Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53,elaezel,sevtun2+,elixsir+,candann,birsen29+,DerinSu+,sumelaa,derdanur+,kardelen5233+,

naber kuzular maşallah acayip kalabalığız gerçi ben kalamıycam bi cee diyim dedim :119::119:

# candann
# ebrar_53+
# elaezel
# elixsir+
# birsen29+
# KK Pro ÜyeDerinSu
# sumelaa
# derdanur+
# kardelen5233+
ben geldim yeniden benim yavru komşuya gitti fırsat bu fırsat didimde
derdanur kız mercimegim nasıl bebem
yazdım görmedin herhal kardeşinin işi hayırlı ugurlu olsun bebem allahım utandırmasın işaşllah

hep zaten ce deyip gidiyosunuz he aşk olsun
kız benim yavru yokken konuşuk edelim şurda gene ne işin var bebem ya kız senin işlerin ne zaman biticek yaw

peloşum bende diyorum nerde bu hatun bugünyazıcaktım hatta sonra aklımdan çıkmış
demek 5 saat uğraştılar ay inşallah yanmamıştır saçların .güle güle kullan diycemde pek sevmemişsin içine sinmeyincede kötü yaa .evet çatın yapılıyomuş sevindim artık rahatlarsın kuzum .
saol derdam ağzına yüreğine sağlık buartada çok özledim seni yaa
saol canım ağzına sağlık inşallah tedavileriniz hayırlı sonuçlanır
canım herşey RABBİMDEN ol diycek ve olucak biz vesilelere sarılıyoruz işte ama yine takdir RABBİMİN
aklına kötü şeyler getirme ayrıca bu topicde tuğçe arkadaşımızında prıblemi yoktu ama düşükleri vardı buyüzden şuanda iğne kullanıyor hamile çok şükür .bence sendede deniyebilirler bunu
ebrarim dualarimi okuyacagim simdi,sen bitti yazabilirsin,gerci az sonrada söylerim...sayfam acik kalsin kizlarrr
canım saol ağzına sağlık buarada kayraya yazdııkların çok güzeldi kutluyorum senitatlım
# elixsir+
# garip
# sumelaa
# e_s_r_a
canlarım iyi akşamlar bebem ben geldim
ebrarcım canım annecigime güzel dileklerini iletirim bende öpüyorum anacıgının ellerinden hemide kocaman
teşekkürler sevtunum
önemli değil kuzum sevtunum fazla okumuş onlardan düşeriz seninkileri

ay kıyamam ya kocişide yokmuş sıkılırmış
ALLAH kolaylık versin canım

hep zaten ce deyip gidiyosunuz he aşk olsun
kız benim yavru yokken konuşuk edelim şurda gene ne işin var bebem ya kız senin işlerin ne zaman biticek yaw
asıl ce diyip kaçan sensin bacım napalım iş güç anca oluyo ama gece istediğinizkadar konuşuk ederiz
ben gece kuşuyum gündüz vakit yetmiyoki
,sevtun2,ebrar_53+,candann,elixsir+,birsen29,DerinSu+,sumelaa, selam kızlar nasılsınız

selam datlum hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın

,sevtun2,ebrar_53+,candann,elixsir+,birsen29,DerinSu+,sumelaa, selam kızlar nasılsınız
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsan bakem

önemli degil bebem 50 tane okudum eklersin açık kalırsada okurum bebem bu arada mercimegim telefon açtı yoldaymış geliyomuş
benim yavruda eve geldi yakalandık anlıcagınız kızdırmadan çıkıyorum ben kızdı başına oturdum diye
ben çıktım allahıma emanet olun bebeler

naber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee
sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee

orda ben yokum ama,sanada selam pelincim.

önemli degil eboşum biz birbirimizin aklındayız zaten canım... evet ya ama kuofordeki kadın sacının maşallahı var o kadar acıcı sürdüm hala sapasaglam dedi o bile şaşırdı yanipek icime sinmedi ama kociş begendigi icin biraz daha kullanıp degiştircem rengini... cok sagol bitanem artık rahat etcem allahıma şükür

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
sevtun............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20bitti
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
sevtun.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

hepiniz h.g kısslar evet ebrarım cnm sıkılıyooooooooooo

asıl ce diyip kaçan sensin bacım napalım iş güç anca oluyo ama gece istediğinizkadar konuşuk ederiz

bende iyiyim canım calışmalara başladık heycan var icimde tekrar başa döndüm anlıycan ebrarım...
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın sevtunum...
naber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee

sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee

orda ben yokum ama,sanada selam pelincim.

canım ben seni unuturmuyum altta yazan isimleri alıntı yaptım sen yoktun kusura bakma kardelenim nasılsın...

canım kardeşim sabahçı pc onun odasında şimdi yollalar eşimle kardeşim sofrayı kuruyumda yavruyu kızdırmıyım kızdı zaten genemi başındasın diye kız ben bu yavruyu ne yapcem başım dertte yaw evime gidebilsem ne mutlu olcem boya lar parkeler beyenildi alındı bir fayans işi kaldı onuda lasak ev bitcek eşimin işleri yüzünden ev bitmiyo tıkılı kaldım yaw buralarda mercimek işide yattı zaten bu ay eşimin dişi coştu gene 2 kere yaramazlık yaptık ilaç içiyodu peşine hasta oldu birde arkadaşım keşke antibiyotik içtiginde olmasaydı bebekler sakat oluyomuş dedi çok korkuyorum yaw ya dedigi çıkarsa ne yaparım ben sonra allahım öyle birşey olursa yaradan bu ay bebek nasip etmesin öylesinin canınada kastedemem ya

cnm ya endişe etme lütfen...doktorundan memnunsan okuyup okuyup kendini sıkma...
evet anım aynen bir de geçen gittiğimizde göremedik ya cinsiyetini babamız çatlıcak meraktan bakalım kontrol öncesi çikolata yiyip gidicem o zaman hareketli olur gösterirmiş.....
haırlısı cnm..ay babişler bizden meraklılar heee
cnm hoşgelmişsin aramıza..üzülme Allah büyük...inşallah çok bekletmeden nasip eder...
Allah saglıcakla kucagına almanı nasip etsin cnm..hoşgelmişsin...
merhaba ben foruma bugun yeni katıldım...Herkese MERHABA!
1,5 yıldır evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz...Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah :)
bugün ne çok yeni arkadasımız katılmış..hoşgeldin cnm...inşallah en yakın zamanda kalırsın...

hoşbulduk elixsircim nasılsın canım bu arada bende makarnayı yaktım kızlar ya kapattım diye altını acmışım dalgınlıkla kokusunu duyunca koştum mutfaga ama iş işten gecmişti

anaa ben gelip yazasıya birsürü olmuşunuz kıslarr.biraz daha geçmişe dömek gerekecek direk yazdım alıntıları çünkü

# birsen29+
# pelin67
# elixsir+
# ebrar_53+
# candan38
# kardelen5233+
canlarım size doyum olmuyo eşim geldi ben onu bir doyuruyum size doyum olmuyo kusura bakmayın ne olur çıkmak zorundayım ben allaha emanet olun beni ösleyin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…