- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
rabbim okunan duaları,yapılan duaları kabu edip,banu ve özlem rakadaşımıza hayırlı,sağlıklı bebişler göndersin inşallah
buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
buhafta GARİP VE SEVTUNA dua yapılcak nasipse
haftayada SUNGER VE ELİXSİRE
sonra başa dönüyoruz dua işini ben bitirmeme kararı aldım siz nedersiniz bilmiyorum?eğer sizde destek olursanız devam edelim inşallah
ebuşum,inan artık arıcaktımda,saat az ilerlesin,uyuyosa kızar diye aramadım,meraktan çatlattın he
neyse şimdi çıkmalıyım,görüşürükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
naber kuzu işlerini hallettinmi bakıyım
canım,bana sayımı hemen verde,bugün okim mi ben.
canım az once okudum yazını ve ınanılmaz kotu oldum allah herseyın hayırlısınınversın ama braz da ıhmalden olmus yanı allahım sabırlar versınelixir sen napıyon nasılsın ya kızlar aslında canım sıkkın mah arkadaş 10 yaşında kızı vardı 8 ay önce tedavi ile 1 kızı daha olmuştu ama geçen dükkana gitmiş eşine bırakmış kızını eşide uyuyakalmış bebek uyanınca babası duymamış yavrum kafasını beşiğin demirlerine sıkıştırmış geri çıkartamamış başımı çekeyim derken iyice sıkışıp alnınıda vurarak nefes alamayınca morarıp ölmüş çok üzüldüm kadın ne zorluklarla doğurdu ama kader mi desek ihmalmi inanın çok canım sıkıldı allahım herşeyin hayırlısını versin
ınsallah gelecek canım bebeklerın hemde cıfter cıfter ınsallahcıkartamıyorum cnm erkenden kalkıyor koca bebek ama güzel ya evde olmasıah bıde mınık bebekler gelse:86::86:
canım gecmıs olsun bol bol c vıtamını aliyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??? Ben çok fena gribim dün akşamdan beri yatıyorum ancak biraz biraz ayaklanabildim... Malum ilaç da alamadığım için geçmiyor bir türlü...
kuzum yaaa ne demek basınızı agrıttım kendı adıma agrımadı hehe canım bnım daha once de nlatmıstın demek vermedıle parayı uyustururcudan gelen paranın sıze bır faydası olmazdı zaten ama bırsenmı solemıstı hatrlayamadım cok haklı kayınvalıdenın ve kayınpederının odemesı lazım yanıturkuazım canım..valla hem ev hem iş yoruyo kuzum ama idare ediyoruz buna şükür...eşinede çok çok geçmiş olsun yaa.allahım korumuş gerçektende...dedigin dogru cnm eşlerimizi hep selametle yollamalıyız,ben şahsen her sabah arkasından ayetel kürsiyi okuyorum allaha emanet ol hayatım diyerek yolluyorum..allahım eşlerimizi korusun yaaa...seninde çok kanama olmuş hay allah niye acep..geçmiş olsun mutfaktada yorulduysan kanama çogalmış olabilir cnm dikkat et kendine...
Cnm üzülme yaa allah büyük...bi dahaki aya inşallah.(
kardeloşumm çok çok çok geçmiş olsun kuzum ailene..verilmiş sadakanız varmışşş...
Bu arada dogum günün tekrardan kutlu olsun taklımmmmmm
Hadi hayırlısı cnm..geri sayım başladı artık..güzel haberlerini bekliyoruz
Bersummm cnm benim...orayada net baglandıgına göre artık bizimlesinnnnniyisindir inşallah bu arada kuzum benim.
Bitaneciimm noldu böyle sana bu sıkıntılarımız ne zaman geçecek off...mevsimselmi acaba yaaa...
Ayyy deme yaaa çok üzüldüm offf.allahım böyle şeylerden hepimizi korusun böyle üzüntülerle karşılaştırmasınn allah ailesine bol sabır versin.atlatması çok zor bi olayy...
Bebem gelemedim yaa..kayınvalidedeydik..kaynımın dogum günüsü de:))aynı gün dogmuşsunuz kıss.oglaklar sizi:)))
iyi geceler cnm çok geçmiş olsun kıss dikkat et kendine.
Selam cnm..iyice oldun demek..hayırlısı gülcüm...
Kıslarr ben yatıyorum kimseler yok zaten...
Kardelen49um cnm,msn kapandı bi anda çaılmıyoda canım noldugunu anlamadım..yanlış anlama sakın yüzüne kapamadım kuşum oldu mu
Kızlar aslında beinmde canım çok çok sıkkın...
Budan 1 ay kadar önce eşim arabamızı kaynıma vermişti..o da arkadaslarına vermiş bi anlık hatayla...bunlar arabayı laıyo kaynımdan ve kaza yapıyolar..araba takla atıyo...şimdi paramızıda alamıyoruz çocuklardan..boşu boşunada arabanın taksidini ödüyoruz..araba tamircide duruyo 1 aydan fazla oldu...bugünde kazayı yapan çocugun babası eşimi aramış...ogluunu içeri almışlar..uyuşturucu satarken yakalanmış...babası bende para yok diyomuş..yasal yollara başvurucaz artık...eşim arabayı yaptıracak eskisinden güzel yaparız demişler..kazalı arabayada nasıl bineceksek bi dahacanım çok sıkılıyo uzun yazıyom kusura bkmayın...biz ne zorluklarla bişeyler yapıyoruz elalem geliyo bi anda mahvediyo işte bunu yediremiyorum...bi yandan da eşim diyo olsun uyuşturucudan kazandıgı parayı gelip bana verecekti belkide allah korudu diyo bu da iyi bişey...allahım saglık versin gerisi kolay tabi ama mal gidincede kötü oluyo insan...neyse bşaınız agrıttım...allaha emanet olun..
