Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Aşılama yaptıran varmı diye sorduun arkadasım ben yaptırdım ama malesefff negatif ama aşılamayla hamile kalan var

sen yaptırdın mı yaptırcan mı

tatlım ben daha asılama asamasına gelmedım ama az kaldı ama asılama olan arkadaslar var hamıle kalanlarda var sen neyı merak edıyorsun
Aleynam gıt yat cnm yrn doktor varmıs hayırlı haberlerle gel ınsallah

sagol canım siz neyapıyonuz eşinle beraber evdesiniz izinli galiba eşin ohhh tadını cıkar eşimde izin alsada bu ay ne güzel olur bizim için gec ve yorgun geliyo

HAYIRLI OLSUN

OCAK AYI LİSTEMİZ

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK************************
*****************************EBRAR_53************************?? OCAK**********************

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************
***********************E_S_R_A***************/*******************ESNART******************

tatlım ben daha asılama asamasına gelmedım ama az kaldı ama asılama olan arkadaslar var hamıle kalanlarda var sen neyı merAK edıyorsun
aleynam gıt yat cnm yrn doktor varmıs hayırlı haberlerle gel ınsallah

sağ kasığımda şişlik ve ağrı diyorum beni korkutuyo böyle olan var mı acaba?

sagol canım siz neyapıyonuz eşinle beraber evdesiniz izinli galiba eşin ohhh tadını cıkar eşimde izin alsada bu ay ne güzel olur bizim için gec ve yorgun geliyo

cıkartamıyorum cnm erkenden kalkıyor koca bebek ama güzel ya evde olması ah bıde mınık bebekler gelse:86::86:

sağ kasığımda şişlik ve ağrı diyorum beni korkutuyo böyle olan var mı acaba?

tatlım ben klomen kullandım sanırım asılamadada onu kullandırıyorlar adetının kacıncı günü ovülasyon geçmedıyse yumurta catlıyodur ılaclar agrı yapabılıyor ama adetın yakınsa belkıde gebelık belırtısıdır doktor kontrolundeyse kıst olusmamıstır sanırım

cıkartamıyorum cnm erkenden kalkıyor koca bebek ama güzel ya evde olması ah bıde mınık bebekler gelse:86::86:

yakın inşallah o günler canım siz zoru başardınız amaliyat oldunuz en fazla 3 ay sonra gelir bebişler

he kız evde olıncada erken kalkıyolar Benimkide aynı ben diyorum niye bu kadar erken kalkıyosun yat gitsin Alışmışlar erken kalkmaya galiba

klomen kullanalı çok oldu aşılamadan bir kaç gün önce yani. ağrım fazlalaştı inşallah iyi bişeydir

klomen kullanalı çok oldu aşılamadan bir kaç gün önce yani. ağrım fazlalaştı inşallah iyi bişeydir

asılama yapıldıkta sonra kontrole cagırmadımı doktor kıst olusmusmu yumurtan catladımı falan dıye catlatma ıgnesı olduysan korkma umarım bebiştendır

Boncugum kusura bakma cnım ben cıkıyım işlerimde var onlarıda yapıyım

mohkem seninde aşılaman inşallah tutar

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...

geçmiş olsun canım sanada iyi geceler.Doğal destek yap o zaman napıcaksın ilaç alamayınca.Zaten derler ya ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçermiş mübarek hastalık

Boncuğum maşallah eşin ayağa kalkmış bak gördünmü..Nasıl geçecek nolcak derken bitti bile yakında bebeğinin haberini verirsin inşallah

Kardelencim annenlerin verilmiş sadakası varmiş gerçekten sizlere bağışlamış Allah.Geçmiş olsun canım

Ebrarcım niye keyifsizsin sen bakiiim.Düzelir herşey en kısa zamanda inşallah tatlım

Sevtun hadi az kalmış işlerin çoğu gitmiş.Bu arada bebeğin geliverir bakarsın iki ara bi dere kocişi boş bırakma

Birsencim o bebeğe o kadar üzüldüm ki Rabbim kimseye yaşatmasın çok feci bişey

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?giremedim 2 gündür adet oldum ama çok sancım war ve parça düşüyo.sabah dr'a gidicem inş. kötü bişey yoktur:26::26::26:sizler nasılsınız????

