Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebuşum,inan artık arıcaktımda,saat az ilerlesin,uyuyosa kızar diye aramadım,meraktan çatlattın he
neyse şimdi çıkmalıyım,görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım,bana sayımı hemen verde,bugün okim mi ben.

kızlar benide dahil edin lütfeeen bende dua etmek istiyorum hepimiz için

ebuşum,inan artık arıcaktımda,saat az ilerlesin,uyuyosa kızar diye aramadım,meraktan çatlattın he
neyse şimdi çıkmalıyım,görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım haklısınız ya dün görümceme gittik gecede onu alıp bize geldik geç vakitte sabah kocişle işleri vardı .onun yanında girip haber edemedim zaten eve geldiğimiz saat 1di .
hakkınızı helal edin .tamam sonra görüşürüz :80:

kayram sesin çıkmıyo nasılsın canım
Derincim ya böyle sorumsuz gençlere o kadar sinirleniyorumki anlatamam.Bi de emanet malı yazık değilmi o hale getirmişler.Alın terleterek bişey kazanmayan kıymet bilmez tabi o mal nasıl kazanılıyo.Bencede hakkınızı arayın.

Son düzenleme:
canım az once okudum yazını ve ınanılmaz kotu oldum allah herseyın hayırlısınınversın ama braz da ıhmalden olmus yanı allahım sabırlar versın
cıkartamıyorum cnm erkenden kalkıyor koca bebek ama güzel ya evde olması ah bıde mınık bebekler gelse:86::86:
ınsallah gelecek canım bebeklerın hemde cıfter cıfter ınsallah
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? Ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... Malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...
canım gecmıs olsun bol bol c vıtamını al
kuzum yaaa ne demek basınızı agrıttım kendı adıma agrımadı hehe canım bnım daha once de nlatmıstın demek vermedıle parayı uyustururcudan gelen paranın sıze bır faydası olmazdı zaten ama bırsenmı solemıstı hatrlayamadım cok haklı kayınvalıdenın ve kayınpederının odemesı lazım yanı
canım fızık tedavıyle bır nebze olsun rahatlatabılıyorlar dr bunu onermedımı
kızlar,benim yeni üye olduğum firmada,ağrı kesici vede tamamen organik kremler var,ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
amanın da amanın yenı ısıne de baslamıs
ebrarım bekledim ama daha fazla kalamıycam cok hastayım grip oldum duaya kalamıycam:2::2:...şimdiden dualara yürekten amin diyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
canım cok gecmıs olsun bu nedır ya salgın var herhalde
mılyonlarca kez amın dıyorum allah emeklerınız bosa cıkarmasın en kısa zmanda gelsın bebısın
canım sen neden ıslıyon ole seylerı ay guzelım hıc soz dınlemıyon heee senın sınırden ellerın tıtrıyo ıcındekı yavru ne yapıyo acaba lutfen bakma ole seylere
banu arkadasımız ıcınde mılyonlarca kez amın dıyorum canım ınsallah tedavın sonuc vermıstır ve en fazla ıkı hafta sonra guzel haberler verırsın
ebrar 53 daisy4489 kayram29 esnart tugcal ademilehatice ceyak
ebrar sen görünmüyodun altta senide ben ekledim.hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.nasılsınız

ıyıyım ben kuzu ne yapayım mısafır gelcek bana bugun aksam cok ısım var yanı
fıstıkloar sızler nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
aleynam gusel haberlerle gel gulum

kızlar benide dahil edin lütfeeen bende dua etmek istiyorum hepimiz için

canım tabiki dahil ederiz yanlız bazı kurallar var öncelikle bigelip bi gelmemek olmuyo yani herhafta duayı takip etmen gerekiyo .adet olduğun zaman haber verirsin ozaman yazmam listeye .yani devamlılık herşeyden önemli .yeni olduğun için açıklama yapıyorum kusura bakma .biz duayı cumadan cumaya yapıyoruz okuduğunu engeç perşembe akşamı bildirmen gerek .eğer ben varım dersen listeye ekliyim hemen .bide nekadardır bebek beklediğini söylersen sevinirim .çünkü bebek bekleme süresine göre okuyoruz .

buhafta garip ve sevtuna dua yapılcak nasipse
haftayada sunger ve elixsire
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
sen nasıl ıstersen ablacım benden sonsuz destek
yok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
Kazancam derken,tlf parasından batmasam bari

allah senı ne yapmasın toparlanana kadar olur ole sonra tıkırına grer ısler

selammmmmmmmmmm hepinizi çok çokkkkkkkkk özledim herkezin cuması hayırlı olsun inşallah uzun bir zaman geçmişte ola bilirim şimdilik hoşça kalın :79:

ebrarcım demek misafir var.Bende daha iyiyim gece yine bi kramplar girdi ama geçti şükür şimdi iyiyim

yok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
kazancam derken,tlf parasından batmasam bari
kolay gelsin cano fazla konuşma telde seni bilirim gerçi az konuşmayı beceremezsinde
inşallah hayırlı olur canım
sen nasıl ıstersen ablacım benden sonsuz destek

allah senı ne yapmasın toparlanana kadar olur ole sonra tıkırına grer ısler

saol kuzum desteğin için herkes onay verirse devam inşallah
buarada nasılsın

selammmmmmmmmmm hepinizi çok çokkkkkkkkk özledim herkezin cuması hayırlı olsun inşallah uzun bir zaman geçmişte ola bilirim şimdilik hoşça kalın :79:
semroş nerdesin kuzum merak ettim seni neyse şükür kavuşturana hadi bak bakalım geçmişe
ebrarcım demek misafir var.Bende daha iyiyim gece yine bi kramplar girdi ama geçti şükür şimdi iyiyim
evet kuzu gece misafirim vardı şimdi gitti ama benim çok işim var yarına misafirim var temizlik yapıcam
Bende cıkıyom kuzular mısafırım var caya cok ısımmmm var yanııı allaha emanet olun

kolay gelsin bitanem bende aynen senin durumundayım

tamam canım bence hemen ekle beni ben 1,5 yıldır bebek istiyorum ama olamadı bu ayın 24 ü regl günü daha çok var yani hergün giremesemde perşemde ve cumaları kesinlikle burada olurum ne zaman ne kadar hangi duayı okuyacağımı yazman yeterli

tamam tatlım hemen ekliycem listeye listeyi takip etsen arada gelip muhabbete katılsan yeter zaten
ben bugün listeyi yapmaya çalışıcam sanada yazarım bakarsın biara .
bide şimdi başa dönüyoruz kimseye haksızlık olmasın yani sıran gelesiye beklemen gerekicek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…