bende isterim o listeyi sana zahmet banada şutlayıver bebemkayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...
Günaydın canımm...
Kızlar sabah-ı şeriflerini hayrolsun inşaallah...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
kuzum çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ALLAHIM muhafaza etsin görünür görünmez kazalardan
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
Günaydın canımm...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
selam canım nerelerdesin sen bakıyım herşey yolunda inşallahgünaydın kızlar...nasılsınız bakalım?uzun bi aradan sonra nihayet girebildim nete...
canım üzülme hayırlısı olsun inşallah gelecek aya gelir minik bebişinKızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
boncuğum maşallah kuzum allahım daha iyi etsinSudecıgım hosgeldın cnm
Elixsircigim cok şükür daha ıyı cnm yrn dikişlerı alınıcak hatta bgn okadar ıyıkı sabah kahvaltıyı o hazırlamıs sasırdım
Kızlar ben müsadenızı istim işler benı bekler yıne görüşürüz öptüm kendınıze ıyı bakın
bak şunu bilki diğer pcde beceremedim saat 3e kadar kocişin keyfini bekledim sırf sana kart yollamak için .beyimiz laptobu 3de verdide bana .neyse kanka tekrardan doğum günün kutlu olsun ablacım benim 1 ay büyükde olsankayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
saol kuzum ağzına sağlıkebrarım ben atetel kursileri okudum bitti diye yazdım canım...
canım cok tesekkur ederım sana da evet hepınız az cok bu gunlerı yasamıssınızdır ben bıraz daha dayanıksızım galıba bı de ben kuran okumayı bılmıyorum zaten de mealını okumaya calısıyorum bır cok seyı anlayamasam da ama doktor ısı kesın artık randevumu aldım ocagın son haftası turkıyedeyım artık eskı ben olmak ıstıyorummmmm
ablam benım bılıyorum saolasın uzulme ya bugun bıraz daha ıyıyım esıme mamalar hazırladım temıslık yaptım falan hayat belırtısı var yanı halaaaaa
tutsım balım sana tarıflerın cok az bır kısmını gonderebıldım cunku tek tek yuklemek gerekıyo ben yıne arada gondercem kuzu gecmıs olsun bu arada gercekten verılmız sadakanız varmıs canım kansızlık ıcın de iri kuru uzumler var ya onlardan hergun bır avuc yıyıver cekırdegını de cıgne ve yut kuzu ben ole yapıyorum
canım uzulme yaaaa bence doktorunu degıstırme fıkrın gayet mantıklı sonucunu sana vermesı gerekıyodu bır kere ne garıp yaaaa ama eger dusuk degerse 40larda falansa yanı pztesıyı beklemen normal
ooo masallah masallah canım arada agrısı olabılır sonucta amelıyat kolaymı ama ne gusel bak ayaga kalkmıs kız belkı 3 ay bıle beklemenıze gerek kalmaz kuzu inşalllahhhhh
canım anca ıslerım bıttı tamam mutlu olmam delüşşşşş elınden kactı herhalde kfa nerelerde kımbılırtamam beklıyom lısteyı bu arada kart nasıl yollanır bılmedıgım de nıce senelere dıyorum ama ınsallah bır dahakı sene dogum gununu hatrlayamayacak kadar senı mesgul eden sevımlı ve yaramaz bır bebişle bırlıkte olursun
kardelen bhrım selam canım nasılsın
canım benim iyiyim sabah kurana gittm 1.30 da eve geldim bişeyler yedim sonra 1 saate yakın kuran okudum hepimiz için dua ettim 1 saat sonra tekrar okumaya başlıycam sen neyaptın fıstık
negüzel canım ALLAHIM kabul etsin gönlünün muradını versin canım
ben napıyım aynı evde pinekliyorum bugün pek keyfim yok hava kasvetli yemekteyiz izliyorum
bende sevmem kapalı havaları şöyle güneşli aa terletmiycek hafif rüzgarı havada gezmeye bayılırım izle bakalım
off işte kışda kış gibi değil kar yağsa ben onada bayılırım daha kar yüzü görmedik kış bitiyoyaa
aman şefler yarışıyo belki bişeyler öğrenirim diye bkıyorumda çok değişik şeyler kullanıyolar
amann onlar gelsinde bizden öğrensinler
Kızlar bilgisi olanlar cevaplasın lütfen!!!!!!!!!!!!!döllenme olduktan sonra kaç gün geçmesi lazım ki bthcg değerin yükselsin.............
aynen canım bizim mutfağımız gibi varmı bee bunlar uydurup duruyolar valla
selam canım hoşgeldin nevar ne yoksanırım 7 gün sonra cıkar cnm
selam kısslar nbrrrsizin
doğum günü olan arkadaşımında doğum günü kutlu olsunnbunu ona veriyorum
bencede canım şimdi sevtun olsaydı başlardı döktürmeye dimi
selam canım hoşgeldin nevar ne yok
hee sevtun usta ya dökerdi şimdi ortaya maharetlerini
kocişin evde değilmi kolay gelsin canımas canım ne olsun kocişim kalkıcak yemek fln hazırlıcam bir bakem dedim sizleree
sen nasılsın
ebrarcım ben çıkyorum canım kızlar sizde hoşgeldiniz by by
turkuaz cok gecmiş olsun bacım allahım korumuş bende cok korkuyorum ya allahım hepimizi korusun
Garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
Kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
Aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heablamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
Aynen kuzu kaynanatör iştesalladım gitti herşeyi en iyi o biliyor yaa
Ayy kuzuu dikkat et yaa,allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen allah korusun yaa...
Hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
Cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
Günaydın canımm...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.kurban olduğum rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaallah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
kız maşallah kahvaltılar ohhhh ne güzel inşallah bi kac aya gelir bebeklersudecıgım hosgeldın cnm
Elixsircigim cok şükür daha ıyı cnm yrn dikişlerı alınıcak hatta bgn okadar ıyıkı sabah kahvaltıyı o hazırlamıs sasırdım
Kızlar ben müsadenızı istim işler benı bekler yıne görüşürüz öptüm kendınıze ıyı bakın
dogum gününü bu 3. Kez kutluyorum bi teişekkür görmedim kızkayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
hoşgeldin canım nasılsın?
Gittinmi doktora güzel haberler vardır inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?