Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar halinize şükrediinn benim ev birbirinde hafta içi iş hafta sonuda gezme derken ev çookkk dandiniiii savaş alanı gibiiiii ne etcemm yaa :95::95::95:

hosbulduk canim,iyiyim cok sukur,ya sen nasilsin:26::26:ne olsun iste galiba grip oluyorum,basim,bogazim fene aciyor

Cukolatami hmmmmm,bayilirim kendisineeafiyet olsun
canım cokmgecmıs olsun bol c vıtamını al ınsallah hafıf atlatırsın
semraa hoşgeldin canım

Ay kızlar yaa..eşimin beli tutulmuş gene zor yürüyo...yatıyo şuanda...bitkisel bi yag vardı onu bulayımda masaj yapiyim birazgelirim gene kıslar.
derıncım cok gecmıs olsun canım benım allahım sıfalar versın
bu arada bende onca şey yazdım benide kardeloşlarımdan başka gören olmadı galiba...bende biraz alınganlık yapayım
ask olsun kız yenı gormeme ragmen herseyı yazdım balım ben senı nerde olsa gororuuum
hanımlar iyi geceler bi geldim bi gidiyorum artık katı kurallar var evde gece kalamıyorum.öpüyorum sizleri allah'a emanet olun.
erken yatmak en ıyısı kuzu bızde de var ole kurallar zaten bebek dusunenler hem uykusuna hem yedıklerıne dıkkat etmelılermıs
canım bazen le olabılıyo kadınız ıste sıskınlık bızde adet bızde adet olamama yıne bızde
canım hem kocısının hemde senın dogum gunu kutluyorum sımdıden bır dahakı dogum gununuzu bebegınızle kutlarsınız ınsallah
ah kıyamama kuzum ben sana yaaa glama nolur bı gun olcak ınsallah

canım ruyan cok guselmıs hayrolsun ınsallah
canım ne dıyecegımı bılemıyorum allah rızk kapısının bırını kapatır bırını acar ınsallah

canım basınız saolsun ck gencmıs allahım arkada kalanlara sabır versın
canım sirk çok güzeldi resim yüklüycektimde beceremedim işte
ay keşke gelebilseniz değişiklik olurdu .
canım benım cok gusel bır gun gecırmıssın cok sevındımmmmm
allah'ım, seni çok seviyoruz senden bizleri sev ve rahmetini merhametini ve affını bizlerden esirgeme aminnn
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım ınsallah hersey guzel cıkar da tup ebbege falan gerek kalmadan alırsın bebegını kucagına
ablacımmmm ıkı gundur kkya gremedıgıme uzuluyodum sımdı daha cok uzuldum ama senı merak ettırdıgıme bıdaha yapmıcam soz senı sefıyommm

Son düzenleme:
kuzum gerçekten çok merak ettk yaa neyse bişey olmasında gerisi mühim değil
buarada ben kaçar öpüyorum sizi sonra görüşürüz

banucum inşallah müjde gelmiştir tatlım

hadi güzel haberler ver tatlım naaptın

SELİNAM hoşgeldin canım nasılsın?

ebrarcım canım okadar mutlu oldumki beni merak etmişin yazmışın gönlünün kalbinin güzelliği sana dünyada en çok istediğin seyi getirsin işallah bunu canı gönülden isteyerek söylüyorum,canım çok şükür dualarımız kabul oldu benim için çok dua etmişin ALLAH razı olsun,eşiminde benimde kromozom testimiz normal çıktı,şimdi biraz işim var malum hast yeni geldi canım sizlere haber verem diye girdim akşam girerim topiğe konuşuruz bol bol

kayracım ALLAH razı olsun canım,bu gün size güzel haberler verdim sen naptın canım dr gitcektin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

gözün aydın canım

kuzum aramadılarımı daha
inşş güzel haberler alırsn canım
Canım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.

Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.Döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum İnşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç

MİRANDA(özlem) için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13[/COLOR][/B]

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

Allah kabul etsin......

Son düzenleme:

çok sevindim canım gözünaydın olsun çok şükür bak stres yaptığına deymedi şimdi gelsin bebişin sağlıkla inşallah
buarada güzel dileklerin için çok saol amin diyorum
banucum süper birhaber gözünaydın hadi inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
canım ben eurofertilde yaptırdım benim ilk denememdi tuttu ama işte biliyosun sonunu buarada yaşımda 32
iyiyim canım çok şükür nolsun oturuyorum ne yemek pişirsem diye düşünüyom öyle.sen nasılsın iyisindir inş.

saol canım bende iyiyim şükür işe başlıycaktım ama öncesinde derinimin haberini veriyim diye girdim

kızlar DERİNİMLE konuştum doktora gitmiş çok şükür kist filan yokmuş herşey normal demiş doktor ilaçların etkisinden ağrın olabilir demiş .biraz ara vermesini söylemiş .size haber veriyim dedim .şimdi kaçıyorum işler beni bekliyor hepinizi çok öptümm:80:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen49+ elixsir+ zeynepkaygin+ KAYRAM29+ savarona_ nuramazan

:80::80:

