- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım doğum günün kutlu olsun daha önce yazdım ama belki görmemişindir,canım ya biliyosundur belki benim 3 düşüğüm var yaklaşık 1 ay önce tüm testlerimi yaptırdım hepsinin sonucu çıktı normal,sadece kromozom testi kalmıştı oda çıkmış bu gün aradılar yarın gelin sonucu alın diye buda biraz tehlikeli tedavisi yok yani onun için bu gece bana uyku yok
derincim sinirlenme canım,oluyo öyle,hayatta değiştirebileceğimiz tek kişi,kendimizimişiz canım,insan çocuğunu bile değiştirmeye uğrqaşmasın,yıpranmasın boşuna,değiştiriyosa kendini değiştirsin diyo uzmanlar.selam kızlar...of yaa 1e dogru geldik kayınvalidemden..bi duş aldım hemen çünkü kahvehane gibi kokuyo üstüm oraya her gittigimde..ee bide sabah kısmetse doktora gidicem ondan yani
bu arada moralimde iyi sayılmaz..benimkine kızdım çok fena..giderken en geç 12de kalkıcaz diye söz verdi ve hep böyle yapıyo zatensaat 12:30 oldu kalkıcak hayla..play statıon oynuyolar kardeşinle..ay sinirlerim kalkıyo yaa..o zaman bana deki bak oturmak istiyom ona göre de,oyun oynucam de..en sinir oldugum şeyi yapıyo yaaa.
bu arada geçmişi okudum ama çok yazamıyom kilitlenmiş gibiyim inanın ..alıntı bile yapmadım(
hımmmm,hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın inşallah.
Bende istedim,dr bana,kötü çıksada yapılcak bişey olmuyo değince vaz geçtim.
Geçmişe anca bakıyorum canım,sizi kaçırmim diye bakamadım.
Ebroşum,geldim datlum,nasılsın,keyifler iyi galiba,sirk heyecanı sana yeter bi kaç gün emi?
Derya hiç mi gelmemiş,ayyy şimdi bende merak ettim ha.
msnde misiniz
derincim sinirlenme canım,oluyo öyle,hayatta değiştirebileceğimiz tek kişi,kendimizimişiz canım,insan çocuğunu bile değiştirmeye uğrqaşmasın,yıpranmasın boşuna,değiştiriyosa kendini değiştirsin diyo uzmanlar.
selam bu arada.
semrannında mı doğum günüymüş,okumadım ben.
hayırlı uzun ömürler nasib etsin rabbim,eşi ve çocuklarıyla beraber
hoş geldin canım iyi geceler nasılsın
inşallah canım ya onunda garantisi yok RABBİM ol derse olucak takmıyorum napalım kaderde nevarsa onu yaşıyacağızestağfrullah canım ne kusuru,ebrarcım en azından pıhtılaşmanın tedavisi var eninde sonunda yavruna kavuşursun işallah sende eminim biliyosundur pıhtılaşması olupta bebeğini dünyaya getiren çok insan var işallah sende onlardan biri olursun ya bu yıl ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnn işallah peki korunuyomusun
iyiyim ben nasıl oluyum sirk sarhoşuyumhımmmm,hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın inşallah.
Bende istedim,dr bana,kötü çıksada yapılcak bişey olmuyo değince vaz geçtim.
Geçmişe anca bakıyorum canım,sizi kaçırmim diye bakamadım.
Ebroşum,geldim datlum,nasılsın,keyifler iyi galiba,sirk heyecanı sana yeter bi kaç gün emi?
