Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derdam kolay gelsın cnm sana
ya esımın agrısı var senın esının agrısı nezaman gecmıstı

ben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.
çok üzüldüm cnm ınsallah en kısa zamanda yenıden kalırsın hamile ve 9 ay saglıcakla dvm eder

ben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.

geçmiş olsun canım ben o acıyı 3 kez yaşadım ALLAHIM hiç birimize birdaha yaşatmasın,adeti kürtajdan sonra 40 gün içinde olursun yani hemen olmazsan korkma bilgin olsun diye yazdım canım

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

ugurboncugum elaezel pelin67
kızlar sızde konusmuyorsunuz ben kacım ozaman ebusum derınım ve dıger gece kusları askolsun beklettınız gelmedınızneyse saka bıyana allaha emanet olun ıyıgeceler

ben geldim ya 1 saattir pcyle uğraşıyorum açıyorum donuyo kilitleniyo reset ata ata bihal oldum
laptopda malum kocişde ay neyse şimdilik sorun yok gibi
boncuğum gitmedin inşallah ya üzüldüm cano ama anlattığım gibi işte

iyiyim canımcım sen nasılsın
bugün adet oldum bende
pek fazla giremıyorum artık nete

hayirlisi olsun canim benim...
bende adeti bekliyorum henüz gelen giden yok bakalim hayirlisi
cifti cizgiyi silikte olsa gördüm diyebilirim
ama sanki heran adet olucakmisim gibi agrilarim var

hoşgeldin canım nasılsın?
buarada listeyi görmüşsündür dua yazdım sana söyleyim dedim canım

hayirlisi olsun canim benim...
bende adeti bekliyorum henüz gelen giden yok bakalim hayirlisi
cifti cizgiyi silikte olsa gördüm diyebilirim
ama sanki heran adet olucakmisim gibi agrilarim var

canım hoşgeldin
silik çizgi çıkmış inşallah hamilesindir adetin nezamanki?

canım hoşgeldin
silik çizgi çıkmış inşallah hamilesindir adetin nezamanki?

hosbuldukk
adetim dündü ama adet siklusum 27-29 gün oldugu icin bugünde korkuyla bekledim adetimi ama gelmedii bakalim hayirlisi...

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin beklemek cok zor

hoşgeldin ebrarcım nasılsın
uğurboncuğum kusura bakma yazını yeni gördüm
kayram aynı senin durumundaydım arkadaşım bi zamanlar,hatta daha beterdim inan bana,değişen bişeymi olduda düzeldin diyosan hiç bişey olmadı sadece hergün yasini şerif okudum niyetim sana akıl vermek falan deil canım yardım etmek kendimce,çünkü anlattıklarına hiç yabancı deilim hergece içim sıkılır hayattan zevk falan alamazdım eşimle tartışırdım adamın herseyine kızardım psikoloji diye bişey kalmamıştı bende ama şimdi okadar çok inanıyorumki tez zamanda RABBİMİN bebeğimi verceğine umutla bekliyorum ha olmazsada bir gün olacak işallah o günde çok yakındır işallah ALLAHIM sana da elini uzatacak yavrunu kucağına verecek o günleri unutturacak işallah sana,üzülme ne olur arkadaşım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…