işallah hamilesindir canım kalbini ferah tut yeter ki
cook sevindim cnm inş tez zamanda bebeşinde gelirGünaydın kızlar
elixsirciğim sagol cnm esım daha ıyı cok şükür
buarada zeynep tarıh yazmıstı dün kacırdım gecmıstede bulamadım 4 şubat dıye hatırlıyorum zeynebım yalnıssa düzeltırım artık cnm baska tarıh veren varmıydı acaba:26:bgnlerde cok dalgınım kusurabakmayın
Günaydın kızlarrrrrrrrr.........bugün adet günüm ama ne bir belitri var ne de gelen bi şey......yarına kadar bekliyticem gelmezse yarın test yaptırıcam..ayyyy çok heycanlıyım...dün gece sol kasığım ağırdı gece uykudan uyandırdı beni adet ağrısı değildi ama ne oldu anlayamadım....
:26::2inş hamilesindir cnm6:
canım cok ama cok sevındım rabbım kucagına almayı da nasıp etsınkızlar ben geldimm kan tahlilinide yaptırdım sonuççççççççççç varmışşş409.28 çıktı daha küçükmüş bebişim ay Allahım herkese nasip etsin ya pazarteside ultrasona gidecem
bı 25 de benden bugun ıtıbarıyle bende 25 oldum kılaröylemiiine bileyim pelincim ben teknoloji yoksunuyumdur biraz peki nasil degistiriliyor o yaziii:26::2
yikilma canim benim,senin icin ablada olurum ne olcekdemek sende 25 yasindasin,hmm yasitiz seninle,kac yillik evlisin canim ben 2 yil olduu
canım tebrık ederım allahım multuluk ve huzur versın yuvasınaslm kızlar
esnartcım sana bakmak için geldim iyikide bakmışım canım çok sevindim gözün aydın saglıkla kucaklarsında inşallah melegini darısı diger arkadaşlarımıza olsun amin..
portakal suyu canım senin içinde çok sevindim saglıkla sende kucakla inş rabbim isteyen herkesede nasip etsin canım
kızlar daha önce ablama dua okumuştunuz fethiye .. evlensin die dualarınız kabul oldu bu ayın sonunda dügünü var ablamın hayırlısı ile .. hepinize çok teşekkür ederim ablam adına :)
derinim inş yaza hamile kalcaksınız ben inanıyorum rabbim sizide sevindiricek ..gökceyide öperim senin için canım
guzelım okadardan buseycık olmaz sonunda yegenımız gelcek dımı hehemerakını sevsınler cnm enaz bır ay yokmus sanırım dııs varya ama 3 aydan öncede hayır yok tatlım spermlerın kendıne gelmesı lazım:86:
canım hakkında hayırlısı olsun rabbım ınsallah yavrunu nasıp eder sana kıyamam yerıne ben heyecanlandım vallakızlar pazrtesi yumurtaları toplıycaklar 2 tanecik olmuş inşallah doludurlar dua edin perşembeyede döllenirlerse koyucaklar bu hafta dualarınızı benim için okuyın kızlar en çok ihtiyacım dua şimdi
kız duusunup durma demedımmı yavru sana ne kadar kaldı sunun surasındagülcüm dedigin dogru aslında annam 60 yaşımda bazen stem ediyorum ama seviyorum kız ben bu hatunu ben alışkın degilim sıkmaya gelemiyorum ne yapayım yanından ayrılmamı istemiyo zaten garibimin ayagı agrıyo her işi ben yapıyorum ona iş bırakmıyorum allahım babacıgımı aldı yanına annecigimi başımızdan eksik etmesin iiaşşalah
kız bu ay ne olcek acaba şansın kaç arkadaşa dedim demin aradı bir kereden bile kalan var bakta gör kesin mercimek gelmiştir bile kiralamıştır alt katı diyoallahım eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar nasip etsin işşallah içimden tekede razıyımda keşke diyorum eli ayagı saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin yaradanın inan tutucagını bilsem zaten dikiceklerya rahimimi keşka diyorum biri kız biri erkek olsa bir seferde olsa dogursam sag saglim bir daha bebek düşünmezdim tekte olsa kabulüm ister kız ister erkek olsun saglıklı hayırlı olsun daha ne isterim demi ay bak şimdi heyecanlandım allah işi demi birde oluveriyomuş düşüncesi çok güzel be
