iyi akşamlar kızlar nasılsınız
saol canım ALLAH razı olsun ben bu konuda çok sıkıntıdayım çünki bi çok kişi bana böyle bişey yapmamı söyledi ama ben yaptıramadım yardımcı olursanız çok sevinirim ablanla sen[/QU
daha öncede ifade ettim bunu yaşayan ablamın arkadaşıydı halkalı civarı. ona yapıldı maşallah belkide oğlu on yaşında olmuştur. işine yarar birşey öğrenirsem mutlaka yazarım.
çok teskürler
canlarım ben kaçıyorum kuran okumam lazım dualarımdasınız hoşçakalın
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53,elaezel,sevtun2+,elixsir+,candann,birsen29+,DerinSu+,sumelaa,derdanur+,kardelen5233+,
naber kuzular maşallah acayip kalabalığız gerçi ben kalamıycam bi cee diyim dedim:119::119:
peloşum bende diyorum nerde bu hatun bugünyazıcaktım hatta sonra aklımdan çıkmışcanım dün gittim kuofore boyatmaya 5 saat ugraştı kadın sacımla yinede zor acıldı hatta yarısı acıldı yarısı acılmadı ne zormuş siyah sacı sarıya cevirmek su andaki rengim karamel gibi ama karışık ben bile cözemedim rengini tutişimkociş begendi ama benim icime sinmedi pek degiştirebilirim ama sıyah sac sarıya dönmüyomuş bunu gördüm bidaha sıyah yapmam sacımı sende ilk önce kızıl gibi bi renk yap ondan sonra yavaş yavaş sarıya döndürürsün
canım yine karamsar gördüm seni üzülme lütfen allah kaldıramacagı yükü kulana vermezmiş hem sevdigi kullarına verirmişki görmek istermiş kulum isyanmı ediyo yoksa sabırmı ediyo...deryacım bizde sabredip dua edecez canım rabbim ol diyecek olacak inş...yaşadıkların kolay degil ben daha oluşmamış bebegimi düşürdügümde cok agladım üzüldüm ama sonradan şükrettim sende şükret canım rabbim inş bizllerede annelik duygusunu taddıracak hayırlısıyla cok öpüyorum seni allaha emanet ol
canım inş bu ay bebişin gelir dualarım seninle...duaların icinde allah razı olsun öpüyorum seni kardelencim
ebrarım nasılsın canım dün giremedim sacımı boyattım ama pek icime sinmedi degiştirmeyi düşünüyorum bu arada catımızada başlandı allaha şükür rahat etcem inş cok öpüyorum seni canım kendine iyi bak
saol derdam ağzına yüreğine sağlık buartada çok özledim seni yaanasılsınız canlar akşamı şerifiniz hayırlı olsun
bende yemek yapıcam işlerim var azcık bi bakıyım dedim
EBRRAIM BEN DUAMI AKŞAM OKUYCAM SEN BİTTİ YAZ OLURMU CANIM BELKİ AKŞAM GİREMEME YARINDA MİSAFİRİM VAR BEN MUTLAKA OKUYCAM ŞİMDİDEN AMİN DİYORUM MEVLAM HERKEZİN MURADINI VERSİN TEZ VAKİTTE İNŞ
ÖPTÜM HEPİNİZİ MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
saol canım ağzına sağlık inşallah tedavileriniz hayırlı sonuçlanırMİRANDA (özlem ) için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20
SUNGER............15bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10
DERDA.............10
PELİN.............10
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti[/COLOR][/B]
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20Bitti
DERYA..............20
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
NANELİŞKR..........10
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10
DERDA..............10
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
Duamı okudum ekledim Allahım kabul etsin inşallah AMİNNN
canım herşey RABBİMDEN ol diycek ve olucak biz vesilelere sarılıyoruz işte ama yine takdir RABBİMİNEbrarcım saol cevapladığın için canım,ben senin söylediğini hiç duyamıştım bana anne ve babada bi problem varsa tekrar düşük olma ihtimali çok yüksek demişlerdi ama hiç bir problem yoksa sorun bebekte yani bebeğin kromozomlarıyla ilgili bir anormallikten demişlerdi buda her hamilelikte denk gelmez tabi denk gelme olasılığıda varmış işte bizde şimdilik bi problem yok gibi ama kısmet işte 3 kez denk geldi yani olabiliyo artık şaşırmıyorum RABBİM neyi neyi kısmet ettiyse alnımıza ne yazdıysa o,artık dr anlatır heralde ne oldugunu ben şunu merak etmiştim yani igne yada ilaç tedavisi ypabilirmi aceba bana bebeğin durması için bazılarında pıhtılaşma olmasa bile gebelikte olabiliyomuş belki bendede öle bişey vardır onun için iğne falan verse faydası olur belki amannnn işte insan ne düşüneceğini bilmiyo kafama göre kendimde hastalık buluyorum
