Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

GÜLE GÜLE
hoşgeldin yeterimmmmm
HOŞ BULDUM KUZM FONT]

İNŞŞŞ CANIM BEBİŞ GELENE KADAR DÜZENLİ OLUR

canım,ben bir iki gün fazladan veriyodum günümü,bir buçuk gün erken geldi sadece,bir sonrakini tam verim bari,14 şubat
bi şeyi beceremedim :))
ne beceriyodun ki ne?
Hoşgeldin cnm nasılsın
hoş buldum canım,nasılsın?
nasılsınız kızlar

hoş bulduk yetercim
takvimi yapmayı öğrenevbildin mi

hoşgeldin yeterimmmmm

yok kuzum ya yapamadım

CANIM İNŞŞŞ BUGÜNLER GEÇECEK BİZDE MELEKLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE YETERKİ RABBİM OL DESİN

yeter cim,daisypath sitesine gir
ordan ayarla sonra mause de sağı tıkla
özellikler bölümünden adresi kopyala png ye kadar olan bölümü kopyala ve profilindeki çizelge yerine yapıştır
yardımcı olurum gene.

hatta oluştu diyor yaaaaaaa

size bişe sorcam
ben kk da ki ismimi değiştirmek istiyorum
bunu nasıl yapıcam bilen varmıııııı?

kuzum anan sayfanın başlarında
kazen bey yazmış bir sefer hakınız var diye ona mesajatman gerekiyormuş oku istersen oarayı

yeter cim png dahil,ondan sonrakileri siliyosun canım,olmassa bana özel mesaj at adresi,ben bakim bi
hale cim,hoş geldin.
kayracım,selam cano,msn de görüşünce,burdan selam vermeyi unuttum,sende adet olmuşun,hayırlısı canım,inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştığının habercisidir.

daha önce bir arkadaş,iki dea değiştirmişti yöneticilere mesaj atarak.
ahhh ahhh,kulakları çınlarda,gelir inşallah.
yelizcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kardeloşummm evet erken olmuşun cano hayırlısı artık yapacak bişey yok inşallah bi dahaki aya olmazsın kuzum ya...

garipcim alıntıda sorun vardı umarım düzeltebilmişimdir cnm...karışık çıkmaz inşallah...ne demek cnm birbirimize destek olmalıyız herzaman...sıkıntılar bizim için ama Allah beterinden saklasın...bu arada belirtilerin var gibi inşallah hamilesindir cnm...
aynen kayram bende hamile kalamamak degilde devamını getirememekten korkuyorum cidden...AllaH HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE..BİZİM GİBİ OLUPTA ÇOK NORMLA Bİ ŞEKİLDE TŞAIYANLARDA VAR CNM UNUTMA..İLLA DÜŞECEK DİYE BİŞEY YOK.AMA İŞTE İNSAN DÜŞÜNÜYO...ay büyük harfle yazdım yaaa...nyse..adet olmuşsun gününde.ne diyim bilemedim..sen iyiysen mesele yok deryacım..inşallah düzene giriyosundur hadi bakalım..hee bide bi dahaki isyan nöbeti dedigini gözden kaçırmadımm öyle bişey olmayacak cnm inşallah..Allah gönlüne huzur versin düşünme öyle şeyler...
Size bişe sorcam
ben kk da ki ismimi değiştirmek istiyorum
bunu nasıl yapıcam bilen varmıııııı?
KAZEN e mesaj at cnm özelinden...
halem gelip gitmişsin cnm kaçırdım..
daha önce bir arkadaş,iki dea değiştirmişti yöneticilere mesaj atarak.
ahhh ahhh,kulakları çınlarda,gelir inşallah.
yelizcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaaa

kardeloş nerdesin bakimmmmkıs gidiyom ben salata yapacam tmm mı cano..öptüm seni.
zaten kimse konuşmuyo benle bugün barim salata yapim :95:

Son düzenleme:
selam derincim,hayırlısı olsun kuzu yaa,napalım,o kadar alıştım ki artık,bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyo,ama umut var genede tabiki.
kayra yala anlaştık,ben yarın incir kürüne başlıyorum,o beni takip etcek,yapmassam ceza kescekmiş:97::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…