canım bı kür falan kullandınmı bu ay ondan da olablır ıcın temıslenmıstır belkıyaa adettim hic gecmezdi buay 9 gün gecti sonra hic hafif hafif kanama olmazdi 31 aralikta basladi 2 ocaga kadar toplasam 3-4 damla gibi kangeldi 3ünde gün basladi normal sartlarda bugün bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor korkmaya basladimm yaa hic böyle bisey yasayan varmiii?? kan gelio ama ilk pembeydi sonra kirmiziya döndü simdi resmen siyah olduuu offf offfy hic adettimsasmazdi ve böyle tuafliklar yasamazdi noluya bana acaba(
allahım acıl asıfalar versın ufacık yavru canımm benımmmherkeze iyi pazarlar diliyorum benim çıkmam gerekiyor arkadaşıma gidecez arkadaşımın 3 yaşında bir oğlu var nasipse okullar tatile girdiği gibi kalp ameliyatı olucak lütfen onun içinde dua edin dua larınızı eksik etmeyin bu günümüzü arkadaşlarımızla geçireceğiz gelince görüşürüz herkeze hayırlı günler allaha emanet olun hepinizi tek tek öpüyorum
LÜTFEN TEYZOŞUMA DUA EDİN
canım elektrık kesılmı donmussun kıayamam sana ben yaaaaaakuzum bugün çok geç kalktım yemek yapmam gerek kociş erken gelicek
buakşamda sirke gidiyoruz ilk defa gidicem heyecanlandım hep isterdim nasipse bugün gerçekleşicek
seni öpüyorum kuzum görüşmek üzere
gecmıs olsun canım nıye gecmedı acaba yaaaasağolun kılzar
çok şükür
allahın bu gününe
BAŞIM GEÇMEİ YAAAA
en kısa zamanda barısırsın ınsallah canım benım erkek mılletı ıstene bilim ya işte öle saol cnm benim kollarını açtın için
kocişle limoniyiz dünden beri
allahım ben ne dıyom bak bu neler yapıyo bı dur kuzu yaa dusunursen ne adet olursun ne vakıt gecer balım yaaaayok cnm yapmadım henüz ama kahverengi lekelenmeler oluyo.şaştım kaldım ya hep böyle oluyo oturup bekliyorum dakikalr geçmek bilmiyo böyle şüphede kalınca.eeğer hamile değilsem bari olsamda böyle acı çekmesem ALLAH ımmm
canım bunda sınır olacak bırsey yk bence onun adına sevınmelısın cunku bende bır pkolu olarak soluyorum kı polıkıstık overlılerın bebek sahıbı olması o kadar kolay degıl ve hamıle kalabıldıgı ıcın sevınmelısın bence bak senın bır sorunun yokmus ne gusel ne sorunlarloa ugrasıyoruz bılıyomusun ahhhh ınsulın dırencı bı yandan tuylenme bı yandan bırak o kızcagız da bebek sahıbı olsun yaa allahım sana da verırı bızlere de ınsallah bu arada sebebsız ınfertılıte denen bısey var yasın kucuk ınsallah tedavıye gerek kalmadan olur bebısınyaa kizlar bide ne sinirimi bozuyor biliyormusunn sinir demeyelimde üzüntü diyelim sunaa . ben 2 yillik evliyim simdi adttim cok düzenlidir hic sasmaz herzaman düzenli doktora giderim ve doktorum her söyledi degerler hep normall. benim görümcem adet hep düzensizzdi bazen 2ay bazen 3 ayabi adet olurdu ve gecen yaz evledin evledikten sonra gene düzensizdi arada 3 aygecti vee görümcem hamilee ayy sok oldumm ya benim hic bir sorunum yok olmuyoo kiz resmen polikistik over sendromu ve hamilee off off gelde üzülmee cevremde bir sürü hamile varyaa onlari gördükce ister istemez üzülüyorumm---
