kız sorma sizi kapattım namazı kıldım tutturdu mercimegi görmeye gidelim diye gittik ablamla mercimegimi vıncıkladım geldik kız bir iftar ettirmedi uşak bana be 8 tane dişi çıkmış keratamın içime sokasım geldi ama girmedi malesefyeterim kolay gelsin canım yorma kendini fazla öptüm
amin canım inşallah sanada yavruyla kolaylıklar diliyorum işin zor valla
valla insan evini özlüyo bee hadi az kaldı sabret
canım maşllahlah mercimek git gide çok şirin oluyo be vallahi yanımda olsaydı şefkatten şımartırdım yavrumu allahım nazarlardan saklasın işşallahamin canım güle güleeee
ye teyzesi yeeeeinş gelene kadar daha büyük olur teyzesi ile dışarıyada çıkar canım
valla hazırlıklar am gazda ben orda degilim yırttım yani işten :) dügünden bi hafta önce giderim bende şimdi gitsem çocukla zor oluyo orda bi gittimmi geri gelemem ablamda doguma gelicek kısmet olursa oda kalıcakmış 15 gün memlekette yardımcı olurum ona sanki ben ondan daha tecrübeliyim yaasenasılsın canım
ben geldim ama çıkıyorum hıııııııı aklımdayken yazayım doğum günümü kutladığı için kadınlar kulübüne teşekkür ederim
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13
Ey Rabbim
Her şeyi kaplayan rahmetinden
Her şeye güç yeten kuvvetinden
Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden
Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden
Her şeyi kaplayan azametinden
Her şeyi kuşatan ilminden
Her şeyi aydınlatan nurundan, istiyor ve bekliyorum
kı9zz garipp gecen sna yazmadım ya k.bakma benim pc bozuldu takıldı ya cvp yazamdım sana sen assılamı yapmısıtın?
ARKADAŞLAR galiba dua kimlere okuncak anlaşılmamış banucum buhafta sana ve mirandaya okunuyor transferiniz olacağı için
önümüzdeki haftada ELİXSİR,GARİPVE SEVTUNA okuncak yukardadada belirtmiştim ama geçmişe bakmayınca görünmüyo malesef .inşallah buyazdığım okunur arkadaşlarım .zaten sadece burda isimlerini saydığım arkadaşlar kaldı ondan sonra bitiriyorum duayı .
yukardaki alıntıda yazdığım sana ELİXSİR oluyor çünkü onun alıntısına cevaben yazmıştım bunu .neyse yanlış anlaşılma olmasında ben açıklama gereği hissettim
canım inşallah ensın tahlilinde iyi çıkmıştır yarın müjdeyle dönersin doktordanişallah canım bende öyle diyorum iyi düşüneyim iyi olşsun,bende senin gibi merak ettim sorun varsa tüp bebek nasıl olcak diye bana daha erken bunaları konuşmak için hiç bişey belli deil sonucun bi çıksın konusuruz dediler aman işallah şu sonuçç teiz çıkarda onlarla konuşmaya gerek kalmaz işallahhhhhhh bizden bu kadar hersy güzel güle güle derler:)
kömürde elmasda bir madendir kömürü elmas yapan ona uygulanan basınctır. ilk geceden hamile kalalar var. bizim durumumuza bakıyorumda sıkıntı gibi duruyo ama ben inanıyorum burda olan herkesin bebeğini koklayacağı gün olacak inşallah. sadece Rabbim biraz uğraştırıp sıkıntı gibi görünen bu sitres ve bu baskıların altında bizi kömür olarak bırakmayıp elmas gibi anneler yapacak inşaallah
AMİNNNEy Rabbim
Her şeyi kaplayan rahmetinden
Her şeye güç yeten kuvvetinden
Önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden
Karşısında hiçbir şeyin duramadığı izzetinden
Her şeyi kaplayan azametinden
Her şeyi kuşatan ilminden
Her şeyi aydınlatan nurundan, istiyor ve bekliyorum
canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşallah daha iyisindir canım# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti
merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim
eylülüm nasılsın görüşemedik ya bizi hiç unutmuyosun çok saol canım arkadaşımebrar derin nasılsınız kızlar iyi misin umarım bi yaramazlık yoktur sizi çok özlüyorum eskiden burası ne kadar canlıydı sabahlara kadar muhabbet ederdik şimdi halimi sorsanız o zamanlardan eser yok sadece cimcimelere zaman ayırmak gerekiyor. saırım evde durmaktan sıkıldım ondan da biraz karamsarım eşimin de yoğun biraz işleri azalsa iyi olacak çünkü iki çocukla evden tek çıkamıyorum bunalıma girmeye yer arıyorum yani
kuzu kayganaya gittiniz galiba neyse inşallah yetişirsin gitmemecanım şimdiden dogum günün kutlu olsun..tam günü gelsinde fiyakalı bi e-kart yollayım sanaeşinin de bugünmüş eşininde dogum günü kutlu olsun mutlu olun senelrce:))RABBİM en yakın zamanda minik meleginizi de göndersin kollarınıza amin...
ya kıyamam yaa(canım benim..aglamak iyi geliyo insana ama kardeloşuum..içimizde tutmayalım mümkün oldugunca...bende bugünlerde bi acaipim yaa.bugün çok canım sıkıldı..aksilik eşimde günde kaç kere arra normalde,bugün işi varmış kaç kere çagrı attım akşam üstü zor aradı..onun sesini duyunca iyi oluyorum bitek
elacıgım İNŞALLAH kromozom testlerin çok çok çok iyi çıkar canım dualarımız seninle...
