sevtunum saol kuzum seninkilerden 30 adet kullandım bile aleyna adet olmuş aslında gülde oldu onunkinide başkasına devretmemiz gerekiyo neyse hallederiz onuda .hadi öptüm kuzu git mercimeğinle ilgilen kolay gelsin anacında gittiği yerden ne tez döndühoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsan bakem
önemli degil bebem 50 tane okudum eklersin açık kalırsada okurum bebem bu arada mercimegim telefon açtı yoldaymış geliyomuş
benim yavruda eve geldi yakalandık anlıcagınız kızdırmadan çıkıyorum ben kızdı başına oturdum diye
ben çıktım allahıma emanet olun bebeler
selam kuzu dimek konuşuk ettiniz ne helecanlanıyon karşındaki başbakanmı bizim tutiş iştenaber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee
sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee
orda ben yokum ama,sanada selam pelincim.
önemli degil eboşum biz birbirimizin aklındayız zaten canım... evet ya ama kuofordeki kadın sacının maşallahı var o kadar acıcı sürdüm hala sapasaglam dedi o bile şaşırdı yanipek icime sinmedi ama kociş begendigi icin biraz daha kullanıp degiştircem rengini... cok sagol bitanem artık rahat etcem allahıma şükür
canım ya yanlızlık zor tabi allahım ayırmasın sizi sabaha yanında olur inşallahhepiniz h.g kısslar evet ebrarım cnm sıkılıyooooooooooo
bende iyiyim canım calışmalara başladık heycan var icimde tekrar başa döndüm anlıycan ebrarım...
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın sevtunum...
canım ben seni unuturmuyum altta yazan isimleri alıntı yaptım sen yoktun kusura bakma kardelenim nasılsın...
aslında iyi yapmışınız antibiyotik zararlı diye biliyorum bendecanım kardeşim sabahçı pc onun odasında şimdi yollalar eşimle kardeşim sofrayı kuruyumda yavruyu kızdırmıyım kızdı zaten genemi başındasın diye kız ben bu yavruyu ne yapcem başım dertte yawevime gidebilsem ne mutlu olcem boya lar parkeler beyenildi alındı bir fayans işi kaldı onuda lasak ev bitcek eşimin işleri yüzünden ev bitmiyo tıkılı kaldım yaw buralarda mercimek işide yattı zaten bu ay eşimin dişi coştu gene 2 kere yaramazlık yaptık ilaç içiyodu peşine hasta oldu birde arkadaşım keşke antibiyotik içtiginde olmasaydı bebekler sakat oluyomuş dedi çok korkuyorum yaw ya dedigi çıkarsa ne yaparım ben sonra allahım öyle birşey olursa yaradan bu ay bebek nasip etmesin öylesinin canınada kastedemem ya
anaa ben gelip yazasıya birsürü olmuşunuz kıslarr.biraz daha geçmişe dömek gerekecek direk yazdım alıntıları çünkü
önemli degil eboşum biz birbirimizin aklındayız zaten canım... evet ya ama kuofordeki kadın sacının maşallahı var o kadar acıcı sürdüm hala sapasaglam dedi o bile şaşırdı yanipek icime sinmedi ama kociş begendigi icin biraz daha kullanıp degiştircem rengini... cok sagol bitanem artık rahat etcem allahıma şükür
derinim nasılsın canım görüşmeyelianaa ben gelip yazasıya birsürü olmuşunuz kıslarr.biraz daha geçmişe dömek gerekecek direk yazdım alıntıları çünkü
güle güle sevtunum görüşmek üzre sende allaha emanet ol optüm# birsen29+
# pelin67
# elixsir+
# ebrar_53+
# candan38
# kardelen5233+
canlarım size doyum olmuyo eşim geldi ben onu bir doyuruyum size doyum olmuyo kusura bakmayın ne olur çıkmak zorundayım ben allaha emanet olun beni ösleyin anacım
sevtunum saol kuzum seninkilerden 30 adet kullandım bile aleyna adet olmuş aslında gülde oldu onunkinide başkasına devretmemiz gerekiyo neyse hallederiz onuda .hadi öptüm kuzu git mercimeğinle ilgilen kolay gelsin anacında gittiği yerden ne tez döndüişin zor bacım hadi kolay gele
selam kuzu dimek konuşuk ettiniz ne helecanlanıyon karşındaki başbakanmı bizim tutiş işte
öyle bitanem kalplerimiz bir bundan eminim
canım maşallah saçlarınada banada ensn boyattığında öyle dediler hatta bu nasıl gür saç filan dediler şimdi tomar tomar dökülüyo kafayı yedim pelinim inşallah bişey olmaz saçlarına .güle güle kullan canım
ayy hiç be canom..dedigim gibi bugünde yeni şeyler çıktı tövbee..dişlerim sızlıyo çok komple bide..başımda agrıyocanım ya yanlızlık zor tabi allahım ayırmasın sizi sabaha yanında olur inşallah