canım allahım tamamına erdırsın cok sevındım ınsallah tutunur bebısselam kızlar dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,memorıal de oldum hersey yolunda gıttı bı yaramazlk yk doktorlarda ıyı konusuyor 11 yumurta toplandı ve 9 tane kalıtelı embrıyo olusmus yanı 5 AA bi fikir sunmak isteyen yada yorum yapmak ısteyenler olursa sevınırım sagoln
saol kuzum bende iyiyim çok şükür
canım bende gonalf kullanmıştım ben 175 vurulmuştum hergün 1 hafta boyunca tahlillerimde çok iyiydi doktorda şaşırdı aynı senin gibi aslında onlarda haklı yüksek doz veremiyolar biliyosundur ohs durumu oluyo ama buseferde az yumurta verdim sağ yumurtalığımdan hiç yumurta alamadılar hep soldaydı onunda 2si döllendi ikiside tuttu ama malesef bende pıhtılaşma varmış bilinmediği için kaybettim bebişlerimi .hiç endişelenme nasipde varsa tek yumurta olsada tutar
buarada sen nerde yaptırıyosun?
emineu canım,öbürü değil.
evet yaaa,çok hoş oldum
ahhha ahhh,çok seviniyom biri bana bebeğini bırakınca.
çok güzelmiş güller,heralde bana gönderdin
teşekkür ederim iksircim
sağol canım,e artık gönder bi fiyakalı kart bakalım
teşekkür ed4erim canım,çok mutlu oldum
çok teşekkür ederim canım,hepimiz için yaşlarımız hayırlara vesile olsun inşallah
çok çok teşekkürler canımcım.
hayırlısı olur inşallah,zaten lazım olan bi tane,inşallah en kalitelisi olur,dua edicem senin için
kimyasal gebeliğin herhangi saptanbmış bir nedeni olmadığından,malesef o yönde tedavi uygulamıyolar,sadece embriyo rahme tutunmuyosa,sebebi belki pıhtılaşmadır diye(mevcut)folbiol ve coraspin kullanıyorum canım.
bende yeni cevapları bitirdim cano.
canım cok ama cok sevındım rabbım kucagına almayı da nasıp etsın
bı 25 de benden bugun ıtıbarıyle bende 25 oldum kılar
canım tebrık ederım allahım multuluk ve huzur versın yuvasına
guzelım okadardan buseycık olmaz sonunda yegenımız gelcek dımı hehe
canım hakkında hayırlısı olsun rabbım ınsallah yavrunu nasıp eder sana kıyamam yerıne ben heyecanlandım valla
kız duusunup durma demedımmı yavru sana ne kadar kaldı sunun surasında
canım bı kür falan kullandınmı bu ay ondan da olablır ıcın temıslenmıstır belkı
allahım acıl asıfalar versın ufacık yavru canımm benımmm
canım elektrık kesılmı donmussun kıayamam sana ben yaaaaaa
gecmıs olsun canım nıye gecmedı acaba yaaaa
en kısa zamanda barısırsın ınsallah canım benım erkek mılletı ıste
allahım ben ne dıyom bak bu neler yapıyo bı dur kuzu yaa dusunursen ne adet olursun ne vakıt gecer balım yaaaa
canım bunda sınır olacak bırsey yk bence onun adına sevınmelısın cunku bende bır pkolu olarak soluyorum kı polıkıstık overlılerın bebek sahıbı olması o kadar kolay degıl ve hamıle kalabıldıgı ıcın sevınmelısın bence bak senın bır sorunun yokmus ne gusel ne sorunlarloa ugrasıyoruz bılıyomusun ahhhh ınsulın dırencı bı yandan tuylenme bı yandan bırak o kızcagız da bebek sahıbı olsun yaa allahım sana da verırı bızlere de ınsallah bu arada sebebsız ınfertılıte denen bısey var yasın kucuk ınsallah tedavıye gerek kalmadan olur bebısın
canım allahım tamamına erdırsın cok sevındım ınsallah tutunur bebıs
kızlar hiç vakit geçmiyor dakika saat gibi işliyor biran önce arasalar rahatlıycam iyi yada kötü artık kısmet