ne güzel sözler bunlar canım...amin inşallah hepimiz birer elmas parçası oluruz bu konuda inşallah...
garibim çok geçmiş olsun yaa..bu havalar böyle cnm dikkat etmek gerek...
evet bende deryayı merak ettim ya iyidir inşallah(
boncuum pansumana gittiniz demek ay iyicene bi iyileşsin kocişte bian önce çalışmalar başlasın yaff:78:
turkuazım canım..yazın çok uzun oldugu için alıntısız yazıyorum...o kaynanaya da noluyo acaba gerçekten..daha öncede demiştim ben sana okudunmu bilmem..heralde işten çıkıp oglunu zor durumda bırakıcan diyemi korkuyodur nedir...ama o dedigin cevabı verirsende çok yahşi olar
ay şuanda yazmadıgım kıslar olsada hepiniz aklımdasınız hee..ama çıkmam gerek hepinizi çok öptüm..eşim gelir birazdan..annelerine gitmek istiyodu öyle dedi telefonda bakalım oraya gideriz belki..yarın izinliyim bu arada..gece oturmak istiyorum ama sabah erkenden kontrole gidebilirim geçen haftaki gibi yapmazsam tabi..ama inanın kasık agrılarım geçmiyo kesin kist oldu diyorum..daha kötü sonuçlara varmadan gitmeliyim...
susunca hediye mi veriyolar hepiniz susuyonuz
maşallah paşaya allahım hepimize nasip etsin sevtunum yiğende başka oluyo tabi benimde olucak nasipse bende sabırsızlıkla bekliyorum .kız sorma sizi kapattım namazı kıldım tutturdu mercimegi görmeye gidelim diye gittik ablamla mercimegimi vıncıkladım geldik kız bir iftar ettirmedi uşak bana be 8 tane dişi çıkmış keratamın içime sokasım geldi ama girmedi malesefallahım herkeze öyle dadlu evlatlar nasip etsin bebem akşam 10 da geldik annamle eve kız bu çocugu çok seviyorum yaw kendi çocugumu düşünemüyorum bile ay allahım ne olur bu ay rabbim yüzüme bakarda mercimegim gelir yoksam kafayı yicem benimle sülalede 4 kişi var dogum yapacak olan işin kötüsü bir tane kız 3 erkek inan görmek bile istemiyorum hep aklıma mercimegim geliyo allahım bana sabır versin canlarım tez zzmanda şişeriz işşallah ahanda böle
canım maşllahlah mercimek git gide çok şirin oluyo be vallahi yanımda olsaydı şefkatten şımartırdım yavrumu allahım nazarlardan saklasın işşallah
iyiki dogdun bebem hediye ne istersin yolluyum sanaallahım huzurlu mutlu ailenle bir ömür boyu geçirmeni temenni ediyorum işşallah bir dahaki sene mercimeginde olur yanında
kayra nerde kaldı acaba be bugün doktora gidicekti kafayı yidim burda çok merak ettim hiç ugramadı ya kayracım sen giricen ben çıkmış olucem bebem artık yarın sabah girebilirsem giricem artık kardeşim sabahçı allahım işşallah kötü bir şeyin çıkmamıştır bebem
canım nedemek yaa RABBİM hepimizden razı olsun inşallah transferin hayırlısıyla olur minişlerin sıkı sıkı tutunur canımKızlar hepinizden Allah binkere razı olsun ismimi ( ismim ÖZLEM bu arada )dua listesinin başında görünce çok duygulandım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
BEnde bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesini ziyaret edip hepimiz için dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah.
Ebrar cım böyle güzel bir şeye vesile olduğun için Allah razı olsun bacım senden.
Aminnnn
mrh. arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım şöyle biraz geçmişe dönim neler olmuş paylaşılmış azcık bakayım ... ha bu arada bugün hastaneye gittim ultrasona bebişimi gördüm minnacık ufacık tefecik pek güzel di şuanki degeri 1550 olmuş ama dr yarın yine gel dedi bida bakıcam dedi bişey var sandım ama bişe demedi gel dedi sadece yarın 10 da bida gidicem :44: bence dr baktığında göremedi farkedemedi yani sonra ultrasonografiye yolladı detaylı bakılması için o zaman çıktı dr ben neden görmedim bida bakıcam demişti galiba onun için gel dedi bakalım ne çıkacak :97::109::112:
cümlemizden canım inşallah herşey güzel olurKızlar hepinizden Allah razı olsun umarım hepimiz hayalini kurduğumuz yavrulara en kısa zamanda ulaşırız.
Kızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca
tşkler ebrar herşeyin hayırlısı bu arada ben çıkıyorum kızlar A.E.O ÖPÜLDÜNÜZ
tşkler ebrar herşeyin hayırlısı bu arada ben çıkıyorum kızlar A.E.O ÖPÜLDÜNÜZ
cümlemizden canım inşallah herşey güzel olur
canım hiç moralini bozma inşallah döllenir çok iyi bilirim ostresi inanılmaz yarın haberdar et bizi canım
buarada neden yumurtan az çıktı bukonuda bilgi verdilermi benimde sadece 4 yumurtam olmuştuda ilaç dozu yetersiz geldiğinden olmuştu
saol kuzum bende iyiyim çok şükürebrarcım sanada merhaba nasılsın canım
Canım doktor ilaçdan da olabilir rezevlerinde azalmış olabilir diyor.Tahlillerimde iyi bende anlamadım.Benim kullandığım ilaç gonal bende diyorum acaba azmı diye bir gün 300 2 gün 225 sonra 150 ve menegon kullandım sen nasıl kullanmıştın.İnanki safrakesem tuttu steresten of çok zormuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?