Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
elixsirciğim sagol cnm esım daha ıyı cok şükür
buarada zeynep tarıh yazmıstı dün kacırdım gecmıstede bulamadım 4 şubat dıye hatırlıyorum zeynebım yalnıssa düzeltırım artık cnm baska tarıh veren varmıydı acaba:26:bgnlerde cok dalgınım kusurabakmayın

cook sevindim cnm inş tez zamanda bebeşinde gelir

canım cok ama cok sevındım rabbım kucagına almayı da nasıp etsın

İnşallah canım hala hastahaneden telefon bekliyorum biraz evvel eşimde aradı daha belli değilmiş zaman geçmiyor.Avrupa şafakta yaptırıyorum Seninkide ilaç yetmediğindenmi az olmuş of doktaor bişey demiyor çıldırcam valla

Kızlar hiç vakit geçmiyor dakika saat gibi işliyor biran önce arasalar rahatlıycam iyi yada kötü artık kısmet

hepinize güzel birgün diliyorum
banucum daha haber gelmemiş inşallah döllenmiştir canım dün senin için ve elaezel için çok dua ettim .
deryammm nerdesin kuzum ya merak tan öldük iyisin değilmi
kardelenim sanada selam kuzum nasılsın?
elixsirim selam canım iyisin inşallah

selam canım sende burdaymışsın altta görmeyince yazmamıştım nasılsın canım başın geçtimi?

banada doktorlar bişey demedi niye az yumurta çıktı dediğimde yanıtsız bıraktılar herşey ALLAHIN izniyle oluyor tabiki ama doktorlarında hatası olduğunu düşünüyorum .zaten birdaha yaptırırsam oraya gitmeyi hiç düşünmüyorum .senin içinde hayırlısı neyse o olsun kafanı bozma inşallah döllenmiştir canım .buarada yaşın kaçtı senin

canım allahım sabır versın hepımız yasıyoruz bunları ınsanlar kotu ruhlu anacım yapcak bısey yo
canım o bellı olmaz ben ılk hamılıgımde hıc ole bısey olmamıstı
eger oleyse yandık ıksırcım
dünür tez kaçtın kızzzzz neyse beyin çağırmış öptüm iyi geceler

kızlar ben yarın bi küre başlıyorum haberiniz olsun sizde uygulamak isterseniz diye söylüyom incir kürü iyi geliyormuş hamile kalmaya doğal yoldan yardımcıymiş deneyen var mı aranızda
canım onu bende duydum denemedım ama hamıle kalan cok havucu da eklemlısın yumurta catlaması ıcın
canım benım cok aferdersın ama ne bellıymıs curuk olanın sen oldugu allahım yaaa ıslah et bolelerını allah korusun ya esındeyse sorun bılıyorlarmısymıs cok sınırlendım kusura bakma canım
kayra ve aleyna hiç gelmemişler,iyilerdir inşallah kızlar,merak ettim onları.
askım gelemedım yazıcam bırazdan

canım once perdemı cdt rahımmı onu ogrenmeden basla dıgerlerını de yaptır bence ıcın rahatlasın kayıplar cok zor

CANLARIM BU ARADA AZ ONCE KMSE YOKTU YAZMADIM
ABLACIM MSNYEDE YAZMISIN HEMEN ACIKLAMA YAPAYIM
PZAR GUNU BUTUN GUN ELEKTRIK YOKTU AKSAMA DA BUGUN ESIM EVDE OLMADIGI ICIN DOGUM GUNUMU PAZAR AKSAM KUTLAMAK ISTEMIS GREMEDIM
DUN DOKTORDAYDIM GELDIM HEMEN MUTFAGA GIRDIM ESIM BUGUN GOREVDE ONA BOREL POGACA FALAN YAPTIM AGRIDAN UYUYA KALMISIM
DOKTORLAR ORDAN ORAYA SEVK ETTI DURDULAR EN SON FIZIK TEDAVIDE BULDUM KENDIMI GALIBA BOYUN FITIGINDAN SUPHELENIYO DOKTOR ILAC VERDI 10 GUN ICINDE AZALAMA OMASSA GEL DEDI FIZIK TEDAVIYE BASLICAK GALIBA
BU ARADA BUGUN DOGUM GUNUM YIN EBBEGIM YOK AMA SENEYE OLCAK INSALLAH HEM DE KUCAGIMDA
GECMISE BAKIYODUM 130 SAYFA HALA DA BAKIYORUM BITINCE DONCEM

# kardelen49
# YETER
# elixsir+
SIZLEREDE MERHABA KIZLAR HALA GECMISTEYIM OZUR DILERIM AMA UZUN SURCEK DAHA 50 SAYFAM VAR

merhaba ebrarcım iyiyim ben şükür sen nasılsın
bende iyiyim bitanem çok saol
erkencisin galiba

canım ya bizde çok merak ettik neyse önemli bişey yokmuş çok şükür inşallah ilaçlar işe yarar hiçbişeyin kalmaz canım .demek doğum gününü kutladınız negüzel ALLAHIM birdahaki doğum gününde bebişinle kutlamayı nasip etsin güzel kardeşim herşey güzel gönlünce olsun inşallah

deryacım doğum günü kutlu olsun.Kız ne çok oğlak burcu varmış topikte görüyomusun

Son düzenleme:
buarada SEMROŞUN doğumgünü tam nezamandı yaa ben çok öncedenmi kutladım dünmüydü çözemedim .semroş bi açıklama yapsan kuzum kafam karıştı yaa .
neyse tekrardan nice mutlu yıllara sevdiklerinle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…