nerdesin kuzum yaa senide merak ettim im
geldimmmm ablammmmmm
kızlar iyi geceler gözüme uyku girmiyo ben napıyım söyleyin
canım ya yapma böyle stres olma inşallah iyi çıkıcak tatlım
hoşgeldin bitanem ağlama kıyamam sana yaa
ebrarcım anlatamam sana gözümde bir damla uyku yok ne yapsam,eşim dün gece çok geç yattı bu gece erken uykusu geldi yattı ben kaldım burda böle düşünüyorum şu yarını bi atlatsam nasıl sıkıntılıyım bi bilsen ALLAHIM ne olur yardım et yarabbim
canımya kıyamam çok iyi anlıyorum seni ama böyle stres yapsanda olacak olan oluyo
insanın başına hep korktukları gelirmiş sen korkma relaks olmaya çalış inşallah sorun çıkmıycak canım
canımya bende genetik tahlillerimi yaptırdığımda çok taktım sonunda korktuğum başıma geldi oyüzden iyi düşünelim iyi olsun inşallahALLAH razı olsun ebrarcım yalnız olmadığımı anladım bencede çok haklısın relaks olmalıyım içimi rahat tutmalıyım iyi haberler alırım yarın işallah sizlerede haber veririm ne olur bana dua et yatmadan önce ama unuta olurmu,sen neler yapıyosun biraz anlat
uyku tutmadı,geldim,hayırdır ela neyin var?
geçmişe bakmadım henüz,olanları kaçirmim diye.
canımya bende genetik tahlillerimi yaptırdığımda çok taktım sonunda korktuğum başıma geldi oyüzden iyi düşünelim iyi olsun inşallah
ben napıyım aynı hiçbişey yapmıyorum yoğun günlerin haricinde
hoşgeldin cano merak etmiştim iyi oldu nasılsın
uyku tutmadı,geldim,hayırdır ela neyin var?
geçmişe bakmadım henüz,olanları kaçirmim diye.
ebrarım senin genetikte ne çıktı ben sende pıhtılaşma var diye biliyorum arkadaşım yoksa yanlışmı hatırlıyorum
evet canım bende pıhtılaşma var onun tedavisini oluyorum şuanda başkada bişey yaptığım yok
BUARADA NETİM ÇOK YAVAŞ GEÇ GELİYO KUSURA BAKMA CANIM
canım doğum günün kutlu olsun daha önce yazdım ama belki görmemişindir,canım ya biliyosundur belki benim 3 düşüğüm var yaklaşık 1 ay önce tüm testlerimi yaptırdım hepsinin sonucu çıktı normal,sadece kromozom testi kalmıştı oda çıkmış bu gün aradılar yarın gelin sonucu alın diye buda biraz tehlikeli tedavisi yok yani onun için bu gece bana uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?