Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

seninde abalacım okudum ben sana söledim ya dün akşam muhakkak ourum die

seninde abalacım okudum ben sana söledim ya dün akşam muhakkak ourum die

kusura bakma bitanem kafam buara biraz dolu yapıyorum böyle hatalar
aslında ben işaretlemiştim ama öne alınan listede işaretlenmemişsin ondan oldu bukarışıklık .

neysen ben -duaları hazırlayım

kusura bakma bitanem kafam buara biraz dolu yapıyorum böyle hatalar
aslında ben işaretlemiştim ama öne alınan listede işaretlenmemişsin ondan oldu bukarışıklık .

neysen ben -duaları hazırlayım

önemli değil ablacım ne kusuru olur böle şeyler canını sıkma sen

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ MİRANDAMIZA(ÖZLEM) KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

hayırlı cumalar herkese nasılsınız???? ben hala gribim ama bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah geçer artık... ayyy müge anlıyı izliyorum da ağlamaktan helak oldum resmen kadını 42 günlük bebeği ile öldürmüşler neymiş töreymiş yerin dibine batsın töreleri üstelik bir de hamileliğinin ve lohusalığının bitmesini beklemişler o zaman öldürmek günah oluyomuş... ayyy sinirden elim ayağım titriyo resmen...

mrh arkadaşlar nasılsınız bakalım 2 gündür yoktum... bu arada herkesin cuması mübarek olsun ...şöyle azcık bir geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş merak ettim:80:

ALLAHIM dualarımızı kabul et MİRANDA arkadaşımızın tedavisinden hayırlı sonuç almasını nasip et .mübarek vakitler hürmetine.
AMİNNNN

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BANUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

kızlar dualarınıza ortak oldum Yüce Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin.Mübarek günler ve okunan dualar yüzüsuyu hürmetine dileklerimiz kabul olsun en kısa zamanda anneliği dileyen herkese tattırsın

AMİNNNN canı gönülden AMİNNNN
RABBİM BANU arkadaşımızın hasretini dindirsin tedavisinden hayırlı sonuç alsın inşallah

aminnnnnnnnnn............

amiin.Her iki arkadaşımızada Rabbim katından sağlıklı hayırlı tatlımı tatlı evlatlar göndersin en kısa zamanda.

kuzum çok geçmiş olsun kıyamam ya herkesde salgın sanada geldi demek çok dikkat et bol bol c vitamini al bitanem
canım arkadaşım izleme yaa üzme kendini kıyamam sana ben
mrh arkadaşlar nasılsınız bakalım 2 gündür yoktum... bu arada herkesin cuması mübarek olsun ...şöyle azcık bir geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş merak ettim:80:
hoşgeldin canım nasılsın?

çok saol canım RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin

ebrar 53 daisy4489 KAYRAM29 esnart tugcal ademilehatice ceyak
Ebrar sen görünmüyodun altta senide ben ekledim.hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.Nasılsınız

ebrar 53 daisy4489 KAYRAM29 esnart tugcal ademilehatice ceyak
Ebrar sen görünmüyodun altta senide ben ekledim.hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.Nasılsınız

ben yinemi görünmez olmuşum
saol kuzum sanada hayırlı cumalar nasılsın?ben iyiyim buarada yeni kalkmanın mahmurluğu var azcık

canı gönülden AMİN diyorum rabbim hasretimizi inşşşşşş
en kısa zamanda sona erdirsin hayırlısıyla miniklerimizi alırız kucağımıza hepimiz
bütün anne olmayı dileyen arkadaşlarım ve ben AMİN AMİN AMİN ........
BİNLERCE NİHAYETSİZ AMİN AMİN AMİN.....
RABBİM BU HASRETLE SONSUZA KADAR BİZİ YAKMASIN İNŞŞŞŞŞŞŞ......AMİN..

rabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
GARİP.........2 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY

seninde cnm hoşgeldin grip olmuşsun geçmiş olsun kuzum

hoşgeldin cnm seninde cuman mübarek olsun biz iyiyiz ya sen nasılsın iyisin inşşşşş

buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…