sagol canım iyiyim allaha şükür hatta bu ay bebiş calışmalarına başlıycaz hayırlısıylamaşallah herkes burda
nasılsınız bayanlar
pelincim toparlandın mı biraz daha canım
tamam eboşum konuşcam sirk nasıldı canım eglendinmi bende gıtmek isterim ama burda öyle bişey yok istanbula gelmem lazım oda zor biraz...bende özledim canım ben aynı bildiğin gibiyim değişiklik yok bende adet olmadım dört gözle bekliyorum ama söktürücü içmedende gelmiycek galiba
pelinim valla iyci konuş canım sonra mahvetmesinler saçlarını
bende iyiyim canım aynı işte
hoşbulduk canım kızlar sizler nasılsınız # ebrar_53+
# samyeli26+
# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr
# tweety25
evet ama öyle tostu yapanda yok bu aralar benim canım erik pestili ile elma kurusu çekiyo ilk kez aşeriyom bana tuhaf geliyo
sagol canım ya gitsinde kayınbabam burda başımda kalıyo gerçi sabah gidiyo akşam geç geliyo ama herşeye karışıyo yaa
birsencim kıyamam ben sana yakın olsaydın bana elma kuru var dolapta pestilde cok satılıyor burda
canım sirk çok güzeldi resim yüklüycektimde beceremedim iştesagol canım iyiyim allaha şükür hatta bu ay bebiş calışmalarına başlıycaz hayırlısıylaSen nasılsın epeydir gözükmüyosun tatlım
tamam eboşum konuşcam sirk nasıldı canım eglendinmi bende gıtmek isterim ama burda öyle bişey yok istanbula gelmem lazım oda zor biraz...
Selam canım iyiyim sagol sen nasılsın
kimse beni duymuyor
canım sirk çok güzeldi resim yüklüycektimde beceremedim işte
ay keşke gelebilseniz değişiklik olurdu .
bende kaçar daha sonra gelmeye çalışıcam şimdi yemek yapmalıyım
herkese iyi akşamlar :79:
eşimin morali hiç iyi değil canım, ona elimden geldiğince moral vermeye destel olmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraşsam hiç yüzü gülmüyor, hiç bir sebep gösterilmeden aniden çıkış verilmesine çok üzüldü, gurur meselesi yapıyor bu durumu
Allah hakkımızda hayırlısını versin, cümleye helal rızık nasip etsin
hersene elma kurusu dolu olur köyde burda akrabaların çoğu yapar aksilik ya bu sene kimse yapmamış yenmiyo diye erik pestilinide bi kaç yere baktık bulamadık garibim koçişimde baktı ama iş cenaze fırsatı olmadı geçde olsa bulacam neyse hayırlısı bakcezbirsencim kıyamam ben sana yakın olsaydın bana elma kuru var dolapta pestilde cok satılıyor burda
iyiyim bende pelincim spora başladım haftad 4 gün spora gidiyorum 2 günde sohbetlerimiz oluyor yogun geciyor günlerim anlayacagın
3 ay oldumu ki pelincim ne kadar korundunuz:26:
yogunmuşsun canım kolay gelsin sana...tosticim ben bir ay korundum herkez yeter diyo kurtaj olmadın temizlenmiştir icin diyorlar bende öyle düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum hayırlısı bakalım inş cok bekletmeden gelir bebişim..
pelin bencede korunmaya gerek yok ben bile kürtajdan sonra 1 ay korundum dr yeterli demişti ve 11 haftalıktı bebişim rahim demekki yerine geliyo merak etme canım ya sen korunma sadece hamiş kalınca hemen önlemini al yeter takdir Allahtan
evet canım ama hamile kalmak kişiden kişiye değişiyo mesela ben tekrar hamile kalmak için 6 ay uğraştım tedaviyle olduevet birsencim korunmıycam cünkü hemen hamile kalamıyorum zaten kalabilcegimide düşünmüyorum düşükten sonra hemen olur diyolar ama hayırlısı allahtan inş bir daha böyle bişey yaşamam hamile kalıp hayırlısıyla bebişimi kucagıma alırım allahımın izniyle
ohh ne güselll cnm inş bizde gider eğlenirizz kafa dağıtmak lazımselam canım arkadaşlarım nasılsınız?
geçmişe baktım alıntı yapmıycam unutmadan tek tek yazıyım
SEVTUNUM saol kuzum mesajınıda aldım zaten ağzına sağlık.buarada sirk harikaydı valla herkese tavsiye ederim bidaha geldiğinde götürürüm merak etme kuzum
BİRSENİM öncelikle liste konusundaki hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum inanki beni çok mutlu ediyosun ALLAHIM razı olsun senden bebişini sağlıkla kucağına al kuzum .okumuşsun da ağzına sağlık tatlım
KARDELOŞUM bianda çıktı cano bugün son günüymüş bizde değerlendirdik fırsatı hemide çok güzeldi inanılmaz eğlendim .sen nasılsın?
KARDELEN49UM sen nasılsın canom hap konusunu konuşmuşsunuz aynı durum bendede oldu verilmiş sadakam varmış belki toplamda 1 yıl kadar hap kullandım şükürki damarlarım tıkanmadı bide biliyosunuz benim pıhtılaşma derecem baya yüksek
DERİNİM canım saol ya inşallah olucak inanıyorumda zaman zaman korkuyorumda :85:buarada kocişin rahatsızmış geçmiş olsun .sen nasıl oldun canom
ya sirk süperdi cano kaplanlar geldiğinde azcık tırstım ama keyifliydi
PELİNİM çatı yapılıyomuş gözünaydın canım kışın soğuktan yazın sıcaktan kurtuluyosun
GARİPCİM çok geçmiş olsun rahatsızmışsın ALLAHIM şifa versin
GÜLÜM yine leke geldi galiba kuzum sıkma canını ya yerleşme yada soğanın yaptığı durumlar bendede olmuştu .inşallah minişin yerleşiyodur
İKSİRCİM saol canım çok eğlendim tavsiye ederim
YETERİM başın hala geçmemiş aslında doktora gitsen iyi olurdu epeydir böylesin çünkü allahım şifa versin canım
TOSTİM kırılmışsın galiba öyle düşünme canım zaman zaman oluyo yani girip girmemekle alakası yok bazen beni bilem görmüyolar abla olduğum haldebuarada dua yazdım sana ama sayısını hatırlamıyorum özelden atarım
DERDAM hayırlı olsun kuzum sözü yapmışsınız allahım tamamına erdirsin .sen ve miniş nasılsınız?
KAYRAM,BONCUĞUMVE ALEYNAM gelmemiş hiç merak ettim herşey yolunda umarım
GÖKCE delüsü kızın erken uyumuş maşallah hadi sizede iyi uykular kuzuyu öp benim için
bende şimdiden kutluyrum unuturum fln iyiki doğdun iyiki varsınnherkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?