Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cok sagol canım ya salgın var heralde benimde konuştugum cogu kişi grip olmuş...sende kendine cok dikkat et hasta olma bitanem

ben genelde kışın olmuyorumda baharda filan oluyorum sonrada iyileşemiyorum
inşallah olmam grip beni fena yapıyo
ALLAHIM sanada şifa versin bitanem

ya aslında kolaydırda biz beceremiyoruz işte

Canım ya çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem
ya herkes hasta kar yağmadıki mikroplar kırılsın

canım aslında ben yaptım bir arkadaş anlatmış adımadım
ama en sonunda hatta veriyor
bu gün kız kardeşimin pcdenedim benimkinde sorunu var diye ama yapamdım oradada aynı sorun oldu :26::26::26:

ben genelde kışın olmuyorumda baharda filan oluyorum sonrada iyileşemiyorum
inşallah olmam grip beni fena yapıyo
ALLAHIM sanada şifa versin bitanem
olma canım olma allahım korusun seni ...amin tatlım cok sagol

canım yaaaaaaaa ben 1 ay çektim çok fena yaaa

evet canım ya bi yakaladımı bırakmıyo valla ilacta kullanıyorum hamile kalırsam yandım gecende hap icmiştim ghamilre oldugumu bilmeden :18::18:

olma canım olma allahım korusun seni ...amin tatlım cok sagol

evet canım ya bi yakaladımı bırakmıyo valla ilacta kullanıyorum hamile kalırsam yandım gecende hap icmiştim ghamilre oldugumu bilmeden :18::18:

canım ilaçlarda işe yaramıyor ki

Son düzenleme:
Ebrarcım zor tabi ama Allah sabır veriyor çok şükür rahatım herşey kısmet diyorum.Gene sizlerle bana bolbol dua edin canlar duadan ötesi yalan çünkü

hoşgeldin canım nasılsın...

hosbulduk pelincim,iyiyim canim cok sukur ya sen nasilsin???

Ebrarcım zor tabi ama Allah sabır veriyor çok şükür rahatım herşey kısmet diyorum.Gene sizlerle bana bolbol dua edin canlar duadan ötesi yalan çünkü

allah sabirlik versin banucum,,rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin,insallah en yakin zamanda guzel haberlerini alirsin

öyle tabiki canım dualarla herşy güel olucak nasipse
inşallah 10 gün sonra pozitif sonuç alıcaksın
iyiyim ebrarcim,ya sen nasilsin??hafta sonu olunca cok kalabalik olmuyor site

bende iyiyim garibim ya ne olsun pazar pazar evdeyiz işte
evet haftasonu herkes gezmelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…