CANIM SIZLERI MERAKLANDIRDIGIM ICIN OZUR DILERIM AMA DUN NIYETIM KKYA GIRMEKTI AMA AGRIDAN SIZMISIM INANKI YAZDIM DOKTORUN DEDIKLERINI BU ARADA HANI AGLAMAK YOKTU ANNEN E HAK VERIYORUM BIR YONDEN CUNKU HAMILE KALMAK GUSEL AMA INSALLAH SONUDA GUSEL OLSUN KAYBETMEK COK ACI BILIYOSUN
Kızlar bugün toplandı sadece bir tanecik yumurtam var yarın haber vericekler inşallah döllenmiştir.uyku tutmuyor beni Allahım ne olur döllenmiş olsun çok zor bir süreç helede böyle olunca
CANIMMM INSALLAH DOLLENMISTIR KIYAMAM SANA COK ZOR BIR BEKLEYIS YAAAA
AHH CANIMMMM BENIM GELDIM GELDIM BAKALIM ILACLAR ISE YARICAKMI
AHH CANIM BENIM SINIRLENME KIZ ERKEK MILLETI ISTE YAPCAK BISEY YOK YARADILISTAN BIRAZ OLELER
INSALLAH O GUNLERDE GELECEK INSALLAHHHHH:26::26::26:
CAIM NASILSIN NASIL OLDU ESIN TABI DALGIN OLURSUN ANNE ADAYIMIZZZZZZ
banu derya merhaba

derya hoşgeldin naptın merak ettim dr.a gidecektin
CANIM YAZDIM YA SAOLASIN SENI DE MERAKLANDIRDIM DIMI AMA ELIMDE DEGILDI YAAAA:26::26::26::26:

Eki Görüntüle 125443

deryacım doğum günü kutlu olsun.Kız ne çok oğlak burcu varmış topikte görüyomusun
CANLARIM BENIM BENDE GECMISI OKURKEN DICEKTIM KI BENDE KART ISTERIM BENDE AMA SESIMI HISSETTIIZ SANKI YOLLAMISSINIZ COK TESEKKUR EDERIM EVET ABLACIM DOGUM GUNU KUTLAIK BU DOGUM GUNUMDE DE BIRLIKTE OLAMAYACAGIZ GOREVE GITTI CUNKUU AMA SAOLSUN UNUTMAMIS PAZAR GUNUNDEN KUTLADI COK SASIRDIM BU ARADA KARTINI OKURKEN AGMAKTAN ALAMADIM KENDIMI ALLAH RAZI OLSUN BENDE GERIDE HERKESIN SEVECEGI BIR SEK BIRAKMAYA CALISIYORUM INSALLAH OLURRRRRR
KARDELENIM SENDE SAOL BITANEM BENIMMMMM
kayra selam bi geçmişe baktımda incir küründen bahsetmiştim ya o aç karnına filan uygulanıyomu yoksa fark etmezm,i bide havuç demişsin nası yani onunda mı kürü varrrrkiiii
CANIM INCIR KURUNU YAPARLEN AC KARNINA YAPIYON DA KAYNATIRKEN BIRDE ICINE HAVUC KOYUYOSUN SON GUNLERINDE ODA CATLAMAYI SAGLIYORMUS HARICI DISKIMDE VAR HEP TARIFLERI SANA BULUP OZELINE YOLLUYIM OLURMU
CANIM COK SEVINDIM TEMIZ CIKTIGINA SUKUR COK SUKUR HADI ARTIK CALISMALARAAAA

CANIMM COK SEVINDIM EMBRIYON OLUSMUS INSALLAH POZITIFI DE GRURSUN DOGDUGUNU DA

Banu çok sevindim inşallah sağlıkla tutunsun bebişin

Elaezel senin sonuçlarında normal çıkmış inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.Düşüklerin vardı değilmi senin

kayram nasılsın canım h.g

canım cok saol ıyıyım bugun sadece esımı merak edıyorum sınuzıtı kotuydu dun bugunde eve gelmeyecek baska bı sıkıntı yok sukur sen nasılsın canım
ebrarım ablacım derının haberını verdıgın ıcın saol canım
derınımmm canım bak tertemıs cıkmıs ıste ne gusel paronayaklık yok bundan sonra tamam stres yok bana da umut oldun tatlım benımde agrılar var bılıyosun ınsallah bende de bısey yok ohhh beeee nıye ara ver dedı kusum onu anlayamadım
bu arada su an burada olan fıstıklar kusura bakmayın katılamadım 130 sayfa gecmıs okumak kolay olmadı bıttı ama cıkmam lazım sımdı bugun esım yokkkk aksama burdayım opludunuz

Banu çok sevindim inşallah sağlıkla tutunsun bebişin

Elaezel senin sonuçlarında normal çıkmış inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.Düşüklerin vardı değilmi senin

saol canım çok şükür normal çıktı evet benim 3 düşüğüm var sadece rahim filmim kaldı onuda adetten sona çektiricem dr gerek görmedi ama ben gerek görüyorumbelli olmaz ultrasonla belki bişey göremez hsg ile anlaşılır aklımdan o da çıksınALLAH hepimizin yardımcısı olsun bu testlere fena takmıştım çünkü her düşük yaptığımda keşke biraz olsun nedenini araştırsaydım diyo üzülüyodum o günler çok zordu sanki dünyam yıkılmış altında ben kalmıştım ama kısmet biliyorum.artık rahatlarım işallah ALLAH izin verirse,sadece ben deil hepimizin dilekleri bu yıl gercekleşsin işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİMİN izniyle

kayram çok saol canım işallah şubatta korunmayı bırakıcam tabi hersey yolunda istediğim gibi giderse,o zaman hepimize gelsin bebişler sadece bana deil işallah isteyen herkeze

Banucum çok sevindim işallah RABBİM gözünün görmek istediğini gösterir kulağının duymak istediğini duyurur sana,yavrun işallah seni bırakmamak üzere sana tutunur işallah canımmmmmmmmmmmALLAH büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…