canom yat sen ya dinlen bende kaçıcam birazdan bende çok öptüm seni bitanem
buarada GÜLÜ merak ettim dün iyi değildi uğramadıda hiç inşallah daha iyi olmuştur .
selam kizlar nasilsiniz hepinizi cok özledim aklim hep sizde ama firsat olupta yazamiyorum oglum bu aralar bayagi huysuzlasti ev islerini bile zor hallediyorum müjdeli haberler varmi olunca banada bildirin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin allaha emanet olun
arkadaşlar merhaba,
istanbul kartal'da oturuyorum. kadın doğum doktoru arıyorum. kime sorduysam kadınlar kulübünde sana yardımcı olurlar cevabını aldım. benim bazı problemlerim var ve doktora gitmem gerekiyor. anadolu yakasında önerebileceğiniz bir doktor var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
bencede biraz daha bekle canım boyan cıktıktan sonra boyat daha kolay oluyomuş oyle benim boyam tam cıkmamıştı oyuzden olmadı sarı...cok sagol tutişim evet ya kışında rakat etcem yazında inş
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...sen sIkIlmisin belli,haddim olmayarak bir tavsiyelerde bulunmak istiyorum,canim psikolojik rahatsizliklarin hepsi maneviyat eksikliginden kaynaklaniyor..belli ki seytan seninle ugrasmis..seytanin en buyuk silahlarindan biriside,insana elinde olmayan,kendisine verilmeyen nimetleri dusundurup,verilenlerle kendisini kiyaslamasi,hasaaa rabbisinin kendisine adaletsizlik yaptigini dusundurup,rabbisinden sogutmasidir canim..
oysa ki verilen nimelerde hep kendimizden yukariya degilde asagiya bakmaliyiz.ancak o zaman mutlu ve teslimiyet sahibi oluruz canim..
hem allah adl'dir adeler sahibidir..kuluna abes is yapmaz..ona zulm etmek istemez,bilakis onu temizlemek ister
ben mesela söyle dusunuyorum..hamdolsun rahatim yerinde,esimle mutluyum,sagligim yerinde,buna da sukur,ki bunlara sahip olabilmek icin nelerrini verecek kisiler var,dimi.
biz suan bir imtiandayiz,eger sabredersek kazaniriz..sabir otu acidir,ama meyvasi cok tatlidir canim..
herkesin hayatinda zorluklar,imtianlar var..hem rabbim cc,bir ayetinde:BIZ SIZI BIRAZ ACLIKLA;BIRAZ MALLARDAN EKSIKTMEKLE;BIRAZDA EVLATLARLA IMTIAN EDECEGIZ;ÖYLEYSE EYY RASULUM SEN SABREDENLERI MUJDELE diyor..gel biz de o mujdelenen kullarda olalim kayracim..
bir efendimiz (sav) cok sevdigim bir hadisi,
ALLAH'Ü TEALA BUTUN INANAN KULLARININ DUALARINI KABUL EDER;YANLIZ KUL BEN DUA EDIYORUM;AMA BENIM DUAM KABUL OLMUYOR DEMEDIKCE....
kayracim,dua ediyorum ama duam kabul olmuyor demedigimiz surece duamiz kabull..cunku biz öyle bir rabb'den istiyoruz ki o'nun herseye gucu yeter..
herzaman umitli olmak ve umidimizi yitirmemeliyiz..umitsizlik seytana has bir duygu canim..
eger yazilarim ile seni uzdu isem özur dilerim..ama seni uzgun görusunce teselli etmek di amacim...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunselam kızlar nasılsınız bakalım en çok yoruldum sabah kuran kursu öğlen iş akşamda ev işi bittim resmen
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimekleriniamin canım bır yandan sizi taciz ediyorum biryandada ablamla pc konuşuyom oglunla hasret gideriyom bebemcümlemizi güldürsün canım kız bugün rahimimin üstü sızladı sanki birşeyler oluyo gibi misafirmi geldi acaba kız vallahi gelse keşke kira filan vallahi almıcem üstüne ben para vercem böyle sızlama var sanki hamileligimde bebek rahimimdeydi öyle nedendir acaba kız mercimekler buldumu ne dersin adresi geçende rüyamda gelinlik gördüm ay çok güzel olmuştum yaw ne demek acaba bebek olacagına işaretmiş hadi allah işi ahtım var 40 kapıya aşure dagıtıcam kuran mevlüt yapıcam kurbanı var kesicem bir çocugu tepeden tırnaga giydirec yaradanın bana versin işşallah sagsaglim allahımın iznşyle işallah yapıcem
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)turkuazım beni sormuşsun canım bende iyiyim yarın dr gidicem adetin 2. günü gel dedi bakalım ne diycek bana sen nasılsın
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben henaber kanka?
