Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun kusum belkı gozden kacmıstır sen ıyı ol yeeter bana da bazı zamanlar aynı seyler oluyo ama olsun uzulsem de takmamaya calısıyorum
evet canım sagol gözden kacmış olabilir ...
sevtossss naber kıs meseneye gelsene bısden baska kımse yok

aşkolsun bana niye msn adreslerinizi vermiyosunuz yoksa sevmiyomusunuz beni:2:

arkadaşlar ayın 3de adet gördum 8 inde bitti.bugun bi bel agrısı kasık agrısı varr anlatamam yani hamilemiyim ki fikirlerinizi söyleyebilirmisin

Özlemcim duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah
banucum duana gönülden amin diyorum işallah tez zamanda yavrunu sağsalim kucağına alırsın ALLAHIM hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın işallah

arkadaşlar ayın 3de adet gördum 8 inde bitti.bugun bi bel agrısı kasık agrısı varr anlatamam yani hamilemiyim ki fikirlerinizi söyleyebilirmisin

Canım öncelikle aramıza hoş geldin,bence hamile deilsindir ama hamileysende hayırlısı olur işallah canım ALLAH o duyguyu tez zamanda hepimize yasatsın işallah

Canım öncelikle aramıza hoş geldin,bence hamile deilsindir ama hamileysende hayırlısı olur işallah canım ALLAH o duyguyu tez zamanda hepimize yasatsın işallah

hımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi

EBRARCIM özelden msj atmıştım bişey yazmamışın canım.Bu arada duayı devam ettirme kararına sonsuz desteğim var çünkü sizin benim için dua ettiğiniz hafta 2 ay sonra çıkacak olan en önemli test sonucum çıktı(hemde 11 günde) ve ben şok oldum bu kadar erken olmasına en önemliside temiz çıktı ben bu dua işine canı gönülden inanıyorum her duada bana istediğin miktarda yaz canım

Canım inan çok üzüldüm ALLAHIM bidaha yaşatmasın öyle acı,bende 3 kez düşük yaptım şimdi testlerimi yaptırıyorum

rabbim böyle şeyleri birdaha yaşatmasın.hiç ummadıgım bir zaman rahmim bebegımı taşıyamıyormus.4.ayda.doğum yaparken canlıydı bebegım

rabbim böyle şeyleri birdaha yaşatmasın.hiç ummadıgım bir zaman rahmim bebegımı taşıyamıyormus.4.ayda.doğum yaparken canlıydı bebegım

canım geçmiş olsun ama rahim tutmuyorsa bebeğii tedav
ol öle kalırsın inş yoksa
aynı acıyı çekersin cokk üzülürsün

gerçi inş birdaha böle üzüntülerr çekmezsin ve çekmeyizz

kayramda böle senin gibi oldu cok üzüldü kuzuum

benim daha o kadar büyümeden düşüyüoo 3 veya 4 haftalıkken

kızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün

kizalar sizden birsey rica edebilirmiyim.. bende duaya katilmak istiyorum ama biraz geccmi kaldim acaba?? ayrica ben nezaman adet olcami bilmiyorumm 29 gün sürüyodu normalde ama 9 gün gecti yani 38 günde oldum.. acaba ben ayin kacinda adet olcamm..?? 2 ocakta oldum en son.. benim adettim aslinda cok düzenliydi bitek bu bozdu:::::44::44:

hımmm. hazıran ayında 4 aylık hamıle ıken bebegım düştü şimdide olması için cok ugrasıyorumm.umarım fazla bekletmez bizi

öncelikle cok gecmis olsun cnmm.. allah herkese o güzel duyguyu yasatir insallah.. kimsennin kucAgi bos kalmasinn insallah..

kızlar mrh ben geldim dişimi çektirdim
kutuldum çok ükür
ama başım çok ağrıyor
ve açım bir şeyler hazılayacağım kendime
ama önce sizlere bakmak istedim
keyifler nasılsdı bugün

hg cnm geçmiş olsun iii çekmişler dişinide kurtulmuşsun bendede var aynı dertten iyiyiz ne olsun aynı bildiğin gibi

iyyim cnm sen nasill kusura bakma biraz gec cevap veeriyorumm.. gecmisteyimde onu okuyordumm. :87:

önemli değil cnm benim anladım zaten geçmişte olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…