# esnart
# zeynepkaygin
merhaba kizlarr:80::80::80::80::80::80::80:
# esnart
# zeynepkaygin
merhaba kizlarr:80::80::80::80::80::80::80:
mrrbaa cnnmmmm nasıklsınnnnnnn avatardaki bebek resmiii çok tatlıııı yaaaaa:79::79::79:
slm cnm hoşgeldin nasılsın
gecmiş olsun derya kötü bişe cıkmamasına cok sevindim canımcanım allahım sabır versın hepımız yasıyoruz bunları ınsanlar kotu ruhlu anacım yapcak bısey yo
canım o bellı olmaz ben ılk hamılıgımde hıc ole bısey olmamıstı
eger oleyse yandık ıksırcım
canım onu bende duydum denemedım ama hamıle kalan cok havucu da eklemlısın yumurta catlaması ıcın
canım benım cok aferdersın ama ne bellıymıs curuk olanın sen oldugu allahım yaaa ıslah et bolelerını allah korusun ya esındeyse sorun bılıyorlarmısymıs cok sınırlendım kusura bakma canım
askım gelemedım yazıcam bırazdan
canım once perdemı cdt rahımmı onu ogrenmeden basla dıgerlerını de yaptır bence ıcın rahatlasın kayıplar cok zor
CANLARIM BU ARADA AZ ONCE KMSE YOKTU YAZMADIM
ABLACIM MSNYEDE YAZMISIN HEMEN ACIKLAMA YAPAYIM
PZAR GUNU BUTUN GUN ELEKTRIK YOKTU AKSAMA DA BUGUN ESIM EVDE OLMADIGI ICIN DOGUM GUNUMU PAZAR AKSAM KUTLAMAK ISTEMIS GREMEDIM
DUN DOKTORDAYDIM GELDIM HEMEN MUTFAGA GIRDIM ESIM BUGUN GOREVDE ONA BOREL POGACA FALAN YAPTIM AGRIDAN UYUYA KALMISIM
DOKTORLAR ORDAN ORAYA SEVK ETTI DURDULAR EN SON FIZIK TEDAVIDE BULDUM KENDIMI GALIBA BOYUN FITIGINDAN SUPHELENIYO DOKTOR ILAC VERDI 10 GUN ICINDE AZALAMA OMASSA GEL DEDI FIZIK TEDAVIYE BASLICAK GALIBA
BU ARADA BUGUN DOGUM GUNUM YIN EBBEGIM YOK AMA SENEYE OLCAK INSALLAH HEM DE KUCAGIMDA
GECMISE BAKIYODUM 130 SAYFA HALA DA BAKIYORUM BITINCE DONCEM
gözün aydın ela sen bulet baysalagidiyosun dimi şimdi sana ne tedavı uygulıycak canebrarcım canım okadar mutlu oldumki beni merak etmişin yazmışın gönlünün kalbinin güzelliği sana dünyada en çok istediğin seyi getirsin işallah bunu canı gönülden isteyerek söylüyorum,canım çok şükür dualarımız kabul oldu benim için çok dua etmişin ALLAH razı olsun,eşiminde benimde kromozom testimiz normal çıktı,şimdi biraz işim var malum hast yeni geldi canım sizlere haber verem diye girdim akşam girerim topiğe konuşuruz bol bol
kayracım ALLAH razı olsun canım,bu gün size güzel haberler verdim sen naptın canım dr gitcektin yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
bagnu cok sevindim canım gözün aydın İNŞALLAH buraya hamileyimmmmmm diye yazarsınCanım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
Allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.
Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.Döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum İnşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç
Kızlarrrr halen gelen yokk.......bugün adetim ama.....ara ara kasıklarım bı huzursuz oluyo ağrı falan giriyo bide tansiyonum düşük evi bile oturarak süpürdüm.doktorumu aradım yarın gel dedi işte....nasıl zor dayanıyorum var ya... Ay o kadar kötüyüm ki sabahtan beri ağlamaklıyım.her şeye ağlar oldum....