adet oldum biliyosun msn den yazdım ama yine haber veriyim dedim duaları okuyamayacamama bütün kalbim arkadaşlarımla inş. okunan duların h ü r m e t i n e meleklerine kavuşurlar

Son düzenleme:
turkuazım canım..valla hem ev hem iş yoruyo kuzum ama idare ediyoruz buna şükür...eşinede çok çok geçmiş olsun yaa.Allahım korumuş gerçektende...dedigin dogru cnm eşlerimizi hep selametle yollamalıyız,ben şahsen her sabah arkasından ayetel kürsiyi okuyorum Allaha emanet ol hayatım diyerek yolluyorum..Allahım eşlerimizi korusun yaaa...seninde çok kanama olmuş hay Allah niye acep..geçmiş olsun mutfaktada yorulduysan kanama çogalmış olabilir cnm dikkat et kendine...
Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
cnm üzülme yaa Allah büyük...bi dahaki aya inşallah.(
kardeloşumm çok çok çok geçmiş olsun kuzum ailene..verilmiş sadakanız varmışşş...
bu arada dogum günün tekrardan kutlu olsun taklımmmmmm
Kızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
hadi hayırlısı cnm..geri sayım başladı artık..güzel haberlerini bekliyoruz
bersummm cnm benim...orayada net baglandıgına göre artık bizimlesinnnnniyisindir inşallah bu arada kuzum benim.
bitaneciimm noldu böyle sana bu sıkıntılarımız ne zaman geçecek off...mevsimselmi acaba yaaa...
ayyy deme yaaa çok üzüldüm offf.Allahım böyle şeylerden hepimizi korusun böyle üzüntülerle karşılaştırmasınn Allah ailesine bol sabır versin.atlatması çok zor bi olayy...
kızlar ben gidiyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum,derincim,görüşemedik sizinle,gelmediniz bu saat oldu.
boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebem gelemedim yaa..kayınvalidedeydik..kaynımın dogum günüsü de:))aynı gün dogmuşsunuz kıss.oglaklar sizi:)))
iyi geceler cnm çok geçmiş olsun kıss dikkat et kendine.
slm kızlar nasılsınız?giremedim 2 gündür adet oldum ama çok sancım war ve parça düşüyo.sabah dr'a gidicem inş. kötü bişey yoktur:26::26::26:sizler nasılsınız????

selam cnm..iyice oldun demek..hayırlısı gülcüm...

kıslarr ben yatıyorum kimseler yok zaten...
kardelen49um cnm,msn kapandı bi anda çaılmıyoda canım noldugunu anlamadım..yanlış anlama sakın yüzüne kapamadım kuşum oldu mu

kızlar aslında beinmde canım çok çok sıkkın...
budan 1 ay kadar önce eşim arabamızı kaynıma vermişti..o da arkadaslarına vermiş bi anlık hatayla...bunlar arabayı laıyo kaynımdan ve kaza yapıyolar..araba takla atıyo...şimdi paramızıda alamıyoruz çocuklardan..boşu boşunada arabanın taksidini ödüyoruz..araba tamircide duruyo 1 aydan fazla oldu...bugünde kazayı yapan çocugun babası eşimi aramış...ogluunu içeri almışlar..uyuşturucu satarken yakalanmış...babası bende para yok diyomuş..yasal yollara başvurucaz artık...eşim arabayı yaptıracak eskisinden güzel yaparız demişler..kazalı arabayada nasıl bineceksek bi daha canım çok sıkılıyo uzun yazıyom kusura bkmayın...biz ne zorluklarla bişeyler yapıyoruz elalem geliyo bi anda mahvediyo işte bunu yediremiyorum...bi yandan da eşim diyo olsun uyuşturucudan kazandıgı parayı gelip bana verecekti belkide Allah korudu diyo bu da iyi bişey...Allahım saglık versin gerisi kolay tabi ama mal gidincede kötü oluyo insan...neyse bşaınız agrıttım...ALLAHA EMANET OLUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…