Derya hiç mi gelmemiş,ayyy şimdi bende merak ettim ha.
canom ya kıyamam sıkma tatlı canını tahmöin ediyorum nekar kötü olduğunuselam kızlar...of yaa 1e dogru geldik kayınvalidemden..bi duş aldım hemen çünkü kahvehane gibi kokuyo üstüm oraya her gittigimde..ee bide sabah kısmetse doktora gidicem ondan yani
bu arada moralimde iyi sayılmaz..benimkine kızdım çok fena..giderken en geç 12de kalkıcaz diye söz verdi ve hep böyle yapıyo zatensaat 12:30 oldu kalkıcak hayla..play statıon oynuyolar kardeşinle..ay sinirlerim kalkıyo yaa..o zaman bana deki bak oturmak istiyom ona göre de,oyun oynucam de..en sinir oldugum şeyi yapıyo yaaa.
bu arada geçmişi okudum ama çok yazamıyom kilitlenmiş gibiyim inanın ..alıntı bile yapmadım(
hoşbulduk elacım...iyi diyelim iyi olsun be cnm..biraz sinirliyim eşime...onun dışında iyiyim.sen nasılsın.
evet aynen canım..tamam bende kaçıyom cano zaten duramıyom uykumda geldi..sabah erkenciyim biliyosun...inşallah canım ya onunda garantisi yok RABBİM ol derse olucak takmıyorum napalım kaderde nevarsa onu yaşıyacağız
inşallah 2011 bizim yılımız olur
iyiyim ben nasıl oluyum sirk sarhoşuyumnaparsın bizde bunlarla teselli buluyoz cano millet çocuğunu eğlendirmeye gelmiş sirke bizde kendimizi
canom ya kıyamam sıkma tatlı canını tahmöin ediyorum nekar kötü olduğunu
ah bu erkekler ailelerine gelince asla kalkmazlar yerlerinden
buarada ben kaçtım kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler benimki kızmaya başladı
iyim canım boş ver kızma eşine hepsi aynıkızlarada söledim 4 gözle sabahı bekliyorum beni şu adını bile sölemekten usandığım test varya kromozom testi onun sonucunu alcaz yarın işallah(işallah temiz çıkar işalahhhhhhhhh):18:
inşallah canım ya onunda garantisi yok RABBİM ol derse olucak takmıyorum napalım kaderde nevarsa onu yaşıyacağız
iyiyim ben nasıl oluyum sirk sarhoşuyumnaparsın bizde bunlarla teselli buluyoz cano millet çocuğunu eğlendirmeye gelmiş sirke bizde kendimizi
ebrarcım o nasıl laf öle arkadaşım bir gün olur ufacık elinden tuttuğun yavrunla gidersin sirklere hem onu eglendirirsin hemde sen eğlenirsin eğlencen tabi bizde canız ALLAH ALLAH
emineu canım,öbürü değil.hangi emine yoksa emineu mu?
yada bu topiğin eski müdavimlerinden emos mu?
pelinimm cnm rüyan çok güzel,inş en kısa zamanda gerçekleişr
evet cnm bende bittikten sonra boyatıcam :)
evet yaaa,çok hoş oldumselinam kolay gelsin kuzum sende benim gibisin yoğunluk var hep canım sağlık olsunda gerisi önemli değil .ağzına sağlık bitanem çok saol
heee yaa azdaha kafesin içine alıvericekti beni kanka hayvanlar cazibeme dayanamadı derişimvalla yakın olaydık ben bakardım gökceme zevkle sende giderdin kocişinle gezmelere datlum şikayet yok gebertirim otur evnde çocuğunu büyüt kolay bulmadın onu seninde gezeceğin günler yakındır yazın gökcenin elinden tutup kapı kapı gezersin
vayy dimek geldi mesaj insanın çok hoşuna gidiyoyaa kocişinin doğumgünü kutlu olsun seninkini daha sonra kutlarık
tutiş kayganaya noluyo işten çıkmana niye karışırki hayret aslında dediğin gibi diyeceksinde insan kalp kırmak istemiyo .demek oldun buarada eğer annecin okuyamazsa haber edersin balım buarada selamımı söyle öpüyorum onu çok .cano sorun yok müsayit olursan demiştim kayganaları ekme neolur neolmazsonra görüşürüz biz kanka
boncukum valla unuttum ben listeyi yaa hemen alıyorum şimdi
sizde hastaneye gidiyomuşsunuz kolay gelsin datlum
nerdesin kuzu sen özletiyosun kendini
peloşş hayrolsun rüyan canım çok güzel inşallah gerçek olucak rüyalarda kalmıycak canım
ahhha ahhh,çok seviniyom biri bana bebeğini bırakınca.qah canım benim agzından bal damladı keşkem yakın olaydık da bebüşümü bırakırdım teyzesine bende gezginti olarak gezinirdimsagol bitanem sen nasılsın
aaa oldunmu canım off neyse sıkmayım canını hayırlısı diyelim rabbim oldesin bu ay olsun inşallahh
canım ne güzel bi rüya öyle bebek emzirmekde çok güzel hayırlara vesile olsun inş bebeinin müjdecisi bi rüya olsun
canım bende boyattım saclarımı röfle dip boyası fildişi beyazı yaptı salak kuaför uyussssssacaba bi sarı rengine boyasam songül karlının giibi bi renk yapabilirmiyim ???
