Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bende griple ugraşıyorum atlatamadım bi türlü:2:

cok gecmis olsun pelincim yaa,inan 1 hafta bende ugrastim.hala sesimde etkisi var..ama cok sukur iyiyim,,surekli nane,adacayi,ilhamur,caylari ictim,birde burda kamilen tee diye bir cay var..ama ayiptir soylemis esim aksamlari viks surducok iyi geliyor canim..sende dene istersen

Amin canım inşallah tutunmuşturlar.Artık bende anne olmak istiyorum.

insallah banucum,rabbim seni sevindirsin insallah..cok dusunme dua et bol bol.allah dualara icabet edendir.ne zaman belli olacak?

öyle tabiki canım dualarla herşy güel olucak nasipse
inşallah 10 gün sonra pozitif sonuç alıcaksın

bende iyiyim garibim ya ne olsun pazar pazar evdeyiz işte
evet haftasonu herkes gezmelerde

evet yaa,bizde evdeyiz ebrarim..ustelik hava gunluk guneslik cok guzel,hep evde durmak istemeyen kocis bu hafta evde oturmak istide heeebizde oturuyoz iste evdeee

cok sagol canım benim ya hic evde kalmamış oyle şeyler eşimde bi kac gündür evde akşam gidiyo bende ilaclarla gecirmeye calışıyorum tatlım

garibim bizde aynı valla kociş film izlemeyi tercih etti oyüzden evdeyiz gerçi hava kötü ve bende yorgunum

cok sagol canım benim ya hic evde kalmamış oyle şeyler eşimde bi kac gündür evde akşam gidiyo bende ilaclarla gecirmeye calışıyorum tatlım

cok ilac alma canim yaaa,antibiyotikler cok agir,bir ara bitki caylari al sen yine evine bulundur canim..acil durumlarda iyi olur.allah sifa versin

sesiniz çıkmıyo nerdesiniz

ben burdayimkocis kayfe istedi onu yapip geldim

cok ilac alma canim yaaa,antibiyotikler cok agir,bir ara bitki caylari al sen yine evine bulundur canim..acil durumlarda iyi olur.allah sifa versin

ben burdayimkocis kayfe istedi onu yapip geldim

slm hoşgeldin nasılsın ?
hayirdir canim neden yorgunsun??
canım misafir vardı dün baya yorucuydu atamadım henüz üstümden
nasılsınz kızlar havalar soğudu merak ettim bakıyım dedim
selam kuzu hoşgeldin evet bugün istanbul soğuk yaa

hŞb tşk kızlar bişi sorcam benim adetim 4 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim :26:

belirtilerin varmi canim:26::26::26:bir test al istersen:26::26:ama stres,hastalik,usutmeler de adet geceikmesine sebep olabiliyormus..daha önce de geceikme olurmu??mesala bende cok olur yanii

hoşbuldum garip cim canım ne güzle beni,m pc soğuk odada ve havalar soğuyunca pc nin başında pek kalamıyom
ebrarım hoşbuldum canım saol gülüm sen nasılsın yabugün ben pek üşüdüm ancak gelebi,ldim pc başına

hoşgeldin öncelikle
olabilirsin tabi canım neden olmasın inş hamilesindir test yap isteersen gösteriir
ne zamandır bebek istiyosun peki

hemen göstermez en az 7 gün gecsin diyorlar yapmadım o yuzden 2 aydır bebiş istiyoruz inş hamileyimdir aynı adet olcakmısım gibi kasıklarım falana grıyor ama olmuorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…