canım saol ağzına sağlık buarada kayraya yazdııkların çok güzeldi kutluyorum senitatlımebrarim dualarimi okuyacagim simdi,sen bitti yazabilirsin,gerci az sonrada söylerim...sayfam acik kalsin kizlarrr
teşekkürler sevtunum# elixsir+
# garip
# sumelaa
# e_s_r_a
canlarım iyi akşamlar bebem ben geldim
ebrarcım canım annecigime güzel dileklerini iletirim bende öpüyorum anacıgının ellerinden hemide kocaman
önemli değil kuzum sevtunum fazla okumuş onlardan düşeriz seninkileriselam kızlar nasılsınız
abla ben hasta oldum duamıda okuyamadımkusuruma bakma olurmu bugün okurum dedim ama sabah kalktıgımda adet olmuştum özür dilerim canım okuyamdıgım için
turkuazım beni sormuşsun canım bende iyiyim yarın dr gidicem adetin 2. günü gel dedi bakalım ne diycek bana sen nasılsın
kısslar cnm sıkıyor yawww eşim yine geceye geçtiii ne güsel bitmişti gececilik
ooofff offffffffffffffffher yönden etkileniyorum gececio lunca
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
asıl ce diyip kaçan sensin bacım napalım iş güç anca oluyo ama gece istediğinizkadar konuşuk ederizhep zaten ce deyip gidiyosunuz he aşk olsun
kız benim yavru yokken konuşuk edelim şurda gene ne işin var bebem ya kız senin işlerin ne zaman biticek yaw
,sevtun2,ebrar_53+,candann,elixsir+,birsen29,DerinSu+,sumelaa, selam kızlar nasılsınız
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsan bakem,sevtun2,ebrar_53+,candann,elixsir+,birsen29,DerinSu+,sumelaa, selam kızlar nasılsınız
peloşum bende diyorum nerde bu hatun bugünyazıcaktım hatta sonra aklımdan çıkmış
demek 5 saat uğraştılar ay inşallah yanmamıştır saçların .güle güle kullan diycemde pek sevmemişsin içine sinmeyincede kötü yaa .evet çatın yapılıyomuş sevindim artık rahatlarsın kuzum .
saol derdam ağzına yüreğine sağlık buartada çok özledim seni yaa
saol canım ağzına sağlık inşallah tedavileriniz hayırlı sonuçlanır
canım herşey RABBİMDEN ol diycek ve olucak biz vesilelere sarılıyoruz işte ama yine takdir RABBİMİN
aklına kötü şeyler getirme ayrıca bu topicde tuğçe arkadaşımızında prıblemi yoktu ama düşükleri vardı buyüzden şuanda iğne kullanıyor hamile çok şükür .bence sendede deniyebilirler bunu
canım saol ağzına sağlık buarada kayraya yazdııkların çok güzeldi kutluyorum senitatlım
teşekkürler sevtunum
önemli değil kuzum sevtunum fazla okumuş onlardan düşeriz seninkileri
ay kıyamam ya kocişide yokmuş sıkılırmış
ALLAH kolaylık versin canım
naber kanka?Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
ebrar_53,elaezel,sevtun2+,elixsir+,candann,birsen29+,DerinSu+,sumelaa,derdanur+,kardelen5233+,
naber kuzular maşallah acayip kalabalığız gerçi ben kalamıycam bi cee diyim dedim:119::119:
sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee# candann
# ebrar_53+
# elaezel
# elixsir+
# birsen29+
# KK Pro ÜyeDerinSu
# sumelaa
# derdanur+
# kardelen5233+
ben geldim yeniden benim yavru komşuya gitti fırsat bu fırsat didimde
derdanur kız mercimegim nasıl bebem
yazdım görmedin herhal kardeşinin işi hayırlı ugurlu olsun bebem allahım utandırmasın işaşllah
,sevtun2,ebrar_53+,candann,elixsir+,birsen29,DerinSu+,sumelaa, selam kızlar nasılsınız
peloşum bende diyorum nerde bu hatun bugünyazıcaktım hatta sonra aklımdan çıkmış
demek 5 saat uğraştılar ay inşallah yanmamıştır saçların .güle güle kullan diycemde pek sevmemişsin içine sinmeyincede kötü yaa .evet çatın yapılıyomuş sevindim artık rahatlarsın kuzum .