çok güzelmiş güller,heralde bana gönderdinanmmm bişe yaptım ama ne oldu kiEki Görüntüle 125118
teşekkür ederim iksircim
ohh ne güselll cnm inş bizde gider eğlenirizz kafa dağıtmak lazım
bende şimdiden kutluyrum unuturum fln iyiki doğdun iyiki varsınn
slm kıslar uğur boncugum benim yeni adet tarihim 6 subatttttttt
sağol canım,e artık gönder bi fiyakalı kart bakalımcanım şimdiden dogum günün kutlu olsun..tam günü gelsinde fiyakalı bi e-kart yollayım sanaeşinin de bugünmüş eşininde dogum günü kutlu olsun mutlu olun senelrce:))RABBİM en yakın zamanda minik meleginizi de göndersin kollarınıza amin...
ya kıyamam yaa(canım benim..aglamak iyi geliyo insana ama kardeloşuum..içimizde tutmayalım mümkün oldugunca...bende bugünlerde bi acaipim yaa.bugün çok canım sıkıldı..aksilik eşimde günde kaç kere arra normalde,bugün işi varmış kaç kere çagrı attım akşam üstü zor aradı..onun sesini duyunca iyi oluyorum bitek
elacıgım İNŞALLAH kromozom testlerin çok çok çok iyi çıkar canım dualarımız seninle...
ne güzel sözler bunlar canım...amin inşallah hepimiz birer elmas parçası oluruz bu konuda inşallah...
garibim çok geçmiş olsun yaa..bu havalar böyle cnm dikkat etmek gerek...
evet bende deryayı merak ettim ya iyidir inşallah(
boncuum pansumana gittiniz demek ay iyicene bi iyileşsin kocişte bian önce çalışmalar başlasın yaff:78:
turkuazım canım..yazın çok uzun oldugu için alıntısız yazıyorum...o kaynanaya da noluyo acaba gerçekten..daha öncede demiştim ben sana okudunmu bilmem..heralde işten çıkıp oglunu zor durumda bırakıcan diyemi korkuyodur nedir...ama o dedigin cevabı verirsende çok yahşi olar
ay şuanda yazmadıgım kıslar olsada hepiniz aklımdasınız hee..ama çıkmam gerek hepinizi çok öptüm..eşim gelir birazdan..annelerine gitmek istiyodu öyle dedi telefonda bakalım oraya gideriz belki..yarın izinliyim bu arada..gece oturmak istiyorum ama sabah erkenden kontrole gidebilirim geçen haftaki gibi yapmazsam tabi..ama inanın kasık agrılarım geçmiyo kesin kist oldu diyorum..daha kötü sonuçlara varmadan gitmeliyim...
teşekkür ed4erim canım,çok mutlu oldumEki Görüntüle 125346
inşallah yapabilmişimdir.Kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun canım.
