hoşgeldin canım nasılsın..kızlar nasılsınız bakalım
evet canım ama hamile kalmak kişiden kişiye değişiyo mesela ben tekrar hamile kalmak için 6 ay uğraştım tedaviyle oldu
# elixsir
# kardelenbhr
# pelin67
# ugurboncugum+ sizde hoşgeldiniz kızlar
evet canım ama hamile kalmak kişiden kişiye değişiyo mesela ben tekrar hamile kalmak için 6 ay uğraştım tedaviyle oldu
# elixsir
# kardelenbhr
# pelin67
# ugurboncugum+ sizde hoşgeldiniz kızlar
Arkadaşlar nasılsınızzzzzzzzz,ben çok heyecanlıyı yarın hast gitcem:18:
ben iyiyim cok şükür cnm hadi hayırlısı kaç günün geçti kıss
yogunmuşsun canım kolay gelsin sana...tosticim ben bir ay korundum herkez yeter diyo kurtaj olmadın temizlenmiştir icin diyorlar bende öyle düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum hayırlısı bakalım inş cok bekletmeden gelir bebişim..
canım hamilelik için deil daha korunuyorum,aşk olsun hani sölemiştim ya kromozom testinin sonucunu bekliyorum diye 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodunm bu gün aradılar çıkmış sonucu heyecandan ölecem kızlarrrrrrr ne olur bana dua edin şu test sonucum tertemiz çıksın, hepiiz birbirimize dua edelim elixsircim
işallah tez zanda hamile kalırsın pelincim işallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın
ALLAH'ım, Seni Çok Seviyoruz Senden bizleri sev ve rahmetini merhametini ve affını bizlerden esirgeme aminnn
doğru yaaa ayy inş birşey cıkmaz cnmm hakında hayırlısı olsun kafam bir dünya unutmusum kusura bakma kuşum
amin canım cok sagol seninde sonucların temiz cıkar inş elacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?