Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....

günaydın canım üzülme hayırlısı olsun bidaki ay bebişin gelir inş kac gün gecmişti adetin...

günaydın canım üzülme hayırlısı olsun bidaki ay bebişin gelir inş kac gün gecmişti adetin...

1 gün gecikmişti 2.gün yaptırdım işte..doktor geç döllenme olmuştur belki pazartesi gel dedi ama benim hiç ümidim yok...bi bilgin var mı döllenme olduktan sonra kaç gün geçmesi gerekir ki değerin yükselsin??

Sudecıgım hosgeldın cnm
Elixsircigim cok şükür daha ıyı cnm yrn dikişlerı alınıcak hatta bgn okadar ıyıkı sabah kahvaltıyı o hazırlamıs sasırdım
Kızlar ben müsadenızı istim işler benı bekler yıne görüşürüz öptüm kendınıze ıyı bakın

maaşallah cok sevindim hadi görüşürüz canım selametle

hoşbulduk canım.görüşmek üzere...
bende kaçtım herkese iyi günler...

teşekkür ederim pelinim iyiyim cooook şükür
hep böyle iyi ol canım inş
sanada kolay gelsın cnm benım hıc bıtmezkı ıs hergün aynı seyler
sagol canım evet her gün aynı şeyler yap yap bitmiyo valla

canım pek bilgim yok ama gec dollenme olduysa bir hafta sonra falan belli olur heralde allah hakkında hayırlısını versin...

sağolasın pelinim, bende iğne almıştım ama işe giderken zor oluyordu 3tane yaptırdım,bıraktım sabah gitsem işe geç kalıcam akşam yalnız gidemem zaten,işten çıkınca giderim artık,ya işten çıkınca ne kadar çok yapacak şeyim var hee
boncugumm sağol kuzum,benim bu durumda dinlenme gibi lüksüm yok malesef
Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
hayırlısı olsun cnm inşaallah önümüzdeki ay gelir,ya da geç döllenmedir belkii

Kızlar bilgisi olanlar cevaplasın lütfen!!!!!!!!!!!!!döllenme olduktan sonra kaç gün geçmesi lazım ki bthcg değerin yükselsin.............

sen burdamıydın gerçi düzgünce oturamadımki ondan görememişimdir sanada iyigeceler canım kardeloş
bende gelip gittiğim için görememişindir birsenim,nasılsın,miniğimiz nasıl?
canım,çok çok teşekkür ederim öncelikle,özelden yazmadım ama,burdan teşekkür etmek istedim,rabbim kabul etsin,ağzına sağlık,ben eminimki hamile olduğun için,özellikle vesile olcak okuduğun meryem suresi,rabbim bebeğini korusun inşallah.
ben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.
geçmiş olsun,en kısa zamanda gelsin miniğin.
offf olmuyo
KARDELOŞUMA doğum günü kartı yolluyodum ama çıkmıyo sinir oldum yaa
ben anlamam,kartı görmeden kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmm yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KARDELOŞUMA
CANIM ARKADAŞIM NİCE MUTLU YILLARA
İNŞALLAH YENİ YAŞIN HAYIRLI BİR EVLAT GETİRİR

:118::118::118::118::118::118:
canımcım,çok çok çok teşekkür ederim,bu sene iki defa kutlanmış oldu ve her ikisindede yanı yaştayım,yaşasınnnnnnnnn:124::124:
tutişim,çok geçmiş olsun öncelikle canım,ALLAHIM KORUMUŞ,benimde annemler çok büyük kaza geçirdiler bizden dönerken,kırmızı ışıkta beklerken,arkadan hızla gelen bi kamyonet çarpmış,araba hurda olmuş resmen,RABBİM KORUMUŞ ONLARI,ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ANNE BABALARIMIZI VE EŞLERİMİZİ İNŞALLAH.
KARDELENBAHARIN YAPTIĞI İŞİ BENDE MERAK ETTİYDİM DÜN,BENDE İSTERİM ÖYLE Bİ İŞ.
cano,ne bilim,burda çok rahat yazışıyoz,hani sesli olunca ilklerde helecanım oluyo,ama sonra alışıyom,görceksin zatenhatta sonra artık görüşmesek dicenyeter dicen
göremedim kartlarını,ama gönderdiğin için çok teşekkür ediyorum tatlım.
sonucun kaç ki,tekrar gel dedi,bi çıkan rakamı yazar mısın?

DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN KARDELOŞUM

yani bu yapılırmı şimdi boncuğum,bu ne güzel bi pasta resmi,bozdurcan mı bana diyeti sen
çok teşekkür ederim canım,rabbim hepimize yeni yaşlarımızı hayırlı ve mutlu bir şekilde yaşamyı nasib etsin inşallah.

kayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.

Kardelencim doktor negatif deyince 0 mı çıktı dedim ewet dedi.ama öyle meymenetsiz bir doktor ki doğru mu söyledi bilmiyorum.pazartesi gel dedi işte...doktor mesleğinde iyi ama insan olarak öyle diyemem soru sormaya bile çekiniyorum....bi şey çıkmayacak biliyorum ama bekliyicem adet olursamda aşılama istiyorum.doktorum aşılamada istemiyo.bi problemin yok diyo....ama kararlıyım bu sefer kendi yapmazsa başkasına giderim...

ebrarım ben atetel kursileri okudum bitti diye yazdım canım...

canım cok tesekkur ederım sana da evet hepınız az cok bu gunlerı yasamıssınızdır ben bıraz daha dayanıksızım galıba bı de ben kuran okumayı bılmıyorum zaten de mealını okumaya calısıyorum bır cok seyı anlayamasam da ama doktor ısı kesın artık randevumu aldım ocagın son haftası turkıyedeyım artık eskı ben olmak ıstıyorummmmm
ablam benım bılıyorum saolasın uzulme ya bugun bıraz daha ıyıyım esıme mamalar hazırladım temıslık yaptım falan hayat belırtısı var yanı halaaaaa
tutsım balım sana tarıflerın cok az bır kısmını gonderebıldım cunku tek tek yuklemek gerekıyo ben yıne arada gondercem kuzu gecmıs olsun bu arada gercekten verılmız sadakanız varmıs canım kansızlık ıcın de iri kuru uzumler var ya onlardan hergun bır avuc yıyıver cekırdegını de cıgne ve yut kuzu ben ole yapıyorum
canım uzulme yaaaa bence doktorunu degıstırme fıkrın gayet mantıklı sonucunu sana vermesı gerekıyodu bır kere ne garıp yaaaa ama eger dusuk degerse 40larda falansa yanı pztesıyı beklemen normal
ooo masallah masallah canım arada agrısı olabılır sonucta amelıyat kolaymı ama ne gusel bak ayaga kalkmıs kız belkı 3 ay bıle beklemenıze gerek kalmaz kuzu inşalllahhhhh
kayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
canım anca ıslerım bıttı tamam mutlu olmam delüşşşşş elınden kactı herhalde kfa nerelerde kımbılır tamam beklıyom lısteyı bu arada kart nasıl yollanır bılmedıgım de nıce senelere dıyorum ama ınsallah bır dahakı sene dogum gununu hatrlayamayacak kadar senı mesgul eden sevımlı ve yaramaz bır bebişle bırlıkte olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…