cok sagol canım ya salgın var heralde benimde konuştugum cogu kişi grip olmuş...sende kendine cok dikkat et hasta olma bitanem
iyi degilim yetercim cok kotü grip oldum sen nasılsın canım:2:
ya aslında kolaydırda biz beceremiyoruz işte
Canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem
ya herkes hasta kar yağmadıki mikroplar kırılsın
canım aslında ben yaptım bir arkadaş anlatmış adımadım
ama en sonunda hatta veriyor
bu gün kız kardeşimin pcdenedim benimkinde sorunu var diye ama yapamdım oradada aynı sorun oldu :26::26::26:
bazı siteleri kabul etmiyomuş galiba belki ondandır canım
neden ki
olma canım olma allahım korusun seni ...amin tatlım cok sagolben genelde kışın olmuyorumda baharda filan oluyorum sonrada iyileşemiyorum
inşallah olmam grip beni fena yapıyo
ALLAHIM sanada şifa versin bitanem
canım yaaaaaaaa ben 1 ay çektim çok fena yaaa
# pelin67
# kardelen49
merhaba kizlar:80::80::80::80::80:hepinize iyi pazarlar:80::80:
olma canım olma allahım korusun seni ...amin tatlım cok sagol
evet canım ya bi yakaladımı bırakmıyo valla ilacta kullanıyorum hamile kalırsam yandım gecende hap icmiştim ghamilre oldugumu bilmeden :18::18:
AQndrolojiden randevu al büyük hastahanelerde var erkek ve kadın cinselliği
YAZMIŞIN BANADA,AMA SADECE AMİN YAZMIŞIN,DİĞERLERİNE AMİN CANIM YAZMIŞIN::85:
Vallla canımcım bilerek değil
Ya takma kafanı öyle konuşanlara boşver benimde kilo sorunum var geçen yıl kendiliğimden kaldım ama düştü ablamda kilolu şimdi dünya tatlısı kızı var kilonun tek sorunu gebelikte daha zor geçiyor o zamanda çok yemessein almasın bak ben bu kiloda tüpbebek yaptırdım satmışım anasını o konuşanların sende öyle yap bu aradada diet yap inadına...........
Aleynacım o kisti kafana takma birsürü insan kistle hamile kalıyor.O parçada pıhtıdır bendede oluyor çok önemli bir şey değil doktora gidince sen gene söyle için rahatlasın
cok sagol banucum,hassasiyetin icin cok tesekkur ederimbenimde kilolu bir arkadasim var.diyet yaparken 5 yil sonunda hamile kaldi.ve diyetini hic birakmadi hamile kalinca,yuruyusune ve yemesine dikkat ettim.sadece tum hamileligi boyunca 5 kilo aldi..tabi dogum yapincada o gitti bile,simdi bir oglu var..masallah cok tatli.hale diyete devam ediyor.canim insallah rabbbim emeklerini bosa cikarmaz,dilerim rabbim umit ettiklerine nail eylesin. insallah bende zayiflarim
canım benim biliyorum okuyacagını dinlen dinlen okudum zaten önemli degil eksik kalmasında benim olsunda başka arkadaşlarımızında bu arada canımsınız benim
duygusal profum benim
amin arkadaşım çok güzel yazmışsın tebrik ederim seni al sana hediye
kız çaktırma pc ekledim bile listeyikeşke hep yesekte kilo almasak şu yiyipte kilo alamıyorum diyen insanşara gıcık oluyorum he fenamı istediklerini yiyolar be
kız delü kafana ne takıyosun benim amcamın kızı 105 kiloyla hamile kaldı ben ilk ogluma 97 kiloyla hamile kaldım banada çok dediler üzülme onlar kendi koca popolarına baksınlar uyuzlar ne olceksinirlerinin altüst olmasına izin verme bakim ne dedim yılmak yok yola devam işte o kadar
canım benim ALLAH şifa versin işallah o kistmi neyseçürüsün gitsin işallah,üzülme RABBİM yardımcın olsun
işallah hersey istediğin gibi olur canım ALLAHIM tez zamansa sana ve hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin
sevtuncum canım abartmadığın belli zaten ne paralar gidiyo varya hastane işi başlı başına para zaten işallah tez zamnda hamile kalırsın ve yasadığın kötü günleri bu hamileliğinde sevinçlerle unutursun işallah hepimiz
evet canım doktor demek para demek bebem ben neye kızıyorum biliyomusunuz sigortada ne doktorlar var şimdi haklarını yenmemek lazım he iyileride var uyuzlarısda var he
iç güveyden halliceyim işte sen nasılsın mercimek nasıl kız
ah canım nasıl oluyum çakılı kaldım buraya birde bugün kaynanama gidicem gene sinirlerim laçka olcek gelicem hiç gidesim yok yaeltim arada geçen günü açmıcaktım arkadaşın oglunu kreşten alıcam diye çıktım evden telefonu evde bırakmıştım annem eltin aradı dedi oruca az vardı filan dedim arasın dursun dedim çaldı açmıcaktım annem aç ayıp olur dedi garip anama demedimki aramızda olanları neyse dedi 7 buçuk aylık oldu bebem karnım kocaman kaynanamı attı tuttu sözle kaynanam demişki aman umrumda degil artık onlar ne halleri varsa görsünler demiş şimdi ben annemde kalıyorumya ona gıcıklanıyo biliyorum uyuz oldum he kardeşleri 2 ay oldu eşimi aramadılar hiç öldünmü kaldınmı diye evim tanmirde demedilerki yardım lazımmı nerde eşime dedim git sen ben gitmek istemiyorum dedim oda yalvardı ne olur gel yatmayız geri döneriz dedi neyse eltime dedim ben hafta sonuna kadar gidicem seni orda görmüyüm fena olur istemiyorum orda seni görmek diye laf ettim bu arada dedim benimle beraberdiya eltim kaynanam dedim mutlulugunu yaşayamıcak benimki öldüya ondan dedim haspam dediki aman banane yaşamazsa yaşamasın ben mutlu oluyumda bana yeter dedi aglarda şimdi o bebegi görünce kıyaslar dedim oda banane onunla oturup aglayacak halim yok dedi ben mutluluguma bakarım dedi bende senin kadar bencil ........................ birini görmedim dedim evlat acısı çok zor bunu unutma seni ben rabbime havale ettim o nasıl biliyosa öyle yapsın işşlalh dedim bana böyle yapanı allahıma havale ettim ben rabbim bildigi gibi yapsın kızmayın ama okadar çektimki bu mikroptan çocuguna birşey olsa üzülmem o derece yani dişardaki köpege üzülürüm ona üzülmem yane telefonu kapattım bu arada kaynanamı kötülerken sesini telefona kaydettim gidicem işşallah oraya koyucam masanın üstüne bakalım eltimin konuşmalarını duyunca kim haklıymış görücem allaha biyik konuşmuyum allahım günün birinde saglıklı saatli hayırlı evlat verirse demeyi düşünmüyorum kimseye gidip kendi dikişimi kendim diktiricem adamlarımı hazırladım çok şükür onlar bakar bana bundan sonra karar verdim bu yola tek devam edicem işte okadar kimse artık beni ilgilenirmiyo işte okadar
kiz sevtun sen beni guldurdun allahta seni guldursun olurmuutakmamamk elde degil iste canim beeee,simdi uzaktayim kimseyi görmuyorum ama konusanlari duyuyuyorum..yaza turkiyeye gidecegiz o zamanda kadar kilo vermem gerek.insallah bende senin gibi 8 leri görururum..hayirli olsun bu arada 89 olmussun..kac kilo verdin canim?ne kadar zamanda?oruc tutarak mi??ayyy ne cok soru sordum dimi,cok merakliyim hee
inşallah çabuk iyileş canım benim...
küsme küsme balımmmmsende Allaha emanet ol taklım öptüm.
yaa lütfen garipçim yaaa..takma şunları kafana olacak olduktan sonra kaç kilolar hamile kalıyo..bırak insanlar konuşsun..onlar konuştukça Rabbim belkide bize dahada güzel yazılar yazıyo ben buna inanıyorum..
hayır cnm..çift rahimde ameliyat söz konusu degil..arkadasın belki perde aldırmış olabilir..perdeyle çift rahim karıştırılıyo çünkü...
canooo araştır bakalım kıss belkide işine yarayan bi siteye rastlıcan belli mi olur..ama çok hepsine bilgilerini verme kuşumm net alemi belli olmaz...
selam cnm hoşgeldin nasılsın?
ay bizde şimdi geldik arkadastan..çocuk seslerinden kafam kazan oldu...ama muhabbet güzeldi.kardeşçigim ayşinim ve ben birleşince keyifli bi sohbet oluyo..insanın sevdigi arkadaslarının olması çok güzel...sizden iyi olmasın bu gittigim arkadasımı çok severim ..
ee ebrarım hani gelmemiş..bu karu merak ettiriyo gene bak yolcam sacını başınıayy şaka be kıyamam ki ben ona canımmm benimmmm
takmamaya calisiyorum derinin,ama sanirim basaramiyorumhaklisin bende cani gönulden inaniyorum,rabbimin hakkimizda daha guzellerini nasip edecegine
ne demisler....
hak serleri hayr eyler,
zannetme ki gayr eyler,
mevla görelim neyler,
neylerse guzel eyler.
rabbim neyler guzel eyler derinin,birgun bizimde bebeklerimiz olacak insallah,rabbim saglikli sihhatli versin tek..destegin icin cok tesekkur ederim canim
# pelin67
# kardelen49
merhaba kizlar:80::80::80::80::80:hepinize iyi pazarlar:80::80:
canım ilaçlarda işe yaramıyor ki
selam canım sanada iyi pazarlar nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın...
Ebrarcım zor tabi ama Allah sabır veriyor çok şükür rahatım herşey kısmet diyorum.Gene sizlerle bana bolbol dua edin canlar duadan ötesi yalan çünkü
hosbulduk pelincim,iyiyim canim cok sukur ya sen nasilsin???
allah sabirlik versin banucum,,rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin,insallah en yakin zamanda guzel haberlerini alirsin
hosbulduk pelincim,iyiyim canim cok sukur ya sen nasilsin???
allah sabirlik versin banucum,,rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin,insallah en yakin zamanda guzel haberlerini alirsin
öyle tabiki canım dualarla herşy güel olucak nasipseEbrarcım zor tabi ama Allah sabır veriyor çok şükür rahatım herşey kısmet diyorum.Gene sizlerle bana bolbol dua edin canlar duadan ötesi yalan çünkü
iyiyim ebrarcim,ya sen nasilsin??hafta sonu olunca cok kalabalik olmuyor site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?