aleykümselam tatlım nasılsın?
saol yavruuuummm çalışıppp duruyozz işteeeee sol kasığmm nası ağrıyo nası ağrııyoooooooooo neden anlamadım bende
valla öyle yaa sabah erken kalkıcaksınki iş yapılsın bu saatten sonra zor oluyo
canım cokmgecmıs olsun bol c vıtamını al ınsallah hafıf atlatırsınhosbulduk canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26:ne olsun iste galiba grip oluyorum,basim,bogazim fene aciyor
Cukolatami hmmmmm,bayilirim kendisineeafiyet olsun
derıncım cok gecmıs olsun canım benım allahım sıfalar versınsemraa hoşgeldin canım
Ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.
ask olsun kız yenı gormeme ragmen herseyı yazdım balım ben senı nerde olsa gororuuumbu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
erken yatmak en ıyısı kuzu bızde de var ole kurallar zaten bebek dusunenler hem uykusuna hem yedıklerıne dıkkat etmelılermıshanımlar iyi geceler bi geldim bi gidiyorum artık katı kurallar var evde gece kalamıyorum.öpüyorum sizleri allah'a emanet olun.
canım bazen le olabılıyo kadınız ıste sıskınlık bızde adet bızde adet olamama yıne bızdeoff eşim demin yatalım demişti hala oyalıyom kızıcak şimdi..
Kızlar benim karnım bi şişki sormayın yaaa..gaz degil bişey degil...sanki dünyanın şeyini yemişimde şişmiş gibi..yani demek istemiyom ama hamile gibi duruyom yaa sinir oluyorumbide bikaç gün önce bi müşteri geldi yanıma..sevinmiş uzaktan görünce.hamilesin sandım bişey yok dimi dedi yok dedim
canım hem kocısının hemde senın dogum gunu kutluyorum sımdıden bır dahakı dogum gununuzu bebegınızle kutlarsınız ınsallahherkeze selam,inşallah hepimiz için güzel bir gün olur.
Bugün kk den mesaj aldım,doğum günümü kutladılar,aslında üç gün var daha ama demekki baştan hesabımı alırken,ayın onu diye yazmışım tarihi
Olsun,zaten kocişin doğum günü,o doğunca bende doğmuş olmuşumdurboşa gitmedi yane tebrik
ah kıyamama kuzum ben sana yaaa glama nolur bı gun olcak ınsallahcanım,benim parça ete bağlı deri parçasıydı,yuvarlaktı sanki,bilmiyorum.
Boşver canım o konuşanları,benim üstüme evlenenlerin kaçıncı çocuğu oldu bi bilsen,hemde millet biliyo olmadığını,bide acıyolar bana
Inşallah bu ay olur.
Bende dün çok büyük şekilde ağladım,en ufacık şeyde ağlayasım geliyo zaten,onun için ağlıyo bahanesiyle,çok fazla ağladım.
canım ruyan cok guselmıs hayrolsun ınsallahgünaydın kızlar nasılsınız
bu gece yine cok güzel bir rüya gördüm hic uyanmak istemedim keşke gercek olsaydı sabahtan beri etkisinden kurtulamadımrüyamda test yapıyorum cift cızgi hemde kopkoyu cıkıyo ondan sonra bir kızım oldugunu gördüm onu emziriyorum babasıyla gezmeye getiriyoruz ama okadar tatlıydıkı tombiş tombiş gercek gibiydi ama malasef uyandım hep rüyalardamı yaşıycam ben bu mutlulugu rabbim inş en kısa zamanda bu güzel duyguyu hayırlısıyla hapimize yaşatır aglamamak icin zor tutuyorum kendimi napıyım rabbim ne zaman ol derse o zaman olcak dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
Tutişim bende boyamaktan vazgectim zaten benim adetim bir iki gün sonra bitiyıo o zaman boyatmaya gitcem sende öyle yaparsın canım...
