Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
geçmiş olsun cnm ben 3kez yasadım o acıyı
olsun üzülme vardır bir hayır cnm
pelincim nasılsın canım
uğur boncugum sen nasılsın eşin nasıloldu iyiymi
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın elixsirim
sanada kolay gelsın cnm benım hıc bıtmezkı ıs hergün aynı seyleriyiyim canım sen nasılsın kolay gelsin bende temizlige başlıycam birazdan
günaydın canım üzülme hayırlısı olsun bidaki ay bebişin gelir inş kac gün gecmişti adetin...
Sudecıgım hosgeldın cnm
Elixsircigim cok şükür daha ıyı cnm yrn dikişlerı alınıcak hatta bgn okadar ıyıkı sabah kahvaltıyı o hazırlamıs sasırdım
Kızlar ben müsadenızı istim işler benı bekler yıne görüşürüz öptüm kendınıze ıyı bakın
Sudecıgım hosgeldın cnm
Elixsircigim cok şükür daha ıyı cnm yrn dikişlerı alınıcak hatta bgn okadar ıyıkı sabah kahvaltıyı o hazırlamıs sasırdım
Kızlar ben müsadenızı istim işler benı bekler yıne görüşürüz öptüm kendınıze ıyı bakın
hep böyle iyi ol canım inşteşekkür ederim pelinim iyiyim cooook şükür
sagol canım evet her gün aynı şeyler yap yap bitmiyo vallasanada kolay gelsın cnm benım hıc bıtmezkı ıs hergün aynı seyler
1 gün gecikmişti 2.gün yaptırdım işte..doktor geç döllenme olmuştur belki pazartesi gel dedi ama benim hiç ümidim yok...bi bilgin var mı döllenme olduktan sonra kaç gün geçmesi gerekir ki değerin yükselsin??
sağolasın pelinim, bende iğne almıştım ama işe giderken zor oluyordu 3tane yaptırdım,bıraktım sabah gitsem işe geç kalıcam akşam yalnız gidemem zaten,işten çıkınca giderim artık,ya işten çıkınca ne kadar çok yapacak şeyim var heecanım cok gecmiş olsun eşine allahım korumuş valla...sanada gecmiş olsun tutişim dikkat et kendine kansız olunca oyle oluyo ama haplarını ihmal etme ben o haplar sayesinde yukselttım kanımı igne bile oldum sen de ihmal etme
boncugumm sağol kuzum,benim bu durumda dinlenme gibi lüksüm yok malesefgünaydın kızlar nasılsınz temızlıge baslamadan bakım dedım sızlere
tutişim cok gecmıs olsun cnm gercekten verılmıs sadakanız varmıs bende esımı yollarken arkasından dua ederım cok korkarım arabadan hele bu havalrda buzlanma falan var sende dıkkatet kendıne üşütme dınlen hastaymıssın zaten
hayırlısı olsun cnm inşaallah önümüzdeki ay gelir,ya da geç döllenmedir belkiiKızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
üzülme cnm inş en kısa zamanda gelir bebeğinn
bende gelip gittiğim için görememişindir birsenim,nasılsın,miniğimiz nasıl?sen burdamıydın gerçi düzgünce oturamadımki ondan görememişimdir sanada iyigeceler canım kardeloş
canım,çok çok teşekkür ederim öncelikle,özelden yazmadım ama,burdan teşekkür etmek istedim,rabbim kabul etsin,ağzına sağlık,ben eminimki hamile olduğun için,özellikle vesile olcak okuduğun meryem suresi,rabbim bebeğini korusun inşallah.topiciğin güzle bayanaları hepinize iyi geceler ben bi bakıyım dedim kociş bekliyo sabah erken kalkıcam misafirim var
ebrarım valla bende hepiniiz özledim foğru düğrüst geçmişe bile bakamadım bi ara okuycam
artık vaktim olur inş bol bol görüşürüz
iyi bakın kendinize canlar
geçmiş olsun,en kısa zamanda gelsin miniğin.ben de 1 yıldır çocuk istiyordum ve nihayetinde aralıkta hamile olduğumu öğrendim ama kısa sürdü sevincim. 6 haftalıkken düşük yaptım.şimdi 28 gün oldu adet olmayı bekliyorum.
ben anlamam,kartı görmeden kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmm yazcaktım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiofff olmuyo
KARDELOŞUMA doğum günü kartı yolluyodum ama çıkmıyo sinir oldum yaa
KARDELOŞUMA
CANIM ARKADAŞIM NİCE MUTLU YILLARA
İNŞALLAH YENİ YAŞIN HAYIRLI BİR EVLAT GETİRİR
canımcım,çok çok çok teşekkür ederim,bu sene iki defa kutlanmış oldu ve her ikisindede yanı yaştayım,yaşasınnnnnnnnn:124::124:
:118::118::118::118::118::118:
tutişim,çok geçmiş olsun öncelikle canım,ALLAHIM KORUMUŞ,benimde annemler çok büyük kaza geçirdiler bizden dönerken,kırmızı ışıkta beklerken,arkadan hızla gelen bi kamyonet çarpmış,araba hurda olmuş resmen,RABBİM KORUMUŞ ONLARI,ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ANNE BABALARIMIZI VE EŞLERİMİZİ İNŞALLAH.
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...
Günaydın canımm...
