Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya yapma böyle stres olma inşallah iyi çıkıcak tatlım

ebrarcım anlatamam sana gözümde bir damla uyku yok ne yapsam,eşim dün gece çok geç yattı bu gece erken uykusu geldi yattı ben kaldım burda böle düşünüyorum şu yarını bi atlatsam nasıl sıkıntılıyım bi bilsen ALLAHIM ne olur yardım et yarabbim

canımya kıyamam çok iyi anlıyorum seni ama böyle stres yapsanda olacak olan oluyo
insanın başına hep korktukları gelirmiş sen korkma relaks olmaya çalış inşallah sorun çıkmıycak canım

canımya kıyamam çok iyi anlıyorum seni ama böyle stres yapsanda olacak olan oluyo
insanın başına hep korktukları gelirmiş sen korkma relaks olmaya çalış inşallah sorun çıkmıycak canım

ALLAH razı olsun ebrarcım yalnız olmadığımı anladım bencede çok haklısın relaks olmalıyım içimi rahat tutmalıyım iyi haberler alırım yarın işallah sizlerede haber veririm ne olur bana dua et yatmadan önce ama unuta olurmu,sen neler yapıyosun biraz anlat

uyku tutmadı,geldim,hayırdır ela neyin var?
geçmişe bakmadım henüz,olanları kaçirmim diye.

canımya bende genetik tahlillerimi yaptırdığımda çok taktım sonunda korktuğum başıma geldi oyüzden iyi düşünelim iyi olsun inşallah
ben napıyım aynı hiçbişey yapmıyorum yoğun günlerin haricinde

hoşgeldin cano merak etmiştim iyi oldu nasılsın

ebrarım senin genetikte ne çıktı ben sende pıhtılaşma var diye biliyorum arkadaşım yoksa yanlışmı hatırlıyorum

canım doğum günün kutlu olsun daha önce yazdım ama belki görmemişindir,canım ya biliyosundur belki benim 3 düşüğüm var yaklaşık 1 ay önce tüm testlerimi yaptırdım hepsinin sonucu çıktı normal,sadece kromozom testi kalmıştı oda çıkmış bu gün aradılar yarın gelin sonucu alın diye buda biraz tehlikeli tedavisi yok yani onun için bu gece bana uyku yok

ebrarım senin genetikte ne çıktı ben sende pıhtılaşma var diye biliyorum arkadaşım yoksa yanlışmı hatırlıyorum

evet canım bende pıhtılaşma var onun tedavisini oluyorum şuanda başkada bişey yaptığım yok
BUARADA NETİM ÇOK YAVAŞ GEÇ GELİYO KUSURA BAKMA CANIM

evet canım bende pıhtılaşma var onun tedavisini oluyorum şuanda başkada bişey yaptığım yok
BUARADA NETİM ÇOK YAVAŞ GEÇ GELİYO KUSURA BAKMA CANIM

estağfrullah canım ne kusuru,ebrarcım en azından pıhtılaşmanın tedavisi var eninde sonunda yavruna kavuşursun işallah sende eminim biliyosundur pıhtılaşması olupta bebeğini dünyaya getiren çok insan var işallah sende onlardan biri olursun ya bu yıl ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnn işallah peki korunuyomusun

hımmmm,hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın inşallah.
Bende istedim,dr bana,kötü çıksada yapılcak bişey olmuyo değince vaz geçtim.
Geçmişe anca bakıyorum canım,sizi kaçırmim diye bakamadım.
Ebroşum,geldim datlum,nasılsın,keyifler iyi galiba,sirk heyecanı sana yeter bi kaç gün emi?
Derya hiç mi gelmemiş,ayyy şimdi bende merak ettim ha.

selam kızlar...of yaa 1e dogru geldik kayınvalidemden..bi duş aldım hemen çünkü kahvehane gibi kokuyo üstüm oraya her gittigimde..ee bide sabah kısmetse doktora gidicem ondan yani
bu arada moralimde iyi sayılmaz..benimkine kızdım çok fena..giderken en geç 12de kalkıcaz diye söz verdi ve hep böyle yapıyo zaten saat 12:30 oldu kalkıcak hayla..play statıon oynuyolar kardeşinle..ay sinirlerim kalkıyo yaa..o zaman bana deki bak oturmak istiyom ona göre de,oyun oynucam de..en sinir oldugum şeyi yapıyo yaaa.
bu arada geçmişi okudum ama çok yazamıyom kilitlenmiş gibiyim inanın ..alıntı bile yapmadım(

SEMRACIMM seninde dogum gününmüş..dogum günün kutlu olsun canım..yeni yaşın tüm güzellikleri ve ogluşunun kızkardeşini beraberinde getirsin inşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............20
DERİN.............20
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........20
BANU..............20
DERYA.............20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN..............20
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............20
MİRANDA............20
DERYA..............20
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…