Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derincim sinirlenme canım,oluyo öyle,hayatta değiştirebileceğimiz tek kişi,kendimizimişiz canım,insan çocuğunu bile değiştirmeye uğrqaşmasın,yıpranmasın boşuna,değiştiriyosa kendini değiştirsin diyo uzmanlar.
selam bu arada.
semrannında mı doğum günüymüş,okumadım ben.
hayırlı uzun ömürler nasib etsin rabbim,eşi ve çocuklarıyla beraber

canım benim bende tedavisi yokmuş diye korkuyorum ama aklımdan çıksın diye yaptırmak istedim işallah temiz çıkar RABBİMİN izniyle,canım sen kimyasal gebelik yasmıştın galiba şimdi uyguladığın bi tedavi varmı yadav düzenli gittiğin bi dr

galiba öyle cnm...bu saat olmuş ben yeni işlerimi bitirdim de geldim yanınıza.

inşallah canım ya onunda garantisi yok RABBİM ol derse olucak takmıyorum napalım kaderde nevarsa onu yaşıyacağız
inşallah 2011 bizim yılımız olur
iyiyim ben nasıl oluyum sirk sarhoşuyum naparsın bizde bunlarla teselli buluyoz cano millet çocuğunu eğlendirmeye gelmiş sirke bizde kendimizi
canom ya kıyamam sıkma tatlı canını tahmöin ediyorum nekar kötü olduğunu
ah bu erkekler ailelerine gelince asla kalkmazlar yerlerinden

buarada ben kaçtım kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler benimki kızmaya başladı

hoşbulduk elacım...iyi diyelim iyi olsun be cnm..biraz sinirliyim eşime...onun dışında iyiyim.sen nasılsın.

iyim canım boş ver kızma eşine hepsi aynıkızlarada söledim 4 gözle sabahı bekliyorum beni şu adını bile sölemekten usandığım test varyakromozom testionun sonucunu alcaz yarın işallah(işallah temiz çıkar işalahhhhhhhhh):18:

evet aynen canım..tamam bende kaçıyom cano zaten duramıyom uykumda geldi..sabah erkenciyim biliyosun...

evet cnm biliyorum ya inşallahhhh tertemiz çıkar bi sorun çıkmaz cnm...

kızlar bende kaçtım Allaha emanet olun çok öpüyorum...

Arkadaşlarım bende çıkıyım artık,kendinize iyi bakın,yarın işallah hayırlı,güzel,mutlu haberler alacağımız bir gün olur ALLAHIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun duymak istediklerimizi duyursun görmek istediklerimizi göstersin işallahhhhhhhhhhhhhh

hangi emine yoksa emineu mu?
yada bu topiğin eski müdavimlerinden emos mu?

pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişr
evet cnm bende bittikten sonra boyatıcam :)
emineu canım,öbürü değil.

evet yaaa,çok hoş oldum
ahhha ahhh,çok seviniyom biri bana bebeğini bırakınca.
anmmm bişe yaptım ama ne oldu kiEki Görüntüle 125118
çok güzelmiş güller,heralde bana gönderdin

ohh ne güselll cnm inş bizde gider eğlenirizz kafa dağıtmak lazım

bende şimdiden kutluyrum unuturum fln iyiki doğdun iyiki varsınn
slm kıslar uğur boncugum benim yeni adet tarihim 6 subatttttttt
teşekkür ederim iksircim
sağol canım,e artık gönder bi fiyakalı kart bakalım
Eki Görüntüle 125346

inşallah yapabilmişimdir.Kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun canım.
teşekkür ed4erim canım,çok mutlu oldum

kizlar dogum gununuz kutlu olsun,yeni yasiniz hayirlara vesile olsun

derinim gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim benim
çok teşekkür ederim canım,hepimiz için yaşlarımız hayırlara vesile olsun inşallah
kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
semracım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
çok çok teşekkürler canımcım.
Kızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca
hayırlısı olur inşallah,zaten lazım olan bi tane,inşallah en kalitelisi olur,dua edicem senin için

kimyasal gebeliğin herhangi saptanbmış bir nedeni olmadığından,malesef o yönde tedavi uygulamıyolar,sadece embriyo rahme tutunmuyosa,sebebi belki pıhtılaşmadır diye(mevcut)folbiol ve coraspin kullanıyorum canım.
galiba öyle cnm...bu saat olmuş ben yeni işlerimi bitirdim de geldim yanınıza.

bende yeni cevapları bitirdim cano.

ebroşum,bizimde çocuklarımız eğlendireceğimiz zaman gelecek inşallah.
ela cım,hayırlı haberlere uyan canım
derincim gitmişsin.
birsencim senin alıntınıda almıştım ama şimdi yok,neyse görüşemiyoz,rastlaşırız inşallah.
bende çıktım.

günaydın canlarım nasılsınız bu sabah
çök özledim sizleri erkenden kalktım

Tabiki okuyacağım Ebrarcım bitirince haber veririm

Günaydın kızlarrrrrrrrr.........bugün adet günüm ama ne bir belitri var ne de gelen bi şey......yarına kadar bekliyticem gelmezse yarın test yaptırıcam..ayyyy çok heycanlıyım...dün gece sol kasığım ağırdı gece uykudan uyandırdı beni adet ağrısı değildi ama ne oldu anlayamadım....
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…