Kızlar sabah-ı şeriflerini hayrolsun inşaallah...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
göremedim kartlarını,ama gönderdiğin için çok teşekkür ediyorum tatlım.
sonucun kaç ki,tekrar gel dedi,bi çıkan rakamı yazar mısın?Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
DOĞUM GÜNÜN KUTLU MUTLU OLSUN KARDELOŞUM
MİRANDA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.............20bitti
BONCUK............15
DERİN.............15
SEVTUN............20bitti
ELAEZEL...........15
BANU..............20
DERYA.............20bitti
SUNGER............15bitti
sevtun............15bitti
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
KARDELEN49........15bitti
GÜL...............15
NANELİŞKR.........10bitti
DERDA.............10bitti
PELİN.............10bitti
TOSTİ.............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10bitti
AFED..............10bitti
TUĞÇE.............13bitti
BANU için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR..............20bitti
BONCUK.............15
DERİN..............15
SEVTUN.............20bitti
ELAEZEL............15
MİRANDA............20bitti
DERYA..............20bitti
SUNGER.............15bitti
GÜL................15
SELİNA.............15bitti
sevtun.............15bitti
TURKUAZ............15bitti
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
NANELİŞKR..........10bitti
TOSTİ..............10bitti
PELİN..............10bitti
DERDA..............10bitti
BİRSEN.............10bitti
HATİCE.............10
AFED...............10bitti
TUĞÇE..............13bitti
canım cok tesekkur ederım sana da evet hepınız az cok bu gunlerı yasamıssınızdır ben bıraz daha dayanıksızım galıba bı de ben kuran okumayı bılmıyorum zaten de mealını okumaya calısıyorum bır cok seyı anlayamasam da ama doktor ısı kesın artık randevumu aldım ocagın son haftası turkıyedeyım artık eskı ben olmak ıstıyorummmmmhoşgeldin ebrarcım nasılsın
uğurboncuğum kusura bakma yazını yeni gördüm
kayram aynı senin durumundaydım arkadaşım bi zamanlar,hatta daha beterdim inan bana,değişen bişeymi olduda düzeldin diyosan hiç bişey olmadı sadece hergün yasini şerif okudum niyetim sana akıl vermek falan deil canım yardım etmek kendimce,çünkü anlattıklarına hiç yabancı deilim hergece içim sıkılır hayattan zevk falan alamazdım eşimle tartışırdım adamın herseyine kızardım psikoloji diye bişey kalmamıştı bende ama şimdi okadar çok inanıyorumki tez zamanda RABBİMİN bebeğimi verceğine umutla bekliyorum ha olmazsada bir gün olacak işallah o günde çok yakındır işallah ALLAHIM sana da elini uzatacak yavrunu kucağına verecek o günleri unutturacak işallah sana,üzülme ne olur arkadaşım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ablam benım bılıyorum saolasın uzulme ya bugun bıraz daha ıyıyım esıme mamalar hazırladım temıslık yaptım falan hayat belırtısı var yanı halaaaaaDERYAM ben senin üzülmene üzülüyorum inşallah çabucak toparlanırsın kuzum ben seni hep neşeli görmek istiyorum .aslında hepimiz öyle olalım ya 3 günlük dünya işte .seviyorum seni canım kardeşim
BİRSENİM nasip olurda gelirsem bebişi görmeyi çok isterim inşallah kısmet olur canım
SEMROŞUM hiç uğramamış merak ettim iyidir umarım .
kızlar herkese iyi geceler
tutsım balım sana tarıflerın cok az bır kısmını gonderebıldım cunku tek tek yuklemek gerekıyo ben yıne arada gondercem kuzu gecmıs olsun bu arada gercekten verılmız sadakanız varmıs canım kansızlık ıcın de iri kuru uzumler var ya onlardan hergun bır avuc yıyıver cekırdegını de cıgne ve yut kuzu ben ole yapıyorum
garipcimm cnm çok güzel yazmışsın valla helal olsun...
kardelenbhrım sen ne işinde çalışıyorsun kız işe öğlen gidiyorsun3te çıkıyorsunbende istiyorum öyle bi iş
Ohhh maşaalllahh cnm ne adakların var,Allah tez zamanda göndersin mercimeklerini
aleynam sağol cnm iyiyim,bugun gideceksin o zaman doktora hadi bakalım bu ay çok çalış emi :)
kardeloş kıss aşk olsun bak utanıyorum ama ben heAblamm, ben eboştan alıştım valla bide senlede daha önce konuşmuştuk
ya
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
ayy kuzuu dikkat et yaa,Allah'tan evdeydin nasıl olsa altını kapattım diye bi yere gitsen Allah korusun yaa...
hahaa hiç sorma eboşumm yaa tutiş işte
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
birsenim sende dikkat et kuzu yaa,dinlenmeye çalış bol bol...
Günaydın canımm...
Kızlar sabah-ı şeriflerini hayrolsun inşaallah...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
canım uzulme yaaaa bence doktorunu degıstırme fıkrın gayet mantıklı sonucunu sana vermesı gerekıyodu bır kere ne garıp yaaaa ama eger dusuk degerse 40larda falansa yanı pztesıyı beklemen normalKızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
ooo masallah masallah canım arada agrısı olabılır sonucta amelıyat kolaymı ama ne gusel bak ayaga kalkmıs kız belkı 3 ay bıle beklemenıze gerek kalmaz kuzu inşalllahhhhhSudecıgım hosgeldın cnm
canım anca ıslerım bıttı tamam mutlu olmam delüşşşşş elınden kactı herhalde kfa nerelerde kımbılırkayra cım,gelmemişin,bende vaktim olup msn de yazamadım canım,ama göndercem diyet listemi,ve emin ol zayıflıcaksın,n olur mutlu olma,senin üzülmenei istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?