canım herşey RABBİMDEN ol diycek ve olucak biz vesilelere sarılıyoruz işte ama yine takdir RABBİMİN
aklına kötü şeyler getirme ayrıca bu topicde tuğçe arkadaşımızında prıblemi yoktu ama düşükleri vardı buyüzden şuanda iğne kullanıyor hamile çok şükür .bence sendede deniyebilirler bunu
canım saol ağzına sağlık buarada kayraya yazdııkların çok güzeldi kutluyorum senitatlım
teşekkürler sevtunum
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
# candann
# ebrar_53+
# elaezel
# elixsir+
# birsen29+
# KK Pro ÜyeDerinSu
# sumelaa
# derdanur+
# kardelen5233+
ben geldim yeniden benim yavru komşuya gitti fırsat bu fırsat didimde
derdanur kız mercimegim nasıl bebem
yazdım görmedin herhal kardeşinin işi hayırlı ugurlu olsun bebem allahım utandırmasın işaşllah
teşekkürler sevtunum
bende iyiyim canım calışmalara başladık heycan var icimde tekrar başa döndüm anlıycan ebrarım...asıl ce diyip kaçan sensin bacım napalım iş güç anca oluyo ama gece istediğinizkadar konuşuk ederiz
ben gece kuşuyum gündüz vakit yetmiyoki
selam datlum hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın sevtunum...hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsan bakem
önemli degil bebem 50 tane okudum eklersin açık kalırsada okurum bebem bu arada mercimegim telefon açtı yoldaymış geliyomuş
benim yavruda eve geldi yakalandık anlıcagınız kızdırmadan çıkıyorum ben kızdı başına oturdum diye
ben çıktım allahıma emanet olun bebeler
naber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee
sevtuncum selam kısss,demek bugün kaçamaklar günün heeee
orda ben yokum ama,sanada selam pelincim.
asıl ce diyip kaçan sensin bacım napalım iş güç anca oluyo ama gece istediğinizkadar konuşuk ederiz
ben gece kuşuyum gündüz vakit yetmiyoki
selam datlum hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
cnm ya endişe etme lütfen...doktorundan memnunsan okuyup okuyup kendini sıkma...nası yani sen kaç yaşındasın 16 mı
iyi olmaya çalışıyorum ebrarım ya ama şu pıhtılaşma topiğinde yeni bişeyler öğreniyom bebeğe kan fazla gidiyomu diye merak ettim hem coraspirin hem iğne kullanıyorum onunda testi varmış dr gidince bi soruyum heran acaba bişey olurmu diye endişeli yaşıyoruz biliyosun ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Allahım
haırlısı cnm..ay babişler bizden meraklılar heeeevet anım aynen bir de geçen gittiğimizde göremedik ya cinsiyetini babamız çatlıcak meraktan bakalım kontrol öncesi çikolata yiyip gidicem o zaman hareketli olur gösterirmiş.....
cnm hoşgelmişsin aramıza..üzülme Allah büyük...inşallah çok bekletmeden nasip eder...slm kızlar öyle çok istiyorumki anne olmayı az önce hasta oldum bu ay okadar çok umutlanmıştımki anlatamam rüyalarıma kadar girmişti şuan hayal kırıklıgı içindeyim allahım herkese bir gün nasip eder inşallah ....