çok teşekkür ederim canım,hepimiz için yaşlarımız hayırlara vesile olsun inşallahkizlar dogum gununuz kutlu olsun,yeni yasiniz hayirlara vesile olsun
derinim gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim benim
çok çok teşekkürler canımcım.kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
semracım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
hayırlısı olur inşallah,zaten lazım olan bi tane,inşallah en kalitelisi olur,dua edicem senin içinKızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca
kimyasal gebeliğin herhangi saptanbmış bir nedeni olmadığından,malesef o yönde tedavi uygulamıyolar,sadece embriyo rahme tutunmuyosa,sebebi belki pıhtılaşmadır diye(mevcut)folbiol ve coraspin kullanıyorum canım.canım benim bende tedavisi yokmuş diye korkuyorum ama aklımdan çıksın diye yaptırmak istedim işallah temiz çıkar RABBİMİN izniyle,canım sen kimyasal gebelik yasmıştın galiba şimdi uyguladığın bi tedavi varmı yadav düzenli gittiğin bi dr
galiba öyle cnm...bu saat olmuş ben yeni işlerimi bitirdim de geldim yanınıza.
günaydın canlarım nasılsınız bu sabah
çök özledim sizleri erkenden kalktım
günaydın yeterim bende erken kalktımm geçmişe baktım benlik birşey yok
nasılsın cnm
iyiylik kuzm
sen nasılsın
benhep erkenciyim canım alışkanlık artık istesemde uyku tutmaz beni
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13
bende iyiyim cnm hmm ben uyurum normalde cok seviyorum uykuyuu
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm he sirke gitmişin dedigineinşallah canım ya onunda garantisi yok RABBİM ol derse olucak takmıyorum napalım kaderde nevarsa onu yaşıyacağız
ebrarcım o nasıl laf öle arkadaşım bir gün olur ufacık elinden tuttuğun yavrunla gidersin sirklere hem onu eglendirirsin hemde sen eğlenirsin eğlencen tabi bizde canız ALLAH ALLAHevet bebem motive olman lazım dogru didin
ebrarcım geçen aglam krizleri tuttu annem kızdı ne aglıyosun diye inan bu gününe şükrediceksin dedi çocuk olunca daha zor oluyo hepsini düşünüyosun dedi inannın abartmıyorum anacıgımın başında yaralar çıktı sıkıntıdan düşüncedendedim annecim ne üzülüyosun ah kzızm bir evladın olsun anlarsın dedi birinizin canı sıkılsa üzülseniz elimden bişey gelmese ben üzülüyorum dedi iyi bişey yesem mesela acaba evlatlarım yiyebiliyomu keşke burda olsalarda hep beraber olsak derim ben dedi en son biz 4 kardeşiz en son babacıgımın cenazesinde bir araya geldik kardeşlerimizle dügünde bir araya gelcektik olmadı kardeşime agustosun 8 dügün yapıcaktık babacım 5 temmusta öldü pazar babacım öldü ertesi günü kız tarafı yüzügü attı canım neymiş kaynanayaya bakamazmış benim annem 61 yaşında çok şükür eli ayagı tutuyo işinide kendi görüyo yaz yaz memlekete kış kış istanbula gelicekti magaşıda iyi 2 milyara kadar babacıgımdan maaş alıyo demediki kadın iyi maaşıda iyi bakıyım ne olcek annecim hep dua ediyo babacıgıma allah razı olsun öldü ama beni kimseye muhtaç etmedi diye babacım banka emeklisiydi garibim emeklisinin tadını bile çıkaramadan vefat etti allahım böyle insanların şerrinde korusun bizleri olan garip erkek kardeşime oldu çok üzüldü ben olsan seviyo olsaydım bırakmazdım annen başımın tacı derdim bakardım ben her zman söylüyorum kaynanam ne kadarda kırsa üzse beni artıları eksileride olsa mecbur bakıcem laf etmeye hakkım yok rahmetli babacım derdiki siz büyüklerinize nasıl davranırsanız rabbimde ona göre evlat nasip eder en azından eşimin ailesi oda olmadı allah rızası için bakılıcak ben çok kızıyorum böyle insanlara ya kardeşimin yüzük taktıgını duymuş haspam üzülmüş şimdi evlenseydi 2 senelik elli olucaktı iyiki olmamış ailesi kardeşim istiyo diye yüzük taktı zaten içkiciydiler iyi oldu şimdiki çok iyi kanı sıcak allahım utandırmasında sag saglim alnımızın akıyla çıkalım işşallah
