Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım nasılsın..
evet canım ama hamile kalmak kişiden kişiye değişiyo mesela ben tekrar hamile kalmak için 6 ay uğraştım tedaviyle oldu
# elixsir
# kardelenbhr
# pelin67
# ugurboncugum+ sizde hoşgeldiniz kızlar

evet brsencim ben bir sene üstüne hamile kalmıştım bakalım bu sefer ne kadar bekliycem hayırlısı olsun saglıklı gelsinde beklerim ben napıyım canım

kızlar kızıma yemek hazırlayımda geliyim sonra görüşürüz bu arada dualarınızı okumayı unutmayın

ben iyiyim cok şükür cnm hadi hayırlısı kaç günün geçti kıss

canım hamilelik için deil daha korunuyorum,aşk olsun hani sölemiştim ya kromozom testinin sonucunu bekliyorum diye 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodunm bu gün aradılar çıkmış sonucu heyecandan ölecem kızlarrrrrrr ne olur bana dua edin şu test sonucum tertemiz çıksın, hepiiz birbirimize dua edelim elixsircim

işallah tez zanda hamile kalırsın pelincim işallah bebeğini sağlıcakla kucagına alırsın

doğru yaaa ayy inş birşey cıkmaz cnmm hakında hayırlısı olsun kafam bir dünya unutmusum kusura bakma kuşum

Günah işlenen yerlere, mesela kumar oynanan, içki içilen, herhangi bir çalgı aleti, mesela tv bulunan yerlere rahmet melekleri girmez. Böyle yerlerde namaz kılmak mekruh olur ve edilen dua da kabul olmaz. (Nisabül-ahbâr)

Mekruh olarak kılınan namaz sahih olur. Yani o kimse, namaz borcundan kurtulursa da, namaz kılmakla hasıl olacak büyük sevaba kavuşamaz. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:
(Canlı resmi, köpek ve cünüp bulunan yere rahmet melekleri girmez.) [Nesai]
(Sarhoş olan kimseye rahmet melekleri yaklaşmaz.) [Bezzar]

(Akraba ziyareti yapmayan kimselerin bulunduğu yere rahmet melekleri gelmez.) [Taberani]
(Heykel [ve her çeşit insan ve hayvan biblosu] bulunan odaya rahmet melekleri girmez.) [Müslim]

(Cers [çan, çıngırak] bulunan odaya rahmet melekleri girmez.) [Nesai]
(Cers, şeytanın mizmarıdır.) [Müslim]
[Mizmar her türlü çalgı aletidir. (Müncid)]

Bir ihtiyaç olmadan oyun, eğlence için cers takılı hayvana binmek mekruhtur. Cers bulunan kervana rahmet melekleri gelmez. (Tergib-üs-salât)

Şeyh-ül-İslam Ahmet ibni Kemal efendi hazretleri buyuruyor ki:
(Mizmarları kırmak için gönderildim) hadis-i şerifi, (Her çeşit çalgıyı yasak etmekle emrolundum) demektir. (Kırk hadis)

Allahü teâlâ, şeytana (Senin müezzinin mizmardır) buyurdu. (Ebu Nuaym)
Müezzin, ezan okuyan, insanları ibadete çağıran kimsedir. Şeytanın müezzini ise, insanları günah işlemeye çağırır. Bu da mizmarların her çeşididir.

Melek girmeyen eve şeytan girer. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Misafir, sofrada iken, melekler ev sahibine dua eder.) [Taberani]
(Sirke yiyen kimselere, iki melek, yemek bitinceye kadar dua eder.) [İbni Asakir]
(Melekler, sahura kalkan kimselere dua eder.) [İmam-ı Ahmed]
Eğer sofrada içki veya meleklerin girmesine mani olan bir şey varsa, o kişi meleklerin yapacağı bu duadan mahrum kalır.

Yine hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bana salevat getirenin, günahlarının affolması için melekler dua eder.) [Ey oğul ilmihali]
(Allahü teâlânın zikredildiği yerlere, melekler rahmet saçar.) [Ebuşşeyh]
(Kur`an-ı kerimi hatmedene 60 bin melek dua eder.) [Hazinet-ül-esrar, Deylemi]
(Bir kimse, uygunsuzluk yapmadıkça, namaz kıldığı yerden ayrılıncaya kadar, melekler, “Ya Rabbi, buna rahmet et” diye dua ederler.) [Nesai]
Eğer salevat getirilen, zikredilen, Kur`an okunan ve namaz kılınan yerde, çalgı aleti veya meleklerin girmesine engel olan başka bir şey varsa, meleklerin yapacağı duadan mahrum kalınır.

Ölüm hastasının bulunduğu odada, hayzlı, cünüp, canlı resmi, kumar aleti, köpek, çalgı aleti ve rahmet meleklerinin girmesine engel olan başka şey bulunmamalıdır.

Mümin, ruhunu teslim edeceği vakit, rahmet meleklerini görüp, can verme acısını duymaz. O odaya rahmet melekleri girmezse, o kimse ölürken sıkıntılara maruz kalabilir.

Bir namaz vaktini cünüp geçirmek büyük günahtır. Sarhoş olmak, kumar oynamak ve çalgı çalmak haramdır. (Berika)

Kendisi kullanmasa bile, herhangi bir çalgı aletini evinde bulundurmak günah olur. (Hadika)

Kendi yapmasa bile, kötü şeyleri evinde bulundurmak kötü, kendi yapmasa bile, iyi şeyleri bulundurmak iyidir. Mesela, Kur`an-ı kerimi, okumasını bilmese de, bereketlenmek için evinde bulundurmak sevaptır. (Hindiyye)

Kendi oynamasa bile evde iskambil kağıdı, tavla gibi kumar aletlerini bulundurmamalıdır. Haramlardan, mekruhlardan kaçılırsa, rahmet meleklerinin yapacakları dualardan istifade ederiz. Melekler masumdur, duaları red edilmez.

Arkadaşlarım şuan da topiğimizde elixsir pelin ve ben varım birazdan umarım kalabalıklaşır ben topiği sık sık ziyaret ediyorum ama bazen bir kelime bile yazmadan çıkıyorum eşimin kızması yüzündenancak sizin yazılarınızı okumaya çalışıyorum masallah okadar çok paylaşım varki okumaktan gözlerim sulanıyoyarın benim için büyük gün hastaneye gitcem biliyosunuz 3 kez düşük yaptım daha 8-9 haftalıkken bebeklerimi kaybettim dr bir sürü test istedi hepsinin sonucu elimde bi problem yok gibi sadece sizlerede söylemiştim kromozom testimiz kaldı en tehlikelisi demişti dr um yani tedavisi olmayan bi sorunmuş onun için bu testin temiz çıkmasını çok istiyorum,hepimiz burda bi çok sıkıntıyla ugrasan insanlarız inanıyorum RABBİMİN sevgili kullarıyız çünkü RABBİM sevdiği kuluna kulum beni unutmasın bana dua etsin diye sıkıntı verirmiş onun için kalbi gönlü temiz olan arkadaşlarım ne olur bu yazımı okuyanlar bana dua etmeden geçmesin şu test sonucumda temiz çıksın hayırlısıyla içim rahat bi şekilde evime geliyim hepiniz şimdiden saolun ALLAH hepimizin gönlünün muradını versin kucaklarımızı doldursun işallahhhhhhhhh

ELACIM DOKTORUN NİYE ÖLE SÖYLEMİŞ HERŞEYİN BİR ilacı vardır tedavisi vardır muhakkak

bu kromozon sadece kadınlamı alakalı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…