Kardelencim senin ve eşinin dogum gününü şimdiden kutluyorum nice mutlu yıllara bebişinizle girersiniz bundan sonra inş...
canım ne dıyecegımı bılemıyorum allah rızk kapısının bırını kapatır bırını acar ınsallaheşimin morali hiç iyi değil canım, ona elimden geldiğince moral vermeye destel olmaya çalışıyorum ama ne kadar uğraşsam hiç yüzü gülmüyor, hiç bir sebep gösterilmeden aniden çıkış verilmesine çok üzüldü, gurur meselesi yapıyor bu durumu
Allah hakkımızda hayırlısını versin, cümleye helal rızık nasip etsin
canım basınız saolsun ck gencmıs allahım arkada kalanlara sabır versınhoşgeldin tosti rejim ve spor yapıyon diye tost resmini kaldırdın demiii yoksam görüünce canınmı çekiyo kız
kaynanam en fazla 2 gün durur gittiği yerde ama 2 haftadır cenazemiz var onla uğraşıyo geçen hafta dayısı öldü yaşlıydı bu haftada diğer dayısının oğlu 1 haftadır beyin kanamasından yoğun bakımda yatıyodu dün de o öldü ama yazık be daha 50 yaşındaydı bekar çocukları vardı havalar iyi olsun da adanaya gidecek 10-15 gün rahat ederim belki
canım benım cok gusel bır gun gecırmıssın cok sevındımmmmmcanım sirk çok güzeldi resim yüklüycektimde beceremedim işte
ay keşke gelebilseniz değişiklik olurdu .
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah'ım, seni çok seviyoruz senden bizleri sev ve rahmetini merhametini ve affını bizlerden esirgeme aminnn
canım hamilelik için deil daha korunuyorum,aşk olsun hani sölemiştim ya kromozom testinin sonucunu bekliyorum diye 2 hafta sonra çıkar diye bekliyodunm bu gün aradılar çıkmış sonucu heyecandan ölecem kızlarrrrrrr ne olur bana dua edin şu test sonucum tertemiz çıksın, hepiiz birbirimize dua edelim elixsircim
kızlar halinize şükrediinn benim ev birbirinde hafta içi iş hafta sonuda gezme derken ev çookkk dandiniiiisavaş alanı gibiiiii ne etcemm yaa :95::95::95:
hadi güzel haberler ver tatlım naaptın
SELİNAM hoşgeldin canım nasılsın?
ebrarcım canım okadar mutlu oldumki beni merak etmişin yazmışın gönlünün kalbinin güzelliği sana dünyada en çok istediğin seyi getirsin işallah bunu canı gönülden isteyerek söylüyorum,canım çok şükür dualarımız kabul oldu benim için çok dua etmişin ALLAH razı olsun,eşiminde benimde kromozom testimiz normal çıktı,şimdi biraz işim var malum hast yeni geldi canım sizlere haber verem diye girdim akşam girerim topiğe konuşuruz bol bol
kayracım ALLAH razı olsun canım,bu gün size güzel haberler verdim sen naptın canım dr gitcektin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Canım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutarkuzum aramadılarımı daha
inşş güzel haberler alırsn canım
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.hepinize güzel birgün diliyorum
banucum daha haber gelmemiş inşallah döllenmiştir canım dün senin için ve elaezel için çok dua ettim .
deryammm nerdesin kuzum ya merak tan öldük iyisin değilmi
kardelenim sanada selam kuzum nasılsın?
elixsirim selam canım iyisin inşallah
banada doktorlar bişey demedi niye az yumurta çıktı dediğimde yanıtsız bıraktılar herşey ALLAHIN izniyle oluyor tabiki ama doktorlarında hatası olduğunu düşünüyorum .zaten birdaha yaptırırsam oraya gitmeyi hiç düşünmüyorum .senin içinde hayırlısı neyse o olsun kafanı bozma inşallah döllenmiştir canım .buarada yaşın kaçtı senin
hadi güzel haberler ver tatlım naaptın
SELİNAM hoşgeldin canım nasılsın?
ebrarcım canım okadar mutlu oldumki beni merak etmişin yazmışın gönlünün kalbinin güzelliği sana dünyada en çok istediğin seyi getirsin işallah bunu canı gönülden isteyerek söylüyorum,canım çok şükür dualarımız kabul oldu benim için çok dua etmişin ALLAH razı olsun,eşiminde benimde kromozom testimiz normal çıktı,şimdi biraz işim var malum hast yeni geldi canım sizlere haber verem diye girdim akşam girerim topiğe konuşuruz bol bol
kayracım ALLAH razı olsun canım,bu gün size güzel haberler verdim sen naptın canım dr gitcektin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
banucum süper birhaberCanım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.
Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.Döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum İnşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç
iyiyim canım çok şükür nolsun oturuyorum ne yemek pişirsem diye düşünüyom öyle.sen nasılsın iyisindir inş.
CANIM SIZLERI MERAKLANDIRDIGIM ICIN OZUR DILERIM AMA DUN NIYETIM KKYA GIRMEKTI AMA AGRIDAN SIZMISIM INANKI YAZDIM DOKTORUN DEDIKLERINI BU ARADA HANI AGLAMAK YOKTU ANNEN E HAK VERIYORUM BIR YONDEN CUNKU HAMILE KALMAK GUSEL AMA INSALLAH SONUDA GUSEL OLSUN KAYBETMEK COK ACI BILIYOSUNkız sorma sizi kapattım namazı kıldım tutturdu mercimegi görmeye gidelim diye gittik ablamla mercimegimi vıncıkladım geldik kız bir iftar ettirmedi uşak bana be 8 tane dişi çıkmış keratamın içime sokasım geldi ama girmedi malesefallahım herkeze öyle dadlu evlatlar nasip etsin bebem akşam 10 da geldik annamle eve kız bu çocugu çok seviyorum yaw kendi çocugumu düşünemüyorum bile ay allahım ne olur bu ay rabbim yüzüme bakarda mercimegim gelir yoksam kafayı yicem benimle sülalede 4 kişi var dogum yapacak olan işin kötüsü bir tane kız 3 erkek inan görmek bile istemiyorum hep aklıma mercimegim geliyo allahım bana sabır versin canlarım tez zzmanda şişeriz işşallah ahanda böle
canım maşllahlah mercimek git gide çok şirin oluyo be vallahi yanımda olsaydı şefkatten şımartırdım yavrumu allahım nazarlardan saklasın işşallah
iyiki dogdun bebem hediye ne istersin yolluyum sanaallahım huzurlu mutlu ailenle bir ömür boyu geçirmeni temenni ediyorum işşallah bir dahaki sene mercimeginde olur yanında
kayra nerde kaldı acaba be bugün doktora gidicekti kafayı yidim burda çok merak ettim hiç ugramadı ya kayracım sen giricen ben çıkmış olucem bebem artık yarın sabah girebilirsem giricem artık kardeşim sabahçı allahım işşallah kötü bir şeyin çıkmamıştır bebem
CANIMMM INSALLAH DOLLENMISTIR KIYAMAM SANA COK ZOR BIR BEKLEYIS YAAAAKızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca
AHH CANIMMMM BENIM GELDIM GELDIM BAKALIM ILACLAR ISE YARICAKMIhımmmm,hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın inşallah.
Bende istedim,dr bana,kötü çıksada yapılcak bişey olmuyo değince vaz geçtim.
Geçmişe anca bakıyorum canım,sizi kaçırmim diye bakamadım.
Ebroşum,geldim datlum,nasılsın,keyifler iyi galiba,sirk heyecanı sana yeter bi kaç gün emi?
Derya hiç mi gelmemiş,ayyy şimdi bende merak ettim ha.
AHH CANIM BENIM SINIRLENME KIZ ERKEK MILLETI ISTE YAPCAK BISEY YOK YARADILISTAN BIRAZ OLELERselam kızlar...of yaa 1e dogru geldik kayınvalidemden..bi duş aldım hemen çünkü kahvehane gibi kokuyo üstüm oraya her gittigimde..ee bide sabah kısmetse doktora gidicem ondan yani
bu arada moralimde iyi sayılmaz..benimkine kızdım çok fena..giderken en geç 12de kalkıcaz diye söz verdi ve hep böyle yapıyo zatensaat 12:30 oldu kalkıcak hayla..play statıon oynuyolar kardeşinle..ay sinirlerim kalkıyo yaa..o zaman bana deki bak oturmak istiyom ona göre de,oyun oynucam de..en sinir oldugum şeyi yapıyo yaaa.
bu arada geçmişi okudum ama çok yazamıyom kilitlenmiş gibiyim inanın ..alıntı bile yapmadım(
INSALLAH O GUNLERDE GELECEK INSALLAHHHHH:26::26::26:ebroşum,bizimde çocuklarımız eğlendireceğimiz zaman gelecek inşallah.
ela cım,hayırlı haberlere uyan canım
derincim gitmişsin.
birsencim senin alıntınıda almıştım ama şimdi yok,neyse görüşemiyoz,rastlaşırız inşallah.
bende çıktım.
