aleynam ıyıyım cnm sen nasılsın ben geldım kacıyor herkes yıne ay ugursuzmuyum neyım
kızlar aşılama yaptıran var mı??
tatlım ben daha asılama asamasına gelmedım ama az kaldı ama asılama olan arkadaslar var hamıle kalanlarda var sen neyı merak edıyorsun
Aleynam gıt yat cnm yrn doktor varmıs hayırlı haberlerle gel ınsallah
tatlım ben daha asılama asamasına gelmedım ama az kaldı ama asılama olan arkadaslar var hamıle kalanlarda var sen neyı merAK edıyorsun
aleynam gıt yat cnm yrn doktor varmıs hayırlı haberlerle gel ınsallah
sagol canım siz neyapıyonuz eşinle beraber evdesiniz izinli galiba eşin ohhh tadını cıkar eşimde izin alsada bu ay ne güzel olur bizim için gec ve yorgun geliyo
sağ kasığımda şişlik ve ağrı diyorum beni korkutuyo böyle olan var mı acaba?
cıkartamıyorum cnm erkenden kalkıyor koca bebek ama güzel ya evde olmasıah bıde mınık bebekler gelse:86::86:
tatlım ben klomen kullandım sanırım asılamadada onu kullandırıyorlar adetının kacıncı günü ovülasyon geçmedıyse yumurta catlıyodur ılaclar agrı yapabılıyor ama adetın yakınsa belkıde gebelık belırtısıdır doktor kontrolundeyse kıst olusmamıstır sanırım
klomen kullanalı çok oldu aşılamadan bir kaç gün önce yani. ağrım fazlalaştı inşallah iyi bişeydir
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...
turkuazım canım..valla hem ev hem iş yoruyo kuzum ama idare ediyoruz buna şükür...eşinede çok çok geçmiş olsun yaa.Allahım korumuş gerçektende...dedigin dogru cnm eşlerimizi hep selametle yollamalıyız,ben şahsen her sabah arkasından ayetel kürsiyi okuyorum Allaha emanet ol hayatım diyerek yolluyorum..Allahım eşlerimizi korusun yaaa...seninde çok kanama olmuş hay Allah niye acep..geçmiş olsun mutfaktada yorulduysan kanama çogalmış olabilir cnm dikkat et kendine...
aynen kuzu kaynanatör işteSalladım gitti Herşeyi en iyi o biliyor yaa
cnm yaa bak kendini çok yoruyorsun sen he dikkat et kendine biraz tüm işleri bi anda halledicem diye uğraşma,çok geçmiş olsun
Kızlar sabah-ı şeriflerini hayrolsun inşaallah...
Ya kızlar verilmiş sadakamız varmış,arabanın lastiği tel kırmış ve eşimde kaç km yol yaptı, o halde bizde sadece lastiğin havası indi sanıyoruz sabah yaptırmak için gitmiş lastikci demiş ki eğer yolda heleki rampada falan bişe olsaydı fren tutmazdı asla teller iplik gibi sökülmüş,sonu çok kötü olurdu.Kurban olduğum Rabbim korudu valla,eşinizi işe yollarken Allah'a emanet ederk yollayın kızlar...
Bende dün çok kötü oldum,aşırı derecede kanamam vardı adet olduğumdan beri büyük ihtimal ondan,dün mutfağı toparlıyım dedim orayı hallederken nerdeyse bayılacktım ya,her tarafım titremeye başladı kimsede yok yanımdaAllah'tan sonra geçi duş aldım şimdi o kadar çok gelmiyor,birde ben kansızım ondan sanırım ilaç verdiler ama kullanan kim
cnm üzülme yaa Allah büyük...bi dahaki aya inşallah.Kızlar günaydın....ben çok üzgünüm:2::2: Dün kan testi yaptırmaya gittim negatif sonuçla döndüm...o kadar heveslenmiştim ki bu sefer olacak diyodum ama olmadı....
kardeloşumm çok çok çok geçmiş olsun kuzum ailene..verilmiş sadakanız varmışşş...bende gelip gittiğim için görememişindir birsenim,nasılsın,miniğimiz nasıl?
tutişim,çok geçmiş olsun öncelikle canım,ALLAHIM KORUMUŞ,benimde annemler çok büyük kaza geçirdiler bizden dönerken,kırmızı ışıkta beklerken,arkadan hızla gelen bi kamyonet çarpmış,araba hurda olmuş resmen,RABBİM KORUMUŞ ONLARI,ALLAHIM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ANNE BABALARIMIZI VE EŞLERİMİZİ İNŞALLAH.
hadi hayırlısı cnm..geri sayım başladı artık..güzel haberlerini bekliyoruzKızlar transferim oldu doktor 3 gün yatak istirahatı verdi.Miranda için duzlarımı yaptım benim için okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum
bersummm cnm benim...orayada net baglandıgına göre artık bizimlesinnnnnselam kızlar umarım herkes çok iyidir ve müjdeli haberler vardır
ben erken doğum tehtidi nedeniyle istirahatteyim annemin yanına geldim burda da internet yoktu o nedenle giremedim artık burayada internet bağlattık artık bol bol görüşürüz inşallah hepinizi öptüüm
bitaneciimm noldu böyle sana bu sıkıntılarımız ne zaman geçecek off...mevsimselmi acaba yaaa...kız sevtun bende aynı durumdayım off çok sıkıldım bugün be noluyo bize bebem
ay kıyamam ya allahım şifa versin kuzucuğa götürdünmü doktora canım
bende aynı azcık sıkıldım bugün
ayyy deme yaaa çok üzüldüm offf.Allahım böyle şeylerden hepimizi korusun böyle üzüntülerle karşılaştırmasınn Allah ailesine bol sabır versin.atlatması çok zor bi olayy...elixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı Allahım herşeyin hayırlısını versin
bebem gelemedim yaa..kayınvalidedeydik..kaynımın dogum günüsü de:))aynı gün dogmuşsunuz kıss.oglaklar sizi:)))kızlar ben gidiyorum,herkeze hayırlı geceler.
ebroşum,derincim,görüşemedik sizinle,gelmediniz bu saat oldu.
boncuk,eşinin dikişler alınıyomuş,hadi hayırlısı,gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler cnm çok geçmiş olsun kıss dikkat et kendine.iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...
slm kızlar nasılsınız?giremedim 2 gündür adet oldum ama çok sancım war ve parça düşüyo.sabah dr'a gidicem inş. kötü bişey yoktur:26::26::26:sizler nasılsınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?