Allah saglıcakla kucagına almanı nasip etsin cnm..hoşgelmişsin...selam arkadaşlar topiğinizi takip ediyordum uzun zamandır benide aranıza kabul edermisiniz ben uzun bir aradn sonra hamile kalanlardanım şu an 13 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin inşallah topiğinize benide eklermisiniz bu arada sağlık personeliyim veeee ebeyim takıldığınız bişey olursa sorularınıza açığım sevgiler
bugün ne çok yeni arkadasımız katılmış..hoşgeldin cnm...inşallah en yakın zamanda kalırsın...merhaba ben foruma bugun yeni katıldım...Herkese MERHABA!
1,5 yıldır evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz...Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah :)
canımm boynun agrıyomussssss gecmıs olsun canım benım doktorun ne dedıyse onu dınle ve takma artık kafaya bısey belkı de progetansız adet olcan bellı mı olurrrrrr
canımm allah ıstedıkten sonra doktorlar ne dese bos hıc takma kafana doktorun dedıklerını yap duanı da eksık etme bır kere geldı bebegın sana bır kere daha gellır ınsallah
canım pko ahkkındakı yazını okudum ve bunu zaten bana doktorum solemıstı hatta ben dedım kı kıstlerım hala duruyomu dedıkı onlar kıst degıl gecmısten gelen ve gelısememıs yumurtaların
ve benım kafamı karıstıran su sayılı yumurta meselesı bılıyosun kı herkes bır ıkı yumurta harcarken her ay bızım 10 20 tane oluyo oda bosa gdıyo hepsı erkenden bıtıp erken menapoz yasarsam dıye cok korkuyorum ben
sagol canım evet boynum kötü alıştım artık fıtık var zaten gçemişten kalma..ama soguk havalarda böyle oluyom hep..bide en önemlisi ters hareket yapmıcam
yumurta meselesine kafayı takma cnm..ilk okuyunca bende aynını düşündüm hatta..bizim yumurtalar fazla mı gidiyo o zaman diye..alakası yokmuş..o yazıyıda bulup kopyalarım sana canım..menapoz olayında pko olan ve olmayan kadınların bi farkı olmuyomuş..aynı dönemlerde giriyolarmış..bende bi ara erken menapozdan çok korkuyodum.
hee bide bişey dicem..bak yukarıda kendi yazın var.."ALLAH İSTEDİKTEN SONRA DOKTORLAR NE DESE BOŞ"...bak başkalarına yazarken nasılda dogru şeyler yazıyoruz.ama kendimize gelince niye böyle karamsarız canım?o yüzden şimdi pkoyum,çift rahimliyim vs..hiçbirini takmıyosun..Allah isterse herşey olurr...yeterki olacagına inan..
evet cnm bende aynen şaşırdım valla..bu arada zayıflamışsın cnm hadi bakalım devam:):
kız delüş bilgilendirdigin için sag ol şaştımda kaldım he okuyunca
kız o yumurtalardan biride bize isabet eder işşallah saglıklı bir şekilde bebem
:
evet kist yok dedi cnm inş da yoktur hala agrılarım varderinimm tatlım kist falan çıkmamış çok şükür cnm çok sevindimm,kaygana meselesine gelince valla sanırım aynen öyle,ama eşimede dedim valla bi daha derse açıcam ağzımı geçen günde akşm yemek yapmadım bana 7buöukta geliyorsun 10a kadar yemek yapamadın mı diyor kaynanatör işte
Eboşumm sende biliyorsun eltimin mevzularından oysaki ne kadar üzülüyordum demekki kız haklıı bunların hakkından eltim gelir valla,ohh iyide yaptı bundan sonra bende lafımı esirgemicem eşime de dedim valla...