CAIM NASILSIN NASIL OLDU ESIN TABI DALGIN OLURSUN ANNE ADAYIMIZZZZZZGünaydın kızlar
elixsirciğim sagol cnm esım daha ıyı cok şükür
buarada zeynep tarıh yazmıstı dün kacırdım gecmıstede bulamadım 4 şubat dıye hatırlıyorum zeynebım yalnıssa düzeltırım artık cnm baska tarıh veren varmıydı acaba:26:bgnlerde cok dalgınım kusurabakmayın
CANIM YAZDIM YA SAOLASIN SENI DE MERAKLANDIRDIM DIMI AMA ELIMDE DEGILDI YAAAA:26::26::26::26:banu derya merhaba
derya hoşgeldin naptın merak ettim dr.a gidecektin
bende iyiyim bitanem çok saol
erkencisin galiba
canım ya bizde çok merak ettik neyse önemli bişey yokmuş çok şükür inşallah ilaçlar işe yarar hiçbişeyin kalmaz canım .demek doğum gününü kutladınız negüzel ALLAHIM birdahaki doğum gününde bebişinle kutlamayı nasip etsin güzel kardeşim herşey güzel gönlünce olsun inşallah
CANLARIM BENIM BENDE GECMISI OKURKEN DICEKTIM KI BENDE KART ISTERIM BENDE AMA SESIMI HISSETTIIZ SANKI YOLLAMISSINIZ COK TESEKKUR EDERIM EVET ABLACIM DOGUM GUNU KUTLAIK BU DOGUM GUNUMDE DE BIRLIKTE OLAMAYACAGIZ GOREVE GITTI CUNKUU AMA SAOLSUN UNUTMAMIS PAZAR GUNUNDEN KUTLADI COK SASIRDIM BU ARADA KARTINI OKURKEN AGMAKTAN ALAMADIM KENDIMI ALLAH RAZI OLSUN BENDE GERIDE HERKESIN SEVECEGI BIR SEK BIRAKMAYA CALISIYORUMEki Görüntüle 125443
deryacım doğum günü kutlu olsun.Kız ne çok oğlak burcu varmış topikte görüyomusun
CANIM INCIR KURUNU YAPARLEN AC KARNINA YAPIYON DA KAYNATIRKEN BIRDE ICINE HAVUC KOYUYOSUN SON GUNLERINDE ODA CATLAMAYI SAGLIYORMUS HARICI DISKIMDE VAR HEP TARIFLERI SANA BULUP OZELINE YOLLUYIM OLURMUkayra selam bi geçmişe baktımda incir küründen bahsetmiştim ya o aç karnına filan uygulanıyomu yoksa fark etmezm,i bide havuç demişsin nası yani onunda mı kürü varrrrkiiii
CANIM COK SEVINDIM TEMIZ CIKTIGINA SUKUR COK SUKUR HADI ARTIK CALISMALARAAAAebrarcım canım okadar mutlu oldumki beni merak etmişin yazmışın gönlünün kalbinin güzelliği sana dünyada en çok istediğin seyi getirsin işallah bunu canı gönülden isteyerek söylüyorum,canım çok şükür dualarımız kabul oldu benim için çok dua etmişin ALLAH razı olsun,eşiminde benimde kromozom testimiz normal çıktı,şimdi biraz işim var malum hast yeni geldi canım sizlere haber verem diye girdim akşam girerim topiğe konuşuruz bol bol
Canım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.
Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.Döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum İnşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç
kayram nasılsın canım h.g
Banu çok sevindim inşallah sağlıkla tutunsun bebişin
Elaezel senin sonuçlarında normal çıkmış inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.Düşüklerin vardı değilmi senin
çok sevindim canım gözünaydın olsun çok şükür bak stres yaptığına deymedi şimdi gelsin bebişin sağlıkla inşallah
buarada güzel dileklerin için çok saol amin diyorum
evet canım çok sitres yaptım sabah ezanına kadar uyuyamadım ama hast kapısında içim çok rahatladı içimemi doğdu güzel haber alcam bilemiyorum çok şükür bunuda atlattım.ALLAH merak edip soran arkadaşlarımdan benim için dua eden arkadaşlarımdan ve hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?