Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm fıstıklar nasılsınız
hemen çıkıcağım eşim geldi

ay sevtun güldürdün beni ALLAHDA Seni güldürsün aynen devam işte klomene haftayı salı kontrolüm var sen neyapıyosun diyete devam mı

amin canım bır yandan sizi taciz ediyorum biryandada ablamla pc konuşuyom oglunla hasret gideriyom bebem cümlemizi güldürsün canım kız bugün rahimimin üstü sızladı sanki birşeyler oluyo gibi misafirmi geldi acaba kız vallahi gelse keşke kira filan vallahi almıcem üstüne ben para vercemböyle sızlama var sanki hamileligimde bebek rahimimdeydi öyle nedendir acaba kız mercimekler buldumu ne dersin adresi geçende rüyamda gelinlik gördüm ay çok güzel olmuştum yawne demek acaba bebek olacagına işaretmiş hadi allah işi ahtım var 40 kapıya aşure dagıtıcam kuran mevlüt yapıcam kurbanı var kesicem bir çocugu tepeden tırnaga giydirec yaradanın bana versin işşallah sagsaglim allahımın iznşyle işallah yapıcem

hoş geldin. inşallah hoş gelirken hepimiz bir gün boş değil dolu geliriz buraya
işşallah canuım allahım gönlümüze göre versin bebem
slm fıstıklar nasılsınız
hemen çıkıcağım eşim geldi

kız ne geldin ne gidiyon oluyomu be
kardelencim diyete devamda dün kardeşim çig köfte almış birda çukulatalı pasta yidim dün vallahi bugünde bir dilim daha yedim allahım affatsin eeeee okadar kilo verdim mükafatı olsun didim ama vicdan azabı çektim resmen yedim diye yav annemde kızdı ne üzülüyosun dedi bu arada 89 kilo olmuşum

canım benim inşallah ALLAH gönlümüzün muradını verir herşeyin hayırlısı meleğin inşallah seninledir

hadi bakalım kilo vermene sevindim arada öyle kaçamklar olur

canım benim inşallah ALLAH gönlümüzün muradını verir herşeyin hayırlısı meleğin inşallah seninledir
işşallah canım hepimizle olur işşallah bu arada 2 kere oldu daha olmadıda nasip olmazsa üzülmem yani rabbim neyi layık gördüyse bana onu yaşıyorum ben rabbime kıldan ince boynum
canlarım ben kaçıyorum kuran okumam lazım dualarımdasınız hoşçakalın

benide unutma hepicigimize oku allahım kabul etsin bebem seninde tez zaamnda gönlünün muradını verirde kucagımız hiç birimizin boş kalmaz işşallah

ne gitmesi kız burdayım
ama gideceim kpciş geldi 3 gündür yoktu onunlA İLĞİLENEYİM

selam kızlar nasılsınız

abla ben hasta oldum duamıda okuyamadımkusuruma bakma olurmu bugün okurum dedim ama sabah kalktıgımda adet olmuştum özür dilerim canım okuyamdıgım için

turkuazım beni sormuşsun canım bende iyiyim yarın dr gidicem adetin 2. günü gel dedi bakalım ne diycek bana sen nasılsın

kısslar cnm sıkıyor yawww eşim yine geceye geçtiii ne güsel bitmişti gececilik

ooofff offffffffffffffff her yönden etkileniyorum gececio lunca

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

önemli değil
ablamın bu aralar kız verme telaşı var oda istanbulda bir ara görüşüp hangi dualar okunuyo nasıl yapılıyo öğreni, bende inşallah seni bilgilendiririm

saol canım ALLAH razı olsun ben bu konuda çok sıkıntıdayım çünki bi çok kişi bana böyle bişey yapmamı söyledi ama ben yaptıramadım yardımcı olursanız çok sevinirim ablanla sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…