iyi be kuzum bildiğin givbi işte sende durumlar nasıl geldimi kayganahoşbulduk canım kızlar sizler nasılsınız # ebrar_53+
# samyeli26+
# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr
# tweety25
valla ben başlamak istiyorum... ama eşim 2-3 ay daha bekleyeyim diyor. aşılama yapmasın ama yumurta takibi yapsın istiyor.. bakalım bi konuşuruz...
maşallah herkes burda
nasılsınız bayanlar
pelincim toparlandın mı biraz daha canım
semroş nasılsın canım?geçmişten çıkabilirsen konuşuruz
tostim hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın?
iyiyim bende ablacım niyetliydim bugün iftarı actım bir bakem dedim ne var ne yok adet olmamışsın hala kandan baktırdın mı
hoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kızmaşallah herkes burda
nasılsınız bayanlar
pelincim toparlandın mı biraz daha canım
iyi be kuzum bildiğin givbi işte sende durumlar nasıl geldimi kaygana
semoşum aslında eşin haklı tabiki sen bilirsinde azcık dinlen çok olmadıki bırakalı tedaviyi
ALLAH kabul etsin canım orucunu
evet olmadımda benim herzamanki halim idrarda baktım yok kanda baktırmadım ama benim çıkıyo idrarda olsa zate belirti olurdu canım
sen nasılsın anca çıkabildim geçmişten gel öpeyim bacım seni[/QUOTE
gel öpüşelim canım valla karşılaşamıyoruz özledim
napıyosun bakalım kursa devammı yoksa bıraktınmı
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53,pelin67+,zeynepkaygin+,semraozsoy+,birsen29+,samyeli26+,
nerdesiniz sesiniz çıkmıyo ben yemek yapmaya girişicem azcık konuşun yaa
hoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kız
kaynanam en fazla 2 gün durur gittiği yerde ama 2 haftadır cenazemiz var onla uğraşıyo geçen hafta dayısı öldü yaşlıydı bu haftada diğer dayısının oğlu 1 haftadır beyin kanamasından yoğun bakımda yatıyodu dün de o öldü ama yazık be daha 50 yaşındaydı bekar çocukları vardı havalar iyi olsun da adanaya gidecek 10-15 gün rahat ederim belki
hoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kız
aynen öyle birsencim hadin sizde kurtuldunuz tostumdam önüne gelen tostuma sulanıyordu
öyle yaa şişkinlikde yapıyoda bende pek stresolmaz sakin bir insanımdırhayırlısı olsun ablacım bari dr gitti de söktürücü versinler rahatlarsın adet gecikmesi insanda şişkinlık yapıyor stres yapıyor
semroş valla ben öyle yoğunumki anca gece girebiliyorum ondada siz olmuyosunuz eskiden çok konuşurduk evet olsun kalplerimiz bir ben inanyorum kuzumevet ya ne oldu böyle bilmem nazarmı deydi bize neeskisi kadar sohpet edemiyoruz ama olsun bu günümüzede şükür kursa devam canım çok az bir işim kaldı bohça kakımımı bitirince isterseniz sizede gösteririm canım elimdeki iş bitince deri üzerine boncuk işi yapacağım kısmetse
bende özledim canım
ALLAH kabul etsin canım öpüyorum seniben namazı kılıp gelebilirsen gelicem
bende yeni geldim dışardan yemek yapmam gerekiyor birazdan dönerim bayyyyyyyyyy
evet ama öyle tostu yapanda yok bu aralar benim canım erik pestili ile elma kurusu çekiyo ilk kez aşeriyom bana tuhaf geliyohoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kız
aynen öyle birsencim hadin sizde kurtuldunuz tostumdam önüne gelen tostuma sulanıyordu
sagol canım ya gitsinde kayınbabam burda başımda kalıyo gerçi sabah gidiyo akşam geç geliyo ama herşeye karışıyo yaabirsencim öldümü oyaa başınız saolsun ALLAH rahmet eylesin GENÇMİŞ YAZIK
demek seninki buara cenazelerle uğraşıyo neyse aman giderse azckrahatlarsın
ya bizde çok fenayız galiba
evet ama öyle tostu yapanda yok bu aralar benim canım erik pestili ile elma kurusu çekiyo ilk kez aşeriyom bana tuhaf geliyo
sagol canım ya gitsinde kayınbabam burda başımda kalıyo gerçi sabah gidiyo akşam geç geliyo ama herşeye karışıyo yaa
ay bunlar ne ya birinden kurtulsan biri başında off ALLAHIM sabır versin canım inşallah mükafatın güzel olucak inanıyorum
ama istersen pataklamana yardımederim
ne kaynatıyorsunuzzzzzzzzzzz
bakemmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?