allah seni ne etmesin hemi çok güldüm he sirke gitmişin dedigineevet bebem motive olman lazım dogru didin
ebrarcım geçen aglam krizleri tuttu annem kızdı ne aglıyosun diye inan bu gününe şükrediceksin dedi çocuk olunca daha zor oluyo hepsini düşünüyosun dedi inannın abartmıyorum anacıgımın başında yaralar çıktı sıkıntıdan düşüncedendedim annecim ne üzülüyosun ah kzızm bir evladın olsun anlarsın dedi birinizin canı sıkılsa üzülseniz elimden bişey gelmese ben üzülüyorum dedi iyi bişey yesem mesela acaba evlatlarım yiyebiliyomu keşke burda olsalarda hep beraber olsak derim ben dedi en son biz 4 kardeşiz en son babacıgımın cenazesinde bir araya geldik kardeşlerimizle dügünde bir araya gelcektik olmadı kardeşime agustosun 8 dügün yapıcaktık babacım 5 temmusta öldü pazar babacım öldü ertesi günü kız tarafı yüzügü attı canım neymiş kaynanayaya bakamazmış benim annem 61 yaşında çok şükür eli ayagı tutuyo işinide kendi görüyo yaz yaz memlekete kış kış istanbula gelicekti magaşıda iyi 2 milyara kadar babacıgımdan maaş alıyo demediki kadın iyi maaşıda iyi bakıyım ne olcek annecim hep dua ediyo babacıgıma allah razı olsun öldü ama beni kimseye muhtaç etmedi diye babacım banka emeklisiydi garibim emeklisinin tadını bile çıkaramadan vefat etti allahım böyle insanların şerrinde korusun bizleri olan garip erkek kardeşime oldu çok üzüldü ben olsan seviyo olsaydım bırakmazdım annen başımın tacı derdim bakardım ben her zman söylüyorum kaynanam ne kadarda kırsa üzse beni artıları eksileride olsa mecbur bakıcem laf etmeye hakkım yok rahmetli babacım derdiki siz büyüklerinize nasıl davranırsanız rabbimde ona göre evlat nasip eder en azından eşimin ailesi oda olmadı allah rızası için bakılıcak ben çok kızıyorum böyle insanlara ya kardeşimin yüzük taktıgını duymuş haspam üzülmüş şimdi evlenseydi 2 senelik elli olucaktı iyiki olmamış ailesi kardeşim istiyo diye yüzük taktı zaten içkiciydiler iyi oldu şimdiki çok iyi kanı sıcak allahım utandırmasında sag saglim alnımızın akıyla çıkalım işşallah
canım işşallah saglıklı saatli haberlerini alırız bebem
kız ebrar teyzesi pek dadlu oluyolar bebem iftarımı inan açtırmadı mama sandalyesinde oturuyo yanımda başladı kolumu çekmeye ne oldu aglum diyorum kafasını kafama dayayıp durdu bir resim çekti ablam görme çok şirin ilgilenmeyincede küçüçük boyuna bakmadan kızıyo herabbim öyle herkeze nasip etsin pek dadlu be ablamdan resmimim alıyım gösteririm sana sen kara verirsin bir utanamsı var gülmekten yerlere yatarsın he
amin canım benim geçmiş olsun bu arada bebem kız yanımda olsaydın vallahi bakardım sana mis gibi sicak bir çorba içiridim anne şefkatiyle ilgilenirdim seni bir güzel terletirdim atla gel kız uçaga hemen gel yanıma seni tamir edeyim yollarım geri ne dersin
kayra kız nerde kaldın keşke telefonunu alsaydım bak şimdi aradım he
sagol sevtuncum yaa,sefkate sicacik corbaya cok ihtiyacim var yaaailemde yanimda degil ki naz yapsam keske mumkun olsada gelsem canim,ama belki birgun bulusuruz,ne demisler dag daga kavusmaz ama insan insana kavusur.belki bizde bulusuruz belli olmaz yanii
kizlar neden konusmuyorsunuz yaaa
esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa
derdam seni gördüyüme sevindim sen nansılsın kardeşinin sözü olmuş hayırlı ugurlu olsun canımnasılsınız kızlar ben bu sıralar pek giremiyorum geçmişe bakıyım
derinim canım bişey çıkmamaış üzülüyodun kzit var diye çok sevindim balım niş en kısa zamanda rabbim müjdeni verirri sana en kısa zamanda
geçmişe bakıyım neler var dönerim kızlar
kızlar nasılsınız ütü yapıyodum çok yoruldum size bir bakıyım dedim
garip varikosel olmamamsı daha iyi canım neden üzülüyosun sizinkini ilaclarla yükseltirler üzülme
şimdi size takip mi verdiler
derin gözün aydın kist cıkmamış cok sevindim
derdam seni gördüyüme sevindim sen nansılsın kardeşinin sözü olmuş hayırlı ugurlu olsun canım
kolay gelsin kardelen sen nasılsın
kizlar neden konusmuyorsunuz yaaa
esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?