canım fızık tedavıyle bır nebze olsun rahatlatabılıyorlar dr bunu onermedımıderim cvbn için teşekkür ederim
cok haklısın doktorlar bile ağrı kesiciler geçirmez diyo
Dünden beri ağrıdan ölüyorum
Koluma elime avuc içime vuruyor ağrı yakıyla bir nebze geçiyoru
Onu diyorum ya birgün yakı üretimden kalkarsa ölürüm heralde
Iğneler bende cok vuruldum ama hiç faydası olmadı doktor 2 küçük
fıtık var diyo disk ezilmeside var ama fıtıklar ameliyat gerektirmezmiş
herkezde olabilir dedi
amanın da amanın yenı ısıne de baslamıskızlar,benim yeni üye olduğum firmada,ağrı kesici vede tamamen organik kremler var,ilgilenirseniz yardımcı olabilirim
canım cok gecmıs olsun bu nedır ya salgın var herhaldeebrarım bekledim ama daha fazla kalamıycam cok hastayım grip oldum duaya kalamıycam:2::2:...şimdiden dualara yürekten amin diyorum sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi
mılyonlarca kez amın dıyorum allah emeklerınız bosa cıkarmasın en kısa zmanda gelsın bebısın[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız mirandamıza(özlem) katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri vesile kıl.tedavisinden pozitif sonuç almayı nasip et.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
canım sen neden ıslıyon ole seylerı ay guzelım hıc soz dınlemıyon heee senın sınırden ellerın tıtrıyo ıcındekı yavru ne yapıyo acaba lutfen bakma ole seylerehayırlı cumalar herkese nasılsınız???? Ben hala gribim ama bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah geçer artık... Ayyy müge anlıyı izliyorum da ağlamaktan helak oldum resmen kadını 42 günlük bebeği ile öldürmüşler neymiş töreymiş yerin dibine batsın töreleri üstelik bir de hamileliğinin ve lohusalığının bitmesini beklemişler o zaman öldürmek günah oluyomuş... Ayyy sinirden elim ayağım titriyo resmen...
banu arkadasımız ıcınde mılyonlarca kez amın dıyorum canım ınsallah tedavın sonuc vermıstır ve en fazla ıkı hafta sonra guzel haberler verırsın[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız banumuza katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.okuduğumuz ayetel kürsileri vesile kıl.tedavisinden pozitif sonuç almayı nasip et.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
ebrar 53 daisy4489 kayram29 esnart tugcal ademilehatice ceyak
ebrar sen görünmüyodun altta senide ben ekledim.hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar.nasılsınız
kızlar benide dahil edin lütfeeen bende dua etmek istiyorum hepimiz için
sen nasıl ıstersen ablacım benden sonsuz destekbuhafta garip ve sevtuna dua yapılcak nasipse
haftayada sunger ve elixsire
yok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
Kazancam derken,tlf parasından batmasam bari
Bende cıkıyom kuzular mısafırım var caya cok ısımmmm var yanııı allaha emanet olun
kolay gelsin cano fazla konuşma telde seni bilirim gerçi az konuşmayı beceremezsindeyok beee,iş kadını modundayım,elimde telefon,habire konuşuyom:102::102:
kazancam derken,tlf parasından batmasam bari
sen nasıl ıstersen ablacım benden sonsuz destek
allah senı ne yapmasın toparlanana kadar olur ole sonra tıkırına grer ısler
semroş nerdesin kuzum merak ettim seni neyse şükür kavuşturana hadi bak bakalım geçmişeselammmmmmmmmmm hepinizi çok çokkkkkkkkk özledim herkezin cuması hayırlı olsun inşallah uzun bir zaman geçmişte ola bilirim şimdilik hoşça kalın :79:
evet kuzu gece misafirim vardı şimdi gitti ama benim çok işim var yarına misafirim var temizlik yapıcamebrarcım demek misafir var.Bende daha iyiyim gece yine bi kramplar girdi ama geçti şükür şimdi iyiyim
Bende cıkıyom kuzular mısafırım var caya cok ısımmmm var yanııı allaha emanet olun
canım tabiki dahil ederiz yanlız bazı kurallar var öncelikle bigelip bi gelmemek olmuyo yani herhafta duayı takip etmen gerekiyo .adet olduğun zaman haber verirsin ozaman yazmam listeye .yani devamlılık herşeyden önemli .yeni olduğun için açıklama yapıyorum kusura bakma .biz duayı cumadan cumaya yapıyoruz okuduğunu engeç perşembe akşamı bildirmen gerek .eğer ben varım dersen listeye ekliyim hemen .bide nekadardır bebek beklediğini söylersen sevinirim .çünkü bebek bekleme süresine göre okuyoruz .
tamam canım bence hemen ekle beni ben 1,5 yıldır bebek istiyorum ama olamadı bu ayın 24 ü regl günü daha çok var yani hergün giremesemde perşemde ve cumaları kesinlikle burada olurum ne zaman ne kadar hangi duayı okuyacağımı yazman yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?