Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yeterim kolay gelsin canım yorma kendini fazla öptüm

amin canım inşallah sanada yavruyla kolaylıklar diliyorum işin zor valla
valla insan evini özlüyo bee hadi az kaldı sabret
kız sorma sizi kapattım namazı kıldım tutturdu mercimegi görmeye gidelim diye gittik ablamla mercimegimi vıncıkladım geldik kız bir iftar ettirmedi uşak bana be 8 tane dişi çıkmış keratamın içime sokasım geldi ama girmedi malesef allahım herkeze öyle dadlu evlatlar nasip etsin bebem akşam 10 da geldik annamle eve kız bu çocugu çok seviyorum yaw kendi çocugumu düşünemüyorum bile ay allahım ne olur bu ay rabbim yüzüme bakarda mercimegim gelir yoksam kafayı yicem benimle sülalede 4 kişi var dogum yapacak olan işin kötüsü bir tane kız 3 erkek inan görmek bile istemiyorum hep aklıma mercimegim geliyo allahım bana sabır versin canlarım tez zzmanda şişeriz işşallah ahanda böle
canım maşllahlah mercimek git gide çok şirin oluyo be vallahi yanımda olsaydı şefkatten şımartırdım yavrumu allahım nazarlardan saklasın işşallah
ben geldim ama çıkıyorum hıııııııı aklımdayken yazayım doğum günümü kutladığı için kadınlar kulübüne teşekkür ederim

iyiki dogdun bebem hediye ne istersin yolluyum sanaallahım huzurlu mutlu ailenle bir ömür boyu geçirmeni temenni ediyorum işşallah bir dahaki sene mercimeginde olur yanında
kayra nerde kaldı acaba be bugün doktora gidicekti kafayı yidim burda çok merak ettim hiç ugramadı ya kayracım sen giricen ben çıkmış olucem bebem artık yarın sabah girebilirsem giricem artık kardeşim sabahçı allahım işşallah kötü bir şeyin çıkmamıştır bebem

Kızlar hepinizden Allah binkere razı olsun ismimi ( ismim ÖZLEM bu arada )dua listesinin başında görünce çok duygulandım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
BEnde bugün hacı bayram veli hazretlerinin türbesini ziyaret edip hepimiz için dua ettim Rabbim kabul eylesin inşallah.
Ebrar cım böyle güzel bir şeye vesile olduğun için Allah razı olsun bacım senden.

Aminnnn

Son düzenleme:
mrh. arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım şöyle biraz geçmişe dönim neler olmuş paylaşılmış azcık bakayım ... ha bu arada bugün hastaneye gittim ultrasona bebişimi gördüm minnacık ufacık tefecik pek güzel di şuanki degeri 1550 olmuş ama dr yarın yine gel dedi bida bakıcam dedi bişey var sandım ama bişe demedi gel dedi sadece yarın 10 da bida gidicem :44: bence dr baktığında göremedi farkedemedi yani sonra ultrasonografiye yolladı detaylı bakılması için o zaman çıktı dr ben neden görmedim bida bakıcam demişti galiba onun için gel dedi bakalım ne çıkacak:97::109::112:

kı9zz garipp gecen sna yazmadım ya k.bakma benim pc bozuldu takıldı ya cvp yazamdım sana sen assılamı yapmısıtın?

estagfirullah canim,yok canim ben asilama falan yaptirmadim henuz,yanlis anladin sanirim.ben daha doktora yeni gittim,doktorda adetimin 5.gunu gelmemi istedi,sanirim hormanlarima bakacak.esimede sperm testi istedi..esim yaptirdi ama sonuc biraz dusuk 16.milyon cikti..doktor esime kan idrar tahlili yapip muayene etmis,yarin randevusu var bakalim,insallah guzel haberler aliriz..yani sözun özu biz daha yolun basindayiz canim,neyin ne oldugunu,sorunun kimde oldugunu bilmiyoruz.dilerim rabbim bu yolda sizleride bizleride fazla bekletmez,hepimiz en yakin zamanda annelik duygularini hayirli evlatlar ile tadariz canim

kizlar dogum gununuz kutlu olsun,yeni yasiniz hayirlara vesile olsun

derinim gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim benim

kizlar ben kactim,yatip dinleneyim biraz.:2::2::2::2:

agzimda bir acilik varya ilac icmisim gibigripten mi acepp,mandalin yiye yiye bir hal oldum acilik gecsin diye ama gecmiyor

hepinize hayirli geceler,a'e'o kizlar

kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
semracım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah

Son düzenleme:

Kızlar hepinizden Allah razı olsun umarım hepimiz hayalini kurduğumuz yavrulara en kısa zamanda ulaşırız.

Kızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca

canım inşallah ensın tahlilinde iyi çıkmıştır yarın müjdeyle dönersin doktordan
allahım yüzünü güldürsün canım

çok güzel tebrik ederim canım buarada tanışmak nasip olmadı hoşgeldin aramıza
AMİNNN
# kardelenbhr
# KK Pro ÜyeDerinSu
# pelin67
# elixsir
# tosti

merhaba kizlar:80::80:ben geldim.ama fazla kalamayacagim,cok hastayim yaaa:2::2::2::2:sizi merak ettim bir bakiyim dedim
canım çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin inşallah daha iyisindir canım
eylülüm nasılsın görüşemedik ya bizi hiç unutmuyosun çok saol canım arkadaşım
kızlar nasıl yesin teyzesi onları canım sıkılma ya bugünlerde geçicek kızlarının elinden tutup gezmelere gideceksiniz inşallah .arada uğra muhabbet edelim canım çok öpüyorum seni
kuzu kayganaya gittiniz galiba neyse inşallah yetişirsin gitmeme
buarada ihmal etmiyosun yarın gidiyosun ona göre canom
susunca hediye mi veriyolar hepiniz susuyonuz

birsenim alemsin ya öptüm seni
maşallah paşaya allahım hepimize nasip etsin sevtunum yiğende başka oluyo tabi benimde olucak nasipse bende sabırsızlıkla bekliyorum .
ya deryamı bende çok merak ettim habersiz bırakmazdı aklım hep onda yaa
canım nedemek yaa RABBİM hepimizden razı olsun inşallah transferin hayırlısıyla olur minişlerin sıkı sıkı tutunur canım
buarada sanada dua yazmıştım okuyabiliyomusun banu için ?

gözünaydın tekrardan canım sorunsuz 9 ay geçirip bebişini kucağına alırsın inşallah

Kızlar hepinizden Allah razı olsun umarım hepimiz hayalini kurduğumuz yavrulara en kısa zamanda ulaşırız.
cümlemizden canım inşallah herşey güzel olur
Kızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca

canım hiç moralini bozma inşallah döllenir çok iyi bilirim ostresi inanılmaz yarın haberdar et bizi canım
buarada neden yumurtan az çıktı bukonuda bilgi verdilermi benimde sadece 4 yumurtam olmuştuda ilaç dozu yetersiz geldiğinden olmuştu

tşkler ebrar herşeyin hayırlısı bu arada ben çıkıyorum kızlar A.E.O ÖPÜLDÜNÜZ

canım yanlış mesaj yazmışım sana senin bebiş gelmiş zaten Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Banucum seninde inşallah bebişin gelsin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
tşkler ebrar herşeyin hayırlısı bu arada ben çıkıyorum kızlar A.E.O ÖPÜLDÜNÜZ

iyi geceler canım sende ALLAHA emanetsin öptümm

KARDELOŞUM nerdesin cano uğramamışsın yinemi misafir var yaa görüşemez olduk bee
KARDELENİM hoşgeldin kuzum

Canım doktor ilaçdan da olabilir rezevlerinde azalmış olabilir diyor.Tahlillerimde iyi bende anlamadım.Benim kullandığım ilaç gonal bende diyorum acaba azmı diye bir gün 300 2 gün 225 sonra 150 ve menegon kullandım sen nasıl kullanmıştın.İnanki safrakesem tuttu steresten of çok zormuşş...

ebrarcım sanada merhaba nasılsın canım
saol kuzum bende iyiyim çok şükür

canım bende gonalf kullanmıştım ben 175 vurulmuştum hergün 1 hafta boyunca tahlillerimde çok iyiydi doktorda şaşırdı aynı senin gibi aslında onlarda haklı yüksek doz veremiyolar biliyosundur ohs durumu oluyo ama buseferde az yumurta verdim sağ yumurtalığımdan hiç yumurta alamadılar hep soldaydı onunda 2si döllendi ikiside tuttu ama malesef bende pıhtılaşma varmış bilinmediği için kaybettim bebişlerimi .hiç endişelenme nasipde varsa tek yumurta olsada tutar
buarada sen nerde yaptırıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…