evet canım sagol gözden kacmış olabilir ...olsun kusum belkı gozden kacmıstır sen ıyı ol yeeter bana da bazı zamanlar aynı seyler oluyo ama olsun uzulsem de takmamaya calısıyorum
sevtossss naber kıs meseneye gelsene bısden baska kımse yok
kıslar bu ağrım geçmek bbilmiyor yaa cok fenayım
arkadaşlar ayın 3de adet gördum 8 inde bitti.bugun bi bel agrısı kasık agrısı varr anlatamam yani hamilemiyim ki fikirlerinizi söyleyebilirmisin
arkadaşlar ayın 3de adet gördum 8 inde bitti.bugun bi bel agrısı kasık agrısı varr anlatamam yani hamilemiyim ki fikirlerinizi söyleyebilirmisin
iyim tşk edrm sizler nasılsınız
aramıza h.g canım nasılsın
Canım öncelikle aramıza hoş geldin,bence hamile deilsindir ama hamileysende hayırlısı olur işallah canım ALLAH o duyguyu tez zamanda hepimize yasatsın işallah
hımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi
Canım inan çok üzüldüm ALLAHIM bidaha yaşatmasın öyle acı,bende 3 kez düşük yaptım şimdi testlerimi yaptırıyorum
rabbim böyle şeyleri birdaha yaşatmasın.hiç ummadıgım bir zaman rahmim bebegımı taşıyamıyormus.4.ayda.doğum yaparken canlıydı bebegım
# elixsir
# egal
slm kızlar nasılsınız
hımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi
kızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün
iyyim cnm sen nasill kusura bakma biraz gec cevap veeriyorumm.. gecmisteyimde onu okuyordumm.:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?