canım allahım sabır versın hepımız yasıyoruz bunları ınsanlar kotu ruhlu anacım yapcak bısey yodogruu allahimm insallah bizede nasip eder .. ya görümcemi kiskandigimdan degil allah bebegini anali babali büyütsünn saglikli dogum yapsin insallah ama yaa bun bide cevre kaynanam falan duyunca bana tepki vermeye basladilar yaaa .. artik her yanina gittimden usul usul laf sokma gibi seyler duyuyorumm nie olmadii olsun artik esin seni bosar gibi iyice dalcam birine bigün haa:112:
canım o bellı olmaz ben ılk hamılıgımde hıc ole bısey olmamıstıya kızlar bişe dicem hep kahve rengi lekelenme oluyo kaç gündür diye yazıyorsunuz ... bende bir sefer lekelenme oldu oda avuç içi kadar sonra bida hiççççççç olmadı 2 gün sonrada test yaptım hamile çıktımsizin neden bu kadar uzun oluyo kahverengi lekelenmeleriniz anlayamadım kahverengi leke mukus tıkacını kapamak ve bebeğin tutunduğuna işarettir benim bildiğim
eger oleyse yandık ıksırcımkizlar su yaziyi hic okudunuzmu sizce dogrumudur
bitki profesörü ,Prof.dr.ibrahim saraçoğlu yeni bilgiler ve önceki verdiği bilgileri anlatmaya ve sağlığımız için neler yapabiliriz,hastalıklara hangi bitkiler nasıl faydalı sorularını yanıtlamay devam ediyor.
17.10.2008 tarihli seda sayanın programında saraçoğlunun değindiği diğer bir konu ise hamile kalmak isteyenlerin uzak durmasıgereken byiyeceklerdi.
HAMİLE KALMAK İSTEYENLER NELERDEN UZAK DURMALI:
bazı hanımlar daha zor gebe kalılar ve bunu zor kılan bazı nedenler vardır.hamileliğin özellikle ilk 3 ayı riskli bir dönemdir ve düşük yapma oranı yüksektir. hamile hanımlar yada... daha kolay hamile kalabilmek için maydonozdan,naneden,adaçayından,fındıktan,fıstıktan,bademden,kabak çekirdeğinden,ayçekirdeğinden uzak durmalıdırlar.
ayrıca sraçoğlunun anlattığına göre;...ülkemizde meme ve rahim kanserinin artmasının nedenlerinden biride hormon dengesizliğidir. bazı hanımlar daha 20li yaşlarda çocuğumuz olmuyor diye tüp bebek merkezlerine giderek tedaviler görmekte ve vücuda hormon alımı yapılamaktadır. bu erken yaşlarda yapılan hormon tedavileri;bu insanların ...ileri yaşlarda daha riskli ve bazı hastalıklara yakalanma riski yüksek bir hayat beklemektedir. kizlar özellikle bu yer dogrmu acaba
dünür tez kaçtın kızzzzz neyse beyin çağırmış öptüm iyi geceler
canım onu bende duydum denemedım ama hamıle kalan cok havucu da eklemlısın yumurta catlaması ıcınkızlar ben yarın bi küre başlıyorum haberiniz olsun sizde uygulamak isterseniz diye söylüyom incir kürü iyi geliyormuş hamile kalmaya doğal yoldan yardımcıymiş deneyen var mı aranızda
canım benım cok aferdersın ama ne bellıymıs curuk olanın sen oldugu allahım yaaa ıslah et bolelerını allah korusun ya esındeyse sorun bılıyorlarmısymıs cok sınırlendım kusura bakma canımsevtun2 - 5 dakikadan sonrasını kale alma bebem ben çok yıprandım o yüzden hamile zannedip çok dalga geçildim be bide inanmazsınınız eşimin yengesi eşime sen bu kızı yolla gitsin döl tutamıyo afedersin orası çürümüş dedi ah çok fena oldum o laf yüzünden sinir krizi geçirdim bayıldım tepindim alahıma havale ettim o kadını şaka yapmış papucumun kenarı ne olcek her şakanın altında gerçen yatar demişler allahıma havale ettim o halimi görseydiniz yeminle aglardınız halen aklıma geliyo suratını gördükçe keşke dövseydim en azından içindekini yüzüne kusardım oh be derdim
allahim yaaa ne insanlarr sinir oldum resmen burda ..:113::113: allaha havale et gitsinn. bu laflari diyenler sanki dört dörtlük kari allahim yaaa ..
