Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtunum saol kuzum seninkilerden 30 adet kullandım bile aleyna adet olmuş aslında gülde oldu onunkinide başkasına devretmemiz gerekiyo neyse hallederiz onuda .hadi öptüm kuzu git mercimeğinle ilgilen kolay gelsin anacında gittiği yerden ne tez döndü işin zor bacım hadi kolay gele
naber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee

sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee

orda ben yokum ama,sanada selam pelincim.
selam kuzu dimek konuşuk ettiniz ne helecanlanıyon karşındaki başbakanmı bizim tutiş işte

öyle bitanem kalplerimiz bir bundan eminim
canım maşallah saçlarınada banada ensn boyattığında öyle dediler hatta bu nasıl gür saç filan dediler şimdi tomar tomar dökülüyo kafayı yedim pelinim inşallah bişey olmaz saçlarına .güle güle kullan canım

kızlar neyse..ben gidiyomm..sofrayı kaldırayım,mutfagı toplayıp uzanıyım biraz yaa..işten gledikten snra kötü oldum..başım tuttu dişlerim sızlıyo bide..boynum aynıneyse kaçtım canlar

hepiniz h.g kısslar evet ebrarım cnm sıkılıyooooooooooo
canım ya yanlızlık zor tabi allahım ayırmasın sizi sabaha yanında olur inşallah

hadi hayırlısı peloş ben umutluyum senden ilk aydan verirsin müjdeyi inşallah
aslında iyi yapmışınız antibiyotik zararlı diye biliyorum bende
buarada gerçekten senin yavru çok fena ya allahım hayırlı ömür versin anacığına
inşallah enkısa zamanda biter işleriniz bebem :80:
anaa ben gelip yazasıya birsürü olmuşunuz kıslarr.biraz daha geçmişe dömek gerekecek direk yazdım alıntıları çünkü

kuzum nasılsın dizi izliyceksin değilmi bende birazdan çıkıcam kocişin yanına geçicem annemlerdeyimde
gece görüşürüz inşallah

cnm sanada selam peloşumsacını açtırmışsın ay bende bi keresinde siyah yapmıştım aynı senin gibi gittim açtırmaya kuaförüm kızmıştı siyah yaptım diye şu şekilde de kafama vurduydu

neeyyysee kaçtımmmmmmmm

anaa ben gelip yazasıya birsürü olmuşunuz kıslarr.biraz daha geçmişe dömek gerekecek direk yazdım alıntıları çünkü
derinim nasılsın canım görüşmeyeli
güle güle sevtunum görüşmek üzre sende allaha emanet ol optüm

sagol canım benim... ay şimdi korktum valla biraz dökülüyo zaten hepten dokülürse kel kalırım inş bişey olmaz ebrarım...

kimse konuşmuyo zaten bende kaçtım
annem ve anneannemle azcık oturuyum sonrada çıkıp gidicem zaten
gece görüşürüz nasipse :80:

ayy hiç be canom..dedigim gibi bugünde yeni şeyler çıktı tövbee..dişlerim sızlıyo çok komple bide..başımda agrıyosırtım ve boynumu biliyon zaten..şimdilik kaçıyım cano bende gece görüşürük inş

inş eboşum inş ilk aydan tuttururum hayırlısıyla...

evet derinim ya siyah hic acılmıyo ama daha siyaha döndurmem acana kadar cok ugraştılar sarıya döndürmeye calışıyorum yavaş yavaş canım...görüşürüz tatlım bende unutulmazı izliycem ama daha başlamadı başlayana kadar burdayım cok öpüyorum seni

hoşbulduk elixsircim nasılsın canım bu arada bende makarnayı yaktım kızlar ya kapattım diye altını acmışım dalgınlıkla kokusunu duyunca koştum mutfaga ama iş işten gecmişti
iyidir pelinim yalnız takılıyooom
görüşürüz cnm
aminnnnnnnnn ebrarcım ALLAH kimseyi ayırmasınnn

ah ah eski günler tuğçem curusunu satmış kuzum artık hayalin uçağıda yok
neyse ben arabayla gelirim bekle .he buarada nasipse yaza ankaradayım haberin ola buluşucaz
gel canım beklerim artık yaza bebişi görmeye gelirsiniz inşallah tabii

kolay gelsin canım ev yerleştirmesi zor sen kendine dikkat et fazla yorulma belki bu vesile ile bebişte gelir

canım geçen cumartesi günü gittim işte tekrar klomene başladık inşallah bu ay solda yumurtalar gelişirse önümüzdeki perşembe günü flan aşılamaya geçilecek sen ne alemdesin
hayırlısı olsun canım inşallah bebiş bu ay gelir
canım üzülme ya artık ne yaparsak yapalım takdir Allahtan o ne derse o olur

# kardelen49
# sumelaa
# elixsir naber kızlar bi ara geldim hem geçmişi okudum hemde azcık işlerim vardı topik kalabalıkmış herkes kaçmış bende kendimi iyi hissetmiyom bugün yorgunum ama sebebini bilmiyorum belki yorgunluktandır

merhaba canım ama maşallahın var yinede söyleyim.Ben seninle aynı şartlarda gebelik geçirdim ama habire yattım sonunu boşver.Ama anlattığın kadarıyla pek durmuyosundikkat et kendine yinede.Zorlama kendini uzat ayağını ohhhh

ya ınsallah unutmam okuduklarımı
GARIPCIM cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın bıraz da olsa rahtlattı ıcımı ebrar ablamla tam da aglamamın ustune konusmustuk o yusden harab ettı kendnı ama malesef ben cok anlayamadım alıcılarım kapanmıstı sankı saol yazdıkların ıcın ama bana yınede bı drun el atması lazım dıyorum yıne de
DERINCIM usutmeden dolayı dıslerın etlerıyle bırlıkte agrıyor olabılır sınuzıtıne dıkkat et bu aralar
gecmıs olsun canım senden duya duya bende ısleyım su dızıyı dedım o kucuk cadıya bayıldım yaaaa gecen bolum sımdıde ıslıcem
ABLACIM sabah senı uzmus olabılırım belkı kusura bakma keske yasamasam modundayım su anda ondan yanıııı bu aarada okudum duaları
PELINIM esın begendıyse gerısı bos canım bu arada sıyahtan acık renge dondu ya sacların ondan garıp gelmıstır alısınca gozun hosuna gıder
SEVTUNCUM yaaa heyecanlandırdın sımdı kız benı ınsallah mercımeklerdrı
BIRSENCIM yorma kendını lutfen olurmu bebısıne dıkkat et
KARDELEN 49 UM oglen konstuk ama nasılsın canımm
KARDELOSUM demek tutısle konustun nıye heyecanlandın kız

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

topiciğin güzle bayanaları hepinize iyi geceler ben bi bakıyım dedim kociş bekliyo sabah erken kalkıcam misafirim var
ebrarım valla bende hepiniiz özledim foğru düğrüst geçmişe bile bakamadım bi ara okuycam
artık vaktim olur inş bol bol görüşürüz
iyi bakın kendinize canlar

ben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…