anamm takma şu kayganayı beaa söyle çok canını sıkarsa ki sıkıyo zaten kaynanatör nolcak..ona sorcaktın yemek yapıp yapmıcagını sankim
sonuna kadar katılıyorum canım sana...DERYAM olmadı şimdi bize yakışmaz kuzum inançlı olmalıyız RABBİM dermansız dert vermesin gerisi boş inanki dün güle de dedim hayatta herşey bebek değil kderimiz buymuş insanlar ne ağır imtihanlara tabi tutuluyo ben kayınvaldemle 20 gün hastanede kaldım gencecik bir çocuk vardı lösemi hastası ana baba mahvoldu doktorlar açıkca söylüyolar yüzlerine ümit yok .birkaç gün sonra vefat etti .o ananın çığlıkları hep kulaklarımda kuzum .ALLAHIM ne verirse hayırlısını versn .bitane amca vardı 3 tane evladı varmış ama ilgilenmiyolar hepsi mertebe sahibi ama babalarına bakıcı bakıyo .ogece kimse yoktu bakıcı bile amca ağırlaştı yakınlarını arıyolar kimse gelmedi adam öldü sabah almaya geldiler sadece .yani ALLAHIM evladında hayırlısını versin .inan bana ben hastanede çok şeyler yaşadım ve gördüm dedimki hayatın kendisi buraymış benim derdim neymişki .yanlış anlama demek istediğim beterin beteri var inşallah geçicek bu sıkıntılar
deryacım artı olarak bişey yazmıcam ebrarım çok güzel demiş..lütfen kendini yıpratma..bak ne hayatlar var
ne dicegimi bilemiyorum..bu yazıyı ve hadisleri gözlerim yaşlanarak okudum..çok sagol canım..sen sIkIlmisin belli,haddim olmayarak bir tavsiyelerde bulunmak istiyorum,canim psikolojik rahatsizliklarin hepsi maneviyat eksikliginden kaynaklaniyor..belli ki seytan seninle ugrasmis..seytanin en buyuk silahlarindan biriside,insana elinde olmayan,kendisine verilmeyen nimetleri dusundurup,verilenlerle kendisini kiyaslamasi,hasaaa rabbisinin kendisine adaletsizlik yaptigini dusundurup,rabbisinden sogutmasidir canim..
oysa ki verilen nimelerde hep kendimizden yukariya degilde asagiya bakmaliyiz.ancak o zaman mutlu ve teslimiyet sahibi oluruz canim..
hem allah adl'dir adeler sahibidir..kuluna abes is yapmaz..ona zulm etmek istemez,bilakis onu temizlemek ister
ben mesela söyle dusunuyorum..hamdolsun rahatim yerinde,esimle mutluyum,sagligim yerinde,buna da sukur,ki bunlara sahip olabilmek icin nelerrini verecek kisiler var,dimi.
biz suan bir imtiandayiz,eger sabredersek kazaniriz..sabir otu acidir,ama meyvasi cok tatlidir canim..
herkesin hayatinda zorluklar,imtianlar var..hem rabbim cc,bir ayetinde:BIZ SIZI BIRAZ ACLIKLA;BIRAZ MALLARDAN EKSIKTMEKLE;BIRAZDA EVLATLARLA IMTIAN EDECEGIZ;ÖYLEYSE EYY RASULUM SEN SABREDENLERI MUJDELE diyor..gel biz de o mujdelenen kullarda olalim kayracim..
bir efendimiz (sav) cok sevdigim bir hadisi,
ALLAH'Ü TEALA BUTUN INANAN KULLARININ DUALARINI KABUL EDER;YANLIZ KUL BEN DUA EDIYORUM;AMA BENIM DUAM KABUL OLMUYOR DEMEDIKCE....
kayracim,dua ediyorum ama duam kabul olmuyor demedigimiz surece duamiz kabull..cunku biz öyle bir rabb'den istiyoruz ki o'nun herseye gucu yeter..
herzaman umitli olmak ve umidimizi yitirmemeliyiz..umitsizlik seytana has bir duygu canim..
eger yazilarim ile seni uzdu isem özur dilerim..ama seni uzgun görusunce teselli etmek di amacim...
selam kızlar nasılsınız
abla ben hasta oldum duamıda okuyamadımkusuruma bakma olurmu bugün okurum dedim ama sabah kalktıgımda adet olmuştum özür dilerim canım okuyamdıgım için
turkuazım beni sormuşsun canım bende iyiyim yarın dr gidicem adetin 2. günü gel dedi bakalım ne diycek bana sen nasılsın
aleynam hastalanmışın cnm ...hayırlısı Allahtan..
kızlar işten geldimden beri 9 u 20 geçene kadar anca geçmişi okudum..eşim geldi sonra yemegi kurdum ydik ve laıntıları yazıyım dedim...beni burada görüp yazmadıgımı sanmayın emi öptüm kaçıyom şimdi..dizim var unutulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?