ablacım bari dr gitti de söktürücü versinler rahatlarsın adet gecikmesi insanda şişkinlık yapıyor stres yapıyor

sen nasılsın anca çıkabildim geçmişten gel öpeyim bacım seni[/QUOTE

gel öpüşelim canım valla karşılaşamıyoruz özledim
napıyosun bakalım kursa devammı yoksa bıraktınmı

evet ya ne oldu böyle bilmem nazarmı deydi bize ne eskisi kadar sohpet edemiyoruz ama olsun bu günümüzede şükür kursa devam canım çok az bir işim kaldı bohça kakımımı bitirince isterseniz sizede gösteririm canım elimdeki iş bitince deri üzerine boncuk işi yapacağım kısmetse
bende özledim canım

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53,pelin67+,zeynepkaygin+,semraozsoy+,birsen29+,samyeli26+,

nerdesiniz sesiniz çıkmıyo ben yemek yapmaya girişicem azcık konuşun yaa

bende yeni geldim dışardan yemek yapmam gerekiyor birazdan dönerim bayyyyyyyyyy

birsencim öldümü oyaa başınız saolsun ALLAH rahmet eylesin GENÇMİŞ YAZIK
demek seninki buara cenazelerle uğraşıyo neyse aman giderse azckrahatlarsın
ya bizde çok fenayız galiba

hayırlısı olsun ablacım bari dr gitti de söktürücü versinler rahatlarsın adet gecikmesi insanda şişkinlık yapıyor stres yapıyor
öyle yaa şişkinlikde yapıyoda bende pek stresolmaz sakin bir insanımdır
semroş valla ben öyle yoğunumki anca gece girebiliyorum ondada siz olmuyosunuz eskiden çok konuşurduk evet olsun kalplerimiz bir ben inanyorum kuzum
ben namazı kılıp gelebilirsen gelicem
ALLAH kabul etsin canım öpüyorum seni
bende yeni geldim dışardan yemek yapmam gerekiyor birazdan dönerim bayyyyyyyyyy

kolay gelsin semroş öpüldün

ne kaynatıyorsunuzzzzzzzzzzz
bakemmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…