ben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN
hee,basitmis yaaa,kontonummer var cok sukur,ama sen yazinca aklima geldi daha önce esim arkadasina robot almisti,sanirim kayitli,aksam eve gelince ögreniriz artik
sen calisiyormusun canim?
canım kardeşim üzülmek ağlamak yok inşallah herşey çok güzel olucak arkamızda bize dua edicek evlatlar bırakıcaz canım herşey gönlünce olsunCANIM SIZLERI MERAKLANDIRDIGIM ICIN OZUR DILERIM AMA DUN NIYETIM KKYA GIRMEKTI AMA AGRIDAN SIZMISIM INANKI YAZDIM DOKTORUN DEDIKLERINI BU ARADA HANI AGLAMAK YOKTU ANNEN E HAK VERIYORUM BIR YONDEN CUNKU HAMILE KALMAK GUSEL AMA INSALLAH SONUDA GUSEL OLSUN KAYBETMEK COK ACI BILIYOSUN
CANIMMM INSALLAH DOLLENMISTIR KIYAMAM SANA COK ZOR BIR BEKLEYIS YAAAA
AHH CANIMMMM BENIM GELDIM GELDIM BAKALIM ILACLAR ISE YARICAKMI
AHH CANIM BENIM SINIRLENME KIZ ERKEK MILLETI ISTE YAPCAK BISEY YOK YARADILISTAN BIRAZ OLELER
INSALLAH O GUNLERDE GELECEK INSALLAHHHHH:26::26::26:
CAIM NASILSIN NASIL OLDU ESIN TABI DALGIN OLURSUN ANNE ADAYIMIZZZZZZ
CANIM YAZDIM YA SAOLASIN SENI DE MERAKLANDIRDIM DIMI AMA ELIMDE DEGILDI YAAAA:26::26::26::26:
CANLARIM BENIM BENDE GECMISI OKURKEN DICEKTIM KI BENDE KART ISTERIM BENDE AMA SESIMI HISSETTIIZ SANKI YOLLAMISSINIZ COK TESEKKUR EDERIM EVET ABLACIM DOGUM GUNU KUTLAIK BU DOGUM GUNUMDE DE BIRLIKTE OLAMAYACAGIZ GOREVE GITTI CUNKUU AMA SAOLSUN UNUTMAMIS PAZAR GUNUNDEN KUTLADI COK SASIRDIM BU ARADA KARTINI OKURKEN AGMAKTAN ALAMADIM KENDIMI ALLAH RAZI OLSUN BENDE GERIDE HERKESIN SEVECEGI BIR SEK BIRAKMAYA CALISIYORUMINSALLAH OLURRRRRR
KARDELENIM SENDE SAOL BITANEM BENIMMMMM
CANIM INCIR KURUNU YAPARLEN AC KARNINA YAPIYON DA KAYNATIRKEN BIRDE ICINE HAVUC KOYUYOSUN SON GUNLERINDE ODA CATLAMAYI SAGLIYORMUS HARICI DISKIMDE VAR HEP TARIFLERI SANA BULUP OZELINE YOLLUYIM OLURMU
CANIM COK SEVINDIM TEMIZ CIKTIGINA SUKUR COK SUKUR HADI ARTIK CALISMALARAAAA
CANIMM COK SEVINDIM EMBRIYON OLUSMUS INSALLAH POZITIFI DE GRURSUN DOGDUGUNU DA
canım ALLAHIM başka dert keder vermesin şükür rabbime sorun çıkmadı
çok sevindim canım gözünaydın olsun çok şükür bak stres yaptığına deymedi şimdi gelsin bebişin sağlıkla inşallah
buarada güzel dileklerin için çok saol amin diyorum
evet canım çok sitres yaptım sabah ezanına kadar uyuyamadım ama hast kapısında içim çok rahatladı içimemi doğdu güzel haber alcam bilemiyorum çok şükür bunuda atlattım.ALLAH merak edip soran arkadaşlarımdan benim için dua eden arkadaşlarımdan ve hepinizden razı olsun
rabbim hepimizden razı olsun
rica ederim canım nedemekkayram özelden
gönderirisen memnun olurum sağol şimdiden komşum gidene kadar kaçmışsınız hepiniz
ebrar dua ları okuyunca yazarım tekrar sağol canım dahil ettiğin için
inşallah kırmızılar gelmez bebişin seninledir canımKızlarrrr halen gelen yokk.......bugün adetim ama.....ara ara kasıklarım bı huzursuz oluyo ağrı falan giriyo bide tansiyonum düşük evi bile oturarak süpürdüm.doktorumu aradım yarın gel dedi işte....nasıl zor dayanıyorum var ya... Ay o kadar kötüyüm ki sabahtan beri ağlamaklıyım.her şeye ağlar oldum....
