Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
bende isterim o listeyi sana zahmet banada şutlayıver bebem

canım güzel dileklerin için sagolasın geçmiş olsun buarada hem kaza atlatmışsın hemde hastaymışsın kız canım bizde derlerki başından ekmek le bildigin tuzu sallıyosun bildigin dualarla bir dula veriyosun sadakada verebilirsin bebem allahım yardım etmiş bebem şükür seni kavuşturana diyelim bebikim

kuzum çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAHIM muhafaza etsin görünür görünmez kazalardan
senin niye okadar kanaman oldu kuzum hep böylemiydi yoksa buaymı oldu ?dikkat et kendine ilaçlarınıda aksatma kuru üzüm ye bol bol siyah olanından kanka
buarada bizim tutişsin değilmi
günaydın kızlar...nasılsınız bakalım?uzun bi aradan sonra nihayet girebildim nete...
selam canım nerelerdesin sen bakıyım herşey yolunda inşallah
Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
canım üzülme hayırlısı olsun inşallah gelecek aya gelir minik bebişin
boncuğum maşallah kuzum allahım daha iyi etsin
azcık yardımcı olsun çok yoruldun sen yaa
kayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
bak şunu bilki diğer pcde beceremedim saat 3e kadar kocişin keyfini bekledim sırf sana kart yollamak için .beyimiz laptobu 3de verdide bana .neyse kanka tekrardan doğum günün kutlu olsun ablacım benim 1 ay büyükde olsan bende öbür ay büyüycem nasipse
ebrarım ben atetel kursileri okudum bitti diye yazdım canım...
saol kuzum ağzına sağlık

ohhh şükür kuzum iyi olmana sevindim iyi ol bak herşey çok daha güzel olucak
kocişini mutlu et ALLAHIM onları başımızdan eksik etmesin

MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20bitti
SUNGER............15bitti
sevtun............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10bitti
PELİN.............10bitti
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti

BANU için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20bitti
DERYA..............20bitti
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
sevtun.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10bitti
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti

ARKADAŞLAR lütfen bugün bana bildirin yarın duamız olucak

canım benim iyiyim sabah kurana gittm 1.30 da eve geldim bişeyler yedim sonra 1 saate yakın kuran okudum hepimiz için dua ettim 1 saat sonra tekrar okumaya başlıycam sen neyaptın fıstık

negüzel canım ALLAHIM kabul etsin gönlünün muradını versin canım
ben napıyım aynı evde pinekliyorum bugün pek keyfim yok hava kasvetli yemekteyiz izliyorum

bende sevmem kapalı havaları şöyle güneşli aa terletmiycek hafif rüzgarı havada gezmeye bayılırım izle bakalım

off işte kışda kış gibi değil kar yağsa ben onada bayılırım daha kar yüzü görmedik kış bitiyoyaa
aman şefler yarışıyo belki bişeyler öğrenirim diye bkıyorumda çok değişik şeyler kullanıyolar

Kızlar bilgisi olanlar cevaplasın lütfen!!!!!!!!!!!!!döllenme olduktan sonra kaç gün geçmesi lazım ki bthcg değerin yükselsin.............

sanırım 7 gün sonra cıkar cnm

selam kısslar nbrrrsizin

doğum günü olan arkadaşımında doğum günü kutlu olsunn bunu ona veriyorum

evet cnm benimde omuzumda disk ezilmesi var arada bir başlıyo ağrıı ancak yakıyla dayanıyorum

yine tuttu koluma kadar vuruyoo

turkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
kız maşallah kahvaltılar ohhhh ne güzel inşallah bi kac aya gelir bebekler
dogum gününü bu 3. Kez kutluyorum bi teişekkür görmedim kız

dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tekrardan

Bende isterim bu rejim listesini
hoşgeldin canım nasılsın?
Gittinmi doktora güzel haberler vardır inşallah canım

abla gitmedim kız eşim yarın nöbetci capaya annemler yakın gitmişken annenlerde kalıyım yarın adetin 3. Günü yarın gitcem yani

sen nasılsın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…