askım gelemedım yazıcam bırazdankayra ve aleyna hiç gelmemişler,iyilerdir inşallah kızlar,merak ettim onları.
selam kıslar...
kardeloşum genetigi tüp yaptıracagım zaman mı yaptırıyım şimdik kıs..ama zaten hemen yaptıramam istesemde cano mali durumlardan dolayı..az para degildir oda he...perde olayına çok fazla taktım alsında..histeroskopiyi doktor demiyo çekelim diye onu da anlamış degilim..bugün gitsem aşılama olcam karar verdim desem bakmaz perde varmı diye...
bende iyiyim bitanem çok saolmerhaba ebrarcım iyiyim ben şükür sen nasılsın
canım allahım sabır versın hepımız yasıyoruz bunları ınsanlar kotu ruhlu anacım yapcak bısey yo
canım o bellı olmaz ben ılk hamılıgımde hıc ole bısey olmamıstı
eger oleyse yandık ıksırcım
canım onu bende duydum denemedım ama hamıle kalan cok havucu da eklemlısın yumurta catlaması ıcın
canım benım cok aferdersın ama ne bellıymıs curuk olanın sen oldugu allahım yaaa ıslah et bolelerını allah korusun ya esındeyse sorun bılıyorlarmısymıs cok sınırlendım kusura bakma canım
askım gelemedım yazıcam bırazdan
canım once perdemı cdt rahımmı onu ogrenmeden basla dıgerlerını de yaptır bence ıcın rahatlasın kayıplar cok zor
CANLARIM BU ARADA AZ ONCE KMSE YOKTU YAZMADIM
ABLACIM MSNYEDE YAZMISIN HEMEN ACIKLAMA YAPAYIM
PZAR GUNU BUTUN GUN ELEKTRIK YOKTU AKSAMA DA BUGUN ESIM EVDE OLMADIGI ICIN DOGUM GUNUMU PAZAR AKSAM KUTLAMAK ISTEMIS GREMEDIM
DUN DOKTORDAYDIM GELDIM HEMEN MUTFAGA GIRDIM ESIM BUGUN GOREVDE ONA BOREL POGACA FALAN YAPTIM AGRIDAN UYUYA KALMISIM
DOKTORLAR ORDAN ORAYA SEVK ETTI DURDULAR EN SON FIZIK TEDAVIDE BULDUM KENDIMI GALIBA BOYUN FITIGINDAN SUPHELENIYO DOKTOR ILAC VERDI 10 GUN ICINDE AZALAMA OMASSA GEL DEDI FIZIK TEDAVIYE BASLICAK GALIBA
BU ARADA BUGUN DOGUM GUNUM YIN EBBEGIM YOK AMA SENEYE OLCAK INSALLAH HEM DE KUCAGIMDA
GECMISE BAKIYODUM 130 SAYFA HALA DA BAKIYORUM BITINCE DONCEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?