Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayram özelden

gönderirisen memnun olurum sağol şimdiden komşum gidene kadar kaçmışsınız hepiniz
ebrar dua ları okuyunca yazarım tekrar sağol canım dahil ettiğin için

Kızlarrrr halen gelen yokk.......bugün adetim ama.....ara ara kasıklarım bı huzursuz oluyo ağrı falan giriyo bide tansiyonum düşük evi bile oturarak süpürdüm.doktorumu aradım yarın gel dedi işte....nasıl zor dayanıyorum var ya... Ay o kadar kötüyüm ki sabahtan beri ağlamaklıyım.her şeye ağlar oldum....

Kayrammm 4 şubat benim bebeeiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

mrh. arkadaşlar nasılsınız bakalım hepiniz hoşgelmişsiniz dr. dan geliyorum yine ultrasyona girdim 15 gün sonra bida bekliyor dr. eeeeeeee siz nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım

gecmiş olsun derya kötü bişe cıkmamasına cok sevindim canım
gözün aydın ela sen bulet baysalagidiyosun dimi şimdi sana ne tedavı uygulıycak can
bagnu cok sevindim canım gözün aydın İNŞALLAH buraya hamileyimmmmmm diye yazarsın

hamile olabilirsin test yaptın mı canım

kizlar neden konusmuyorsunuz yaaa

esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa

garip varikosel olmamamsı daha iyi canım neden üzülüyosun sizinkini ilaclarla yükseltirler üzülme

şimdi size takip mi verdiler

derin gözün aydın kist cıkmamış cok sevindim

nasılsınız kızlar ben bu sıralar pek giremiyorum geçmişe bakıyım
derinim canım bişey çıkmamaış üzülüyodun kzit var diye çok sevindim balım niş en kısa zamanda rabbim müjdeni verirri sana en kısa zamanda
geçmişe bakıyım neler var dönerim kızlar

derdam seni gördüyüme sevindim sen nansılsın kardeşinin sözü olmuş hayırlı ugurlu olsun canım
kızlar nasılsınız ütü yapıyodum çok yoruldum size bir bakıyım dedim

kolay gelsin kardelen sen nasılsın

garip varikosel olmamamsı daha iyi canım neden üzülüyosun sizinkini ilaclarla yükseltirler üzülme

şimdi size takip mi verdiler

derin gözün aydın kist cıkmamış cok sevindim

yok canim ya esmin spermleri 16.milyon cikti.doktor kötu degil demis ilacta yazmamis.sadece 2,3 ay daha deneyin olmazsa tup bebek merkezine gidin demis..ben anlayamadim dogrusu.benim adetimi bekliyoruz simdi gelince kadin doktorumuza gidecegiz. birde o degerlendirecek sperm sonuclarini bakalim o ne diyecek

morallini bozma tatlim..BAK HICBIR SORUN YOKMUS.. insalla bebeggi tutturursunuz.. knderwusschzentruma gerek kalmazz..
buarda benim bitmemyen adettimde bitti insalla bu ay olur yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…