Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hiç problem değil beklerim tabii sıramı.ben akşam bakarım listeye şimdi çıkıyorum herkese hayırlı cumalar hayırlı günler

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

bencede devam etsin canım ben destekliyourmm

BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
GARİP.........2 YIL
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAİSY..........1,5 YIL
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY

Ebrarcım bencede devam edelim duaya.

Semracım nerelerdesin görünmüyodun epeydir.

bende çıkıyorum arkadaşlar herkese hayırlı cumalar iyi hafta sonları:79:

ahh cnm doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun iyiki varsın

Eki Görüntüle 125353

semracım seninde doğum günün kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere Allah uzun ömürler versin ...:119::129:

kizlar dogum gununuz kutlu olsun,yeni yasiniz hayirlara vesile olsun

derinim gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim benim

kardelencim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah
semracım seninde doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun işallah

SEMRACIMM seninde dogum gününmüş..dogum günün kutlu olsun canım..yeni yaşın tüm güzellikleri ve ogluşunun kızkardeşini beraberinde getirsin inşallahhhhhhhhhh

hezkeze çok çok teşekkür ederim canım sınızyaaaaaaaa

slm canalar
dua için giridim amin diyorum hepiniz için bende dua ettim mevlam en kısa zamanda kabul eder inş
nasılsınız cumanız mübarek olsun bu cuma tüm güzel dualarınız kabul olsun inş

arkadaşlar bende çıkıyorum kendimi ii hissetmiyorum bu aralar anlarsınız ya belim çok kötü devamlı oturamıyorum ALLAHA emanet olun öpüldünüz ..

bende tüm kalbımle amın dıyorum ınsallah sıkı sıkı tutunurlar bebişler müjlerı verırsınız canlarım
ben kacım kızlar temızlık yapcam görüşürüz sonra

bende çıkıyorum kızlar
ebrraım canım gebe buluşamadık olsun gönülleer bir olsun
boncuğum san geçmiş olsun diyemedim kuusra bakma canım çok geçmiş olsun gelsin bebeişler inş
diğer kızlar sizleride öp geörüşürüz yine
ben kaçar dah pazara gidicem

canım benim ne zaman olduğu önemlimi düşünmen yeter ama yinede söylüyeyim 14 aralıktı canım

derya , semra ,ve kardelen hepinizin dogum günü kutlu olsun

çok teşekkür ederim aleynacım KAYRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

eboşummm uyku düzenini ayarlamaya çalış bence hani yanlış anlama ama insanın psikolojisinide etkiliyor bana göre bende geç kalkınca aptal gibi oluyordum, cnm o gün hiçbişe yapmak istemiyordu...
AMİNNNNNNNNNNNNN
tugcemm izleme kuzum sen öyle şeyleri yaa,Allah onlarıda ıslah etsin nasıl bi cahillik bu yaa
Amiiiinnn inşaallahhhhhhh
aminn daisy tez zamanda inşaallahh
devam edelim tabi artık problem olmuyor nasılsa dimi:)
ıyıyım ben kuzu ne yapayım mısafır gelcek bana bugun aksam cok ısım var yanı
fıstıkloar sızler nasılsınız ıyısınızdır ınsallah
aleynam gusel haberlerle gel gulum
deryacım kolay gelsin sana...

kardeloşş kızz baktım ben ürünlere çok güzel şeyler var ama ben satış yapabilecek kapasitem olduğunu sanmıyorum,nerden anladım diceksin kadının satışlarına baktım maşallah yani ben heray kimi bulacamda satıcam yaa ben bişe almak istesem ordan sen migöndereceksin yoksa ist'da ki bi yetkiliye mi paslayacaksın beni:)Lahana kapsülü istiyorum ben yaa çok uygunn

kızlar bişey paylaşmk istiyorum,bnm sevtuna ve derinime söylediğim şeyi buldum;
Hz. Musa (a.s.) bir münacatinda , Allah Teala’ya, Ey Rabbim, kulların içinde hangisi sana daha sevimlidir?” diye sordu. Allah Teala:

“Sevdiğini elinden aldığımda bana teslim olan ve isyan etmeyen kimsedir” diye vahyetti.

Hz. Musa (a.s.):
“Ya Rabbi, kulların içinde en çok kime gazap edersin?” diye sordu; Allah Teala şu cevabı verdi:
“Bir işte önce hayırlısını benden isteyip bir hüküm verdiğimde takdirime kızan kimsedir.”

Allah Teala Kudsi bir hadiste şöyle buyurmuştur:
"Kim benim hükmüme rıza göstermez, verdiğim musibete sabretmezse benden başka bir RAB arasın”

Son düzenleme:
önemli değil ablacım.Rabbim kabul etsin inş.cümlemizin dualarını.

amin amin amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.özlem arkadaşımıza katından hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

amin amin amin Rabbim kabul etsin inş dualarımızı,banu arkadaşımıza da hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

abla duaya devam edelim bencede Rabbim ömür verdikçe okuruz inş.abla listeyi pazartesi fln yapıcaksan benimde dua sayısını söyleyebilirmisin.inş kırmızılar gelmez ama gelirsede 2-3 güne kadar gelicek.o yüzden sayıyı yazarsan hemen okurum.

kayracım cok sagol canım evet salgın var heralde bu arada tek sen gecmiş olsun demişsin tekrar sagol :2:

ebrarım bencede ayetel kürsilere devam edelim canım ben cok inanıyorum dualara bu sayede hepimiz hamile kalcaz inş allahımın izniyle

selam kızlar nasılsınız

ben braz kolayladım abla cok sukur ama daha cok ısım var dun temıslıgı yapmıstım zaten kolay gelsın sana da bıtanem
canım benim ne zaman olduğu önemlimi düşünmen yeter ama yinede söylüyeyim 14 aralıktı canım

çok teşekkür ederim aleynacım KAYRACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM
saol kusum senınkını gecmıste kutlamıstım ben yenı dogum gunlerımıze kucagımızda mınıklerle grelım ınsallah

canım son yazdıkların cok guseldı kulagıma kupe olsun tabı unutup ısyan ettıgım dıger bır doneme kadar bazen oluyo bısey gormuyo gozum de

olsun kusum belkı gozden kacmıstır sen ıyı ol yeeter bana da bazı zamanlar aynı seyler oluyo ama olsun uzulsem de takmamaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…