canım işşallah saglıklı saatli haberlerini alırız bebemiyim canım boş ver kızma eşine hepsi aynıkızlarada söledim 4 gözle sabahı bekliyorum beni şu adını bile sölemekten usandığım test varya kromozom testi onun sonucunu alcaz yarın işallah(işallah temiz çıkar işalahhhhhhhhh):18:
kız ebrar teyzesi pek dadlu oluyolar bebem iftarımı inan açtırmadı mama sandalyesinde oturuyo yanımda başladı kolumu çekmeye ne oldu aglum diyorum kafasını kafama dayayıp durdu bir resim çekti ablam görme çok şirin ilgilenmeyincede küçüçük boyuna bakmadan kızıyo hecanım inşallah ensın tahlilinde iyi çıkmıştır yarın müjdeyle dönersin doktordan
allahım yüzünü güldürsün canım
çok güzel tebrik ederim canım buarada tanışmak nasip olmadı hoşgeldin aramıza
AMİNNN
canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşallah daha iyisindir canım
eylülüm nasılsın görüşemedik ya bizi hiç unutmuyosun çok saol canım arkadaşım
kızlar nasıl yesin teyzesi onlarıcanım sıkılma ya bugünlerde geçicek kızlarının elinden tutup gezmelere gideceksiniz inşallah .arada uğra muhabbet edelim canım çok öpüyorum seni
kuzu kayganaya gittiniz galiba neyse inşallah yetişirsin gitmeme
buarada ihmal etmiyosun yarın gidiyosun ona göre canom
birsenim alemsin ya öptüm seni
maşallah paşaya allahım hepimize nasip etsin sevtunum yiğende başka oluyo tabi benimde olucak nasipse bende sabırsızlıkla bekliyorum .
ya deryamı bende çok merak ettim habersiz bırakmazdı aklım hep onda yaa
canım nedemek yaa RABBİM hepimizden razı olsun inşallah transferin hayırlısıyla olur minişlerin sıkı sıkı tutunur canım
buarada sanada dua yazmıştım okuyabiliyomusun banu için ?
gözünaydın tekrardan canım sorunsuz 9 ay geçirip bebişini kucağına alırsın inşallahrabbim öyle herkeze nasip etsin pek dadlu be ablamdan resmimim alıyım gösteririm sana sen kara verirsin bir utanamsı var gülmekten yerlere yatarsın he
estagfirullah canim,yok canim ben asilama falan yaptirmadim henuz,yanlis anladin sanirim.ben daha doktora yeni gittim,doktorda adetimin 5.gunu gelmemi istedi,sanirim hormanlarima bakacak.esimede sperm testi istedi..esim yaptirdi ama sonuc biraz dusuk 16.milyon cikti..doktor esime kan idrar tahlili yapip muayene etmis,yarin randevusu var bakalim,insallah guzel haberler aliriz..yani sözun özu biz daha yolun basindayiz canim,neyin ne oldugunu,sorunun kimde oldugunu bilmiyoruz.dilerim rabbim bu yolda sizleride bizleride fazla bekletmez,hepimiz en yakin zamanda annelik duygularini hayirli evlatlar ile tadariz canim
amin canım benim geçmiş olsun bu arada bebem kız yanımda olsaydın vallahi bakardım sana mis gibi sicak bir çorba içiridim anne şefkatiyle ilgilenirdim seni bir güzel terletirdim atla gel kız uçaga hemen gel yanıma seni tamir edeyim yollarım geri ne dersin
kayra kız nerde kaldın keşke telefonunu alsaydım bak şimdi aradım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?