Selamun aleyküm
ELACIM DOKTORUN NİYE ÖLE SÖYLEMİŞ HERŞEYİN BİR ilacı vardır tedavisi vardır muhakkak
bu kromozon sadece kadınlamı alakalı:26:
hayır canım sadece kadınla alakalı deil eşimdende kan aldılar,ben nettede arastırmıştım kroozom bozuklukları tedavi edilen bişey deil yani doğuştan insan vücudunun sonadan kazandığı bi proble deil yani bana çapadada sölediler bu testiniz iyi çıkmazsa biz size başka şeyler önerecez dedilr oda tüp bebekmiş anlayacağın düşüklerdeki tedavisi olmayan tek problem bu,erkekte yada kadında yada her ikisindede sorun olabilirmiş yada ikisindede hiç bişey çıkmayabilirmiş işallah bendede eşimdede kötü bişy çıkmaz bu gece sabahı nasıl edecem bilmem
iyi düşün iyi olsun cnmee tüp bebekle nasıl olcakmıs bebek inş tertemiz cıkar sonucların cnm
pelincim sen korunmuyorsun dimi
inşallah pelinci işallah dediğiniz gibi sonuçlarım temiz çıkar çok heyecanlıyı,sende çok rahat ol gebelik konusunda o zaman hamile kalmak daha kolaylasıyomuş unutma
Aleyküm selam canım nasılsın
iyi düşün iyi olsun cnmee tüp bebekle nasıl olcakmıs bebek inş tertemiz cıkar sonucların cnm
temiz cıkcak canım allahımın izniyle inş iyi düşün iyi olsun...elacım rahat olmaya calışcam ama bende heycanlıyım acaba ilk aydan bebişim gelcekmi hayırlısıyla cok merak ediyorum
elazelcim canım inşallah sonuçların temiz çıkar güzel güzel bebeklerin olur
canım annemle konuşuyodum gec cevap verdigim icin kusura bakma adetim bitsin korunmıycam canım inş :78:
önemli değil canım inş hadi bakalımm
Allah razı olsun sağol sizler nasılsınız
ağzın bal yesinişallahcanım,işallah bu ilk denemende hamile kalırsın hayırlısıyla canım olmazsada üzülme öbür ay olur napalım çaresi olsunda sıkıntılarımızın gerisi kolay ALLAHIMIN izniyle işallah
çok şükür ben iyi sayılırım arkadaşlara yazdığım gibi çok heyecanlıyım şu yarını bi atlatsam güzel haberlerleALLAHIN İZNİYLE İŞALLAH çok mutlu olcam
canım annemle konuşuyodum gec cevap verdigim icin kusura bakma adetim bitsin korunmıycam canım inş :78:
Rabbim umduğundan güzel eylesin yarınını. senin ve tüm arkadaşlarında. sabır acı ama inşallah tatlı meyvelerini tez zamanda yiycez inşaallah
Rabbim umduğundan güzel eylesin yarınını. senin ve tüm arkadaşlarında. sabır acı ama inşallah tatlı meyvelerini tez zamanda yiycez inşaallah
inş canım nasılsın h.g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?