canım bende griple ugraşıyorum atlatamadım bi türlü:2:
amin canım inşallah tutunmuşturlar.artık bende anne olmak istiyorum.
Amin canım inşallah tutunmuşturlar.Artık bende anne olmak istiyorum.
öyle tabiki canım dualarla herşy güel olucak nasipse
inşallah 10 gün sonra pozitif sonuç alıcaksın
bende iyiyim garibim ya ne olsun pazar pazar evdeyiz işte
evet haftasonu herkes gezmelerde
cok gecmis olsun pelincim yaa,inan 1 hafta bende ugrastim.hala sesimde etkisi var..ama cok sukur iyiyim,,surekli nane,adacayi,ilhamur,caylari ictim,birde burda kamilen tee diye bir cay var..ama ayiptir soylemis esim aksamlari viks surducok iyi geliyor canim..sende dene istersen
insallah banucum,rabbim seni sevindirsin insallah..cok dusunme dua et bol bol.allah dualara icabet edendir.ne zaman belli olacak?
evet yaa,bizde evdeyiz ebrarim..ustelik hava gunluk guneslik cok guzel,hep evde durmak istemeyen kocis bu hafta evde oturmak istide heeebizde oturuyoz iste evdeee
cok sagol canım benim ya hic evde kalmamış oyle şeyler eşimde bi kac gündür evde akşam gidiyo bende ilaclarla gecirmeye calışıyorum tatlım
sesiniz çıkmıyo nerdesiniz
garibim bizde aynı valla kociş film izlemeyi tercih etti oyüzden evdeyiz gerçi hava kötü ve bende yorgunum
merhaba canim,hosgeldin
nasılsınz kızlar havalar soğudu merak ettim bakıyım dedim
cok ilac alma canim yaaa,antibiyotikler cok agir,bir ara bitki caylari al sen yine evine bulundur canim..acil durumlarda iyi olur.allah sifa versin
ben burdayimkocis kayfe istedi onu yapip geldim
slm hoşgeldin nasılsın ?mrb kızlarrrr
canım misafir vardı dün baya yorucuydu atamadım henüz üstümdenhayirdir canim neden yorgunsun??
selam kuzu hoşgeldin evet bugün istanbul soğuk yaanasılsınz kızlar havalar soğudu merak ettim bakıyım dedim
slm hoşgeldin nasılsın ?
canım misafir vardı dün baya yorucuydu atamadım henüz üstümden
selam kuzu hoşgeldin evet bugün istanbul soğuk yaa
hoşgeldin önceliklehŞb tşk kızlar bişi sorcam benim adetim 4 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim :26:
misafir olunca cok zor oluyor ebrarcim yaaa,sonrasinda temizlik kismindan nefret ediyorum
hŞb tşk kızlar bişi sorcam benim adetim 4 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim :26:
hoşgeldin öncelikle
olabilirsin tabi canım neden olmasın inş hamilesindir test yap isteersen gösteriir
ne zamandır bebek istiyosun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?