Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım ya hava soğuk kasvetli ondandır
bende iyiyim çok şükür datlum .
geçmişte yazdım ama burdanda yazıyım çok saol okumuşsun ALLAH razı olsun

belirtilerin varmi canim:26::26::26:bir test al istersen:26::26:ama stres,hastalik,usutmeler de adet geceikmesine sebep olabiliyormus..daha önce de geceikme olurmu??mesala bende cok olur yanii

walla benımde oluyo adetlerımde gecikme pekte umutlanmak istemıyorum ama evlndıgımden berı her ay duzenli oluyordum

canım ya hava soğuk kasvetli ondandır
bende iyiyim çok şükür datlum .
geçmişte yazdım ama burdanda yazıyım çok saol okumuşsun ALLAH razı olsun

ne demek canım ne zman istersen okurum ben sen haber ver yeter geçmişe bakamadım kuusra bakma vaktim yoktu
ben herkeze okurum söğleyin bana ne kadar olduğunu yeter

sorma canım misafiri çok severimde sonrası baya zor oluyo
buarada sen nasıl oldun iyileşebildinmi

bende misafiri cok seviyorum canim,ama öncesi ve sonrasi temizlik ve ikram kismi varya,cok zor yaaadaha iyiyim canim bugun cok sagol,sadece sesimde kalinlik var..ebrarim ya birsey soracagim sana,benim 1,2 gundur karnimin icleri aciyor,nasil anlatsam sanki karnimin icleri jiletle kaziniyormus gibi,birde afedersniz ama sag gögsumun ucu sizliyor..nedendir sizce:26::26:adette olmadim,,gerci umitlenmek istemiyorum ama,dusunmeden de edemiyorum

soguk odada olunca cok zor canim yaa,allah yardimcin olsun

cok ilac alma canim yaaa,antibiyotikler cok agir,bir ara bitki caylari al sen yine evine bulundur canim..acil durumlarda iyi olur.allah sifa versin

ben burdayimkocis kayfe istedi onu yapip geldim
haklısın canım carşıya indigimde ilk iş bitki cayı almak...cok sagol tatlım sen nasılsın bu arada
nasılsınz kızlar havalar soğudu merak ettim bakıyım dedim

hoşgeldin canım ben gripim kızlarada söyledigim gibi sen nasılsın canım

bende kaçtım kızlar üşüdüm biraz gelirim gene iyi bakın kendinize

gule gule canim

haklısın canım carşıya indigimde ilk iş bitki cayı almak...cok sagol tatlım sen nasılsın bu arada

hoşgeldin canım ben gripim kızlarada söyledigim gibi sen nasılsın canım
iyiyim pelincim yaa,ne olsun iste umitle bekliyoruz

yeteeeeer ebrar_53+ derdanur karabocuq garip pelin67
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım

merhaba canim,hosgeldiniyiyiz sen nasilsin:26:

selam kıslar nasılsınızzz ben eve yeni geldim alısveriş ettim onları yerleştiricem

bu yüzden geçmişe bakamadımm

hepinizi öpüyorum

bu arada zaten ağrım devam ediyor zar zor doğum günü vardı oraya gittim kocişimle yeni geldim

dün doktora gittim ilac verdi yolladııııı

onlarda gecirmiyo zati

hadi kaçtım ben

güle güle cnm geçmiş olsun

oncelıkle herkese merhaba
gecmısı okudum ınsallah atlamadan yazabılırım
pelınım yaaahala atlatamadınmı balım bugun annemle konustum oda aynı durumda ınasallah cabucak gecer bebegım yaaa
boncugum kusum tabı mınıslerın ne demek dua nıyetıne gecsın ınsallah ınsallah bır de gelır ıkı de gelırrr ben senden umutluyum hemde cok kardelosumla da konustuk rabbım bu topıctekı herkese ole tatlı saglık yaramaza bebısler versın kı buraya gırmeye vakıt bulamayalım ınsalllahhhhhh
derınım kuzum bana geldıler o gun sıkıntılıydım zaten kusura bakma canım benım ben zaten hamıle kalamamak tan cok devamını getırememekten korkuyorum dr da demıs ya ben bırını kaybettım allahım bı daha ne bana ne baska kımseye gostermesın kuzum sen de gonlune gore bır ev sahıbı olursun ınsallah bıtanem benımmmm esım bıraz uzuldu baska kayıpları da var aıleden hapsı aklına gelınce kotu oldu ama sımdı ıyıyız ıkımısde kusum merak etme sen bıdahakı ısyan nonetıme kadar ıyıyım yanı
ablacım mısafırlerın varmıs cok yorulmussun balımm ufaklıkların arkasını toplamak bıle zevklı dımı keske bızım de olsa da toplasak ınsalllaaaaaaahhhhhhhhh duayı da ıyıkı okumusum bılıyosun
kardelosum dıyet lıstenı almıstım zaten saol kuzu sayende zayıflıcaz benım kılom fazla oldugu ıcın ben braz daha azalttım yururyus olayını kestım tekrar gecenkı olaydan sonra evde hareket yapcam
garıbım ne demek o kıloda olurmu allah ısterse olur dememısmıydın sen bana ama kılo verırsen pkoya cok yardımcı haberın olsun canımmm
sevtosum eltını takma bıle demıcem artık cok sınırlenıyorum o kadına bılıyosun gormesden gelmeye calıs
tweety arkadasım cıft rahımın amelıyatı yok canım senın dedıgın perde ıle ıkıye bolunmus rahım cıft rahımde drlar amelıyata yanasmıyorlar pek
aleynam kuzum olsun kıst dedıgın bı aylık dogum kontrol hapına bakar ınsallah gecer balım tup bebek ıcınde acele etme daha erken ınsallah en kısa zamanda bulacak senı mınısın

kızlar sıze bır mujdem var yanı benım ıcın mucıze gıbı oldugu ıcın yazıyorum bugünnnnnnnnn ben hastalandımmmmmm kırmızıları gordum yanı cok sukur hem de tam gununde ve ılac kullanmadan cok mutluyum yaaa cok sukur bır suru gezdırdı esım benı bugun ama hıcbırı gozumde yoktu ben kırmızıları gordum ya bugun benım bayramım ınsallah her ay bole duzenlı olur takı bebek yapabılırsın dıyene kadar dr ummmm ay kızlarrr rabbım bıdaha gostermesın ole desensızlıklerrrr ınsallahhh hıcbırımıze boncugum yazabılırsın kusum 16 subat
ben kacıyom kızlar hafta sonu malum esımle ılgılenmme lazım ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…