ben tutişle konuştum demin,kız gene helecanlandım beeeee
aynen kuzu kaynanatör işteevet kist yok dedi cnm inş da yoktur hala agrılarım var
anamm takma şu kayganayı beaa söyle çok canını sıkarsa ki sıkıyo zaten kaynanatör nolcak..ona sorcaktın yemek yapıp yapmıcagını sankim
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...hoşbulduk elixsircim nasılsın canım bu arada bende makarnayı yaktım kızlar ya kapattım diye altını acmışım dalgınlıkla kokusunu duyunca koştum mutfaga ama iş işten gecmişti
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işteselam kuzu dimek konuşuk ettiniz ne helecanlanıyon karşındaki başbakanmı bizim tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsunkızlar neyse..ben gidiyomm..sofrayı kaldırayım,mutfagı toplayıp uzanıyım biraz yaa..işten gledikten snra kötü oldum..başım tuttu dişlerim sızlıyo bide..boynum aynıneyse kaçtım canlar
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...# kardelen49
# sumelaa
# elixsir naber kızlar bi ara geldim hem geçmişi okudum hemde azcık işlerim vardı topik kalabalıkmış herkes kaçmış bende kendimi iyi hissetmiyom bugün yorgunum ama sebebini bilmiyorum belki yorgunluktandır
derdam kolay gelsın cnm sana
ya esımın agrısı var senın esının agrısı nezaman gecmıstı
tamam bitanem.gidiyom dedim ama m nsde kaldım valla çok geç oldu hadi Allah rahatlık versin gulüm...
Günaydın canımm...günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese...
evet canım yavaş yavaş alışıyorum bu renkten sonra sarıya cevircem o yuzden degiştirmiyorum...sen nasıls oldun tatlım daha iyisin inşya ınsallah unutmam okuduklarımı
GARIPCIM cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın bıraz da olsa rahtlattı ıcımı ebrar ablamla tam da aglamamın ustune konusmustuk o yusden harab ettı kendnı ama malesef ben cok anlayamadım alıcılarım kapanmıstı sankı saol yazdıkların ıcın ama bana yınede bı drun el atması lazım dıyorum yıne de
DERINCIM usutmeden dolayı dıslerın etlerıyle bırlıkte agrıyor olabılır sınuzıtıne dıkkat et bu aralar
gecmıs olsun canım senden duya duya bende ısleyım su dızıyı dedım o kucuk cadıya bayıldım yaaaa gecen bolum sımdıde ıslıcem
ABLACIM sabah senı uzmus olabılırım belkı kusura bakma keske yasamasam modundayım su anda ondan yanıııı bu aarada okudum duaları
PELINIM esın begendıyse gerısı bos canım bu arada sıyahtan acık renge dondu ya sacların ondan garıp gelmıstır alısınca gozun hosuna gıder
SEVTUNCUM yaaa heyecanlandırdın sımdı kız benı ınsallah mercımeklerdrı
BIRSENCIM yorma kendını lutfen olurmu bebısıne dıkkat et
KARDELEN 49 UM oglen konstuk ama nasılsın canımm
KARDELOSUM demek tutısle konustun nıye heyecanlandın kız
canım ben yazını görmedim kusura bakma hemen cıktıgım icin nasılsın bu arada boncugum...ugurboncugum elaezel pelin67
kızlar sızde konusmuyorsunuz ben kacım ozaman ebusum derınım ve dıger gece kusları askolsun beklettınız gelmedınızneyse saka bıyana allaha emanet olun ıyıgeceler
maşallah ogluşuna bizim yerimizede öp kokla canım şu anda bi degişiklik yok bizlerde olunca haber veririz opuyorum seni ve ogluşunuselam kizlar nasilsiniz hepinizi cok özledim aklim hep sizde ama firsat olupta yazamiyorum oglum bu aralar bayagi huysuzlasti ev islerini bile zor hallediyorum müjdeli haberler varmi olunca banada bildirin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin allaha emanet olun
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...
Günaydın canımm...
Kızlar sabah-ı şeriflerini hayrolsun inşaallah...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
günaydın kızlar nasılsınz temızlıge baslamadan bakım dedım sızlere
tutişim cok gecmıs olsun cnm gercekten verılmıs sadakanız varmıs bende esımı yollarken arkasından dua ederım cok korkarım arabadan hele bu havalrda buzlanma falan var sende dıkkatet kendıne üşütme dınlen hastaymıssın zaten
geçmiş olsun cnm ben 3kez yasadım o acıyıben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.
çok iyi değil maalesef. bugün bhcg baktırdım ve negatifti sonuç.üzüldüm biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?