hadi hayırlısı peloş ben umutluyum senden ilk aydan verirsin müjdeyi inşallah
aslında iyi yapmışınız antibiyotik zararlı diye biliyorum bende
buarada gerçekten senin yavru çok fena ya allahım hayırlı ömür versin anacığına
inşallah enkısa zamanda biter işleriniz bebem :80:
kuzum nasılsın dizi izliyceksin değilmi bende birazdan çıkıcam kocişin yanına geçicem annemlerdeyimde
gece görüşürüz inşallah
inş eboşum inş ilk aydan tuttururum hayırlısıyla...canım ya yanlızlık zor tabi allahım ayırmasın sizi sabaha yanında olur inşallah
kuzum nasılsın dizi izliyceksin değilmi bende birazdan çıkıcam kocişin yanına geçicem annemlerdeyimde
gece görüşürüz inşallah
cnm sanada selam peloşumsacını açtırmışsın ay bende bi keresinde siyah yapmıştım aynı senin gibi gittim açtırmaya kuaförüm kızmıştı siyah yaptım diye şu şekilde de kafama vurduydu
neeyyysee kaçtımmmmmmmm
kimse konuşmuyo zaten bende kaçtım
annem ve anneannemle azcık oturuyum sonrada çıkıp gidicem zaten
gece görüşürüz nasipse :80:
iyidir pelinim yalnız takılıyooomhoşbulduk elixsircim nasılsın canım bu arada bende makarnayı yaktım kızlar ya kapattım diye altını acmışım dalgınlıkla kokusunu duyunca koştum mutfaga ama iş işten gecmişti
# birsen29+
# pelin67
# elixsir+
# ebrar_53+
# candan38
# kardelen5233+
canlarım size doyum olmuyo eşim geldi ben onu bir doyuruyum size doyum olmuyo kusura bakmayın ne olur çıkmak zorundayım ben allaha emanet olun beni ösleyin anacım
aminnnnnnnnn ebrarcım ALLAH kimseyi ayırmasınnncanım ya yanlızlık zor tabi allahım ayırmasın sizi sabaha yanında olur inşallah
gece görüşürüz inşallah
gel canım beklerim artık yaza bebişi görmeye gelirsiniz inşallah tabiiah ah eski günler tuğçem curusunu satmış kuzum artık hayalin uçağıda yok
neyse ben arabayla gelirim bekle .he buarada nasipse yaza ankaradayım haberin ola buluşucaz
kolay gelsin canım ev yerleştirmesi zor sen kendine dikkat et fazla yorulma belki bu vesile ile bebişte geliriyigeceler arkadaşlar naslsınız gremiyorum bu aralar hepiniz iyisiniizdir umarım benimde ev telaşım var allah kısmet ederse bu ay taşınıyorum çok işim var bi yandanda grip gibiyim zaten ebrarım duaları işaretlemişin saol tatlm bi sorun var taşncm evde kablolu tv yokmuş internet onun üzerinden kullanıyoruz bi süre internetsiz olcam yani bi yerleşeyim o zaman ev teleffonu bağlatmayı düşünüyorum internette beraber bir süre yokum yani k.i.b. allaha emanet olun arkadaşlar..
hayırlısı olsun canım inşallah bebiş bu ay gelircanım geçen cumartesi günü gittim işte tekrar klomene başladık inşallah bu ay solda yumurtalar gelişirse önümüzdeki perşembe günü flan aşılamaya geçilecek sen ne alemdesin
canım üzülme ya artık ne yaparsak yapalım takdir Allahtan o ne derse o olurallahım derdını verdı dermanını da verır dedım ama almuyo abla ıste vermıyo ben hayatımda kımse ıcın bebegım kadar duaetmedım ama yasamadı artık neye ınanıp neye ınanmayacagımı da sasırdım dedıler kı allahtan umıt kesme sen nasıl dusunursen ole olur umıdımı kesmedım ne oldu umıtle bekledıgım ıcın daha da zarar gordum sonuctan bı kere basladımı gerısı gelıyo bıtmıyo sıkıntılar ara vermek gerekırse de verırım ne yapayım zaten bu ruh haletıyle hamıle kalırsam saglıklı bır anne olamıcam psıkaytr ılaclı tedavı yapıyo bılıyorum ama ondan ıyı bır danısman adresı ıstıcem yanı sadece konusarak yapılan tedavıden sıkıldım artık kendımden
# kardelen49
# sumelaa
# elixsir naber kızlar bi ara geldim hem geçmişi okudum hemde azcık işlerim vardı topik kalabalıkmış herkes kaçmış bende kendimi iyi hissetmiyom bugün yorgunum ama sebebini bilmiyorum belki yorgunluktandır
amin canım herşeyin başı dua 1 buçuk yıl tedavi gördüm en son bilirsiniz belki salatı tefriciye duası okudum ve o ay hamile kaldım ben. yer gök dua üstüne allah dualarınızı kabul etsin
kızlar,herkesze hayırlı geceler,ben çıkıyorum,sabah görüşelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?