hoşbuldum garip cim canım ne güzle beni,m pc soğuk odada ve havalar soğuyunca pc nin başında pek kalamıyom
ebrarım hoşbuldum canım saol gülüm sen nasılsın yabugün ben pek üşüdüm ancak gelebi,ldim pc başına
belirtilerin varmi canim:26::26::26:bir test al istersen:26::26:ama stres,hastalik,usutmeler de adet geceikmesine sebep olabiliyormus..daha önce de geceikme olurmu??mesala bende cok olur yanii
canım ya hava soğuk kasvetli ondandır
bende iyiyim çok şükür datlum .
geçmişte yazdım ama burdanda yazıyım çok saol okumuşsun ALLAH razı olsun
sorma canım misafiri çok severimde sonrası baya zor oluyo
buarada sen nasıl oldun iyileşebildinmi
hoşbuldum garip cim canım ne güzle beni,m pc soğuk odada ve havalar soğuyunca pc nin başında pek kalamıyom
ebrarım hoşbuldum canım saol gülüm sen nasılsın yabugün ben pek üşüdüm ancak gelebi,ldim pc başına
haklısın canım carşıya indigimde ilk iş bitki cayı almak...cok sagol tatlım sen nasılsın bu aradacok ilac alma canim yaaa,antibiyotikler cok agir,bir ara bitki caylari al sen yine evine bulundur canim..acil durumlarda iyi olur.allah sifa versin
ben burdayimkocis kayfe istedi onu yapip geldim
nasılsınz kızlar havalar soğudu merak ettim bakıyım dedim
walla benımde oluyo adetlerımde gecikme pekte umutlanmak istemıyorum ama evlndıgımden berı her ay duzenli oluyordum
ben şimdilik kaçıyorum yemek hazırlıycam sonra görüşürüz öpüyorum sizi
bende kaçtım kızlar üşüdüm biraz gelirim gene iyi bakın kendinize
iyiyim pelincim yaa,ne olsun iste umitle bekliyoruzhaklısın canım carşıya indigimde ilk iş bitki cayı almak...cok sagol tatlım sen nasılsın bu arada
hoşgeldin canım ben gripim kızlarada söyledigim gibi sen nasılsın canım
yeteeeeer ebrar_53+ derdanur karabocuq garip pelin67
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım
nasılsınız kızlar
selam kıslar nasılsınızzz ben eve yeni geldim alısveriş ettim onları yerleştiricem
bu yüzden geçmişe bakamadımm
Hepinizi öpüyorum
Bu arada zaten ağrım devam ediyor zar zor doğum günü vardı oraya gittim kocişimle yeni geldim
dün doktora gittim ilac verdi yolladııııı
Onlarda gecirmiyo zati
Hadi kaçtım ben
Hoşgeldin cnm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?