morallini bozma tatlim..BAK HICBIR SORUN YOKMUS.. insalla bebeggi tutturursunuz.. knderwusschzentruma gerek kalmazz..
buarda benim bitmemyen adettimde bitti insalla bu ay olur yaaa..
yaa kizlarr bi sorum varrr ben ovulaayon teti yaptim bugün cift cizgi cikti ama koyu degil .. yani genede benim bugün yumurtalama günümmü oluyorr-- birde erken degil mi yayaaa beni adettim dün bittii hemen yumurtala bilemiyorum artikk dün cizgi cok hafifti bugün belirgi bakali bu hafta hep yapcam su bebegi tuutturuz insallahh.
canım çok şükür döllenmiş perşembe koyucaklarmış inşallah tutar
allah razı olsun canım çok şükür dualarımız kabul oldu inşallah sonuda böyle güzel olur.
Valla bende öyle olduğunu düşünüyorum ilaç dozunu ayarlayamadığını düşünüyorum.döllenme gerçekleşmiş çok şükür bu saate kadar aramadılar sonunda ben aradımda sordum inşallah sonucumuda pozitif alırım sen nerde denemiştin kaçıncı denemen benim yaşım 34 senin kaç
yaa aslinda benim hep 29 gün sürüyordu ama buay kafayi yedi 9 gün gecti sonra 1-2 gün kanama oldu 2 damla kadar sonra 7 gün normal oldu. yani biraz karisti ..insallah canim yaa,dilerim kinderwunschzentruma gerek kalmaz,bakalim kadindogun uzmanimiz ne diyecek,nede olsa o turk detayli konusuruz kendisi ilee
insallah canim,neden gec surdu adetin canim:26::26:benimde cok duzensiz 35,40 gunde anca yanii
canim bir yanlislik olmasin:26::26:normalde adetinin 16,17 gunler diye biliyorum ben..gerci kisiye gore degisiyormus ama..cok bilgim yok bu konuda,ama bilgisi olan arkadaslar yardim edecektir
yaa aslinda benim hep 29 gün sürüyordu ama buay kafayi yedi 9 gün gecti sonra 1-2 gün kanama oldu 2 damla kadar sonra 7 gün normal oldu. yani biraz karisti ..
aslinda bende öyle biliyorum hep te öyle oluyodu bu ay biraz sapittim dedim yaa..neyse iste dün test yaptim ovulasyon testi ama hafif cizgi vardi. bugün gene yaptim cizgi cok belirgiinn .. belirgin olduguna göre yumurtlama günüm herhalde..
onun testi oldugunu bile ilk defa duydum ben..ni kadan cahilem demiiiivucud isisi ölculerek yapildigini biliyorum emmee,gelisme var dimii bende
Eczaneden mi aliyorsun canim,fiati ne kadar?ismi ne?
canım nettende siparişedliyor fiyatı 5.6 tl gibibir şey
bende vücut isisini bilmiyorumonun testi oldugunu bile ilk defa duydum ben..ni kadan cahilem demiiiivucud isisi ölculerek yapildigini biliyorum emmee,gelisme var dimii bende
eczaneden mi aliyorsun canim,fiati ne kadar?ismi ne?
öylemiama ben yurt disindayim yetercim,burdanda siparis vermek mumkun olurmu acaba:26::26::26:
bende vücut isisini bilmiyorum
yok canm eczane cok pahali oluyo yaaa :97: ben ebay diye bi internet sitesi var ordan aldim 50v tanesi 15€ hatta daha ucuzlari var bugün söyle bi baktimda gördümm.. ben markasiz aldim üstünde one strep die bisey yaziyordu ama saglam bu benim ilk alisim degil daha oncede ayni yerden hamilelik testleri almistim hehe .. ordan daha ucuza bulabilirsin tatlimm..:93::93::93:
canım yurt dişindaki arakadaşlar vardı başka bir formda onlar sipariş ediyorlarmış
ayrıca burdakinden daha uygun olduğunu söylediler
bilmemek ayip degil ögrenmemek ayipmis sekerim ögrenecegiz zamanla bizde
ebayi esimden duymustum..hamilelik testini falan ebaydan mi aliyorsunbiz hep eczaneden aliyoruz yaaa,cok pahalida 10 eurodan asagi degil..peki ebayda ne kadar hamilelik testleri:26::26::26::26:dur bende bir göz atiyim merak ettim simdii
çok sevindim canım gözünaydın olsun çok şükür bak stres yaptığına deymedi şimdi gelsin bebişin sağlıkla inşallah
buarada güzel dileklerin için çok saol amin diyorum
banucum süper birhabergözünaydın hadi inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
canım ben eurofertilde yaptırdım benim ilk denememdi tuttu ama işte biliyosun sonunu buarada yaşımda 32
saol canım bende iyiyim şükür işe başlıycaktım ama öncesinde derinimin haberini veriyim diye girdim
kızlar DERİNİMLE konuştum doktora gitmiş çok şükür kist filan yokmuş herşey normal demiş doktor ilaçların etkisinden ağrın olabilir demiş .biraz ara vermesini söylemiş .size haber veriyim dedim .şimdi kaçıyorum işler beni bekliyor hepinizi çok öptümm:80:
bak bak gercekten cok ucuz canim be 6 tane hamilelik testini 2,50 � almistim. orayi takip et sende bulursun esin üyyeyse zaten kein problem hemen siparis edersin
ebrarım sagol canım benim kızlara ilettigin için...kayınvalidemde oldugum için yazamadım hemen onların net kapalı çünkü...
kızlar aynen ebrarımın dedigi gibi gittim göründüm...hiçbişey yok tertemiz dedi.akıntın varmı dedi var dedim.ilaç verdi akıntı için sadece..progestana gerek görmedi ya yazın dedim yazmadı.onu tedavi esnasında kullanman daha iyi olur dedi.anlamadım gitti...yumurtlamada göremedi olduysa geçmiştir zaten dedi...bugün 19.günüm çünkü...bide ben artı klomen falan kullanmak istemiyorum ara vermek istiyorum dedim..en iyisi bencede bu dedi..bi 6 ay hiçbişey kullanma,karar verdiginde tüp bebek merkezlerine baş vurursun dedi aşılama veya tüp için...yani aynen benim karar verdigim gibi düşünüyo doktorda..bakalım hayırlısı.perdeyi de sordum.rahim filmini almadım yanıma giderken ama anlattı işte şekil çizdi falan..üstteki çöküklügün derinligi önemli dedi..bunu deryamla konuşmuştuk zaten o da aynını dedi deryam...benimki çok derin degil üstten hafif çökük dedim...perdeyi ögrenmek için daha başka yöntemler var dedi..histeroskopyi demek istedi sanırım..ama perde gebelige engel degil kesinlikle,sadece hamile kaldıktan sonrası önemli dedi..yani kızlar kısacası benim zaten bildiklerimi teyit etmiş oldu doktor..biraz için rahatlamadı degil ama perde konusunda...
neyse kaçtım ben şimdi evin işleri kaldı hep...paspaslarımı silkeleyim önce,sonra balkonumu yıkayım,sonra evi süpürüp yerleri siliyim öfffffffff kaçtımmm
2,50 miiiayyy cok ucuzmuss yaaa,ben hic takip etmiyordum..esim uyemi bilmiyorum,o arada takip eder.uye degilse bile uye yapariz artik belli sartlar araniyormu uyelik icin:26::26::26:
yok canim tek konton olsun yeter.. cünkü kontonummerni vermek zorundasin. ordan bezahlen yapiyorsun..
selam kızlar ben miranda ve banu için olan dularımı okudum ebrara hber veren olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?