canım negüzel varikosel çıkmamış bozma moralini stresde yapma inşallah kendiliğinden gelir minişinkizlar neden konusmuyorsunuz yaaa
esim bugun doktora gitmisti,sperm sonuclarini almaya,cok sukur varikosel falan yokmus.doktor 2,3 ay daha deneyin.olmazsa burda kinderwunschzentrum var turkcesi tup bebek merkezi oraya gidin demis,cok moralim bozuk yaaaa
kolay gelsin canımkızlar nasılsınız ütü yapıyodum çok yoruldum size bir bakıyım dedim
inşallah bebişin gelir canım emeklerin boşa çıkmazyaa kizlarr bi sorum varrr ben ovulaayon teti yaptim bugün cift cizgi cikti ama koyu degil .. yani genede benim bugün yumurtalama günümmü oluyorr-- birde erken degil mi yayaaa beni adettim dün bittii hemen yumurtala bilemiyorum artikk dün cizgi cok hafifti bugün belirgi bakali bu hafta hep yapcam su bebegi tuutturuz insallahh.
rica ederim kuzum seve seveebrarım sagol canım benim kızlara ilettigin için...kayınvalidemde oldugum için yazamadım hemen onların net kapalı çünkü...
kızlar aynen ebrarımın dedigi gibi gittim göründüm...hiçbişey yok tertemiz dedi.akıntın varmı dedi var dedim.ilaç verdi akıntı için sadece..progestana gerek görmedi ya yazın dedim yazmadı.onu tedavi esnasında kullanman daha iyi olur dedi.anlamadım gitti...yumurtlamada göremedi olduysa geçmiştir zaten dedi...bugün 19.günüm çünkü...bide ben artı klomen falan kullanmak istemiyorum ara vermek istiyorum dedim..en iyisi bencede bu dedi..bi 6 ay hiçbişey kullanma,karar verdiginde tüp bebek merkezlerine baş vurursun dedi aşılama veya tüp için...yani aynen benim karar verdigim gibi düşünüyo doktorda..bakalım hayırlısı.perdeyi de sordum.rahim filmini almadım yanıma giderken ama anlattı işte şekil çizdi falan..üstteki çöküklügün derinligi önemli dedi..bunu deryamla konuşmuştuk zaten o da aynını dedi deryam...benimki çok derin degil üstten hafif çökük dedim...perdeyi ögrenmek için daha başka yöntemler var dedi..histeroskopyi demek istedi sanırım..ama perde gebelige engel degil kesinlikle,sadece hamile kaldıktan sonrası önemli dedi..yani kızlar kısacası benim zaten bildiklerimi teyit etmiş oldu doktor..biraz için rahatlamadı degil ama perde konusunda...
neyse kaçtım ben şimdi evin işleri kaldı hep...paspaslarımı silkeleyim önce,sonra balkonumu yıkayım,sonra evi süpürüp yerleri siliyim öfffffffff kaçtımmm
buarada çok sevindim bak çok şükür sorun yok inşallah gelicek küçük sıpan
buarada kolay gelsin canım
selam kızlar ben miranda ve banu için olan dularımı okudum ebrara hber veren olursa sevinirim
saol canım ağzına sağlık
kızlar bende dualarmı okudum miranda ve banu için çok çok dua ettim dilerim bebişleri sıkı sıkı tutunur
buarada biarkadaşımız var tedavide onun için dua ederseniz çok mutlu olurum ismi elmas arkadaşın .gönülden yapılan duaların kabul olacağına inanıyorum .şimdiden saolun
ben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN
yok canm ben hep deutsch kursa gittim simdi ise gene deutsch kursum var orientierung kurss ahha ahha ne SIKICI biliyormusunn.. almanyanin politikasini ve tarihini ögreniyorumm( b1 sinavina girdim sonuc daha gelmedi cok heycanliyim dua et.. insallah kazanmisimdir canm..
