Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ELACIM DOKTORUN NİYE ÖLE SÖYLEMİŞ HERŞEYİN BİR ilacı vardır tedavisi vardır muhakkak

bu kromozon sadece kadınlamı alakalı:26:

hayır canım sadece kadınla alakalı deil eşimdende kan aldılar,ben nettede arastırmıştım kroozom bozuklukları tedavi edilen bişey deil yani doğuştan insan vücudunun sonadan kazandığı bi proble deil yani bana çapadada sölediler bu testiniz iyi çıkmazsa biz size başka şeyler önerecez dedilr oda tüp bebekmiş anlayacağın düşüklerdeki tedavisi olmayan tek problem bu,erkekte yada kadında yada her ikisindede sorun olabilirmiş yada ikisindede hiç bişey çıkmayabilirmiş işallah bendede eşimdede kötü bişy çıkmaz bu gece sabahı nasıl edecem bilmem

iyi düşün iyi olsun cnmee tüp bebekle nasıl olcakmıs bebek inş tertemiz cıkar sonucların cnm

iyi düşün iyi olsun cnmee tüp bebekle nasıl olcakmıs bebek inş tertemiz cıkar sonucların cnm

saol canmı bende iyi düşünüyorum işallah iyi olsun diye,bende senin gibi merak ettim tüp bebek nasıl olcak diye(sorun varsa olurmu)diye bana daha çok erken sonucun bi çıksın o zaman konuşuruz şimdi bişey belli deildediler işallah onlarla konuşmaya gerek kalmaz yani sonuç temiz bizden bu kadar falan derler:)

inşallah pelinci işallah dediğiniz gibi sonuçlarım temiz çıkar çok heyecanlıyı,sende çok rahat ol gebelik konusunda o zaman hamile kalmak daha kolaylasıyomuş unutma

temiz cıkcak canım allahımın izniyle inş iyi düşün iyi olsun...elacım rahat olmaya calışcam ama bende heycanlıyım acaba ilk aydan bebişim gelcekmi hayırlısıyla cok merak ediyorum

işallah canım bende öyle diyorum iyi düşüneyim iyi olşsun,bende senin gibi merak ettim sorun varsa tüp bebek nasıl olcak diye bana daha erken bunaları konuşmak için hiç bişey belli deil sonucun bi çıksın konusuruz dediler aman işallah şu sonuçç teiz çıkarda onlarla konuşmaya gerek kalmaz işallahhhhhhh bizden bu kadar hersy güzel güle güle derler:)

temiz cıkcak canım allahımın izniyle inş iyi düşün iyi olsun...elacım rahat olmaya calışcam ama bende heycanlıyım acaba ilk aydan bebişim gelcekmi hayırlısıyla cok merak ediyorum

ağzın bal yesin işallahcanım,işallah bu ilk denemende hamile kalırsın hayırlısıyla canım olmazsada üzülme öbür ay olur napalım çaresi olsunda sıkıntılarımızın gerisi kolay ALLAHIMIN izniyle işallah

seninde agzın bal yesin canımsende sagol canım güzel sözlerin icin inş hepimiz daha fazla beklemeden bebişlerimize hamile kalıp saglıklı kucaklarımıza alırız ondan sonra burdan bebişlerimiz hakkında konuşuruz ne güzel olur ya... hayallerimiz gercek olur inş hayırlısıyla

çok şükür ben iyi sayılırım arkadaşlara yazdığım gibi çok heyecanlıyım şu yarını bi atlatsam güzel haberlerleALLAHIN İZNİYLE İŞALLAH çok mutlu olcam

Rabbim umduğundan güzel eylesin yarınını. senin ve tüm arkadaşlarında. sabır acı ama inşallah tatlı meyvelerini tez zamanda yiycez inşaallah

Rabbim umduğundan güzel eylesin yarınını. senin ve tüm arkadaşlarında. sabır acı ama inşallah tatlı meyvelerini tez zamanda yiycez inşaallah

ALLAH razı olsun arkadaşım çok mutlu oldum yazın karşısında ne güzzel söylemişin işallah işallah yarın sizlere güzel haberler veririm RABBİMİN izniyle

inş canım nasılsın h.g

Allah razı olsun sağol sen nasılsın. bu arada birşey sormak istiyorum bugün adetimin yedinci günü. internette yumurtlama tarihini hesaplattım 8_13 arası. ama doktorlar adetinin ondördüncü gününden başla diyolar. beyaz ve seffaf akıntılarım geliyo dünden beri fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…