Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN

ben adet oldum bu ayda bişe yokçok sancım var giremeyebilirim bugün ve yarın haberiniz olsun...inş. sizlerden güzel haberler gelir kızlar çok öptüm A.E.OLUN.HOŞÇAKALIN

hayirlisi olsun gulcum,uzulme.canim sicak tut kendini.birde adacagi icersen rahatlatiyor insani.sende allaha emanet ol canim,gule gule

hee,basitmis yaaa,kontonummer var cok sukur,ama sen yazinca aklima geldi daha önce esim arkadasina robot almisti,sanirim kayitli,aksam eve gelince ögreniriz artik
sen calisiyormusun canim?

yok canm ben hep deutsch kursa gittim simdi ise gene deutsch kursum var orientierung kurss ahha ahha ne SIKICI biliyormusunn.. almanyanin politikasini ve tarihini ögreniyorumm ( b1 sinavina girdim sonuc daha gelmedi cok heycanliyim dua et.. insallah kazanmisimdir canm..

canım kardeşim üzülmek ağlamak yok inşallah herşey çok güzel olucak arkamızda bize dua edicek evlatlar bırakıcaz canım herşey gönlünce olsun

kıyamam üzülmedin inşallah canım
nasipse önümüzdeki ay gelir minişin dikkat et kendine çok öptüm bitanem

bende calismiyorum.ayy kizzz bende orientierung kurs sinavina girdim,ben onu kazandim cok sukur.b1 sinavina da girdim sonucunu bekliyorum bende..insallah kazanmisimdir,sende bana dua et,birbirimize karsilikli dua edelim...dilerim ikimizde b1 kazaniriz..

hayirlisi olsun gulcum,uzulme.canim sicak tut kendini.birde adacagi icersen rahatlatiyor insani.sende allaha emanet ol canim,gule gule

canım üzülmemek elde değil ama şükürler olsun rabbime.tek isteğim rabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.ewet kaynanam ve görümcem burdaydı yemeğimi falan görümcem yaptı yardımcı oldular bende şimdiye kadar yatıyodum.biraz hafifledi gibi sancım ağrı kesici içtim dayanamadım çünkü.

kıyamam üzülmedin inşallah canım
nasipse önümüzdeki ay gelir minişin dikkat et kendine çok öptüm bitanem

ablacımm üzülmedim desem yalan söylemiş olurum ama napalım kısmet demin arkadaşa da dedim yarabbim sabrınıda üzüntüsü gibi bol eylesin.sabahtan bu saate kadar çok felaket sancılar içindeydim.ağrı kesici içtim dayanamdım çünkü şimdi daha ii yim.sen nasılsın.ablacım

canım benim anlıyorum seni ama eldende bişey gelmiyo yıpratıyoruz kendimizi
güçlü olmamız gerek RABBİM dermansız dert vermesin inşallah o sıpalar gelicek bigüzel popolarına vurucaz canım .gerçi bizden önce doktor vurucak valla tembih edicem doktora biraz fazla vursun
kuzum bak düzenli oluyosun buda güzel bişey adet olduğumuz sürece ümit var

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13

Son düzenleme:

bitanem doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun rabbim bütün istek ve dileklerini tez zamanda kabul eylesin....çok seviyorum seni öptüm bitanemmm

amin canim,insallah birdaha ki ay rabbim sevindirsin seniine guzel ilgili bir kayinvaliden ve görumcen var masallah yanii,hem uzulmek gebe kalmayi zorlastiriyormus,siz daha iyisini bilirsiniz gerciii,rabbim bizi imtian ediyor.sabredicez baska alternatifimiz yok,söyle karnimizin burnunda oludugu,yururken nefes almadigimiz,ayy dogumdan korkuyorum dedigimiz,kendime ayiracak hic vakit bulamiyorum diye hayiflandigimiz gunlerde gelecek elbet canim..rabbim tez zamanda göstersin insallah

Son düzenleme:

abla heryerde karşıma çıkıyo canım yanıyo içim acıyo.tam unutuyorum bişeyler çıkıyo karşıma bir başıma başa çıkmak çok zor...içim çok kötü anlatamıyorum bile.bir uyku ilacı içip aylarca kalkmadan uyumak istiyorum aylar bana çok zor geliyo çünkü senelerdir her ay bu hiç kolay değil hemde hiç değil

selam canım ben iyiyim sen nasılsın epeydir yoktun herşey yolunda inşallah
sağlığın nasıl?

iyi canım ne olsun hastane kapılarında gezinip duruyoruz bugün doktora gittim moralim sıfır prof. buldum ileri derecede pko hastası olduğumu söyledi söktürücü kullanıcam 5.günü gibi gidicem adetimin ve sonra 3 ay boyunca doğum kontrol hapı kullanıcam sonrada tedaviye geçicekmişiz kendiliğinden hamile kalman mucize olur diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…