hayirlisi olsun gulcum,uzulme.canim sicak tut kendini.birde adacagi icersen rahatlatiyor insani.sende allaha emanet ol canim,gule gule
kıyamam üzülmedin inşallah canım
nasipse önümüzdeki ay gelir minişin dikkat et kendine çok öptüm bitanem
canım üzülmemek elde değil ama şükürler olsun rabbime.tek isteğim rabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.ewet kaynanam ve görümcem burdaydı yemeğimi falan görümcem yaptı yardımcı oldular bende şimdiye kadar yatıyodum.biraz hafifledi gibi sancım ağrı kesici içtim dayanamadım çünkü.
ablacımm üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama napalım kısmet demin arkadaşa da dedim yarabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.sabahtan bu saate kadar çok felaket sancılar içindeydim.ağrı kesici içtim dayanamdım çünkü şimdi daha ii yim.sen nasılsın.ablacım
canım allahım sabır versın hepımız yasıyoruz bunları ınsanlar kotu ruhlu anacım yapcak bısey yo
canım o bellı olmaz ben ılk hamılıgımde hıc ole bısey olmamıstı
eger oleyse yandık ıksırcım
canım onu bende duydum denemedım ama hamıle kalan cok havucu da eklemlısın yumurta catlaması ıcın
canım benım cok aferdersın ama ne bellıymıs curuk olanın sen oldugu allahım yaaa ıslah et bolelerını allah korusun ya esındeyse sorun bılıyorlarmısymıs cok sınırlendım kusura bakma canım
askım gelemedım yazıcam bırazdan
canım once perdemı cdt rahımmı onu ogrenmeden basla dıgerlerını de yaptır bence ıcın rahatlasın kayıplar cok zor
CANLARIM BU ARADA AZ ONCE KMSE YOKTU YAZMADIM
ABLACIM MSNYEDE YAZMISIN HEMEN ACIKLAMA YAPAYIM
PZAR GUNU BUTUN GUN ELEKTRIK YOKTU AKSAMA DA BUGUN ESIM EVDE OLMADIGI ICIN DOGUM GUNUMU PAZAR AKSAM KUTLAMAK ISTEMIS GREMEDIM
DUN DOKTORDAYDIM GELDIM HEMEN MUTFAGA GIRDIM ESIM BUGUN GOREVDE ONA BOREL POGACA FALAN YAPTIM AGRIDAN UYUYA KALMISIM
DOKTORLAR ORDAN ORAYA SEVK ETTI DURDULAR EN SON FIZIK TEDAVIDE BULDUM KENDIMI GALIBA BOYUN FITIGINDAN SUPHELENIYO DOKTOR ILAC VERDI 10 GUN ICINDE AZALAMA OMASSA GEL DEDI FIZIK TEDAVIYE BASLICAK GALIBA
BU ARADA BUGUN DOGUM GUNUM YIN EBBEGIM YOK AMA SENEYE OLCAK INSALLAH HEM DE KUCAGIMDA
GECMISE BAKIYODUM 130 SAYFA HALA DA BAKIYORUM BITINCE DONCEM
canım üzülmemek elde değil ama şükürler olsun rabbime.tek isteğim rabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.ewet kaynanam ve görümcem burdaydı yemeğimi falan görümcem yaptı yardımcı oldular bende şimdiye kadar yatıyodum.biraz hafifledi gibi sancım ağrı kesici içtim dayanamadım çünkü.
ablacımm üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama napalım kısmet demin arkadaşa da dedim yarabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.sabahtan bu saate kadar çok felaket sancılar içindeydim.ağrı kesici içtim dayanamdım çünkü şimdi daha ii yim.sen nasılsın.ablacım
merhaba bayanlar nasılsınız
canım benim anlıyorum seni ama eldende bişey gelmiyo yıpratıyoruz kendimizi
güçlü olmamız gerek RABBİM dermansız dert vermesin inşallah o sıpalar gelicek bigüzel popolarına vurucaz canım .gerçi bizden önce doktor vurucak valla tembih edicem doktora biraz fazla vursun
kuzum bak düzenli oluyosun buda güzel bişey adet olduğumuz sürece ümit var
merhaba bayanlar nasılsınız
hosgeldin,iyiyiz canim ya sen nasilsin:26::26:
iyi diyelim iyi olsun evde pinekliyoruz işde
selam canım ben iyiyim sen nasılsın epeydir yoktun herşey yolunda inşallah
sağlığın nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?